brak logo

Elektra Hurtownia Elektrotechniczna Jan Ratajczak

Plewiska

Opinie o Elektra Hurtownia Elektrotechniczna Jan Ratajczak

xxx 2016-03-08 18:59
Kiedyś to była firma godna polecenia. Dziś zabiorą Ci każdą złotówkę.
Brak jakiegokolwiek szacunku.
jasiek 22 2016-04-20 15:32
Firma do dupy brak organizacji tylko jakiś nowych kierowników ciągle przyjmuja a nowy kierownik Marcin w jest obeznany ale do pracy w piekarni ciągle.się trzeba prosić o wszystko ludzie spoko kierownictwo słabe oni chyba nawet nie wiedzą co się dzieje ludzie pracujący po parę lat a traktowani jak smiecie porostu wiocha nie polecam nikomu współpracy z tą firma
Nick 2016-05-10 19:31
Jeżeli coś sobą reprezentujesz, to nawet nie składaj tam CV. Brak możliwości rozwoju i nowo zatrudniony kierownik nie mający pojęcia o tym czym firma handluje...Tak jak ktoś wcześniej napisał "PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ"
Egon22 2016-05-24 15:32
Firma krzak niepolecam tej pracy nikomu chociaż przyjmują wszystkich jak dobrze gotujemy to zapraszam może będziesz kierownikiem wykształcenie i pojęcie elektryczne jest niepotrzebne Kierownik Marcin może polerowac podłogi w spożywczym choć nie wiem czy na temat sprzątania też ma jakąś wiedzę a i uwaga w piątki to najlepszy dzień by stracić pracę a ludzie już powoli odchodzą od tej firmy bo po co tu kupować skoro tu i tak przeważnie nic nie ma no i firma światowa z wieloletnim doświadczeniem w przyjmowaniu ludzi z zagranicy dobrze ze juz tu niepracuje
Gruby 2016-06-07 19:59
Zamiast pilnować interesu szefostwo bawi się samochodzikami. Bajzel syf i wodorosty... Premii zero, na święta ani złotówki.. co się dziwić Porszaczki kosztują.
Żak 2016-07-10 20:08
to chyba dobrze, że firma się Ciebie pozbyła skoro tak piszesz, ja tu pracuję od 6 lat i mam zamiar dalej bo mam co robić :)
KK 2016-07-10 20:11
W zupełności popieram, jestem tu od 3 miesięcy. Malkontenci zawsze się zdarzają ale w tej firmie szybko idą na odstrzał. Jak chcesz pracować to nie masz problemów.
Mały 2016-07-10 20:21
Byłem tu 3 miesiące i się zwolniłem ale nie zgadzam się z opinią, że to zła firma. Gdyby nie sytuacja rodzinna zostałbym tu na stałe. Jak chciałem się zwolnic była pełna kultura i zrozumienie sytuacji. Jak tam pracowałem wyleciało kilka osób i powinno wylecieć jeszcze kilka - niektórzy nie mają pojęcia o rynku pracy i pracy. Nie przejmujcie się opiniami, polecam ta firmę, Ci co tak piszą nigdzie nie znajda pracy - nieudacznicy tylko potrafią pisać jak jest im źle. Dziękuję za pracę i szacunek do człowieka. Może nasze drogi się jeszcze zejdą.
Polecam!
Malkontent 2016-07-13 21:20
Trzy opinie pozytywne tego samego dnia w odstępach kilkuminutowych ? hmmm... przypadek????
Może rzeczywiście zmieniło się na lepsze, tylko ja mało spostrzegawczy jestem by to zauważyć , pewnie zamroczyła mnie ta premia obiecywana od pół roku, całe okrąglutkie zero złotych.
1
Latino 2016-08-13 06:41
A Helikopter ciągle ściema i zbiera kolegów nik tu długo niewyczymuje z nowy sporadyczne przypadki dno.
Azzardo 2016-08-13 06:46
O był pomyłką John Rambo i wątpię że Góra zgodzi się na przyjęcie kogoś ponownie za krótko robiłeś i musiałeś dobrze trafić.
XYZ 2016-10-27 12:56
Główną wartością zarządzania jest kłamstwo. Jak jesteś fałszywy to polecam pracę w tej firmie. Z całą pewnością bedziesz mógł liczyć na dalszy rozwój osobisty w tej dziedzinie.
