brak logo

Polmex Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Bożena Dojnia

Ełk

Opinie o Polmex Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Bożena Dojnia

bełba 2014-02-14 20:06
auta są dobre miejsce firmy dobre i to chyba tyle dobrego
2
Marian 2014-08-12 13:28
Mi zawsze zawsze płaci na czas jak chcialem lodowke czy pokrowce to tez dal odrazu ! co w tym nieuczciwego?
Mistrz kierownicy :) 2014-09-11 16:52
Dla słabego pływaka to i woda za rzadka :) jezdzilem u Bosa chyba najstarszym samochodem w firmie,a do tego dwa razy zmieniałem robote, teraz jezdze mańusiem z 2012, a pieniadze mam lepsze niz u konkurencji, wiec ciekawi mnie co za małolat pisze takie głupoty?
szofer 2014-10-29 15:07
u Cezarego Dojni jak chcesz pracować i pokażesz żeś nie leń i brudas i potrafisz docenić czyjąś własność i nie ściągasz z kotłów to nie zarobisz nigdzie w regionie tyle co u niego. I kierowcy zarabiają grubo ponad 5tys. Auta na czas serwisowane co trzeba to zrobią i jak się zesra auto na trasie to przyjadą i ci zrobią mechanicy. A jak leń i brudas i w dodatku złodziej to długo nie popracuje
6
Maro 2014-12-05 08:48
Rzepę to tylko takie barany jak ty zapinają, trzeba umieć organizować czas pracy i brać robotę jak jest, a nie każdy weekendzik w domku. Naucz się samodyscypliny, a nie tylko myślisz jak na lewo na jakiś rzepach jeździć. Jeżdżę 8 lat w ruchu międzynarodowym i nigdy nie musiałem nic zapinać. Tylko trzeba trochę pomyśleć, a jak jesteś legat to i żadne oszustwa ci nie pomogą.
Michał 2015-05-26 14:14
@Rushky ty lepiej hajs ludziom po oddawaj. Taksówkarz i strażak za dychę!
alfred 2015-12-30 19:44
nie no za pokrowce albo lodowke to tylko po jajach go calowac grubas malo placi i tyle kiedys jezdzilem u niego to wiem jak jest
4
alfred 2015-12-30 19:47
Kiedys jedzilem u grubasa gorszej firmy nie mialem jechales z miesem do katowic albo krakow nie zdarzyles sie rozladowac a juz do ciebie dzwoni ze mam sie podstawiac za pare godzin w elku na mazurach a co z tachem no jak pisz na mnie i ogien na tloki niggdy wiecej przemytnika :)
2
HAM 2016-03-24 20:56
TO CO PISZESZ TO NIE PISZE SZOFERAK TYLKO PRZYDUPAS TYPU MARIUSZ LUB JEMU PODOBNI
3
mlody 2016-03-31 18:46
Za 27gr/km niech szukaja sobie jeleni na te gruchoty w dodatku jazda po nocach na wyjebce
2
rzal 2016-11-29 10:07
Teraz sie polepszylo 17gr/km i podstawa. Hahahha auta sie naprawia w trasie jak padaja. Ogolnie z transportem firma nie powinna miec nic wspolnego. Spedycja na kraju totalne dno i dwa metry mulu
2
Jo 2016-12-05 11:35
Firma kant i oszust, trzymajcie się z daleka od tego dziadtransu
5
Mlody 2016-12-05 11:36
Szczera prawda ...


