brak logo

Elektra Hurtownia Elektrotechniczna Jan Ratajczak

Plewiska

Opinie o Elektra Hurtownia Elektrotechniczna Jan Ratajczak

timon20 2012-03-27 16:39
Firma solidna ,fajna ekipa pracowników , warto pracować w firmie która się rozwija - dla osoby która nie zna się na towarze organizują szkolenia i bardzo pomagają handlowcy . Właściciele i kadra na poziomie - wiedzą czego chcą - pozwalają się rozwijać . Finanse ok do dogadania
Polecam
blanka 2013-07-29 13:04
To już nie jest mój pracodawca - ta firma to katastrofa pod kątem umiejętności zarządzana, głupota!!!!!, bajzel, syf, bród i smród, brak decyzyjności, rodzinne kłótnie i awantury były codziennością. Kropką nad "i" w tej rodzinnej synalkowej firmie był ćmok od sprzedaży - krętacz i mamisynek swojego teścia. Jeśli ktoś chce pracować i rozwijać się, to należy omijać ELEKTRĘ szerokim łukiem.
andrew 2015-07-10 19:47
zgadzam się w 100% z blanką przerost formy nad treścią katastrofa i brak profesionalizmu
PRACOWNIK.... 2015-09-24 22:32
PRACOWAŁEM, KIEDYŚ W TEJ HURTOWNI. NIE POLECAM NIKOMU TAM TRAFIĆ !!!
BYŁEM NA OKRESIE PRÓBNYM, NIE WYPŁACILI MI PIENIĘDZY !!!!!
ZWYKŁE BURAKI !!!
WYZYSK, TO JEST RODZINNA FIRMA - TYLKO JĄ DO WORKA I NA KSIĘŻYC !!!
NIE POLECAM, TAM NIKOMU PRACOWAĆ!!!!
tim 2016-02-05 20:27
wow, nieprzespana noc :) czy brak wyników?
xxx 2016-03-08 18:59
Kiedyś to była firma godna polecenia. Dziś zabiorą Ci każdą złotówkę.
Brak jakiegokolwiek szacunku.
jasiek 22 2016-04-20 15:32
Firma do dupy brak organizacji tylko jakiś nowych kierowników ciągle przyjmuja a nowy kierownik Marcin w jest obeznany ale do pracy w piekarni ciągle.się trzeba prosić o wszystko ludzie spoko kierownictwo słabe oni chyba nawet nie wiedzą co się dzieje ludzie pracujący po parę lat a traktowani jak smiecie porostu wiocha nie polecam nikomu współpracy z tą firma
Nick 2016-05-10 19:31
Jeżeli coś sobą reprezentujesz, to nawet nie składaj tam CV. Brak możliwości rozwoju i nowo zatrudniony kierownik nie mający pojęcia o tym czym firma handluje...Tak jak ktoś wcześniej napisał "PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ"
Egon22 2016-05-24 15:32
Firma krzak niepolecam tej pracy nikomu chociaż przyjmują wszystkich jak dobrze gotujemy to zapraszam może będziesz kierownikiem wykształcenie i pojęcie elektryczne jest niepotrzebne Kierownik Marcin może polerowac podłogi w spożywczym choć nie wiem czy na temat sprzątania też ma jakąś wiedzę a i uwaga w piątki to najlepszy dzień by stracić pracę a ludzie już powoli odchodzą od tej firmy bo po co tu kupować skoro tu i tak przeważnie nic nie ma no i firma światowa z wieloletnim doświadczeniem w przyjmowaniu ludzi z zagranicy dobrze ze juz tu niepracuje
Gruby 2016-06-07 19:59
Zamiast pilnować interesu szefostwo bawi się samochodzikami. Bajzel syf i wodorosty... Premii zero, na święta ani złotówki.. co się dziwić Porszaczki kosztują.
Żak 2016-07-10 20:08
to chyba dobrze, że firma się Ciebie pozbyła skoro tak piszesz, ja tu pracuję od 6 lat i mam zamiar dalej bo mam co robić :)
KK 2016-07-10 20:11
W zupełności popieram, jestem tu od 3 miesięcy. Malkontenci zawsze się zdarzają ale w tej firmie szybko idą na odstrzał. Jak chcesz pracować to nie masz problemów.
