brak logo

Aquarius Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe

Żukowo

Opinie o Aquarius Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe

jason 2014-12-21 12:09:23
ludzie trzymajcie sie z daleka od tej firmy brak umów w najlepszym przypadku umowa na najniższą krajową bandycka firma wyplaty w systemie tygodniowym system akordowy ze ciezko cos zarobic wegetacja a nie praca jak chcecie zyc normalnie to omijajcie ta firme szerokim lukiem
Lays 2015-01-04 18:16:00
pierwszy raz spotkałem się z taką firmą, tragedia, praca bez umowy, za grosze, szkoda czasu ZDROWIA i nerwów. jak tak można ludzi traktować. brak słów
kat 2015-02-17 19:36:43
Jak się nie chce pracować to zawsze będzie powód by ponezekac.Jak pracodawca ma dac umowę skoro kolo na okresie próbnym przychodzi do pracy na jeden lub dwa dni a potem Dylan na zwolnienie.Jak ktoś od siebie cos da to i dostanie
trek 2015-09-15 20:25:09
Witam cala prawda o tej firmie jest taka ze praca jest ale zeby dostac podwyzke naprawde trzeba sie nameczyc.2 Rzecz umowa na najnisza krajowa oczywiscie jesli dostanie sie umowe na caly etat pozatym juz niedostaje sie umow na caly etat zwlaszcza tam fukcjonuje tam firma w firmie tzn zeby nieplacic podatkow tak to podzielone. oczywiscie wyplata co tydzien nie na konto poniewaz skarbowka by wiedzial jakie sa prawdziwe przychody firmy wiadomo.niepolecam polowa zukowa i okolic tam juz pracowala przemial taki ze szkoda gadac jest duzofirm odradzam aquariusam naprawde odradzam.
Penis 2015-09-16 17:17:20
Bardzo porządny zakład pracy. Polecam
Picollo 2015-09-16 18:50:43
Pracuje w tej firmie 5 lat mam umowę na czas określony 1/2 etatu ale stoję cale 8 godzin.Dobrze ze palącą do reki bo nie muszę stać w kolejce przed bankomatem,zona tez niewie ile zarabiam zawsze po wyplacie mogę swobodnie skoczyć na dziewczynki.Szefa szanuje za to ze na święta i moje urodziny nigdy nie sklada życzeń.Najważniejsze ze jest praca a na emeryturze tez w Aquariusie można dorobić.
alvaro 2015-09-16 19:53:54
czlowieku niewprowadzaj ludzi w bład jak mozesz pisac ze to porzadny zaklad siejesz farmazon .
Penis 2015-09-16 20:17:34
ja tam pracowałem 4 lata i było wporzządku a farmazonem to ty chyba jestes !
Barti 2015-09-16 20:27:10
Nigdy nie pozwolę słowa wypowiedzieć na ten zakład pracy, wypowiadacie się w złej opinie tylko dlatego, że jesteście ludźmi nie nadającymi się do takiej pracy, nieuki którzy pewnie pracowali kilka dni!
alvaro 2015-09-16 20:28:17
To czemu idioto tam nie pracujesz jak tak było ci tak dobrze!!! Hahahaha
tomasz 2015-09-16 20:30:09
ahahhahaah śmieszna jestes, lazjo pewnie lizesz dupsk.. managerom.
eddy murphy 2015-09-16 20:38:30
tak źle się mi nie pracowało chociaż kierownicy chamami ze wsi byli!
Penis 2015-09-16 20:42:02
Iż, ponieważ miałem problemy osobiste gościu!
