brak logo

Bezalin Bielskie Zakłady Lin i Pasów

Bielsko-Biała

Opinie o Bezalin Bielskie Zakłady Lin i Pasów

wieloryb 2016-10-09 18:05
No jeden to już wlazł komu trzeba bo się go chcieli pozbyć, ale to jego norma każdemu nowemu szefowi włazi głęboko.
3
Znawca 2016-10-13 19:11
Jednego pajaca mniej jak już o nim mowa. Może teraz czas na następnego jego kolegę który w dupę mu wchodzi a potem mu ją obrabia. Tak jest Łuk.....szku?
3
Nickita 2016-10-17 22:35
Wróci zobaczysz....
2
stalingrr 2016-10-20 12:45
Podobno juz wrocil i ze swoim podopiecznym, ktory mu przez te 3 dni niesamowicie "poprawil" opinie. PO TRUPACH DO CELU PANIE Ł.D. .....
13
Linqwinista 2016-10-25 18:03
A ten nowy majster to dlugo bedzie jeszcze sie tak blakal bez celu po tym Bezalinie? Prosilem Cie dzisiaj o naprawe usterki i uciekles jak zwykle. Proponuje jakies szkolenie w zakresie swoich umiejetnosci Panie L.D... Chociaz podstawy drogi Panie. Mniej biegania z warsztatu na warsztat a wiecej pracy. Czy to duzo?
14
Paździoch 2016-12-02 17:27
A pan kolega Kamil K. z naszej cudownej laminowni to kiedy w koncu przestanie tyle nadawać na kolegów, majstrow i robote? Nie ma nikogo co by miał zawsze tyle do powiedzenia co Ty. Te twoje PLECY jak ty to mówisz ci niewiele dadzą. Lepiej sie weź uczciwie za robote a nie co chwila gry i telefony firmowe.
3
Parka 2016-12-03 12:50
A ci panowie z warsztatu to kiedy się chwycą jakieś roboty i zrobią coś od początku do końca coś dobrze. Co chwile zgłaszane są usterki i odpowiedzi zero. Zaraz cały bezalin będzie stał bo fuchy trzeba zrobić
4
fakt 2016-12-04 16:55
A ty baranie nie czepiaj sią Kamila K bo on przychodzi do roboty i robi, robi normę zawsze nie oszukuje. A jakżeś taki odważny to może zapytasz majstra PD co pan z wytłaczrek ZE robi u niego w biurze przez połowę dniówki zamaiast zasuwać na laminowni jak już chyba że akord mu płaci majster za siedzenie. i plotkowanie oraz donoszenie na tego i tamtego. Ciekawe jak mu płaci.
3
bobik 2016-12-04 18:36
Ja też jako kolegę mało go lubię ale co do roboty to chłop robi robotę i chodzi do roboty każde soboty za eski lub jakieś inne dni robi a nie tak jak inni płatne to idę za eski nie idę bo po co. I normę robi w przeciwieństwie do innych że ciasne i palce bolą, A no i cały czas chodzi się skarżyć do dyrektora i takie tam. Po za tym Paździoch jak masz jaja to mu to powiedz a nie pisz na tym zasranym forum. Dziękuję za uwagę
3
wiatr 2016-12-04 19:14
No chyba żartujesz że oni wezmą sie kiedykolwiek do roboty, bo po co , wystarczy że postraszą zwolnieniami i już się im daje podwyżki lub obiecuje - ostatni i przypadek elektryczka, chociaż on robi co tam troszkę . Bo pracownicy warsztatów są mistrzami w IMITACJI PRACY.Dla tej całej elyty przyjście do pracy to już praca. Ciekawe że szpieg monitoring tego nie widzi . Ta patologia pracy dotyczy połowy załogi. Więc o co chodzi? O to chodzi by wyrolować pana z łodzi, Zrozumiano. Przy okazji pozdrawiamy zarząd i z góry dziękujemy za przygotowanie obfitych premii świątecznych jak co roku od wielu lat panowania naszych kochanych rajców.
3
mrozy 2016-12-04 20:25
O jakim dniu sądu ty mówisz? Chyba kpisz teraz to tylko dużo kartek, karteczek wpisów wypisów i tyle. Nowej się wydaje że to uzdrowi chory system. Ale to tylko udawanie że coś się zmienia. Tak naprawdę to ci co mieli się dobrze to dalej mają. a jak zwykle gnębi się tych co muszą wykonać akord.
3
ś 2016-12-04 22:05
nowy majster jest do wyższych celów a nie do roboty.
1
Zniesmaczony 2016-12-05 16:32
Nie pracuje ani na laminownii ani na warsztacie tak w ramach wprowadzenia. To co piszecie na siebie panowie jest śmieszne i niesmaczne. Jeden na drugiego donosi, obgaduje itp. Takie rzeczy się wie nie tylko z tego forum ale słyszy się w szatni. Macie jakieś problemy między sobą to dajcie sobie po razie. Cały świat nie musi wiedzieć, że dział który najwięcej zarabia to banda donosicieli. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam. Szanujcie się ludzie!!!
8
prawnik 2016-12-06 17:06
To zdaje się nie problem regulaminu firmy, a łamanie Kodeksu Pracy, ale w Bezalinie Kodeks Pracy robi za papier toaletowy od wielu lat, nic nowego.
5
Nick 2016-12-22 23:06
Podziękujcie związkom, ze kodeks pracy leży w kiblu, oni maja stać na straży godziwej pracy, a co robią ? Jeden na związkowym siedzi w domu i nic nie robi, a jak już przyjdzie do pracy to nic nie robi i jeszcze marudzi jak mu złe i ciężko. Żenada !!!
6
Ja 2016-12-23 10:39
Żenadą jest to ze KAŻDY pracownik powinien stac na straży godziwej pracy i kodeksu, a KAŻDY ma to głęboko w d.... Bo jesli WSZYSCY pokażą że na tej straży stoją to nie byloby tego co jest. A narazie to kazdy pokazuje ze mozna z nim robic co sie chce, a potem użala sie nad sobą. To ze każdy na wydziale i wszatni wysiewa swoje mądrości jak jest, a jak powinno być nie zmieni sytuacji. Bo kazdy wie co jest i co sie dzieje. I zamiast wszyscy trzymac sie razem i dojsc do jakiegos porozumienia to kazdy dyga jak przychodzi co do czego, spuszcza glowe i jest dalej bity w d. a potem znów sie uzala nad sobą i kolo sie zamyka.
14
U2 2017-02-24 06:31
Może Panowie z warsztatów zaczną w końcu pracować od godziny 6.00 jak wszyscy w Bezalinie, a nie siedzą do 7:30 i nic nie robią. Jak na produkcji są kamery to dlaczego nie na warsztatach ?? Tak dopiero jest zagrożenie życia, bo pracują na maszynach. Może warto Panie Dyrektorze trochę zainwestowac, a tym tez może zmobilizuje się tych Panów do pracy a nie siedzenia i brania pieniędzy
12
wolf 2017-04-03 19:05
czytam i nie wierzę ;] nie pracuje w tej firmie i chwała BOGU :) same kapusie i każdy patrzy na drugiego SZOK wytykać na forum takie brudy o kolegach z pracy a jak boli jak ktoś siedzi lub ma za długą przerwę co za firma czym was tam faszerują ? o mobbingu nie wspomnę pracodawca powinien to poczytać i pomyśleć kogo zatrudnia ................a zapewne połowe zwolnić brak słów prawdziwi polacy i patrioci kogo obgadać i jeszcze donieść loool
4
Taki tam 2017-04-05 17:21
To jak nie pracujesz to sie nie wypowiadaj. A skoro tu jestes tzn. ze pracowales. A czemu juz nie pracujesz? Bo sie nie nadawales i wyleciales! Proste widocznie zaczeli zwalnianie tej POŁOWY, o ktorej piszesz, od ciebie drogi kolego.......... Loooooooool
4
lotnik 2017-04-11 19:14
To co się tu dzieje to dno. Pani dyrektor jak ja tak można nazwać każe brać urlop pracownikom bo maszyna przyszła i nie ma dla nich roboty w ten dzień. DNO i jeszcze raz DNO
6
Prawnik 2017-04-12 11:59
Dno to jest sposób w jaki ta Pani odnosi się do ludzi, słowa typu planujecie sobie wcześnie pogrzeby przechodzi ludzkie pojęcie. Przekleństwa podczas rozmów z pracownikami pokazuje poziom intelektualny. Na szczęście czasu komuny się skończyły a sprawy mobbingowi stają się już norma w której szary pracownik nie musi już chować się pod dywan. I brawo za poprawienie " jakości" na wydziałach. Tak złe to jeszcze nie było....
23
wilk 2017-04-17 17:18
Ciebie pierwszego powinni zwolnić.
1
pracownik 2017-04-17 18:37
Święta, święta i po świętach. Zarząd jak zwykle stanął na wysokości zadania i dał duuuuuże premie aby wspomóż załogę.
5
Rudy 2017-04-17 19:57
Masz rację, żałosne jest to że pani dyr. kupczy przepustkami w ogóle, a na pogrzeb szczególnie, mało tego, wypytuje o stopień pokrewieństwa ze zmarłym... a na pogrzeb sąsiada się nie chodzi..._-_ to już jakaś paranoja. Następny etap to będzie kupczenie papierem toaletowym. Wszyscy dali się nabrać że to dyr. produkcji...kolejna fatalna zmiana personalna. A podobno firma Bezalin dostała nagrodę i pozytywnie wpływa na wizerunek i rozwój gospodarczy /NAGRODA pREZYDENTA mIASTA( PARANOOOOJA.
15
niepoinformowany 2017-04-18 12:52
To papier toaletowy jest dostępny w tym zakładzie??? Chyba tylko w biurowcu, bo od lat w toalecie na produkcji go nie ma!
6
Waz 2017-04-25 17:31
J.S chłopie weź się w końcu do pracy, a nie tylko rozpaczasz jak Ci zle. Nic nie robisz, ktoś rozłożył nad Tobą parasol ochronny i siedzisz pod nim cały czas. ZACZNIJ ROBIĆ NORMĘ, bo my potrafimy liczyć i nie mamy zamiaru dłużej na Ciebie robić !!!!
6
ciekawy opinii na temat zakładu, a nie donosicieli 2017-05-02 14:43
jak się czyta takie posty, to odchodzi ochota pracy z takimi "ludźmi"
4
tw 2017-05-03 09:46
zachowanie nie których ^^ mistrzów^^ dno jakich mało. Jaka dyrektorka tacy mistrzowie
7
maj 2017-05-07 20:16
Nie godzi aby majster pisała na pracownika, zwróć mu uwagę panie P a nie pisz, co boisz się pan ze względu na znajomości pana JS, takiś pan odważny, no no...
3
noc 2017-05-07 20:41
Dobra uwaga, ale to jeszcze wybrańcy trocinioka, wszystkie wybory chybione. Dwie z wrażenia poszły na macierzyńskie a reszty płeć nie puszcza. NOOOO na pewno pracą w czasie pracy się nie hańbią///////ale jest to akceptowane przez dyr prod i resztę.Oni udają że coś wiedzą i robią , produkcyjna udaje że wie o co chodzi w tej produkcji, góra udaje że że jej zależy, i tak wszyscy udają a robole robią i grosze zarobią. No bo po co tym z dołu pieniądze.... a wcisnąć ich w podłogę niech zasuwają i nie pytają za co... może za miskę ryżu lub puszkę coli,,,,.
7
kmwtw 2017-05-08 17:17
Tak stękacie a na tej waszej laminownii zarobki są największe w całym zakładzie. A powiedzmy sobie szczerze aż tak ciężkiej roboty nie macie!!! Weekendy wolne, trzecie zmiany rzadko kiedy i jeszcze źle. Ale cóż im więcej się ma tym ciągle mało.
3
pedzi 2017-05-09 15:03
Zobacz sobie na zarobki na nasze z sim a na laminowni :) Zerknij na zarobki ile zarabia liniarnia pleciarnia a nie gadaj głupot :D
4
kmwtw 2017-05-09 18:46
No to popatrz jak wygląda praca w akordzie na simach, liniarnii, pleciarnii a jak wygląda praca na laminownii gdzie fajrant już jest dwie godziny przed końcem pracy. Kasa na laminownii jest za wysoka na pracę jaką tam się robi takie są fakty!!!
1
Robię bo musz 2017-05-09 19:21
Laminowania zawsze płakała i donosiła jeden na drugiego, tak to się tam toczy od lat. Wszyscy wielcy koledzy, a w szatni jeden drugiemu du**e obrabia. Ostatnio idąc po ubrania widziałem jak Dyrektorka tam przyszła to mało jej w tyłek nie wleźli. Banda fałszywców. Proponuje im jeszcze więcej dać na wypłatę i dalej niech zamiatają nogami na maszynach o 12.40. Widać właśnie jacy są mądrzy na tym forum, przecież 90% wpisów to laminowania. LUD POSZKODOWANY I PRZEPRACOWANY, który " utrzymuje" cały zakład. Jesteście tam siebie warci od starych wyjadaczy którzy zostali karnie tam przeniesieni po nowych wybujanych kozaków.... NORMY DO GÓRY A PRZEJDĄ IM GŁUPIE POMYSŁY !!!
4
kwiatpustyni 2017-05-09 20:10
Czyżby najbiedniejszy warsztat się odezwał? Przez cały tydzień nic nie robić a w soboty ze sety przychodzić. Jedyny co tam coś umie to R.Z. reszta dno razem z tym co z torbą goni z góry na dół z dołu do góry tam i z powrotem . Nie mówiąc już o naszej kochanej kontroli Srakości chyba :):) Cepy do roboty i robić a nie głupoty pisać.Pozdrowienia z zagranicy
2
Pasza 2017-05-10 12:57
Hahah żałosny jesteś jak cały Twój wydział, próbujesz się podszyć pod DP który wyjechał. Płakać się chce. Dobrze wiem ze to któryś z tych leboni z laminowani, gówniarst** które się szczyci w szatni ze o 12 już nic nie robią i jeszcze płaczą z dziadkami ze mało zarabiają. Zwolnić o zatrudnić nowych !!!
3
Zenon Jaskółka 2017-05-13 17:25
A jaką macie opinie o magazynach na wyrobach gotowych i surowce??
1
Menkar 2017-05-15 02:10
Sra*ą, odczep się od magazynów i nie odwracaj uwagi od Twojego wydziału węży, żałośni jesteście ze chcecie odwrócić uwagę od waszej pracy. Najlepsze jest Wasze płakanie z małymi zarobkami. Zapraszam właśnie na pakowalnie lub któryś z magazynów.
ZLIP BB 2017-05-15 20:41
Nie, ale mam opinie o tkalni oplotow. To jest dopiero świetny wydział. Jak słyszę w szatni co te kobiety wygadują na swoje "koleżanki" przełożonych i oczywiście dyrektorkę to aż się wymio***ac chce. Na wydziale ciuciuciu, a chwile pózniej tylko przekleństwa się toczą. Na innych wydziałach się jakoś ludzie dogadują, a tam porobiły się kliki o których słychać w całym bezalinie. Panie ze skręca, które uwielbiają rozsiewać plotki o tak nie stworzonych rzeczach, ze człowiek stoi i w głębi serca się śmieje. Mówię Wam to jest jakaś paranoia. Mobbing wobec współpracowników na tym wydziale jest znany w całym zakładzie. Doskonale mogą o tym poświadczyć młode dziewczyny, które się z tamtąd wyrwały. Nie życzę nikomu pracy z tymi osobami. Pewnie zaraz będzie odzew z ich strony, ze utrzymują cały zakład, ciężko pracują itp. Ja nie neguje waaszej ciężkiej pracy, a tylko poziom zakłamania i brak ludzkich odruchów wobec innych ludzi.
8
Mrta 2017-05-23 16:43
Chodzi tu o dwie osoby z jednej zmiany. Każdy kto tam robił wie o co chodzi. Only black&white = problem.