Mały 2016-07-10 20:21
Byłem tu 3 miesiące i się zwolniłem ale nie zgadzam się z opinią, że to zła firma. Gdyby nie sytuacja rodzinna zostałbym tu na stałe. Jak chciałem się zwolnic była pełna kultura i zrozumienie sytuacji. Jak tam pracowałem wyleciało kilka osób i powinno wylecieć jeszcze kilka - niektórzy nie mają pojęcia o rynku pracy i pracy. Nie przejmujcie się opiniami, polecam ta firmę, Ci co tak piszą nigdzie nie znajda pracy - nieudacznicy tylko potrafią pisać jak jest im źle. Dziękuję za pracę i szacunek do człowieka. Może nasze drogi się jeszcze zejdą.
Polecam!
Malkontent 2016-07-13 21:20
Trzy opinie pozytywne tego samego dnia w odstępach kilkuminutowych ? hmmm... przypadek????
Może rzeczywiście zmieniło się na lepsze, tylko ja mało spostrzegawczy jestem by to zauważyć , pewnie zamroczyła mnie ta premia obiecywana od pół roku, całe okrąglutkie zero złotych.
Latino 2016-08-13 06:41
A Helikopter ciągle ściema i zbiera kolegów nik tu długo niewyczymuje z nowy sporadyczne przypadki dno.
Azzardo 2016-08-13 06:46
O był pomyłką John Rambo i wątpię że Góra zgodzi się na przyjęcie kogoś ponownie za krótko robiłeś i musiałeś dobrze trafić.
XYZ 2016-10-27 12:56
Główną wartością zarządzania jest kłamstwo. Jak jesteś fałszywy to polecam pracę w tej firmie. Z całą pewnością bedziesz mógł liczyć na dalszy rozwój osobisty w tej dziedzinie.
1
UwedzonyChelikopter 2016-10-29 16:10
Kochamy was za pozytywne opinie wielkie szacun chelikopter i uwedzony premie będą na dniach napewno was nieoszukamy naiwniaki i obiecujemy że będziecie dobrze traktowani pozdrawiamy ha ha ha i tak wkoło jedna wielka ściema
PrawdaKłujeWOczy 2016-10-29 16:20
Chodzą słuchy że uwedzony ze swoim doświadczeniem tapicera będzie obijal palatety na magazynie w końcu doświadczenie nie pójdzie w las i będzie wypożyczalnia sprzętu budowlanego człowiek z doświadczeniem już jest
Głos Rozsądku 2016-12-27 19:17
Widać wzięto się u Was za nierobów,a tylko nieroby wchodzą na gowork wyładować frustrację ze swojego zwolnienia. Nic nie dodam nic nie ujmę. Ludzie inteligentni zrozumieja moja opinie... To co na gowork a rzeczywistość to dwie różne sprawy. Każda swoją firmę tutaj podglądam i zawsze jest to samo.
1
lol 2016-12-29 00:45
łooooo jeden zadowolony sie trafił....ciekawe czyj protegowany ???
1
Głos Rozsądku 2017-01-01 11:41
Nie jestem Pracownikiem... jeatem Klientem ... Przypadkiem tutaj trafiłem i w sumie byłem ciekaw czy ktoś mnie zlinczuje za opinie... Widać długo nie było czekać by moja teoria się sprawdziła. Ktoś kto tu wchodzi codziennie musi być zdesperowany. Prosta rada : wkurza Cię praca ? To ja Zmień ...
2
Mnbvcxz 2017-01-08 19:14
Płace słabe, brak premii, duży bałagan, jedna wielka ściema aczkolwiek praca zła nie jest
1
Rnt 2017-02-03 21:57
Robi się coraz gorzej. W pół roku odszedł praktycznie cały dział handlowy, klienci są przerzucani od jednego opiekuna do drugiego. Pisior nie ma pojęcia o tej branży i próbuje wprowadzać jakieś swoje chore pomysły. Mobilni handlowcy którzy siedzą na dupie w firmie, bo nie ma kto obsługiwać klientów. Kierownik Marcin którego ulubionym słowem jest ku*wa i nie ważne z kim w danym momencie rozmawia. Oszukiwanie i zwodzenie pracowników jest na porządku dziennym. Wielkie remonty a firma się rozpada. Na mieście wszyscy się śmieją, a klienci odchodzą.