123 2015-09-16 21:06:52
Pozdro Wombat
Wiedzma 2015-10-22 23:53:32
FIRMA KRZAK,CHCA ZROBIC Z LUDZI NIEWOLNIKA,PRACA PO GODZINACH OBOWIAZKOWA BEZ 50TEK.WARUNKI PRACY NIEZBYT DOBRE,KIEROWNICTWO POZAL SIE BOZE.ODLICZAJA CZAS PRACY ZA WYJSCIE NA SIKU!KODEKS PRACY JAK SIE DOWIEDZIALAM OD KIEROWNIKA NIE OBOWIAZUJE.POMIJAM FAKT IZ W OGOLNODOSTEPNYM REGULAMINIE PRACY WIDNIEJE NAPIS ZE CZAS PRACY NIE DLUZEJ NIZ 8G NA DOBE.JAK NIE ZOSTAJESZ PO GODZ TO WYLATUJESZ I DO TEGO SZANTARZ ZE ALBO ZOSTAJESZ PO GODZINACH ALBO CI NIE ZALEZY NA PRACY.MOBBING NA POZADKU DZIENNYM.CIAGLE COS IM NIE PASOWALO,A TO HALA BRUDNA A TO ZE CHODZE I GADAM ZAMIAST PRACOWAC,CHOC OCZYWISCIE TO NIE PRAWDA.INNI CHODZILI I PIERDOLILI O DUPIE MARYNI A GDZY JA NA CHWILE SIE POSZLAM COS KOLEGOW ZAPYTAC TO AFERA ZE LAZE I NIE ROBIE.ZAWSZE BYLAM NA CENZUROWANYM.ALE COZ TAK TO JEST JAK KTOS JEST INTELIGENTNIEJSZY OD KIEROWNICTWA I GDY WIE WIECEJ O ROBOCIE TO JEST NIEDOBRYM PRACOWNIKIEM.WIEKSZOSC RZECZY MUSIALAM SIE SAMA NAUCZYC.A PODWYZKA? NO COZ,NIE ZOSTAJESZ PO GODZINACH TO NIE DOSTANIESZ.CHCA ZEBY LUDZIE ROBILI 29H/24.ALBO WALISZ HARYTATYWE I POSWIECISZ ZYCIE FIRMIE TO JESTES CACY,NIE MASZ JUZ CZASU POZYC.SZEF OSZCZEDZA DAJAC NAJNIZSZE KRAJOWE NA UMOWIE A RESZTA POD STOLEM CO BY NA PRACOWNIKU ZAOSZCZEDZIC GDZY SAM ZBIJA MILIONY NA SPRZEZAZY KAJAKOW.NIE WSPOMNE ZE WLQSCICIEL NA ZUPELNIE WYJEBANE NA PRACOWNIKOW.JEZRZI DO CHIN I CHCE ZEBYSMY ROBILI DLA NIEGO TAK TAK W CHINACH,CALY DZIEN ZA MISKE RYZU.ZALOSNE.GDY ZACZELAM DOCHODZIC SWOICH PRAW WG KODEKSU PRACY ZOSTALAM ZWOLNIONA A NA WYPOWIEDZNIU NAPISALI ZE BRAK ZAANGAZOWANIA W POWIERZONE ZADANIA.BUAHHHHAHA.BARDZO LUBILAM TA PRACE.DOBRE SOBIE,NAWET WLASNE NARZEDZIA PRZYNOSILAM BO W TYM BURDELU NIE MA CZYM ROBIC.I JAKI BRAK ZAANGAZOWANIA.SKANDAL!TAKIE COS TO NADAJE SIE JEDYNIE DO SADU
PRACY.DO PIP JUZ ZGLOSILAM.JESZCZE POZEW DO SADU.
Wiedzma 2015-11-23 21:43:43
masakra!!! niech ktos sie przyjzy co tam sie dzieje.Panie Michale,samowolka jakas.na produkcji bajzel ze az milo.akordy w godzinach chlopaki klepia podobno.robia Pana na kase rowno!!!a kierownik to juz zlewa wszystko bo podobno i tak odchodzi...ciekawe dlaczego...