.
4
Sztyrliz 2017-01-17 18:06
To mowicie o krajowce czy miedzynarodowce bo stracilem watek . mnie interesuje miedzynarodowka.
2
boniek 2017-01-28 20:14
A ja się buraki i szofery podpisze pod swoim komentarzem, nie tak jak wy cwaniaki Anonimy. Tu piszecie takie rzeczy a w okienku w biurze ręce składacie jak do modlitwy ( ciu ciu ciu Pani Bożenko a może da Pani z 50zł zaliczki). Przepracowałem parę lat na kraju i międzynarodówce , poznałem najstarszych pracowników(nie niewolników typ radiomaryja) i ich opinie - podzielam (chłopaki wiecie o kim mowa). Pełen szacunek dla Właścicieli. A Pan Czarek to prawdziwy gospodarz! Porządek przede wszystkim, a że ty cwaniaku opier...l dostałeś bo jak w chlewie miałeś w samochodzie i gaci przez pół roku nie zmieniałeś to obrażony jesteś! Przykre jest tylko to ze wracacie po 10 razy a Pan Czarek daje wam kolejną szanse. I ty jeden z drugim napiszesz komentarz bo stara cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i miałeś zły dzień, a na drugi dzień lecisz i jest Sefie Sefie!!! Ale sprostowania już nie napiszesz! Zresztą byłem kiedyś na spotkaniu z firmy konkurencyjnej pana W. i jedyne argumenty tego Pana by zachęcić do pracy było oczernianie firmy POLMEX - żenada!!! A jaka Prawda???? chcesz pracować, umiesz liczyć i planować czas? : jeździsz legalnie, pieniążki zawsze na czas i to najlepsza stawka w regionie i to jest właśnie prawda o firmie z Chrzanowa!
1
droart 2017-02-04 12:41
nie polecam
3
przydupas 2017-02-07 00:28
Odradzam pracy w Dojnia Family bród smród i ubóstwo w wielkim skrocie...
4
elo 2017-02-14 20:57
jak jest tak dobrze to czemu kierowcy zwalniają sie, każdy w regionie zna scenariusz tej firmy , problem z płatnościami , wozy pełnoletnie i jazda na magnesie ....
2
Krzysiek W. 2017-03-09 08:12
nikt inny jak zyciowy nieudacznik pisze opinie... urodzi sie taki, zrobi cudem CE i leci wielki drajwer do polmexu na zatrudnienie. Po pierwszym kursie zostawi ciezarowe w rowiem, bierze wyplate, kurtka na plecy i leci dalej w nastepnej firmie robic straty. WIELKI SZOFER haha :)
Piszecie marne gr za km + podstawa a czemu walicie drzwiami i oknami? Nie wraca ten ktory wie ze juz nie ma po co.

ktos kto jes zadowolony z pracy w Polmexie nie zajmuje sie oczernianiem, sam wie jak jest i nie interesuje go czyjas opinia (zwlaszcza kogos kto przepracuje ledwo kilka mcy) bo chce miec uczciwa robote. Wieloletni dobrzy kierowcy odeszli tylko dlatego ze zakonczyli prace za kolkiem, chcac byc w koncu z rodzina.
Powiem wam jedno nie ma drugiego tak slownego szefa w regionie. Podajcie moze kogos z imienia i nazwiska komu nie zaplacil? ( mimo ze rozwalil robote ciazarowke narobil strat)
Bywa różny owszem, ale do cholery to tylko człowiek na nie robot.
Zamiast sie za kimś opowiadać, włożcie jego buty i spróbujcie sprostać wymaganiom niektórych dobrych kiero lub wieśniaków którzy z pługa sie przesiadaja do MANa.

Trzeba miec troche taktu zeby po takich nunerach jakie zrobili niektorzy miec tupet jeszcze oczerniac Dojnie i to co przez tyle lat stworzyl. Moze faktycznie tak jak czesto powtarza niech zamknie to w cholere , starcicie miejsce pracy i bedziecie wtedy zadowleni jezdzac u ełckich płotek za prawdziwe 17gr za km.
byly 2017-03-12 01:24
Podziekowac trzeba a nawet wskazane dla pana Basiewicza z ITD za ukrucenie pracy niewolniczej u grubasa
1
poldek 2017-04-04 20:33
'pana Basiewicz' nadużywał swojej władzy, to jemu ukrucono prace :D
Zostaw swoją opinię o Polmex Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Bożena Dojnia - Ełk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polmex Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Bożena Dojnia