brak logo

Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Badpol Paweł Bado

Starachowice

Opinie o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Badpol Paweł Bado

Louigi 2014-02-05 18:45:31
Pracuje w tej firmie od jakiegoś czasu. Ogólnie jest spoko. Szef płaci nie źle, tylko furiat straszny. No ale różni bywają szefowie...Ten akurat do najgorszych nie należy. Ma tylko jedną wadę-nie umie dobierać sobie współpracowników...A może to celowe?Nie wiem.Siedzi tam w biurze taka jedna( usunięte przez administratora ) panoszy się ale nie bez powodu. Wszyscy dobrze wiedzą jaki ma kontakt z szefem. Pracownicy mają przerąbane bo nikt się nie może jej o nic doprosić, leniwa jest ale ma takie chody u szefa, że wygryzła całkiem fajną dziewczynę, która nie zasługiwała na to. Fajną była i koleżanką i pracownikiem bez zarzutów. Odeszła bo honor jej nie pozwalał pracować z taką kretynką, a zarazem zniżać się do jej poziomu.Nadal mam kontakt z tamtą dziewczyną.Wszyscy mają tylko nadzieję, że ta "kobieta" zniknie z firmy ( usunięte przez administratora ) przez nią firma traci wartościowych ludzi. Szef powinien się obudzić kogo ma w biurze, ściemniacza i oszusta, który robi wszystko żeby w złym świetle pokazać tych co się starają bo sama nic nie robi tylko ściemnia. Pozdrawiam
Marian 2014-02-05 18:53:38
Ja słyszałem że można tam nie źle zarobić. Narobić się trzeba ale to jak wszędzie. Starałem się tam dostać kilka razy ale taka w okularach w biurze powiedziała, że nie ma przyjęć. Nie pamiętam jak miała na imię ale była nie miła, a wręcz arogancka. Szkoda, że ocenia sie ludzi po pozorach a nie po tym co umieją. Mi ta pani powiedziała, że się nie nadaję mimo, że nawet nie sprawdziła. Jestem silnym człowiekiem mimo że mam 165cm wzrostu. Widocznie żeby się tam dostać do pracy-trzeba mieć tzw. "plecy"...
Anonim 2014-05-20 19:48:01
Tak ta Blondynka w okularach z biura niedopuszczań fajne dziewczyny do pracy,do jakiegokolwiek kontaktu z szefem!I to prawda że trzeba coś z tym zrobić!jest tak bezczelna,ze szkoda słów...
emi 2015-02-28 18:02:08
to chyba prawda bo nawet jako klient dzwoniacy do tej firmy , bardzo niemiło obsługuje ta pani, da się to odczuć podczas rozmowy tylko telefonicznej , więc nie rozumię jak mozna tak sobie jako firma psuć opinie, ja osobiscie "dzieki" tej pani nie skorzystam z tej hurtowni
pracujący dalej 2015-04-21 13:46:21
(usunięte przez administratora) i tak cie długo tolerował. Płaci na czas i to najważniejsze.
Anonim 2015-11-16 20:03:03
Firma jak firma najgorsze brygadzistki a zwłaszcza jedna rządzić tylko .Dawno bym ją wywalił.Takie głupoty wprowadza że głowa mała.Najgorsze to że nie wolno jej nic powiedzieć bo ona rządzi i nie masz nic do powiedzenia.Ludzi traktuje jak pionki które może przestawiać.
Admin 2015-11-17 16:33:44
Popieram anonima, te kobiety obydwie powinny być do zwolnienia,ponieważ większość czasu spędzają w kuchni(bar),a jak przyjedzie szefostwo to strasznie do roboty się rwią. Z przykrością mi to mówić ale pracują tam tacy ludzie,którzy nie powinni tam pracować. Brygadzistki,które są od szkolenia nowych pracowników, w ogóle tego nie robią. Ciężko współpracuje się z Brygadzistkami .Mam nadzieję, że szef w końcu otworzy oczy i zobaczy jakie ma Brygadzistki.