Filipek2874 2016-01-03 13:57:52
Żałosne kierownik sie niezwolni haha znaczy sie to nie kierownik tylko jakiś zwykły magazynier nieznający sie na robocie haha
Lays 2016-01-25 20:08:28
Kazdy ma internet wiec ludzie sprawdzajcie kazda firme zanim sie zatrudnicie!. A te komentarze sa potrzebne i sa jak najbardziej na miesjcu .Kazdy i tak wie jak jest nawet bez tych komentarzy .POZDRO DLA KUMATYCH .
jebac konfidentów 2016-02-19 19:42:23
Hahah wkoncu sie doczekalem ze ktos napisal jaka jest prawda gratuluje wszystkim co odeszli . A ci co boją sie o swoja przyszlosc beda jebac do usranej smierci .Nierozumiem ludzi ktorzy zapierdalaja nadgodziny jak przyczyna? .proste żona go napierdala albo zdradza lub niema pasji lub innego zajecia ludzie ogarnijcie sie jest jeszcze rodzina odpoczynek i inne wazniejsze rzeczy. Firma to niewszystko a inni mysla ze zlapali Pana Boga za nogi pracujac w tym jebanym syfie podejmnij walke czlowiek jest tyle pracy ze w glowie sie niemiesci ale dla leniwych nic to niezmieni. Bo boja sie zmienic prace niemaja jaj i tyle kurwa zalosne .
nigdy wiecej 2016-02-23 22:03:11
pracowałem tam, nie polecam. wszyscy wiedzą o co chodzi.
solidarni 2016-03-23 13:26:20
pozdro dla najlepszego kierownika który sie zna na rzeczy Bartek trzymaj sie chlopie . i przejmij stanowisko bo jest o 1 kierownika za duzo .Bo nie ludzie sa winni tylko firma i podpierdalacze ty wiesz o kogo mi chodzi ;] .
Solidarni 2016-03-24 22:16:35
Wazelina hehe. Ale pamietam rze Gruby się chwalił rze mial lepszy sposup siedzial od rana do nocy udajac rze robi a cysterna był zadowolony to i podwyrzki mu dal. Weselolego jaja chłopaki odemnie bo wem rze od pana szefa nie uslyszycie. Powodzenia. Dzieki Lays i wzajemnie.
solidarni 2016-03-25 17:33:13
HAHA NO FAKT ON SIEDZIAL W KANCIAPIE TYLKO PO TO ZEBY OGLADAC YOU TUBA I ZAJMOWAL SIE ZLECENIEM KTORE IDZIE NA MAGAZYN HAHA CO ZA DEBIL HAHA;]
A BARTEK TO FACHURA NIC DODAC NIC UJAC NIKT TEGO NIEWIDZI WOLA PLACIC KOMUS CO NIC NIEROBI HAHA NO A LYSY DAWAL MU PODWYZKE TEMU GRUBASOWI ZA NIC HAHA ALE JAJA JAK BERETY INFORMACJE PRAWDZIWE TO FAKT;]
Solidarni 2016-03-25 21:53:44
HAHAH A TERAZ UWAGA : WCHODZI BABA DO WINDY A TAM SCHODY :] CZAICIE TO SCHODY HEHEHEHEEHEHHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAAHHAAHHAHHAAHAHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHHHHAHAHAH NO NIE WYTZYMAM HEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
Psikutas bez S 2016-03-25 22:27:38
Ejjjj chlopaki pomocy , wlasnie dzownia do mnie z tvn24/58/324 obiecuja mi kurs na prawo jazdy i 5 kilo bialej kielbachy na swieta ale musze odpowiedziec na jedno pytanie a czas mam do 29.12.2024 wiec pilnie pomocyyyyyy. pytanie brzmi ILE WAZY KILOGRAM KOTA JESLI KOT JEST 56 CM WYSOKI I 89 CM DLUGI ????PRZESTANE BYC HUJEM ? LECE TO PKS JESZCZE ZLAPIE
ajkju zero 2016-03-26 21:51:24
a jaki to kot ?