2
UwedzonyChelikopter 2016-10-29 16:10
Kochamy was za pozytywne opinie wielkie szacun chelikopter i uwedzony premie będą na dniach napewno was nieoszukamy naiwniaki i obiecujemy że będziecie dobrze traktowani pozdrawiamy ha ha ha i tak wkoło jedna wielka ściema
PrawdaKłujeWOczy 2016-10-29 16:20
Chodzą słuchy że uwedzony ze swoim doświadczeniem tapicera będzie obijal palatety na magazynie w końcu doświadczenie nie pójdzie w las i będzie wypożyczalnia sprzętu budowlanego człowiek z doświadczeniem już jest
Głos Rozsądku 2016-12-27 19:17
Widać wzięto się u Was za nierobów,a tylko nieroby wchodzą na gowork wyładować frustrację ze swojego zwolnienia. Nic nie dodam nic nie ujmę. Ludzie inteligentni zrozumieja moja opinie... To co na gowork a rzeczywistość to dwie różne sprawy. Każda swoją firmę tutaj podglądam i zawsze jest to samo.
3
lol 2016-12-29 00:45
łooooo jeden zadowolony sie trafił....ciekawe czyj protegowany ???
2
Głos Rozsądku 2017-01-01 11:41
Nie jestem Pracownikiem... jeatem Klientem ... Przypadkiem tutaj trafiłem i w sumie byłem ciekaw czy ktoś mnie zlinczuje za opinie... Widać długo nie było czekać by moja teoria się sprawdziła. Ktoś kto tu wchodzi codziennie musi być zdesperowany. Prosta rada : wkurza Cię praca ? To ja Zmień ...
5
Mnbvcxz 2017-01-08 19:14
Płace słabe, brak premii, duży bałagan, jedna wielka ściema aczkolwiek praca zła nie jest
3
Rnt 2017-02-03 21:57
Robi się coraz gorzej. W pół roku odszedł praktycznie cały dział handlowy, klienci są przerzucani od jednego opiekuna do drugiego. Pisior nie ma pojęcia o tej branży i próbuje wprowadzać jakieś swoje chore pomysły. Mobilni handlowcy którzy siedzą na dupie w firmie, bo nie ma kto obsługiwać klientów. Kierownik Marcin którego ulubionym słowem jest ku*wa i nie ważne z kim w danym momencie rozmawia. Oszukiwanie i zwodzenie pracowników jest na porządku dziennym. Wielkie remonty a firma się rozpada. Na mieście wszyscy się śmieją, a klienci odchodzą.
9
BYŁY... 2017-02-13 10:28
Pracownikiem firmy byłem przez wiele lat podobnie jak wielu innych już nie pracujących.
Problemem tej firmy jest jeden człowiek rządzący od pewnego czasu taki łysy miły pan o sympatycznym charakterze szemranego gesta....a.
Oszukał już wielu ludzi i z tego co wiem i słyszę to w dalszym ciągu to robi. Nie dajcie się zwieźć bo nikt wam tyle nie da co może wam obiecać ten człowiek.
Skutecznie rozpier.... tę firmę tak jakby co najmniej był wynajęty przez konkurencję.
Niestety doza zaufania właścicieli do niego jest tak duża że braciszkowie pewnie muszą porządnie zaryć i najeść się kamieni aby się w końcu obudzić. Rozmawiam z wieloma starymi klientami, których obsługiwałem przez wiele lat i wiem że śmieją się z tej sytuacji i niejednokrotnie już wybierają konkurencje która pewnie nie śpi i korzysta.
Mimo wszystko szkoda tylu przepracowanych lat z powodu jednego idioty z chorymi pomysłami które sprzedaży na pewno nie rozwinęły za to połowę firmy i klientów już poskładały.
Trzymam kciuki za resztki osób ze starej kadry.
9
Nowy Handlowiec 2017-02-13 17:50
Ja jestem tym co siedzi na dupie, a siedzę gdyż stara ekipa tak handlowała, że od miesiąca prostuję tematy z 3-4 miesięcy, więc się kolego odpier...... od nowych handlowców
