Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Ampol-Merol Sp. z o.o.


Oceniono 37 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Ampol-Merol Sp. z o.o.
ul. Mikołaja z Ryńska 28a
87-200 Wąbrzeźno
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
MIETEK - 2012-02-14 12:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
WSZYSTKO OK POLECAM.
zdjecie uzytkownika
XXL - 2015-02-19 20:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
a A POT jak się sprawuje ????
zdjecie uzytkownika
p - 2015-10-02 19:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
warto isc na doradcę agrotechnicznego?
zdjecie uzytkownika
loki - 2015-10-26 13:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [p - 2015-10-02 19:25:20]:
Hej Wam wszystkim. Szukam obecnie pracy i natknąłem się właśnie na te firme w internecie, jako , że leży w branży moich zainteresowań.@p, oczywiście , że warto jeśli jesteś w tym naprawdę dobry. Każdy kto się w czymś wyróżnia jest w stanie na tym zarobić naprawdę wyjatkowo dobre pieniądze. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-11-16 23:00:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXL - 2015-02-19 20:54:33]:
rewelacja :-)
zdjecie uzytkownika
elzeb - 2015-11-23 21:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ekslopatują człowieka do cna, narzucają mordercze plany a konkurencja nie śpi. (usunięte przez administratora), najwięcej daje się kasy na ładne katalogi, uloteczki i marketing zamiast motywować pracowników. nie polecam
zdjecie uzytkownika
kencel - 2015-11-25 21:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ostatnio przejeżdżałem niedaleko tej firmy i zastanawiałem się jak ludziom się w niej wiedzie. Kiedyś tutaj stawiałem pierwsze kroki w karierze zawodowej i dobrze wspominam ten czas. Nie wiem tylko jak teraz ludzie postrzegają pracę u nich i czy w ogóle przyjmują ludzi do rekrutacji ... będę wdzięczny za wskazówki.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-12-09 17:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile tam zarabiacie, podajcie jakieś przykładowe pensje
zdjecie uzytkownika
maro - 2015-12-09 20:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi sie ze chyba maja jaksa rekrutacje bo ostanio jakos natknolem sie na ogloszenie z tej firmy, bylo nawet interesujace chcialem zapytac ile na poczatem moze dostac osoba zatrudniona jako doraca
zdjecie uzytkownika
gosc - 2016-01-14 11:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki pracy rewelacyjne
zdjecie uzytkownika
maciej - 2016-01-14 20:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@gosc, a możesz napisac jednak jakikolwiek argument, bo nie wiadomo co jest dla Ciebie taka rewelacją. Myslałem, czy nie zaaplikować tu jako doradca agrotechniczny, może wiecie jakie dają tu narzędzia pracy?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ampol-Merol Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert