logo Fortum

Fortum

Warszawa

Opinie o Fortum

Edgar 2017-10-03 10:03
Polecam pracę w Fortum, ogólnie mi się podoba. Kasa z prowizji bardzo dobra więc jak umiesz sprzedawać to jest to praca właśnie dla Ciebie.
1
klocek 2017-10-03 10:55
Atmosfera 4. Zarobki 4+. Możliwość wzięcia urlopu 5. Godziny pracy 5. Przełożeni 4.

Po prostu spoko firma pod wzgledem pracy.
OKEJ 2017-10-03 13:45
Fortum to spoko pracodawca. Ja tu mam dobrze, przełożeni mnie lubią. Ja lubię sprzedawać i świetnie mi to idzie. Godziny pracy do dogadania, jak chcesz urlop nie ma większego problemu. ELEGANCKO
on 2017-10-03 14:41
Haha, fajna opinia :DD Podoba mi się i w sumie się z nią zgadzam.. Tylko atmosfere dałbym na 5, a nawet na 5+! Pozdrooo 600
Kaja 2017-10-04 11:02
Prawcowałam w tej firmie długo i uważam, że to był dobry okres w moim życiu. Na pewno bardzo przydatny pod względem nabytego doświadczenia. Więc polecam.
damian 2017-10-04 12:56
Byłem u nich dopiero co na rozmowie i jestem dobrej mysli. Rozmowa przebiegła w miłej atmosferze, była rzeczowa i konkretna. Chciałbym dostać tą pracę, bo zarobki jakie mi zaproponowano są dla mnie nawet bardziej niż satysfakcjonujące.
Weronika93 2017-10-04 14:20
O, ja też byłam na rozmowie, bardzo pozytywnie :> Może będziemy razem pracować ;>
tajemniczy gość 2017-10-04 15:35
Pracuję w tej zacnej firmie i baardzo mi się podoba. Wszystko na +++++++! Hehehehe, fajna praca, polecam samemu to sprawdzić ;)
he's 2017-10-04 15:51
Polecam w tej firmie. W porównaniu z konkurencją tutaj płacą dobrze i traktują bardzo w porządku pracowników. Jestem zadowolony i polecam.
Hehehe 2017-10-04 16:36
Ludzie tu s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prowizje! Pracuje tu pol roku i to pierwsza moja praca w ktorej robię konkretny pieniądz. Polecam kazdemu kto umie i lubi sprzedawac. Na prawde kurde tutaj jest spoko hajs. Do tego wszystko jest na luzie, no bardzo mi sie tu podoba
bigos 2017-10-05 09:27
Lubie prace w fortum, po porstu. Zawsze lubilem prace z ludzmi, z klientami, mam do tego dryg. A tutaj na dodatek są fajne prowizje i spoko przełożeni. Tyle w temacie.
Emil 2017-10-05 10:10
Dodałbym jeszcze, że w tej firmie są perspektywy rozwoju ;) A tak to się ze wszystkim zgadzam!
Damian O. 2017-10-05 11:19
Polecam tą tego pracodawce, bardzo dlugo tu pracowalem i bylem zadowolony. Po prostu dobrze płacą, terminowo. Kiewonictwo bardzo w porządku. Godizny pracy też mi odpowiadały
pomidor96 2017-10-05 13:06
Jestem przedstawicielem handlowym w Fortum i cenie sobie tą pracę. Wszystko jest mega dobrze zorganizowane, dobrze płacą. Szanują mnie tu też. Podoba mi się i już!
Z miasta 2017-10-05 14:35
Ogólnie do tej pracy namówił mnie znajomyy.... Trudno bylo mnie przekonac, bo nie lubiłem pracy z klientem i totalnie nie mialem pod tym kątem doświadczenia... No ale stwierdziłem, ze raz kozie śmierć - zaryzykuję. I powiem, że jest ok, nawet trochę polubiłem to co robię. Myślę, ze na razie tu zostane, bo mam spoko kase i wyrozumialych przelozonych.
Maciej K. 2017-10-09 13:26
Byłem na rozmowie i jestem dobrej myśli ;D Godziny pracy mi odpowiadaja, prowizje jeszcze bardziej. Mam nadzieje, ze sie nadaje to tej pracy i mnie przyjmą, hehe. Ogólnie rozmowa była miła i rzeczowa.
Łukaszko 2017-10-09 13:48
Ja też byłem, podzielam zdanie kolegi. Profesjonalnie to wyglądało. Wydaje mi sie, że spełniam wszystkie ich wymagania i dobrze wypadłem. Tak więc Fortum- uważajcie, nadchodzę! (mam nadzieję ;>)
olga 2017-10-09 14:25
Praca w tej firmie to fajna przygoda i fajne doświadczenie. Mi to duzo dalo w cv, duzo sie tu na prawde nauczylam. Polecam samemu sprawdzic.
bartłomiej 2017-10-09 14:57
Ide w tym tygodniu do nich na rozmowe. Nie będę pyatc czego się spodziewac, bo pracuje tam dwójka moich przyjaciol i mowią ze bardzo spoko praca. Płacą w terminie, traktuja z szacunkiem, jest mila atmosfera. Do tego godziny pracy są spoko.
larc 2017-10-09 16:25
W fortum dobrze się pracuje. Drugi raz jestem przedstawicielem handlowym i tutaj jest mi lepiej niż w poprzedniej firmie. Są wyższe prowizje i lepsze podejscie do pracownika. Poza tym wszystko zgodne z tym co na umowie.
1
xXx... 2017-10-09 16:45
Podoba mi sie ta praca i firma i tyle. Nic dodać nic ująć.
Konik 2017-10-09 18:14
Fortum to dobry pracodawca. Uczciwy, wyplacalny, traktuje swoich pracownikow bardzo w porządku. Dlatego praca w tej firmie wiele dla mnie znaczy.
Easy 2017-10-09 19:50
Dobrze mi sie tu pracuje, co prawda niedawno zaczelam, ale na razie jest w porzadku.... Płacą w terminie, mam spoko kolegów, chętnych do pomocy.... Nie ma co narzekać.
;) 2017-10-09 20:17
Fortum jest spoko. Dobra praca, dobra kasa. Jest wporzo.