Bohaterze online jak masz wątpliwości to zapraszam, pierwsze biurko za recepcją
Beatka 2017-02-14 17:59
Co powiedzieć o firmie która wydaje na profesjonalny coaching dla handlowców ponad 100K PLN a po kilku miesiącach żaden z tych pracowników już tam nie pracuje?
Wyimaginowane premie.
Kłamstwo na każdym kroku.
Zero szacunku.
Nie polecam.
18
wierny klient 2017-02-15 15:41
Niestety kolego, jeżeli miesiąc prostujesz tematy to znaczy że prawdziwy handel jest nie na twoją głowę. Ale jak już poznasz magię liczb, umiejętne prowadzenie klienta oraz liźniesz znajomość towaru którą masz na półkach, warto wtedy ruszyć t [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i udać się do klienta. Prawdopodobnie wtedy będziesz podnosił renomę firmy.
Jeżeli chodzi o pierwsze biurko za recepcją to chociaż udawaj że wiesz o czym mówi do ciebie klient :)
9
Abc 2017-02-15 22:38
Może nowy handlowiec się przedstawi ? Za recepcja są 4 biurka - zależy od której strony spojrzeć. Może wierny Klient powie o kogo chodzi i poda konkretny przyklad Panu Nowemu handlowcowi.
6
Abc 2017-02-15 22:46
Aha i proponuje czytanie ze zrozumieniem - ten ktoś napisał "miesiąc prostuję tematy" - ja to zrozumiałem że od miesiąca trafiają się tematy do wyprostowania, a nie że jeden temat trwa miesiąc co faktycznie stanowiło by o jego słabości.
7
były 2 2017-02-16 21:53
Beatka haha dobry nick. Czy na prawdę nie widzicie zależności .Łysy i wspomniany coaching to funfle wystarczy dobrze prześledzić internet. Szkolenia dały mi tyle co zeszłoroczny śnieg i to nie tylko moje opinie, plastikowe, książkowe nudne i bez polotu tak wglądały super szkolenia za 100 k pln. Jeżeli faktycznie kosztowały tak jak opisujesz to jest jakiś drogi żart No ale cóż coach pewnie musiał kasą się podzielić z... hehe niesamowita firma.
11
nick 2017-02-24 16:18
Gdzie te 71 lat doświadczenia jak za sprawą jednej osoby w ciągu 6mcy handlowy przestał praktycznie istnieć ? Swoją drogą, ciekawe który dział będzie następny, bo to na pewno nie koniec "lepszych"zmian w firmie.
7
informator 2017-02-24 23:01
Wszystko było idealne, zanim przyszedł taki jeden, plus jego kolega (taki mały)
6
barnaba 2017-02-28 22:40
Nasz statek chyba tonie , szczury już zaczęły uciekać... A miało być tak pięknie.
5
Garry 2017-03-01 20:06
A wpis Pani Beaty gdzie się podział? Nie każdy zdążył przeczytać.....
1
BYŁY... 2017-03-14 19:02
Niestety potwierdzam człowiek który przyszedł żądzić to facet bez honoru i ambicji. Typowy ślizgacz rozgrywacz i ojciec sukcesów ale cudzych bo chętnie przypisze sobie wszystko aby jeszcze trochę się utrzymać. Zapewne ta hurtowienka to szczyt jego marzeń. Ciekawy jestem czy faktycznie trzeba ukończyć tyle szkół bo jego życiorys to to jedno wielkie ah i eh aby zajmować się intrygami, knuciem, tandetnymi rozgrywkami a przede wszystkim wciskać ludziom swoje tanie kity i bajeczki które z taką pasją sprzedaje ten tandeciaż. Taki człowiek to prawdziwy skarb dla przyszłych pracodawców :-) Ale żal można mieć do właścicieli że powierzyli firmę w takie śliskie rączki ich sprawa. Tak jak napisałem wcześniej jedyne czego mi szkoda to tylu przepracowanych lat i klientów, ale wiem że puchy i brak klientów w tej firmie już stały się żeczywistościa tak dalej :-)
11
Hejters gona hejt 2017-03-22 19:17