Anonim 2015-11-17 20:33:55
POPIERAM TE PANIE SIĘ NIE NADAJĄ NA TO STANOWISKO.PRACOWAŁAM TAM JAKIŚ CZAS .SZKODA TYLKO TYCH LUDZI CO TAM PRACUJĄ I MUSZĄ SŁUCHAĆ ICH CHORYCH WYMYSŁÓW.KAŻDY MA ICH DOŚĆ TYLKO BOJA SIĘ O TYM MÓWIĆ BO I TAK SZEF W TO NIE UWIERZY WSPÓŁCZUJE WAM
Szok 2016-02-11 17:07:23
Nie o firmie lecz o sklepie chcę napisać a chodzi o sklep w Pulawach takiego syfu i brudu jescze nie spotkałam nigdzie a bywam w wielu takich sklepach i to czesto obsługa tez pozostawia wiele do zyczenia dwie kolezaneczki na kawce a nie obsługa klijenta.
Zakopianka 2016-05-10 00:12:52
Pragnę wyrazić swoją opinię o pracach w Zakopanem. Z przyjemnością chodzę do sklepu na Kościeliskiej, miła, sympatyczne obsługa i co najważniejsze - obie panie Ania i Kasia stwarzają dobrą atmosferę, doradzą jeśli ktoś potrzebuje. Jak mam chandrę to tam idę się odprężyć i "poszaleć" z zakupami.
Zwoleń 2016-05-19 11:03:09
Sklep w Zwoleniu super, fajna obsługa i asortyment...oby tak dalej...!!!
Anonim 2016-05-28 00:00:15
Witam, chciałbym podzielić się swoją opinią o sklepie na ul. Kościeliskiej w Zakopanem. Byłam w nim stałą klientką i żałuję, że nie mam możliwości tam już przychodzić. W całości zgadzam się z poprzednim komentarzem. Zatrudnione tam Panie zasługują na uznanie, zawsze chętne do pomocy, sympatyczne i bardzo miłe. Ubrania w bardzo dobrym stanie i cenie.
Serdecznie wszystkim polecam i oby więcej takich pracowników.
Puławianka83 2016-07-02 16:32:35
Kilka słów o sklepie w Puławach. Chodzę do sklepu po kilka razy w tygodniu,obsluga profesjonalna,większość sklepow tego typu chowa sie przy dziewczynach,które tam pracują,zawsze doradzają i osobom starszym i tym mlodszym. Sklep wygląda jak butik,a nie jak odzież używana, wszystko świetnie posegregowane. Zauwazylam tez ze klienci chodzą tam żeby chociaż porozmawiać z ekspedientkami. Życzę sobie więcej takich ludzi na takim miejscu.. Jestem w 100% zadowolona i moge z czystym sercem polecić każdemu ponieważ Panie maja podejscie do każdego "charakteru" klienta za co podziwiam
melania 2016-09-01 16:58:12
Witam czy ktoś mógłby napisać ile się tam zarabia kobieta na hali??
Klientka 2016-09-27 12:01:34
witam, pisze w sprawie Pani Kasi, pracownicy Badpolu. Bardzo jej brakuje u nas w Zakopanem, zawsze mila,usmiechnieta,chetnie doradzila, byla tak uprzejma ze kiedy zostala przeniesiona do Nowego Targu to z sympatii jaka darzylam Pania Kasie, podczas wizyt u lekarza w NT z przyjemnoscia odwiedzalam ja i sklep na ul. Kopernika. Dzis niestety zastalam tam jedynie wyjatkowo nieuprzejma ekspedienke, i dowiedzialam sie w bardzo ironiczny sposob ze Pani Kasia zostala zwolniona. Nie wiem dlaczego podjeto takie decyzje natomiast wiem jedno-firma stracila chodzace zloto a wraz z nim zapewne wiele stalych klientek zarowno w zakopanem jak i w Nowym Targu
klientka 2016-10-16 09:10:08
Ciesze się że powstał sklep w Jordanowie bardzo miłe dziewczyny mają porządek na sklepie , uśmiechnięte oby tak dalej bo miło jest robić zakupy :) ciuszki super będziemy stałymi klientami
Ola 2016-11-04 15:44:19
A dzisiaj niemiłe zdarzenie - pani kierowniczka na Podhalu w Zakopanem trochę przegieła, bo nie wiem z jakiego powodu zabrała mój odstawiony koszyk i go wypakowała , na moją odpowiedź , że to moje , stwierdziła , że ona sprząta ,a sklep był pełen klientów . Przez nią straciłam niektóre wybrane wcześniej rzeczy . Tak się nie robi , a sprząta się przed zamknięciem sklepu . Czy mam rację ?
klient 2016-12-02 11:48:50
Sklep w Chmielnik to strzał w 10 a Panie zatrudnione w tym sklepie są poprostu przesympatyczne !
Anonim 2016-12-05 20:01:22
Może warto pomyśleć o nowej twarzy sklepu w Limanowej skoro został już założony ? Tamtejsza pracownica jest niemiła, antypatyczna, wulgarna i w ogóle nie można sie odstresowac w takiej atmosferze. Pani Irenka ciągle chodzi za potencjalnym klientem i próbuje "zabłysnąć" inteligencją, osobiście uważam że jej to nie wychodzi i dlatego przyciąga klientów wyłącznie rabatami które udziela nawet w dzień nowego towaru (na mnie to nie dziala). Ludzie litości!
kingciuch 2016-12-06 18:15:52
Z pani wypowiedzi wynika iż jesteś albo starą panną albo nauczycielką uciemiężoną po czterech godzinach ,,ciężkiej pracy,, odstresowac to sie chodzi do teatru do kina a grzebanie w śmierdzących ciuchach nie należy chyba do przyjemnych zajęc i jeszcze czepiasz się ludzi którzy tam pracują osobiście chodzę do tych sklepów Batpolu i uważam że panie pracujące tam są miłe sympatyczne ,chętnie doradzą. A czepianie się tej pani Irenki to pewno się na Tobie wyznała, bo uważam iż ona to chyba chodzi o tą szczupłą blondynkę wprowadza tam specyficzny klimat i jak zauważyłam klientki ją raczej oblegają ,
Wielki Żal 2016-12-24 11:27:38
Witam, bardzo nie milo jest patrzec na tego typu traktowanie swoich pracowników. Bedac w Pani/Pana sklepie zaobserwowalam pewna informacje,mianowicie ze w niedziele handlowa wasz sklep jest otwarty,pytajac pracownic wstraszone odpowiadaly ze tak bedzie otwarte. Przyszlam, dwie zmeczone Panie juz nawet chyba nie wiedzialy co robic(z braku klientów,a zarazem z prawidlowego wykonywania pracy balam sie ze zaczna czyscic parkiet szczoteczka do zębów) . Mieszkam dosc blisko bo wizawi sklepu,przychodzilam praktycznie kazdego dnia,obserwujac dwie zmeczone kobietki. We wtrorek przyszlam na nowy towar Panie wykonczone, zmeczone... I DZIS SZCZEGÓLNY DZIEN DLA KAZDEGO SZANUJACEGO SIE POLAKA! I co widze dwie siedzace Panie... Serce sie kraje kobiety ktore powinny przygotowywac swieta wigilie dla rodziny sa w sklepie, brak klientow( ludzie nie chodza po taniej odziezy lecz po markietach) . Pytajac dlaczego dzis maja otwarte i do ktorej wpadlam w oslupienie... Przykrość,bezradność i wielki zal. Szanujmy tez te osoby Panie dzien w dzien pracuja,raczej w nocy robily cokolwiek dla rodziny. Szanujmy te osoby one tez maja i zasluguja na swieta.
Zażenowany 2017-01-03 14:55:39
Ta firma nie ma zadnej przyszłości, szef za wszelka cene na swoja korzyść obejdzie prawo i nawet nowe przepisy o minimalnej stawce 13 brutto w tej firmnie sie nie naleza. Nie polecam i radze omijac szerokim łukiem. Na umowie masz napisane ze dostajesz 13 zl na h a tak naprawde nadal masz stara stawke. Smieszne pieniedza za wypracowane ponad 190 h miesiecznie. Smiech na sali.Lepiej bd wam w kebabie.Zero szacunku.Jak sie odezwiwsz powiedza ci ze zwalniaja, trudno lepsza przyszlosc w zwyklym kebabie lub na kasie w biedronce. Nie pozdrawiam
Otóż to 2017-01-05 13:27:49
Ludzie zamiast się zalic to coś róbcie .Skoro rząd jasno zaznaczył że każdy pracownik ma dostać 13 zł/h to zróbmy wszystko żeby tak było .Nie dajmy się pracodawcom .Dochodzmy swoich praw bo inaczej ta idea nie ma sensu .Żyjemy w Państwie wolnym czy Obozie Pracy?!! To my jesteśmy Panami swego losu ! Dzialajmy!
... 2017-01-10 16:41:11
Bardzo mi przykro, ale niestety osoba pisząca opinię o Pani I. z Limanowej miała 100% rację. To nie jest kobieta, to jest przeciek z piekła! Moja koleżanka pracowała w tym sklepie ale niestety przez kłamstwa i intrygi tej pani została zwolniona. Kierownictwo zamiotło wszystko pod dywan! Zachowało sie nieprofesjonalne! Nie byli obiektywnie. Wstyd dla firmy!
PS. Radzę poszukać korepetytora z języka polskiego :)
Ktoś 2017-01-13 21:17:55
Ta firma to jakiej wielki nieporozumienie osoba zatrudniona na umowę o pracę dostaje najniższa krajowa za pracowanie 9 godzin 5 dni w tygodniu plus sobota i Rozkladowka a osoba zatrudniona na umowę zlecenie bierze 1850 zł. Porażka. Prezes traktuje pracowników jak smeci. Pojdziesz na zwolnienie to cię zwoli. Wielki cham i burak !!!!! Totalnie nie polecam tej firmy. Pracowała tam moja koleżanka i wiem jak dziewczyny są traktowane. Panie prezesie jeszcze nie trafiła kosa na kamień ale kiedya trafi.
Ktoś 2017-01-13 21:21:43
W tej firmie nie wywalczysz nic, bo albo pracujesz na warunkach prezesa albo do widzenia. Tam jest krótka piłka.
Kasper 2017-01-14 19:35:48
Osobiście parę razy zdarzyło mi się nie otrzymać paragonu albo dostałem z inną wartością. Kiedyś usłyszałem na sklepie jak pracownica chciała dzień wolnego to kierownik zaczął krzyczeć żeby znalazła sobie kogoś na zastępstwo i zastępstwie mu zapłaciła...masakra po prostu MOBBING! Słyszałem również od którejś z pań że mają na umowie mniejszą płacę niż osoby na zlecenie... firma jest chora!
Irmina 2017-01-15 10:30:09
Ktoś. ... a zastanowilas / es się zanim cokolwiek napisałeś na temat wynagrodzenia dlaczego tak jest ? Dziewczyny które pracują za najniższą krajowa MAJA UMOWĘ NA PEŁEN ETAT , PEŁNE UBEZPIECZENIE I PŁATNE URLOPY i wliczne jest to do lat pracy i do emerytury tak ? NIE OBCHODZI TAKIE OSOBY NIC ... TWOJA KOLEZANKA odchodząc z pracy dostaje po przepracowanym roku zasiłek z PUP a takie osoby które pracują na umowie zlecenie nie mają nic , kompletnie. Sięgnij po rozum do głowy i logicznie pomysl dlaczego tak jest. Ponad to jeśli nie podoba się prąca na umowie stałej to przecież jaki problem jest przejść na umowę zlecenie hmy ? Poza tym skoro tak bardzo martwisz się o koleżankę i jej prace to tez masz zapewne z tego jakieś korzyści ....pozdrawiam.
