PHU POLSTAN

Kielce

Opinie o PHU POLSTAN

M 2016-10-06 17:26:11
Idz do najbliższego polstanu (usunięte przez administratora)
była pracownica 2016-10-10 20:37:57
Chodzi o Panią (usunięte przez administratora)
Magda 2016-10-10 21:03:37
I na pewno jest pupilem kierownika.
B 2016-10-11 18:44:33
(usunięte przez administratora) . Lepiej się za robote chyćcie dziewczynki (usunięte przez administratora)
niedoszła pracownica 2016-10-14 18:58:35
Znalazłam ogłoszenie na olx ,że poszukują do pracy na Żorach więc warunki są takie tydzień (usunięte przez administratora) na próbę niby po tygodniu dostanie sie umowe o pracę (usunięte przez administratora)
nowa 2016-10-19 13:26:15
A kto to ten (usunięte przez administratora) ? Gdzie pracują?
D 2016-10-19 21:27:18
Cześć. Pracuj wiernie, długo (usunięte przez administratora)
była 2016-11-01 21:13:24
Pracowałam dawno temu. Kiedyś na aucie można było zarobić. Z tego co się orientuję aut już nie ma. (usunięte przez administratora)
ania 2016-11-01 23:26:40
Damian to szef śląska i ostatnio dolnego śląska.
1
mariola 2016-11-02 08:34:10
O którego Damiana pytacie? Jest dwóch Damianów. Jeden to syn szefa a drugi to kierownik z Zabrza który też u niego pracuje. (usunięte przez administratora)
1
pracownica 2016-11-02 08:51:00
(usunięte przez administratora) , a poza tym pracujecie w mięsnym a nie w aptece ha ha
1
była pracownica 2016-11-02 18:12:05
Przepraszam to (usunięte przez administratora) tylko kontener z wędlinami takimi jak dawniej i smacznymi mięskami bez konserwantów, (usunięte przez administratora)
1
mariola 2016-11-02 18:36:47
Marta piszesz że zwolniłaś się ze względu na chorobę potem mówisz że masz umowę o pracę. Nie rozumiem dlaczego się zwolniłaś skoro przysługuje ci zasiłek chorobowy. Chyba coś kręcisz.
Weronika 2016-11-04 20:14:26
To nie prawda co piszą niezadowolone panie. Nigdy nie spotkałam się z takimi żeczmi jak tu czytam. To tylko chyba złośliwość i lenistwo przemawia przes te panie.
1
pracownica gliwice 2016-11-04 20:22:34
Ja pracuje w Gliwicach i narazie jestem zadowolona (usunięte przez administratora)
3
zadowolona 2016-11-04 20:49:19
DO "BYŁA" jak mogłaś pracować na aucie i nie znać kierownika Damiana??? coś kręcisz co wy gadacie za bzdury z tych osób co znam i mam kontakt z innych sklepów to każdy ma podstawę 1350 i procenty z obrotu (usunięte przez administratora)
1
Agnieszka 2016-11-04 20:54:44
współczuje właścicielowi fajny chop i z taką patolą musi się męczyć
1
O.L. 2016-11-05 01:28:46
Rozumiem że dostałaś umowę na (usunięte przez administratora) cały etat? Pytanie retoryczne (usunięte przez administratora)
pracownica gliwice 2016-11-05 08:24:10
(usunięte przez administratora) teraz mam cały i normalnie mi płacą a Ty O.L gdzie pracowałaś że było inaczej??
Weronika 2016-11-05 09:23:12
Ciekawe czemu cały czas w opiniach pojawia się miasto ŻORY!!! z tego co wiem firma ma bardzo dużo sklepów w innych miastach ja pracuje w Rudzie Śląskiej i nie zarobiłam mniej niż 1700zł
1
O.L. 2016-11-05 10:07:33
I uważasz że to dużo??? Od stycznia płaca minimalna to 2000.
1
Weronika 2016-11-05 10:13:59
Napisałam że tyle zarobiłam, teraz robię obrót ponad 40tys i zarobie ponad 2000 i za poniedziałki mi płacą 10zł za godz mi się podoba pracowałam w innym mięsnym i tam nawet za zepsuty towar zabierali kase z wypłaty a tu nie miałam ani razu zabrane ja jestem zadowolona
1
Weronika 2016-11-05 10:25:09
Napisałam do dziewczyn które obecnie pracują w Polstanie aby wyraziły swoją opinie mam nadzieję że teraz będzie to miarodajne bo widzę że zebrało się kilka zwolnionych dziewczyn i próbują na siłę popsuć wizerunek firmie