Do naszego języka weszło określenie: hejters gona hejt (za ang. haters gonna hate, czyli hejterzy będą hejtować). Im większa sława hejtera, tym większa motywacja dla niego, by po raz kolejny kogoś opluć.

Hejt to określenie na nienawiść, która wylewa się spod palców anonimowego internauty. Hejter wylewa z siebie żółć, która siedzi gdzieś na jego dnie – zazwyczaj – zakompleksionego ciała i umysłu powołującego się jednocześnie na szczytne cele i idee i najczęściej działa w imieniu innych lub dla wyższych celów. Bzdura. Jest to tylko usprawiedliwienie swojej nieudolności i słabości.
Dziewczynie udało się awansować? Pewnie "dała d***". Polacy przegrali ważny mecz? Przecież to "patałachy i marni kopacze". Pracodawca zwalnia pracownika, „Przecież to kretyni i idioci”
Władysław Bartoszewski
Polityk

Hejter anonimowo opluwa słowem, jest to dla niego bezpieczne i sprawia mu to przyjemność rozładowując w ten sposób swoje kompleksy i niższe poczucie wartości i wielokrotnie zaburzoną psychikę.
Zbigniew Lew-Starowicz
Psychiatra

Jedni są bardziej, inni mniej uodpornieni na hejt. Po jednych jad spłynie i pozostawi lekki niesmak. Po innych zostanie tylko płyta nagrobna. Oblewa nas hejterski jad. Wypluwany z prędkością karabinu maszynowego. "Bywasz piekącym jadem trollów (…) tylko ty możesz być bogiem, na wszystkich podnosisz nogę i załatwiasz tę sprawę jak pies - jesteś odważny pokaż twarz"
Krzysztof "Grabaż" Grabowski
Artysta

Dorota Zawadzka (Superniania) napisała, że z hejterem "Dyskutuję, wyjaśniam, edukuję". Czasem działa ale zwykle hejt ogranicza się do puszczania „bąków”. Szkoda energii i czasu na takie osoby. Odpowiadając Hejterowi czuje się on tak, jakby ktoś wlał w niego paliwo napędowe, dajcie sobie spokój, oddychajcie świeżym powietrzem, nie wąchajcie „bąków”

Dla wszystkich czytających te "sfrustrowane komentarze" polecam słowa Piotra Roguckiego, który napisał; "nie ma sensu czytać komentarzy sfrustrowanych miernot; niech się durnie trują swoim jadem, oszczędź sobie złego"
:-)
4
Nick 2017-03-23 11:18
Bogdan, to ty ?
5
Hejter 2017-03-23 16:07
Bogdan cytuje swoje mądrości wyczytane w internetach. Ależ to jest autorytet ten wasz Bogdan, co nie?
Na wszystko znajdzie odpowiedź :)
Ciekawe co mądrego powie na koniec Elektry.
Wydaje mi sie ze zabraknie mu odwagi i ucieknie tuż przed zatopieniem Titanica.
Pozdrawiam "hejterów" :)
3
Klient 2017-03-23 18:52
Jestem zadowolonym Klientem a zmiany jakie obserwuje to zmiany na lepsze... Pozdrawiam
3
Obecny 2017-03-23 20:07
Prezesi ratujcie!!!!zróbcie coś!!!!to jest nasza praca,nasza firma!!!!zaraz bedzie za późno!!!!
4
marinarobert188@hotmail.com 2017-03-24 00:01
Wiem, że ta wiadomość może spotkamy się w ogromne zaskoczenie. Jednak jest to tylko moja pilna potrzeba zagranicznego partnera, który sprawił, że się z Tobą skontaktować w ten sposób do transakcji. Jestem panna Marina Robert 19 lat jedynym dzieckiem późnym pana i pani Mrs.Jackson Robert. Mój ojciec był bardzo bogaty kupiec i polityk kakao na Wybrzeżu Kości Słoniowej, który został zastrzelony na śmierć na znanych ludzi.

Przed śmiercią mojego ojca w szpitalu prywatnym tu potajemnie wezwał mnie na bok łóżka i powiedział mi, że ma sumę dziewięć milionów pięćset tysięcy dolarów zjednoczonego państwa. USD ($ 9.500,000) w rachunku stacjonarnych / zawiesza się w jednym z głównego banku tutaj w Abidżanie, że użył mojego nazwiska jako swojego jedynego dziecka przez najbliższych krewnych w deponowania środków. On

wyjaśniono również, że to z powodu tego bogactwa, które miał zabić i ogrzewa mi o swoim bracie.

Chcę, żebyś mi pomóc z następujących powodów:

(1) W celu zapewnienia, że konto bankowe pieniądze zostaną przeniesione.
(2) Aby służyć jako opiekuna.
(3) W celu ustalenia szczegółów mi przyjść do swojego kraju, aby kontynuować studia w celu uzyskania pozwolenia na pobyt w danym kraju.