Super firma 2017-01-15 16:24:11
Pracowałam w tej firmie i dużo za dużo moje uszy się osłuchały na temat Pana prezesa.To, że umowy są śmieciowe to norma ale żeby dogłębnie (dosłownie)wchodzić w życie prywatne kobiet tam pracujących ,Pań regionalnych i sklepowych to dopiero skandal! MOBBING i jeszcze raz MOBBING!Zastraszanie pracowników jest na porządku dziennym.Prawda jest taka, że Szef miał na sobie połowę kobiet tam pracujących.Tak Panie Pawle prawda w oczy kole Cooo?Pracujac tam musisz liczyć się z tym, że nie masz ani jednego dnia wolnego i musisz sobie jakos radzic jezeli chcesz załatwić sprawy urzędowe (jedynym rozwiazaniem jest zastepstwo za ktore to ty musisz zaplacic sama) . Szef tak naprawde jest tyranem ktorego nie obchodzisz ty,jego pracownik. Ta firma to jedno wielkie dno. Do państwa kierownictwa, zycze serdecznie zeby ktos sie dobral wam do dup i zrobil cos z tym, nie macie prawa nikogo straszyć. Bardzo sie ciesze ze uwolnilam sie od tego syfu.
1
Pamela 2017-01-15 17:09:45
W tej firmie potrafia cie tylko zastraszac, mowia ci ze cie zwolnia. Szczerze? Kolejnego glupiego do pracy nie znajda. Praca jest ciężka,musisz nosic ciezkie worki. Wydaje mi sie ze ktos wkoncu powinien cos z tym zrobic, nowe przepisy, nowe zasady.a tu bez zmian, oboz pracy. Co za firma
Normalna firma 2017-01-17 21:03:01
Ja pracuje już. 3 lata i nie narzekam robota jak każda inna za darmo nic nie ma a 1850 do ręki to tez nie jest najgorzej moja koleżanka ma 1300 i pracuje w niedziele palety po tonie Trzeba rozkładać na pułki
1
Lidia 2017-01-17 21:20:13
TAKIE CZASY KONKURENCJA NIE ŚPI
Helena 2017-01-18 07:35:36
Czasy są niestety takie że dziewczyny muszą tyrac za grosze w godzinach w których nie mogą nic zalatatwic a wzięcie wolnego dnia graniczy z cudem ,kto by widział żeby trzeba szukać sobie kogoś na zastępstwo i jeszcze trzeba mu płacić tym co sam zarobił ,o chorobowym nie ma mowy,chora nie chora dźwigaj ,tyraj bo inaczej Cię zwolnia bo to słowo to norma ,najlepsze "pupileczki" może i maja w miarę normalne wypłaty a reszta??? Już nie raz bywam w sklepie i widzę non stop te same Panie .Przepraszam ale czy one wogole miały kiedyś wolne i to płatne oczywiście?????!!!!!Osobiście uważam że to wyzysk ,gdzie jest prawo a gdzie jest przede wszystkim moralność i szacunek ze strony szefostwa. Ja już nic nie kupię w firmie "badpol" moje znajome też ,nie będziemy wspierać tyrana
1
Zakop 2017-01-18 08:04:06
Helena jeżeli już nie raz widziałaś nas w pracy to chyba jasne ze praca nam odpowiada żadna z nas nie pracuje na karę a ta tyrania dźwigania i ze nic nie możesz załatwić w godzinach dopoludniowych to chyba pomyliłaś firmy bo wystarczy poinformować kierowniczkę i jest po sprawie a skoro tak piszesz o dźwiganiu a wymiana towaru jest raz w tygodniu i pomagają jeszcze osoby dochodzące to widać ze mało wiesz o firmie każda z nas pracuje 8 godz dziennie i w sobotę 5 to moze przyjmij sie na pół etatu i będziesz miała więcej czasu na załatwianie swoich prywatnych spraw a nie pisanie bzdor
2
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Badpol Paweł Bado - Starachowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Badpol Paweł Bado