;)
arthur 2017-10-10 10:43
Mi się podoba praca jako przedstawiciel handlowy. To moja pierwsza taka, ale aż ze zdzwieniem stwierdzam, że daje rade. Popracuje tu na pewno jeszcze jakiś czas, bo kasa w porównaniu do innych firm jest mega dobra.
1
Flamingo 2017-10-10 11:48
Fortum jest spoko. Mi odpowiada taka praca. Nawet nie musze sie w niej jakos specjalnie wysilac, ale to moze dlatego, ze umiem sprzedawac.... Polecam kazdemu kto juz pracowal podobnie. Stawki maja dobre, prowizje tez.
alina p. 2017-10-10 13:02
Przygodę z fortum wspominam bardzo dobrze, sporo się nauczyłam, nowe techniki, podejście do klienta, bardzo dobrze przeszkolona kadra kierownicza. Skończyłam studia więc poszłam dalej, ale uważam pracę w tej firmie za bardzo cenne doświadczenie.
1
Różyczka_92 2017-10-10 13:35
Ja mam podobne wrażenia po pracy tam. Ogólnie byłam zadowolona. Fajna kasa była.
Wujek dobra rada 2017-10-10 14:46
Co tu dużo mówić, wszystko w porządku. Praca, wypłaty, prowizje, atmosfera, ludzie. To dobra firma, moim zdaniem jak się tu pracuje to się wychodzi na plus, pod wieloma względami
xD 2017-10-10 16:13
Fortum to zajefajna firma. Takiej atmosfery jak tam nie doświadczysz nigdzie indziej! Bardzo fajne prowizje, bardzo fajni przełożeni. Ten okres w moim życiu był szalony i praca też HEHEHE
stefan 2017-10-11 09:16
Mi się tu pracuje dobrze. Nie będę zbędnie słodził, po prostu zwykła praca, wszystko jest ''poprawnie''.
Antek97 2017-10-11 11:03
Solidna, rzetelna firma. Bardzo polecam prace w Fortum. Można zarobic bardzo fajne pieniadze. Nie jest to zwykła sprzedaż, ta praca ma w sobie to coś, że chce się do niej chodzić. Do tego sporo się nauczyłem.
paprika 2017-10-11 12:50
mi sie podobała praca tutaj, przyjemnie, uczciwie jak dla mnie same plusy :] Wypłaty mnie zadawalają a to najważniejsze!!!
Sandi_94 2017-10-11 14:58
Jestem zadowolona z pracy w tej firmie. Wszystko jest zgodne z tym co było mówione na rozmowie kwalifikacyjnej. Dobre godziny pracy, dobra stawka, prowizje całkiem przyzwoite.
Wojtula 2017-10-12 10:20
Ja pracuję w centrali, póki co polecam. Było dosyć sporo materiału do ogarniecia na początku, ale dla chcącego nic trudnego. Praca biurowa- na razie łatwa i przyjemna. Do tego płacą całkiem nieźle. Podoba mi sie tu.
bybo 2017-10-12 13:30
Na początku było dosyć ciężko. Nigdy nie pracowalem w sprzedazy i trudno mi się było odnaleźć. Ale już po miesiący śmigałem super, a teraz sprzedaje już nawet całkiem nieźle, a za tym idzie niezła kasa ;) Poza tym atmosfera jest bardzo w porządku.
tomek 2017-10-12 14:31
Pracodawca godny polecenia. Nie ma co narzekać. Praca dosyć prosta i stabilna. Wypłaty jak dla mnie całkiem niezłe i przychodzą w terminie.
All you need is love 2017-10-12 15:14
Jak dla mnie praca przedstawiciela handlowego w Fortum jest bardzo ok. Zarabia się lepiej niż w podobnych firmach. Do tego są fajne godziny pracy, przejrzysta umowa, jasno określony zakres twoich zadań.
1
KIA 2017-10-12 16:57
Jeśli ktoś chce się nauczyć DOBRZE sprzedawać to polecam popracować w tej firmie. Ja teraz jestem wymiataczem sprzedaży!!! A do tego Fortum to super punkt w cv.
Igor 2017-10-13 09:17
Dobry pracodawca, bardzo w porządku, polecam.
hajde 2017-10-13 10:37
Ja nie narzekam na pracę w tej firmie. Atmosfera bardzo w porządku, przełożeni pomocni. Warunki pracy ogólnie bardzo dobre. Firma robi pozytywne wrażenie.
jacek 2017-10-13 12:02
Mogliby ciutke więcej płacić, ale w sumie w porónaniu do konkurencji i tak jest nieźle. Mi się podoba, praca łątwa i przyjemna. Bardzo lubię tego pracodawcę hahahahaha
Angelika 2017-10-13 14:08
Fortum jest ok. Zatrudnia bardzo dużo praconików i jest mała rotacja więc to chyba świadczy o tym, że dobrze się tu pracuje. W każdym razie ja jestem zadowolona.
LokiKoki 2017-10-13 14:53
Mi się tu pracuje bardzo dobrze, pensja jest ok, ludzie w porządku, nie ma problemu z wzięciem urlopu.
XxXxXxX 2017-10-17 10:32
dobrze mi się tu pracuje nie narzekam kasa spoko w terminie ważne że płacą mi więcej nie potrzeba
Więcławski 2017-10-17 11:47
Praca w fortum to bardzo fajne i przydatne doświadczenie. Dużo się nauczyłem w tej firmie, przydatnych technik sprzedaży, podejścia do klienta, jak radzic sobie ze sterem. Poza tym fortum dobrze wygląda w cv.
MC 2017-10-17 13:44
Dobrze jest w tej fiiirmie NIE NARZEKAM! Pensja przyjemna, ludzie też, nawet klientów w większości lubię i są dla mnie mili. Dzięki tej firmie i tym jakimi sposobami się tu pracuje polubiłem w sprzedaży. Są możlwiośći rozwoju, ja tu zostaje na dłużej.
pan świata 2017-10-19 13:32
kurcze no, dobrze mi sie tu pracuje. o dziwo jestem zadowolony, a bałem się pracy w sprzedaży. tutaj nie jest źle. dobra atmosfera, nie czuje jakiejs mega presji
Jeremii 2017-10-19 14:18
opinie pisane przez RKSów żałosne i tak nikt już w nie nie wierzy, bo chyba już każdy wie, że oszukują jak mogą poczytajcie AMBER ENERGIA i DUON, taki sam schemat działania tylko nazwa inna.
pp 2017-10-20 09:09
Mi się w tej firmie podoba. Z zarobków jestem zadowolony. Z samej pracy ogólnie też. Nie musze się jakoś przemęczać albo stresować. Jest bardzo na czilu.
Zostaw swoją opinię o Fortum - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fortum