brak logo

Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Badpol Paweł Bado

Starachowice

Opinie o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Badpol Paweł Bado

Anonim 2014-05-20 19:48
Tak ta Blondynka w okularach z biura niedopuszczań fajne dziewczyny do pracy,do jakiegokolwiek kontaktu z szefem!I to prawda że trzeba coś z tym zrobić!jest tak bezczelna,ze szkoda słów...
2
emi 2015-02-28 18:02
to chyba prawda bo nawet jako klient dzwoniacy do tej firmy , bardzo niemiło obsługuje ta pani, da się to odczuć podczas rozmowy tylko telefonicznej , więc nie rozumię jak mozna tak sobie jako firma psuć opinie, ja osobiscie "dzieki" tej pani nie skorzystam z tej hurtowni
2
pracujący dalej 2015-04-21 13:46
(usunięte przez administratora) i tak cie długo tolerował. Płaci na czas i to najważniejsze.
Anonim 2015-11-16 20:03
Firma jak firma najgorsze brygadzistki a zwłaszcza jedna rządzić tylko .Dawno bym ją wywalił.Takie głupoty wprowadza że głowa mała.Najgorsze to że nie wolno jej nic powiedzieć bo ona rządzi i nie masz nic do powiedzenia.Ludzi traktuje jak pionki które może przestawiać.
Admin 2015-11-17 16:33
Popieram anonima, te kobiety obydwie powinny być do zwolnienia,ponieważ większość czasu spędzają w kuchni(bar),a jak przyjedzie szefostwo to strasznie do roboty się rwią. Z przykrością mi to mówić ale pracują tam tacy ludzie,którzy nie powinni tam pracować. Brygadzistki,które są od szkolenia nowych pracowników, w ogóle tego nie robią. Ciężko współpracuje się z Brygadzistkami .Mam nadzieję, że szef w końcu otworzy oczy i zobaczy jakie ma Brygadzistki.
2
Anonim 2015-11-17 20:33
POPIERAM TE PANIE SIĘ NIE NADAJĄ NA TO STANOWISKO.PRACOWAŁAM TAM JAKIŚ CZAS .SZKODA TYLKO TYCH LUDZI CO TAM PRACUJĄ I MUSZĄ SŁUCHAĆ ICH CHORYCH WYMYSŁÓW.KAŻDY MA ICH DOŚĆ TYLKO BOJA SIĘ O TYM MÓWIĆ BO I TAK SZEF W TO NIE UWIERZY WSPÓŁCZUJE WAM
1
Szok 2016-02-11 17:07
Nie o firmie lecz o sklepie chcę napisać a chodzi o sklep w Pulawach takiego syfu i brudu jescze nie spotkałam nigdzie a bywam w wielu takich sklepach i to czesto obsługa tez pozostawia wiele do zyczenia dwie kolezaneczki na kawce a nie obsługa klijenta.
1
Zakopianka 2016-05-10 00:12
Pragnę wyrazić swoją opinię o pracach w Zakopanem. Z przyjemnością chodzę do sklepu na Kościeliskiej, miła, sympatyczne obsługa i co najważniejsze - obie panie Ania i Kasia stwarzają dobrą atmosferę, doradzą jeśli ktoś potrzebuje. Jak mam chandrę to tam idę się odprężyć i "poszaleć" z zakupami.
Zwoleń 2016-05-19 11:03
Sklep w Zwoleniu super, fajna obsługa i asortyment...oby tak dalej...!!!
Anonim 2016-05-28 00:00
Witam, chciałbym podzielić się swoją opinią o sklepie na ul. Kościeliskiej w Zakopanem. Byłam w nim stałą klientką i żałuję, że nie mam możliwości tam już przychodzić. W całości zgadzam się z poprzednim komentarzem. Zatrudnione tam Panie zasługują na uznanie, zawsze chętne do pomocy, sympatyczne i bardzo miłe. Ubrania w bardzo dobrym stanie i cenie.
Serdecznie wszystkim polecam i oby więcej takich pracowników.
Puławianka83 2016-07-02 16:32
Kilka słów o sklepie w Puławach. Chodzę do sklepu po kilka razy w tygodniu,obsluga profesjonalna,większość sklepow tego typu chowa sie przy dziewczynach,które tam pracują,zawsze doradzają i osobom starszym i tym mlodszym. Sklep wygląda jak butik,a nie jak odzież używana, wszystko świetnie posegregowane. Zauwazylam tez ze klienci chodzą tam żeby chociaż porozmawiać z ekspedientkami. Życzę sobie więcej takich ludzi na takim miejscu.. Jestem w 100% zadowolona i moge z czystym sercem polecić każdemu ponieważ Panie maja podejscie do każdego "charakteru" klienta za co podziwiam
1
melania 2016-09-01 16:58
Witam czy ktoś mógłby napisać ile się tam zarabia kobieta na hali??
Klientka 2016-09-27 12:01
witam, pisze w sprawie Pani Kasi, pracownicy Badpolu. Bardzo jej brakuje u nas w Zakopanem, zawsze mila,usmiechnieta,chetnie doradzila, byla tak uprzejma ze kiedy zostala przeniesiona do Nowego Targu to z sympatii jaka darzylam Pania Kasie, podczas wizyt u lekarza w NT z przyjemnoscia odwiedzalam ja i sklep na ul. Kopernika. Dzis niestety zastalam tam jedynie wyjatkowo nieuprzejma ekspedienke, i dowiedzialam sie w bardzo ironiczny sposob ze Pani Kasia zostala zwolniona. Nie wiem dlaczego podjeto takie decyzje natomiast wiem jedno-firma stracila chodzace zloto a wraz z nim zapewne wiele stalych klientek zarowno w zakopanem jak i w Nowym Targu
klientka 2016-10-16 09:10
Ciesze się że powstał sklep w Jordanowie bardzo miłe dziewczyny mają porządek na sklepie , uśmiechnięte oby tak dalej bo miło jest robić zakupy :) ciuszki super będziemy stałymi klientami
3
Ola 2016-11-04 15:44
A dzisiaj niemiłe zdarzenie - pani kierowniczka na Podhalu w Zakopanem trochę przegieła, bo nie wiem z jakiego powodu zabrała mój odstawiony koszyk i go wypakowała , na moją odpowiedź , że to moje , stwierdziła , że ona sprząta ,a sklep był pełen klientów . Przez nią straciłam niektóre wybrane wcześniej rzeczy . Tak się nie robi , a sprząta się przed zamknięciem sklepu . Czy mam rację ?
3
klient 2016-12-02 11:48
Sklep w Chmielnik to strzał w 10 a Panie zatrudnione w tym sklepie są poprostu przesympatyczne !
3
Anonim 2016-12-05 20:01
Może warto pomyśleć o nowej twarzy sklepu w Limanowej skoro został już założony ? Tamtejsza pracownica jest niemiła, antypatyczna, wulgarna i w ogóle nie można sie odstresowac w takiej atmosferze. Pani Irenka ciągle chodzi za potencjalnym klientem i próbuje "zabłysnąć" inteligencją, osobiście uważam że jej to nie wychodzi i dlatego przyciąga klientów wyłącznie rabatami które udziela nawet w dzień nowego towaru (na mnie to nie dziala). Ludzie litości!
7
kingciuch 2016-12-06 18:15
Z pani wypowiedzi wynika iż jesteś albo starą panną albo nauczycielką uciemiężoną po czterech godzinach ,,ciężkiej pracy,, odstresowac to sie chodzi do teatru do kina a grzebanie w śmierdzących ciuchach nie należy chyba do przyjemnych zajęc i jeszcze czepiasz się ludzi którzy tam pracują osobiście chodzę do tych sklepów Batpolu i uważam że panie pracujące tam są miłe sympatyczne ,chętnie doradzą. A czepianie się tej pani Irenki to pewno się na Tobie wyznała, bo uważam iż ona to chyba chodzi o tą szczupłą blondynkę wprowadza tam specyficzny klimat i jak zauważyłam klientki ją raczej oblegają ,
Wielki Żal 2016-12-24 11:27
Witam, bardzo nie milo jest patrzec na tego typu traktowanie swoich pracowników. Bedac w Pani/Pana sklepie zaobserwowalam pewna informacje,mianowicie ze w niedziele handlowa wasz sklep jest otwarty,pytajac pracownic wstraszone odpowiadaly ze tak bedzie otwarte. Przyszlam, dwie zmeczone Panie juz nawet chyba nie wiedzialy co robic(z braku klientów,a zarazem z prawidlowego wykonywania pracy balam sie ze zaczna czyscic parkiet szczoteczka do zębów) . Mieszkam dosc blisko bo wizawi sklepu,przychodzilam praktycznie kazdego dnia,obserwujac dwie zmeczone kobietki. We wtrorek przyszlam na nowy towar Panie wykonczone, zmeczone... I DZIS SZCZEGÓLNY DZIEN DLA KAZDEGO SZANUJACEGO SIE POLAKA! I co widze dwie siedzace Panie... Serce sie kraje kobiety ktore powinny przygotowywac swieta wigilie dla rodziny sa w sklepie, brak klientow( ludzie nie chodza po taniej odziezy lecz po markietach) . Pytajac dlaczego dzis maja otwarte i do ktorej wpadlam w oslupienie... Przykrość,bezradność i wielki zal. Szanujmy tez te osoby Panie dzien w dzien pracuja,raczej w nocy robily cokolwiek dla rodziny. Szanujmy te osoby one tez maja i zasluguja na swieta.
2
Otóż to 2017-01-05 13:27
Ludzie zamiast się zalic to coś róbcie .Skoro rząd jasno zaznaczył że każdy pracownik ma dostać 13 zł/h to zróbmy wszystko żeby tak było .Nie dajmy się pracodawcom .Dochodzmy swoich praw bo inaczej ta idea nie ma sensu .Żyjemy w Państwie wolnym czy Obozie Pracy?!! To my jesteśmy Panami swego losu ! Dzialajmy!
1
... 2017-01-10 16:41
Bardzo mi przykro, ale niestety osoba pisząca opinię o Pani I. z Limanowej miała 100% rację. To nie jest kobieta, to jest przeciek z piekła! Moja koleżanka pracowała w tym sklepie ale niestety przez kłamstwa i intrygi tej pani została zwolniona. Kierownictwo zamiotło wszystko pod dywan! Zachowało sie nieprofesjonalne! Nie byli obiektywnie. Wstyd dla firmy!
PS. Radzę poszukać korepetytora z języka polskiego :)
6
Ktoś 2017-01-13 21:17
Ta firma to jakiej wielki nieporozumienie osoba zatrudniona na umowę o pracę dostaje najniższa krajowa za pracowanie 9 godzin 5 dni w tygodniu plus sobota i Rozkladowka a osoba zatrudniona na umowę zlecenie bierze 1850 zł. Porażka. Prezes traktuje pracowników jak smeci. Pojdziesz na zwolnienie to cię zwoli. Wielki cham i burak !!!!! Totalnie nie polecam tej firmy. Pracowała tam moja koleżanka i wiem jak dziewczyny są traktowane. Panie prezesie jeszcze nie trafiła kosa na kamień ale kiedya trafi.
3
Ktoś 2017-01-13 21:21
W tej firmie nie wywalczysz nic, bo albo pracujesz na warunkach prezesa albo do widzenia. Tam jest krótka piłka.
3
Kasper 2017-01-14 19:35
Osobiście parę razy zdarzyło mi się nie otrzymać paragonu albo dostałem z inną wartością. Kiedyś usłyszałem na sklepie jak pracownica chciała dzień wolnego to kierownik zaczął krzyczeć żeby znalazła sobie kogoś na zastępstwo i zastępstwie mu zapłaciła...masakra po prostu MOBBING! Słyszałem również od którejś z pań że mają na umowie mniejszą płacę niż osoby na zlecenie... firma jest chora!
2
Irmina 2017-01-15 10:30
Ktoś. ... a zastanowilas / es się zanim cokolwiek napisałeś na temat wynagrodzenia dlaczego tak jest ? Dziewczyny które pracują za najniższą krajowa MAJA UMOWĘ NA PEŁEN ETAT , PEŁNE UBEZPIECZENIE I PŁATNE URLOPY i wliczne jest to do lat pracy i do emerytury tak ? NIE OBCHODZI TAKIE OSOBY NIC ... TWOJA KOLEZANKA odchodząc z pracy dostaje po przepracowanym roku zasiłek z PUP a takie osoby które pracują na umowie zlecenie nie mają nic , kompletnie. Sięgnij po rozum do głowy i logicznie pomysl dlaczego tak jest. Ponad to jeśli nie podoba się prąca na umowie stałej to przecież jaki problem jest przejść na umowę zlecenie hmy ? Poza tym skoro tak bardzo martwisz się o koleżankę i jej prace to tez masz zapewne z tego jakieś korzyści ....pozdrawiam.