Ofiaruję Ci 25% całkowitej sumy jako rekompensatę za wysiłek po udanym transferze tych pieniędzy do swojego wyznaczonego rachunku. Czekać, aby usłyszeć od ciebie, odpowiedz mi, czy możesz mi pomóc szczerze.

Dziękuję i niech cię Bóg błogosławi
I czekać na pilną odpowiedź.
Pozdrowienia,
Pani Marina Robert
1
Koło 2017-03-24 14:41
Klient 2017-03-23 18:52
Nie wiem czy to było ironiczne, czy miało być 'prawdziwe',
ale w życiu nie słyszałem takich słow zadowolenia po ostatnich zmianach.
Ewelina Marcinek 2017-03-24 16:15
Witam moim a także mojego 9 letniego syna hobby jest kolekcjonowanie gadżetów reklamowych z logo firm instytucji, a także Gmin dlatego ośmielam się pisać do Państwa, o takie gadżety bardzo będzie nam miło jak powiększa one nasza kolekcje . w podziękowaniu za przesyłkę oczywiście za państwa zgoda link do państwa strony na moim profilu facebook. Z góry dziękuje za odp. ….pozdrawiam

Oto adres:
Ewelina Marcinek
Jasne pole 23
63-714 kobierno
Woj. wielkopolskie
1
Obiektywny 2017-04-09 23:35
Na Go Work dziwią mnie zawsze skrajne opinie. Skoro nie podoba Ci się sposób zarządzania prywatnej firmy to odejdź i nie pluj . Właściciele mają prawo do zarządzania firmą wedle swojej wizji , zatrudniania kogo chcą , kreowania polityki na jaką mają ochotę. Jeśli jest Ci źle i uważasz że robisz to lepiej to po co pracujesz u kogoś , załóż własną firmę i zarządzaj według swoich pomysłów. Po co plujesz na forach ?
5
Słoneczko 2017-05-31 08:17
SZANOWNI PAŃSTWO

Zwracam się z prośbą do wszystkich ludzi wielkiego serca, czułych na cierpienie dziecka. Bardzo proszę o wsparcie w walce o zdrowie i usprawnianie mojej córeczki Julki….dotkniętej mózgowym porażeniem dziecięcym,i padaczką.
Julia jest wcześniakiem, urodziła się w 7 miesiącu ciąży z wagą 1450g. Córcia przeszła wiele chorób wiążących się z wcześniactwem i jego niedojrzałością. Zakażenie wewnątrzmaciczne, zaburzenia oddychania, choroba krwotoczna czy leukomolacja okołokomorowa to tylko niektóre z rozpoznań klinicznych, wpisanych w kartę mojego dziecka... Niestety skutki tych i kolejno pojawiających się chorób do dziś są widoczne i dają o sobie znać….Wraz z upływem czasu … nieustannie pojawiają się nowe problemy. U córki rozpoznano refluks żołądkowo- przełykowy i astme oskrzelowo-płucną. Julka ma silne napięcia mięśniowe czterokończynowe...Jedynie co jest jej wstanie pomóc to ciągła rehabilitacja,która jest bardzo kosztowna...Faktem jest iż jeden turnus kosztuje 4,900zł,to jest dla Nas bardzo duża kwota i znacznie przekracza mój budżet...Dlatego Proszę Państwa o pomoc...