6
power 2017-06-15 21:44
Z tymi wypłatami to jadą po robocie dramat
5
storczyk 2017-06-18 22:30
Dramat ogólny w każdym centymetrze. wypłaty dramat, zarządzanie dramat, sprzedaż sznurków dramat, sezon na sznurek a my się poniewieramy, co to w ogóle jest, gdzie jest niby marketing oraz prezesi, wszyscy biorą kasę i co z tego wynika... nic, po prostu nic. Zmierzamy w nicość. O co w tym wszystkim chodzi.
7
Xxxx 2017-06-22 15:12
Oczywiscie ze ogolny dramat. Ludzie sie zwalniaja bo sa na kazdym kroku kiwani na kase. Zamiast dac im zarobic i docenic to kazdy ma to gleboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Odkad pani dyrektor jezeli mozna tak powiedziej przejela wladze zaczely sie oszczednosci. Szkoda tylko ze na ludziach i jest to przykre. Na to wychodzi ze tylko ta pani pracuje.
13
Elektrycznegitary 2017-06-24 14:43
Dramat to mało powiedziane jak może dyrektor w ten sposób odnoście się do ludzi?!!! Przychodzić rano i wrzeszczeć przeklinając jednocześnie to podpada pod mobbing !!!! Zani zacznie Pani wytykać błędy pracownikom może naprawi pierwsze swoje. Wkładka jest targana w kartonach siła bo się tak klei ciekawe kto odpowie za te dziury??! To samo na laminowni skleja się w środku i tez leje woda !! Proszę oto nowe prace naprawcze tej przemiłej Pani. Mam nadzieje ze wszyscy się pozwalniają i zostanie sama !!!!
13
Mały 2017-06-25 21:06
No o to chodzi że mimo układania grafiku kto na jakich maszynach ma pracować przez tę panią nic to nie dało oprócz frustracji pracowników i zawalania terminów gdyby nie zdrowy rozsądek majstra. A I TAK WYLĄDOWALIŚMY NA INNYM WYDzIALE. Może lepiej układać grafik dla portierów, Oto efekt. Ale już była taka co o wszystkim chciała decydować i jak skończyła/przestała panować nad czymkolwiek.
8
Marcin 2017-06-26 20:04
Jaka tam u Was jest stawka tak mniej więcej w pracy jako operator maszyn? Bardzo proszę o konkrety:)
2
Liniarnia&pleciarnia 2017-07-17 20:23
Mistrzu ponad wszystkich mistrzów, polecamy czasem podejść do nas na wydział a nie tylko siedzieć przed biurkiem i wmawiać każdemu ze jesteś straszliwie zapracowany, jedna prośba jak z nami rozmawiasz nie żuj beszczelnie gumy, bo to jest jawne poniżanie ludzi, dzięki którym istniejesz. Nie wspomnę o tym, ze gdyby nie nadstawiacie to cały nasz wydział padł by na kolana. Nasz majster to tylko wypatruje żeby wyjść pierwszy. O 13;55 już stoi na portierni. Uważaj z tym bieganiem żeby ci sandałki nie strzeliły. Pewnie to przeczytasz i mam nadzieje ze trochę pomyślisz nad brakiem swojej wiedzy i podejściem do pracy na swoim stanowisku. Może czas na kogoś komu zależy na pracy. Pozdrawiam Cie czule D.G
8
mistrz 2017-07-18 22:17
A po co MISTRZ ma podejść do Ciebie skoro i tak nie wie o co ci chodzi. On chce przetrwać jak najdłużej się da, bo jak koleś dyr nie będzie ważny a mamy nadzieję że nie będzie, to poleci. Chodzi wszystkim mistrzom o to aby jeszcze jedna dobra wypłata wpadła na konto. Szkoda tego przedsiębiorstwa. dla takich decydentów.
5
DIXI 2017-07-22 20:12
A to chodzi o tego mistrza ci nie mógł zdać egzaminu na windę-
4
gawęda 2017-07-23 12:35
Ależ On nie będzie podchodził do nikogo bo po co, i tak nie wie o co chodzi. On przecież jest UCHEM viceprezesika. A to już coś.
2
Zostaw swoją opinię o Bezalin Bielskie Zakłady Lin i Pasów - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bezalin Bielskie Zakłady Lin i Pasów