5
BYŁY... 2017-02-13 10:28
Pracownikiem firmy byłem przez wiele lat podobnie jak wielu innych już nie pracujących.
Problemem tej firmy jest jeden człowiek rządzący od pewnego czasu taki łysy miły pan o sympatycznym charakterze szemranego gesta....a.
Oszukał już wielu ludzi i z tego co wiem i słyszę to w dalszym ciągu to robi. Nie dajcie się zwieźć bo nikt wam tyle nie da co może wam obiecać ten człowiek.
Skutecznie rozpier.... tę firmę tak jakby co najmniej był wynajęty przez konkurencję.
Niestety doza zaufania właścicieli do niego jest tak duża że braciszkowie pewnie muszą porządnie zaryć i najeść się kamieni aby się w końcu obudzić. Rozmawiam z wieloma starymi klientami, których obsługiwałem przez wiele lat i wiem że śmieją się z tej sytuacji i niejednokrotnie już wybierają konkurencje która pewnie nie śpi i korzysta.
Mimo wszystko szkoda tylu przepracowanych lat z powodu jednego idioty z chorymi pomysłami które sprzedaży na pewno nie rozwinęły za to połowę firmy i klientów już poskładały.
Trzymam kciuki za resztki osób ze starej kadry.
6
Nowy Handlowiec 2017-02-13 17:50
Ja jestem tym co siedzi na dupie, a siedzę gdyż stara ekipa tak handlowała, że od miesiąca prostuję tematy z 3-4 miesięcy, więc się kolego odpier...... od nowych handlowców
Bohaterze online jak masz wątpliwości to zapraszam, pierwsze biurko za recepcją
Beatka 2017-02-14 17:59
Co powiedzieć o firmie która wydaje na profesjonalny coaching dla handlowców ponad 100K PLN a po kilku miesiącach żaden z tych pracowników już tam nie pracuje?
Wyimaginowane premie.
Kłamstwo na każdym kroku.
Zero szacunku.
Nie polecam.
11
wierny klient 2017-02-15 15:41
Niestety kolego, jeżeli miesiąc prostujesz tematy to znaczy że prawdziwy handel jest nie na twoją głowę. Ale jak już poznasz magię liczb, umiejętne prowadzenie klienta oraz liźniesz znajomość towaru którą masz na półkach, warto wtedy ruszyć tą dupę i udać się do klienta. Prawdopodobnie wtedy będziesz podnosił renomę firmy.
Jeżeli chodzi o pierwsze biurko za recepcją to chociaż udawaj że wiesz o czym mówi do ciebie klient :)
7
Abc 2017-02-15 22:38
Może nowy handlowiec się przedstawi ? Za recepcja są 4 biurka - zależy od której strony spojrzeć. Może wierny Klient powie o kogo chodzi i poda konkretny przyklad Panu Nowemu handlowcowi.
1
Abc 2017-02-15 22:46
Aha i proponuje czytanie ze zrozumieniem - ten ktoś napisał "miesiąc prostuję tematy" - ja to zrozumiałem że od miesiąca trafiają się tematy do wyprostowania, a nie że jeden temat trwa miesiąc co faktycznie stanowiło by o jego słabości.
2
były 2 2017-02-16 21:53
Beatka haha dobry nick. Czy na prawdę nie widzicie zależności .Łysy i wspomniany coaching to funfle wystarczy dobrze prześledzić internet. Szkolenia dały mi tyle co zeszłoroczny śnieg i to nie tylko moje opinie, plastikowe, książkowe nudne i bez polotu tak wglądały super szkolenia za 100 k pln. Jeżeli faktycznie kosztowały tak jak opisujesz to jest jakiś drogi żart No ale cóż coach pewnie musiał kasą się podzielić z... hehe niesamowita firma.
3
Zostaw swoją opinię o Elektra Hurtownia Elektrotechniczna Jan Ratajczak - Plewiska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektra Hurtownia Elektrotechniczna Jan Ratajczak