4
Normalna firma 2017-01-17 21:03
Ja pracuje już. 3 lata i nie narzekam robota jak każda inna za darmo nic nie ma a 1850 do ręki to tez nie jest najgorzej moja koleżanka ma 1300 i pracuje w niedziele palety po tonie Trzeba rozkładać na pułki
2
Lidia 2017-01-17 21:20
TAKIE CZASY KONKURENCJA NIE ŚPI
Zakop 2017-01-18 08:04
Helena jeżeli już nie raz widziałaś nas w pracy to chyba jasne ze praca nam odpowiada żadna z nas nie pracuje na karę a ta tyrania dźwigania i ze nic nie możesz załatwić w godzinach dopoludniowych to chyba pomyliłaś firmy bo wystarczy poinformować kierowniczkę i jest po sprawie a skoro tak piszesz o dźwiganiu a wymiana towaru jest raz w tygodniu i pomagają jeszcze osoby dochodzące to widać ze mało wiesz o firmie każda z nas pracuje 8 godz dziennie i w sobotę 5 to moze przyjmij sie na pół etatu i będziesz miała więcej czasu na załatwianie swoich prywatnych spraw a nie pisanie bzdor
2
Bez komentarza 2017-01-18 17:43
Ludzie ! Co wy mówicie, chyba sami dobrze wam płaca za pisanie tych bredni! Pracuje w tej firmie i prosze nie mydlic oczu sa takie warunki jak opisaly osoby wcześniej. Zero zrozumienia, szacunku i czegokolwiek. Zastraszanie pod kazdym względem, pracownicy traktowani bardzo zle. Osoba ktora napisala ze jest tak cudownie chyba jest podstawiona, bo zadna kobieta pracujaca tam by tego nie napisala. Zgadzam sie w 100 procentach z wypowiedzia "Pani Halina" .
8
Szanuje 2017-01-18 20:19

Prosze sie nauczyć czytać Halina to nie Helena i jak sie pani krzywda dzieje to prosze sie zwolnić lub samemu założyć swój biznes tylko jest jeden warunek musisz umieć czytać a chyba masz z tym problemy powinni sie wam zabrać za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za przekręty i wcześniej czy pózniej ktoś to zrobi bo ślady zostawiacie i zapoznajcie sie z regulaminem tego portalu bo IP mówi wszystko
2
Piotr Zyla he he 2017-01-18 22:02
Zakopane pozdrawia Limanową każdy już wie kto tak pięknie oczernia i świadczy nieprawdę a szef powinien poprosić obecny portal o wskazanie nr i osoby pod nim zarejestrowanej i zgłosić na policję
3
stała klientka 2017-02-02 18:58
Czytałam opinie o sklepach odzieżą używaną firmy Badpol. Zapraszam wszystkich do takiego sklepu znajdującego się przy ulicy Piłsudskiego w Łańcucie. Wchodząc do tego sklepu zawsze witają mnie 2 uśmiechnięte panie. Zawsze doradzą, zaproponują jakąś ciekawą rzecz, nie denerwują kiedy przez godzinę wybieram i przymierzam. Miła atmosfera panująca w tym sklepie zachęca do ponownego przyjścia. Wierzcie mi, że w sklepie z odzieżą używaną, można być tak obsłużonym jak w najdroższej galerii. Jeśli chcecie to zobaczyć w Łańcucie jest tego dowodem. A ja jestem stałą, zadowoloną klientką.
5
klientka 2017-02-06 08:58
witam wszystkie panie najlepiej jest w nowym targu
5
Zadowolony klient 2017-02-08 14:32
Zgadzam się ze stałą l;klientką ja te,z robię zakupy w sklepie Badpol w Łańcucie na ulicy Piłsudzkiego. Chociaż muszę przyznać, że większość zakupów robię tylko dlatego, że panie sprzedające potrafią mi zawsze dobrze doradzić. Ostatnio Bardzo miła i uśmiechni eta pani ekspedientka tego sklepud oradziła mi kurtke, z której jestem bardzo zadowolony, w żadnym innym sklepie bym sobie nie kupił. Dziś po pracy wybieram się tam na zakupy i zapraszam wszystkich, którzy chcą coś ciekawego kupić.