Wiedzma 2016-03-28 09:29:17
LEPIEJ MIEC JAJA I SIE ZWOLNIC NIZ BYC PONIZANYM I WYKORZYSTWANYM ALE POLOWA TO PIZDY BO NIEPOSIADAJA JAJ I NIEPOTRAFIJA WALCZYC O SWOJE POKAZALAM JAK TRZEBA POSTEPOWAC Z FRAJERSTWEM A TAK TO JEST JAK SIE WIECEJ WIE OD KIEROWNIKA JARKA BO TEN NIEMA ZIELONEGO POJECIA DO TEJ PORY WESCIE PRZYKLAD Z TYCH CO ODESZLI A GWARANTUJE WAM ZE POCZUJECIE SATYSFAKCJE TYLKO PAMIETAJCIE ZWALNIAJCIE SIE Z DNIA NA DZIEN NIC NIEMOWJAC NIKOMU I NAJLEPIEJ W CZERWCU LIPCU BO WTEDY NAJWIEC ZLECEN RYNEK SIE PRZESYCA LICZE NA TO ZE KIEDYS FIRMA PADNIE A WY ZOSTANIECIE Z REKĄ W NOCNIKU
Ponoć "Pizda bez jaj" 2016-03-28 20:17:53
Drogi Jureczku vel Wiedźmo - taka jesteś wspaniała, inteligentna, mądrzejsza od wszystkich a z nowej pracy wykopali Cię już po tygodniu... Nie świadczy to zbyt dobrze o wysokich kwalifikacjach, może zanim zaczniesz jechać po innych popatrz na siebie... W firmie jest jak jest, ale głównie przez takich jak Ty - wiecznych malkontentów i opierdalaczy, którzy ciągle na wszystko narzekają zamiast zabrać się do roboty! I z tego co wszyscy wiemy nie do końca sama się zwolniłaś "z tego syfu"... Ale przecież tacy jak Ty winy po swojej stronie się przenigdy nie doszukają - taki typ człowieka...
Wesołych Świąt!
Wiedzma 2016-03-28 20:44:01
DZIEKUJE ZA OPINIE JESTES KOCHANY KIMKOLWIEK JESTES KOCHAM CIE;;]
nie 2016-04-17 22:03:56
praca jako obóz pracy.ludzie zapierdalają za marne pieniądze. odliczać czas za wyjście do toalety żałosne.a pieniądze nie są tego warte. Pracować nadgodziny i dostać za nie zwykłą stawke. szkoda słów.
pierdolony pajac 2016-04-21 14:24:08
tak to prawda pierdolone czytniki zeby za sranie placic to juz przeginka najlepiej najebac w kajak albo w kamizelke tez moze byc i tak kurwa w chuja go robia na godzinach ludzie a jak to niech sie domysli jak maja tego swojego super kierownika laminiarni ktory niepotrafi nic nazywajac sie technologem wprowadzil technoogie kajaki kurwa wazą tone hahaha pojechal do tajlandi jeden z drugim i sie naogladali obozow pracy i chca to wprowadzic . co chwile widac ogloszenia ze potrzebuja do pracy czemu ja sie pytam? no kurwa czemu odpowiedz jest prosta caly czas ktos odchodzi chesz pracowac za 8zl na godzine szanujecie sie ludzie prosze was bo to smieszne tam to tylko kryminal lub ludzie ktorzy maja komornika nic wiecej a zwykly czlowiek niech omija to miejsce bo niema tam szans sie rozwinac .Mowiac jeszcze o jakosci to niema tam zadnej jakosci jakosc to sie ma przy 100 kajakach na miesiac moze 200 a nie 600 albo jakosc albo belzzebub wybor jest prosty ale chytry 2 razy traci przyjdzie czas i na niego
xxx 2016-04-21 14:29:53
no cala prawda nic dodac nic ujac
aha 2016-04-24 22:39:55
praca do dupy.dno totalne. kierownicy chami.prostactwo. praca dla ludzi wytrzymałych psychicznie.
eryk 2016-04-26 18:52:04
chcialem przyjsc do pracy tam ale niewiem teraz po tym co przeczytalem dziekuje ludziska za opinie pozdrawiam
K-i-a 2016-04-26 19:30:14
Pasuje mi taki cytat: "A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?"Jak widać praca dla wytrzymałych psychicznie - w tym się akurat zgodzę -
słabi sami odpadają lub wiecznie mają jakiś problem, bo zamiast zająć się pracą siedzą i skrobią co im ślina na język przyniesie.
Ale zawsze lepiej zwalić na kogoś...
K.I.A MOTORS 2016-04-29 21:27:59
O PROSZE JAKI POETA SIE ZNALAZŁ WSRÓD PRACOWNIKOW KTÓZY TAM NADAL PRACUJA TO ZAPEWNE JEDEN Z TYCH CO NIEPOTRAFIA NIC ZMIENIC W SWOJIM ZYCIU I ROBIA BO ROBIĄ BO NIEMAJA INNEGO WYJSCIA HAHA JAK WIDAC PELNO LUDZI BEZ PERSPEKTYW W TEJ FIRMIE ALE SA TAM NIELICZNI KTÓRZY POTRAFIĄ USTAWIC KIEROWNIKOW I ROBIA TO CO CHCA MOWIE TU O PRAWDZIWYCH FACHOWACACH A TAM MOZE JEST ICH Z 2 OSOBY
Zorro ze szpachelką 2016-05-02 20:00:51
Poziom Twojej "fachowości" właśnie widać... Lepiej być poetą niż analfabetą...
miszcz ze szpachlowka 2016-05-08 09:42:06
co ty pierdolisz chyba niewiesz co piszesz przeczytaj dokladnie a pozniej pisz co za zjeb ja pierdole ja sie pytam gdzie byli rodzice Boze widzisz i niegrzmisz ale rozjebales system jestes najlepszy haha;]
xxx 2016-05-08 19:11:23
Dajcie juz spokoj niewiem po co dalej to ciagnac kazdy wie jak jest i predziej czy pozniej to wszystko pierdolnie pozdro chopaki
Ossssa 2016-05-16 19:49:05
Jeżeli szukasz kogoś kto oszaleje ze szczęścia tylko dlatego, że Cię widzi... kup sobie psa! Będzie z pewnością prawdziwym przyjacielem :D
jeden z wielu którzy deszli 2016-06-13 19:01:40
hehe niedlugo nikt tam niebedzie pracowal hahahaha .
Wiedzma 2016-06-27 05:42:25
Nieczepiaj sie szczegułów i patrz na siebie .Kazdy wie jaka jest prawda wiadomo kto jest choragiewa niezmienia sie zdania dla przekonan i wiekszych pieniedzy .
WOLNY PTAK 2016-11-04 19:29:06
WITAM CZY COS SIE ZMIENIELO W TYM ZAKLADZIE PRACY?
lech 2016-11-07 17:31:41
ludzie ta frirma zatrudnia damskich bokserow co niby pilnoja jej w nocyy a wrzeczywistosci pija gorzale ispia po katach a w domu bija i ponizaja 80 letnia zone ciekawy jestem co na to wielki szef powie jak mu lada dzien wjedzie kontrola i policja
pawel 2016-11-15 11:35:49
prawda jest taka ze kontrole juz były i nic niedaja takie kontrole bo sa zapowiedziane wczesniej wiec po co to jesli wiesz to sie przygotujesz tu bardziej przydalaby sie kontrola skarbowki bo inspekcji pracy mozna wszystko wcisnac jesli nawet niemasz umowy to kaza ci mowic ze jestes na okresie probnym i co to za polityka to fakt stroże to alkoholicy ale co poradzic na emeryturze za te marne pieniadze tylko sie napic bo Panstwo nas wszystkich wydyma z emeryturami i tak a prawda ja bym sie przyjzal lepiej nagraniom z monitoringu poniewaz mozna znalezc tam duzo ciekawych rzeczy na temat pewnego PANA ktory przesiaduje w kantorku i wynosi materialy wiec szefie spojrzy PAN W TE KAMERKI PO TA SA I WTEDY WSZYSTKO SIE WYJASNI POZDRAWIAM PANOWIE
1
Zostaw swoją opinię o Aquarius Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe - Żukowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aquarius Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe