brak logo

MyNetwork Polska Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o MyNetwork Polska Sp. z o.o.

anonim 2010-09-30 16:06
Na pierwszy rzut oka firma profesjonalna. Ale po pewnym czasie okazuje si
12
olo 2012-11-15 22:33
stanowczo odradzam
4
opinia 2013-03-29 12:33
To zwolnij się człowieku i znajdź sobie lepszą pracę zamiast narzekać. Na siłę cie trzymaja?
1
:o 2013-04-27 23:31
W kilku firmach już pracowałem i moja opinia jest ze generalnie nie jest źle. Pracują tu fajni ludzie, na ktorych mozna liczyc, nie ma wyścigu szczurów, dużo można sie nauczyć, szefostwo tez bez tragedii. Pozdr.
andrew 2013-07-06 15:17
1200 PLN na rękę
1
zer 2013-07-20 13:40
Na plus - fajna atmosfera, mili szefowie, imprezy dla pracowników, ciekawe projekty
Na minus - bardzo niskie zarobki
zer 2013-08-25 12:28
Są premie, ale nieduże, nadgodziny się zdarzają, ale nie ma przymusu.
Ola 2013-10-09 11:34
1200 to na okresie próbnym moze ktoś miał. Potem można zarobić ze 2 k na rękę
1
edward 2013-10-30 15:16
Fajni ludzie tam pracują, atmosfera jest naprawdę miła. Minusem są pieniądze, przynajmniej w dziale produkcji. Płacą najmniej jak mogą, 100 złotych podwyżki na rok to szał.
1
Tom 2014-06-20 11:39
Niestety prezesi mają węża w kieszeni, zarobki w firmie bardzo słabe i odgórne nastawienie na wyzysk. Jedyny plus to miła atmosfera panująca dzięki "szeregowym" pracownikom.
4
zer 2014-10-30 14:19
Weksel: Dział Produkcji zajmuje się właśnie produkowaniem szkoleń: czyli, w szczegółach: pisaniem scenariuszy do nich, składaniem we Flashu/lub innym programie/testowaniem itp. To wszystko to "produkcja szkolenia".
Łukasz 2014-11-04 22:46
1200 :D to chyba sprzatałeś toalety
1
andrzej 2014-11-26 19:54
potwierdzam - żenująco niskie zarobki. Zero rozwoju i perspektyw. Rozliczanie slajdów na akord jak przy zbieraniu truskawek w holandii. Słaby wynik = rozmowa z kierownikiem. Po wypłacie można kupić sobie chusteczki
3
panna kapusta 2014-12-26 00:11
powiem szczerze że mimo tych wszystkich opinii nadal bardzo chciałbym pracować w MyNetwork Polska Sp. z o.o. , tym bardziej że dla mnie świeżo po studiach magisterskich 1200 zł na rękę to bardzo duża kwota i nie uważam tego za splunięcie ale za wielką szansę, nawet jeśli będzie to umowa o działo. chcą kogoś tam teraz?
wds 2015-01-03 22:57
do panna kapustka - to po co robić studia magisterskie dla takich zarobków. Na kasie w Biedronce dostaniesz więcej.
1
Kasia 2015-01-10 16:42
Czy ktoś był na rozmowie w tej firmie?
Jak wygląda taka rozmowa o co pytają?
Oferują umowę o pracę i cały etat czy jak?
Z góry dzięki za odpowiedzi.
szmeterling 2015-01-26 14:33
Wszystko zależy od stanowiska o które się ubiegasz ale najprawdopodobniej będziesz mieć jakieś zadanie do wykonania, np. poskładanie ekranu szkoleniowego (ułożenie treści, animowanych elementów i statycznych grafik wg. jakiegoś klucza). Na pewno warto też poczytać o samej firmie, żeby nie dać się zaskoczyć pytaniami o nią. Zastanówcie się także nad swoimi silnymi i słabymi stronami oraz nad tym czy wykonywaliście projekty, którymi możecie się pochwalić. Może też paść pytanie o to jakie rzeczy sprawiały Wam do tej pory trudności i dlaczego oraz jak z tym sobie poradziliście. Generalnie, warto już na początku wynegocjować sobie w miarę dobre warunki (kokosów i tak nie ma), bo późniejsze, ewentualne podwyżki są dość śmieszne i smutne zarazem. Wszystko co będziecie robić w firmie będzie ulegać ocenie, zarówno Wasza samodzielność i kreatywność w rozwiązywaniu problemów, tempo pracy i terminowość, umiejętność współpracy w grupie, jak również wypełnianie procedur (np. codzienne uzupełnianie wpisów w programie, w którym zaznacza się ile czasu na co się poświęciło, z dokładnością do 15 minut). Wszystko to, jak również osobiste sympatie Szefów, będzie brane podczas kolejnych rozmów oceniających, które jednocześnie mają motywować Pracowników do wyznaczania sobie konkretnych celów i dotrzymywanie ich. Generalnie, zdarza się że trzeba wykonywać obowiązki spoza swojego zakresu zadań. Jest też dobrze widziane, jeśli ktoś zostanie po godzinach lub pojawi się na weekendzie żeby dokończyć jakiś zagrożony projekt. Pomijając to wszystko, większość osób w firmie to naprawdę fajni, wrażliwi i kreatywni ludzie, których warto poznać.
3
szmeterling 2015-02-24 18:00
niestety, ptaszki donoszą że coraz gorzej dzieje się w mynetwork - zwalniają dobrych pracowników bez większego uzasadnienia. szkoda że nie szanuje się tam pracowników :(
3
Otto 2015-03-02 14:52
Dobry/zły pracownik to subiektywne odczucie. Dobrych specjalistów się nie zwalnia, cała reszta musi mieć coś na sumieniu, dobry pracownik obroni się wiedzą i umiejętnościami, może czas zacząć pracować a nie narzekać. Medal zawsze ma dwie strony.
1
ziemniak 2016-03-09 18:03
Te dziwne opinie-reklamy brzmią tak śmiesznie sztucznie, że aż rażą po oczach.