1
przyjaciółka ze szkolnych lat 2016-11-05 16:11:27
Weronika skąd pewność zebrały się byłe pracownice. A może jest ktoś kto jest dużo bliżej ciebie niż jesteś sobie zdać sprawę. (usunięte przez administratora)
obecna pracownica 2016-11-05 17:50:32
Weronika. Hwalisz się utargami i zarobkami. Nie wiem czy wiesz że szef zabronił gadulstwa na temat firmy. (usunięte przez administratora)
1
ewa 2016-11-05 23:34:25
... jak to wypłaty na ziemi???
1
była pracownica 2016-11-07 22:02:21
Weronika przedstaw opinie pań do których napisałaś. Jesteś to winna tym -kilku zwolnionym paniom -psującym wizerunek firmy.
1
była pracownica 2016-11-07 22:07:06
Weronika pisz!!!!! Please
1
klient 2016-11-09 21:21:46
(usunięte przez administratora) . Kiedyś przyjeżdżał samochud na targowisko koło szpitala i czekaliśmy z innymi w kolejce bo było na co. Babka taka mała dobrze zagadywała i nawet posmakować było można (usunięte przez administratora)
1
małopolska 2016-11-13 21:46:45
To tylko świadczy o was, jakimi oszustkami jesteście. Po jaką cholerę zamawiacie tak duzo towaru, skoro nie potraficie go sprzeda.
3
Halemba 2016-11-13 23:14:59
Weź pod uwagę mądralo że sprzedając towar świeży, a głównie takim handluje Polstan zawsze są jakieś straty - (usunięte przez administratora)
1
pracownica gliwice 2016-11-14 19:59:04
Rozmawiałam z dziewczynami z Gliwic a jest ich dużo i każda dostała umowę od razu na cały etat, ja z wypłaty jestem bardzo zadowolona polecam wszystkim kto chce uczciwie pracować, naprawdę można fajnie zarobić POLECAM!!!
3
pracownica 2016-11-15 13:07:35
Nie jest taki zły ten polstan. Z szefami można się dogadać. Również polecam.
3
klient 2016-11-15 15:32:06
kupiłem dziś wędliny w Gliwicach na oś kopernika i są pyszne i świeże ale jestem stałym klientem i zawsze w gliwickich sklepikach wszystko jest świeże i personel bardzo miły
3
Ja 2016-11-15 19:38:36
W końcu ktoś sie wziął za te wpisy ci co rzetelnie pracują nie narzekają trzeba sie pozbyć dziadostwa prawda
6
Zadowolona 2016-11-20 15:32:46
Pracuje w polstanie 3 lata i zawsze można dogadać sie z szefostfem nigdy nie mialam nie milych sytuacji godziny pracy super i najważniejsze atmosfera bardzo miła
3
pracownice 2016-11-20 18:19:38
Gdzie się podziały wszystkie niezadowolone panie. (usunięte przez administratora)
3
klient 2016-11-22 21:20:40
I smaczne!!!!!!!
2
Jola 2016-11-29 18:42:41
Ile można zarobić, pracując na cały etat?
1
pracownica 2016-12-03 11:46:17
najniższą krajową
3
zoia 2016-12-04 21:49:05
Wiesz to zależy ile z siebie dasz im wiecej zrobisz utargu tym wiecej zarobisz . Naprawde idzie dobrze zarobic
2
za 2016-12-09 19:19:07
To dobrze to ile?
2
magda 2016-12-12 09:09:05
Tzn. ile "idzie" zarobić? więcej niż najniższa krajowa?
1
zoia 2016-12-15 18:25:59
Oj pewnie ze tak ok 1700 , 2000
4
Ola 2017-01-05 15:45:18
Dalej działa blokada nie pozytywnych opinii?
3
pracownica 2017-01-06 19:29:34
Trzeba napisać trochę prawdy i zaraz się dowiemy.
2
mamam 2017-01-09 02:49:17
chyba dalej.....
2
maria 2017-01-09 12:11:43
Jak wygląda praca w pawilonach, które ostatnio jak grzyby po deszczu rosną na śląsku. Czy jest tam toaleta,woda, itp. rzeczy potrzebne do funkcjonowania sklepu z wędlinami.
2
maria 2017-01-13 09:10:57
To jak wygląda ta praca w pawilonach i warunki tam panujące???
1
ela 2017-01-18 22:58:10
usuwacie komentarze ;)
Zostaw swoją opinię o PHU POLSTAN - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU POLSTAN