Julia ma prawie 4 latka jest śliczną dziewczynką:)Jezdzimy na turnusy rehabilitacyjne,dzięki którym widze duże postępy u swojego dziecka...Mimo wielu problemów związanych z jej chorobą walczymy o lepsze jutro...
W związku z chorobą córeczki wołam o pomoc ludzi o dobrym sercu. Nie tracę nadzieii i nie poddaję się - nie mogę i nie chcę. Żyję nadzieją, że rehabilitacja i ciągłe ćwiczenia mogą pomóc córeczce. Wierzę bardzo, że Państwa pomoc sprawi, iż będę mogła pomóc swojemu dziecku. Dlatego zwracam się z prośbą o wsparcie i pomoc finansową.
Możecie Państwo pomóc w rehabilitacji Julii przekazując 1% swojego podatku na jej konto w Fundacji „Słoneczko”. Za zainteresowanie i okazaną pomoc z całego serca dziękuję!
1
kolega informatora 2017-05-31 08:21
Jak zdrowie psychiczne, jak leczenie - martwimy się o Cibie, zwolnienia od psychiatry ciągle wpływają. Daj znać czy wszytko w porządku. Może leki są za silne?
2
BYŁY... 2017-05-31 11:27
No i szczurek uciekł z tonącego statku. Oj Bodzio Bodzio :-) Wyzywałeś wszystkich od cieniasów a tymczasem największym okazałeś się właśnie Ty. Proponuje na początek jakiś warzywniaczek, salonik fryzjerski zanim zabierzesz się za rozkładanie kolejnej firmy. Trzeba poczuć tą odpowiedzialność a nie bawić się tego typu przetsiębirstwami. No ale przecież kto Ci dorówna ehhh Szkoda braciszków bo mieli w miarę fajną firmę ...mieli. Ogólnie gratuluje osiągniętego sukcesu bo w rok czasu położyć tyle tematów to naprawdę trzeba być zdolnym i mocno zdeterminowanym. Proponuje zakończyć pisanie o tej firmie bo powoli nie ma już o czym .
4
Była 2017-05-31 17:16
Jako były piesek najlepiej bedzie mu w straży miejskiej :)
2
On 2017-05-31 18:44
Kariera Nikodema Dyzmy dobiegła końca. ...
3
Gary co nosi okulary 2017-06-02 22:58
Statek chyba osiada na dnie bo załodze zaczyna się mułem odbijać...
3
John Rambo 2017-06-29 16:34
Zawsze byłem ważny
1
o. Mariusz Jefimow 2017-07-10 19:14
Umiłowani,
Kierujemy do Was ogromną prośbę o pomoc finansową.
Nasza Cerkiew nie zbiera datków na tacę, nie pobiera opłat za śluby, pogrzeby i inne sakramenty.
Główną formą utrzymania naszej Cerkwi jest pensja księdza (ksiądz pracuje w prywatnej firmie i przekazuje znaczącą część swojej pensji dla Cerkwi).
W 2016 roku zakończyliśmy budowę pierwszej Cerkwi w Polsce dla naszych parafian.
Spodziewaliśmy się, że koszt będzie wysoki, jednakże teraz stoimy przed faktem wstrzymania robót przy Cerkwi.
Potrzebujemy jeszcze około 12 000 zł - 15 000 zł na wykonanie ogrodzenia wokół Cerkwi.
Ogrodzenie jest nam niezbędne, aby zabezpieczyć święte miejsce głównie przed zwierzętami, które w znaczący sposób zanieczyszczają teren świątyni.
O naszym projekcie można też znaleźć na stronie internetowej
https://pomagam.pl/starowier
Wasza pomoc jest w tej kwestii jest bardzo ważna.
Dla nas najdrobniejsza kwota jest bardzo ważna.
Nie pozostawiajcie naszej prośby bez echa.
Załączamy Państwu zdjęcia ikonostasu oraz naszej Cerkwi.
Wpłaty można dokonywać na portalu "Pomagam.pl" lub bezpośrednio na konto bankowe naszej parafii:
STAROPRAWOSŁAWNA CERKIEW STAROOBRZĘDOWCÓW
Gabowe Grądy 7A
16-300 Augustów
Bank BGŻ BNP Paribas S.A.
PL 88 2030 0045 1110 0000 0317 5950
a także poprzez płatności dotpay:
http://staroprawoslawie.pl/kontakt.html
Za wszelkie wpłaty serdeczne "Bóg zapłać"!
Z szacunkiem i chrześcijańską miłością
o. Mariusz Jefimow oraz Rada Staroprawosławnej Cerkwi Staroobrzędowców
Loja 2017-09-05 21:06
Widze duze zmiany na plus firmie brakuje tylko dzialu inwestycji do poprowadzenia wiekszych tematów za towarowanie naprawdę robi wrażenie
Jace Wadowic 2017-09-19 21:21
Proszę was kierownik Śrem porażka .Koleś brak zainteresowania klientem
Zostaw swoją opinię o Elektra Hurtownia Elektrotechniczna Jan Ratajczak - Plewiska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektra Hurtownia Elektrotechniczna Jan Ratajczak