Plusem na pewno jest umowa o pracę i raczej brak dziwnych obejść prawa na niekorzyść pracownika.
Minusem zapatrzenie Zarządu w siebie i krótkowzroczność, ewidentne niedostrzeganie zaangażowania pracowników, którzy nie dostają odpowiedniej motywacji do pracy.

Z firmą niestety już od jakiegoś czasu nie dzieje się dobrze, pod względem relacji zarząd-pracownicy i między działami, nie wiadomo ile jeszcze to pociągnie w taki sposób.

Brakuje świeżości i bujania w obłokach przez niektóre osoby.
4
eks 2016-04-28 10:46
Pracowałem prawie rok w firmie, ludzie świetni, ale gorzej z wynagrodzeniami, premie małe albo wcale, dużo pracy, brak perspektyw rozwoju.
2
bb 2016-06-06 11:39
czy ktoś wie czy oferta praca na stanowisku dydaktyka medialnego jest nadal aktualna? czy już kogoś znaleźli?
Darek 2016-06-16 18:59
Moim zdaniem jeśli chodzi o MyNetwork Polska Sp. z o.o. to jest to całkiem dobra sytuacuacja na rynku i chyba nikogo nie trzeba przekonywac, że jest tak a nie inaczej, firmę znam od lat, nieźle jest..
2
Ja 2016-12-18 20:42
Firma daje pracownikom całkiem niezłe benefity. Pracują tam fajni ludzie, jest super atmosfera, no i jest prawdziwą kuźnią talentów! Są świetni Kierownicy od których można się wiele nauczyć. Wiadomo że firmie ciężko konkurować z wynagrodzeniami w korporacjach, ale wiem ze źródeł że nabyta wiedza i doświadczenie później mocno procentuje. Polecam !
1
kolejny były pracownik 2017-01-04 16:47
Produkcja czasem dość skomplikowanych szkoleń najniższym kosztem - bez ładu i składu, szybko i byle jak. Często nikt nie wie o co chodzi, sytuacje przy projektach bywają naprawdę absurdalne, a za nieporozumienia i błędy odpowiedzialności nigdy nie ponosi główny menadżer, tylko szeregowy pracownik. W firmie chcącej szkolić kadry innych firm zapomina się o zupełnych podstawach we własnej organizacji.
Zamiast dobrych warunków pracy stosuje się motywowanie megalomańskimi wizjami świetlanej przyszłości jako lidera rynku e-learning i światowej ekspansji (usunięte przez administratora)
10
ala 2017-03-19 04:13
Unikać!!! Żenujący poziom i amatorstwo. Pensje - przedszkolak zarobi więcej, jak się postara. Ogólny stosunek firmy do pracowników - absolutne minimum. Ludzie pojawiają się i znikają nie wiadomo nawet kiedy. Jeśli nic nie umiesz, a potrzebujesz na waciki - go for it. Albo jeśli nic nie masz w CV. Generalnie mile widziani absolwenci żłobka bez jakiegokolwiek doświadczenia, których łatwo skusić jakąś darmową wodą w kuchni i "super atmosferą w pracy". I nie wierzcie, że czegoś się nauczycie. Od kogo? I kiedy? Średni okres zatrudnienia w firmie to kilka miesięcy. I dlaczego ktoś wyżej pisze: "wiadomo, że firmie ciężko konkurować wynagrodzeniami"? Nie wiem, po prostu wiadomo...
2
Borys 2017-03-22 23:11
Z tą firmą jest jak z ospą - trzeba przez nią przejść. Później jest lepiej bo jak wiadomo co nie zabije to Cię wzmocni. Są gorsze firmy i są lepsze. Na jakimś etapie życia i przez jakiś czas - ujdzie. Byleby się nie zasiedzieć bo raczej nie ma tu przyszłości.
Edek 2017-03-28 11:15
To że ludzie się lubią nie tworzy jeszcze atmosfery w pracy. Kiedy tam pracowałem większość ludzi mówiła wyłącznie o zmianie roboty a nawet jeśli nie o zmianie to o ogólnej żenadzie firmowej codzienności. W ciągu roku zespół liczący kilkanaście osób prawie cały się wymienił, część szybko się orientuje gdzie trafiła a inni byli zwalniani bez szczególnej przyczyny. Byli ludzie słabi i lepsi ale generalnie w kierownictwie panuje przekonanie, a już na pewno project manager jest przekonany że każdy może robić szkolenia, wiec nikogo sie nie szanuje. W efekcie większość projektów leży, są fatalnie zrobione, ciągle przychodzą reklamacje od klientów a ludzie śmieją się z tego co robią i jakie są standardy w firmie. Zapytajcie kogokolwiek z firmy co znaczy w praktyce hasło MN Jakość.
Zostaw swoją opinię o MyNetwork Polska Sp. z o.o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MyNetwork Polska Sp. z o.o.