4
Wdzięczna 2017-02-10 20:07
Badpol Jordanów. Jestem bardzo miłe zaskoczona przemiła obsługa w sklepie Pani Kasia i Aneta uśmiechnięte i pomocne a w sklepie bardzo czysto i pachnące.Z przyjemnością tam wrócę.
7
Solanka 2017-02-11 18:13
Polecam sklep Badpol w Bochni ( czwartek nowy towar) :)
6
klientka 2017-02-13 16:07
polecam sklep z lipska przemiła obsługa panie ekspedientki zawsze usmiechnięte i pomocne jeszcze raz polecam
3
zakopane 2017-02-15 10:38
wszedzie świetnie tylko w Zakopanem na Kościeliskiej smutno
Pani Haniu MY Z PANIĄ
KLIENTKI
1
Frania 2017-02-16 13:26
Nie wiem jak w innych sklepach z odzieżą używaną, Ale zapraszam wszystkich do sklepu Badpol przy ulicy Piłsudskiego w Łańcucie. Byłam tam w poniedziałek. Przemiła obsługa, fajny towar, Panie uśmiechnięte, chętne do pomocy. Widziałam starszego pana, którzy przymierzał kilka kurtek, I różnych rzeczy. Gdy chciał odwiesić na miejsce, pani ekspedientka z uśmiechem powiedziała: Proszę zostawić, ja powieszę. Z tak miła obsługą spotkałam się tylko w galeriach z drogą, markową odzieżą. Wybieram się dzisiaj tam na zakupy, na pewno coś fajnego kupię.
3
Margo 2017-03-30 11:45
Polecam sklep w Chmielniku, często odwiedzam go z przyjemnością. Ubrania ładne, czyste, lokal też czysty, zadbany a panie obsługujące bardzo sympatyczne- chętnie doradzają, uśmiechnięte, życzliwe. Polecam!!!
5
Zawiedziona klientka 2017-04-05 10:48
Sklep w Jordanowie juz nie taki sam bez pani Anetki i Kasi .Wielki żal az sie niechce robiz zakupy
4
sztywny krzysiek 2017-04-05 20:55
racja
4
lu 2017-04-06 08:21
nikt nie pisze jak się pracuje na sortowni? właśnie poszukują pracowników. czy wyplata na czas? jaki są zarobki? czy ustalone godziny pracy? jaki są warunki pracy na sortowni?
Marek 2017-04-10 08:19
Dokladnie...
3
Jordanow 2017-04-16 12:43
WESOŁYCH ŚWIĄT
1
Ktos 2017-04-22 17:17
Jakie świadkowie gdzie ich masz??
4
klientka 2017-05-17 11:54
Sklep w Wadowicach najlepszy, obsługa świetna. Tak trzymać :)
4
Gocha 2017-07-03 20:04
Sklep w Bełchatowie super polecam ale zmięcie pracownice prawdopodobnie nazywa sie Ania z tego co słyszałam jest strasznie cwaną osobą bardzo często myli sie na kasie mówi że do zapłaty jest tyle a za chwilę podaję cenę inną. Strasznie się rządzi w sklepie bywam tam często i na samym początku myślałam że to jest szefowa. Co do drugiej pracownicy bardzo miła młoda osoba z którą się świetnie rozmawia w sprawie zakupów umie doradzić.
Blada 2017-07-04 18:01
Zgadzam się z Panią. Jest też strasznie niemiła przy obsłudze przy kasie.
Krystyna 2017-07-09 11:12
Sklep w Bełchatowie to byl bardzo dobry pomysł. Jestem tak prawie codziennie jest czysto i miło ubrania wszystkie ładnie porozwieszane na wieszakach. Jestem zadowolona z tego sklepu. A obsługa jest prze miła oby dwie dziewczyny są bardzo miłe i uprzejme, chętnie pomogą i doradzą. Nie rozumiem pań powyżej czemu tak uważacie. Ja jestem w sklepie prawie codziennie czasem z córką i wnuczką i nigdy sie nie spotkałam z tym żeby któraś dziewczyna była niemiła. Każdemu zdarzają się gorsze dni albo jakaś pomyłka ze stresu ale jesteśmy tylko ludźmi i mamy prawo sie pomylić.
2
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Badpol Paweł Bado - Starachowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Badpol Paweł Bado