brak logo

Bezalin Bielskie Zakłady Lin i Pasów

Bielsko-Biała

Opinie o Bezalin Bielskie Zakłady Lin i Pasów

SKOŃCZ JAKAS KLASE! 2016-04-14 04:59
O widzę ,że Pan Majster odbija piłeczkę, żeby chronić swoich pupilków z drugiego warsztatu!!! POGOŃ ICH DO ROBOTY, A NIE PISZ POD JAKIMIŚ DZIWNYMI PSEUDONIMAMI ŻEBY ODWRÓCIĆ UWAGE OD SWOICH PUPILKÓW!!!!! Sam jesteś po pierwsze PSEUDO KIEROWNIKIEM, MAJSTREM, NASTAWIACZEM I ZAKOŃCZYWSZY NA ROBOLU. W ŻADNEJ Z TYCH GRUP SIĘ NIE SPRAWDZIŁEŚ !!!!!
Widz 2016-04-22 17:19
Był trociniok i trocinioka nie ma hahahahahaha
biutyfull 2016-04-22 23:59
Co za krety n pisze sobie 3 opinie jedna po drugiej z roznych nick ow. Matole nie widzisz ze masz post praktycznie minuta po minucie ??!. Myslisz ze ktos da z siebie zrobic debila ??
fiszka 2016-04-23 20:37
No cóż, tak kończy 'królowa" która nie słucha głosu ludu.
pat 2016-04-24 20:30
No właśnie może ktoś poruszy temat tych co zasuwają w akordzie no/////przecież śledzą ich kamery .???? ( około 80 osób,) i tych którzy niby coś robią , coś niby naprawiają, coś niby sprawdzają, coś niby wymyślają nowego technologicznie, . Jaka to liczba? To jest pytanie. Około 120 osób produktywność tych osób wynosi 50% a w niektórych przypadkach ), bo jak produktywność jest u Piekarza i jego kolegi z warsztatu elektryka ( tego nowego)- wszyscy wiedzą. No oprócz niby kierownika.
1
world 2016-04-25 23:51
Wszyscy jestescie kretynami. Mistrzowie, sprzedawcy, produkcyjne dupowlazy co tu pisza rozne rzeczy a jak tylko moga to wlaza wszystkim w tylki. Sama dzisiaj bylam swiadkiem wchodzenia w tyl Dyrektorowi. Mam nadzieje ze w koncu ten zaklad padnie i wszystkie kozaczki wyladuja na bruku :D:D i zostanie tylko po was pyl
liniarz 2016-04-26 09:46
No i w koncy się skończy lizusowskiemu stadu z laminowni zycie jak w MAdrycie. Nic nie robią a zarabiają najlepiej w zakładzie, same przywileje, robią dziadostwo i zadnych konsekwencji. KOlejny wydział uprzywilejowanych węży to Tkalnia. Skupisko "wszystko" wiedzących kobiet, które się zachowują minimum prymitywnie, a o kulturze to nie wspomnę bo tam nikt nie wie co to jest !!!!. Skonczy się wam wszystkim wczasowanie się podczas pracy NARESZCIE !!!!
skander 2016-04-26 12:33
Chlopie ich to nic nie ruszy. Teraz beda wchodzic w tylek Panu W.C... to jest dobrze zorganizowana banda. Kombinowac to oni tam potrafia. Ustawili sie idealnie. Roboty nie maja a i tak nikt nimi nie rzuca po zakladzie. Marudza, ze maja ciezko i zle. Chcialbym tyle zarabiac co WY. Mlodzi na wydziale ciagle cos pieprza z reszta starzy tez. WEZE DO.LASU :)
ollo 2016-04-28 09:30
Dziwny zakład
1
Śłońce 2016-05-02 08:28
Skąd tyle nienawiści w tym poście? Już się ciebie boję, ty masz ciężkie objawy schizofremii maniakalno-prześladowczej. Udaj się do lekarz i to szybko.
Miś 2016-05-02 13:18
Chcesz kultury? To idź do domu ludowego w Czechowicach tam jest duuużo kuuultury.
jeden z tej zorganizowanej bandy 2016-05-03 17:33
Straciłeś oparcie i boli że kazali ci się wziąć do roboty? Masz dwa wyjścia - albo wziąć się do roboty albo się zwolnić . Zrób to drugie.
stodola 2016-05-05 22:45
Boli mnie ze nierobie z TW zarabiasz tyle pieniedzy, kiedy reszta pracuje jak banda murzynow i zarabia polowe z tego co TY !!! Robicie smieci nie weze i zero odpowiedzialnosci za to !!!! I jeszcze caly czas placz jak to malo sie tam nie zarabia!! To jest jakas kpina !!! Tkaczki donosicielki tylko gonia jedna na druga donosic ZAL I ROZPACZ ( donosza tylko te ze starej ekipy) WSTYDDD MI ZA WAS !!!!
fasola 2016-05-08 10:07
no to bardzo ciekawe, bo wszyscy wiedzą że jest jedna nowa co najbardziej donosi i leci z każdą cieplutką wiadomością do majsterka koleżki i tupie nóżkami jak nie może osiągnąć celu. Już nie mówiąc jak goniła do byłej kierowniczki i kablowała na wszystkich. i nie tylko kablowała. a w zarobkach to kiepsko się orientujesz.
skander 2016-05-09 22:33
Biedne donosicielki. Nawet nie macie odwagi sie przyznac ze donosicie. Wasze pismo z podpisami powinno wisiec na portierni. Najmadrzejsza Pani : M.Ł, A.F, W.P, A.J, I CALA RESZTA !! Przypomne Wam o waszych ukladach z przed lat z nastawiaczami i majstrami. Z reszta dalej je macie. Na szczescie nadchodzi era zwolnien ktora Was dopadnie i wtedy tylko bezrobocie :d,. A ile zarabiacie za te wasze dziurawe weze to dobrze kazdy wie. Nie PASI TO WYPAD
fikumiku 2016-05-29 19:26
Jesteśmy dumni z pracy w tym "Przedsiębiorstwie". Jesteśmy najbardziej pilnowanymi ludźmi w Polsce. Dżichadyści nam nie zagrażają. Kamery są wszędzie , na wydziałach , w szatniach, w niektórych biurach. Cieszymy się bardzo. Pozdrawiamy podglądaczy. W tych kamerach w szatni zobaczycie coś bardzo ciekaweg.
firma 2016-05-31 04:47
Ciekawe kiedy w końcu otworzą szatnie. Nie można się przebierać bo Krzysiu nie ma kamer żeby ludzi nagich oglądać. dramat
tępak 2016-05-31 16:26
Sławuś w końcu wrócił na liniarnie. Ciekawe ile przerobi i kiedy pójdzie na l4. Chłopcy z laminowni nie będą na ciebie robili czy kazali ci taśmować i sam uciekłeś?
bhp 2016-06-06 23:42
Dobrze powiedziane "chłopcy z laminowni" , ktorzy tylko placza jak dzieci! MIEJCIE ODWAGE SIE PODPISAC POD WASZYM KOMENTARZEM DZIECIACZKI. Jestescie grupa zaklamanych du.. wlazow!! Nawet nie macie odwagi powiedziec "koledze" z pracy jak cos do niego macie tylko jedziecie na forum.... Najbardziej zaklamany i falszywy wydzial w bezalinie, z pseudo zwiazkowcem na czele, na niego nie powinniscie robic ma..ly !!!
parada równości 2016-06-12 20:24
Sławuś zapomniałeś się podpisać pod swoim wpisem, a donosicielem to jesteś ty. A kto to tak na siłę cię zatrudniał na tej fałszywej laminowni w czasie gdy dla pracowników z tego wydziału nie ma miejsca? Czy to nie aby za twoje donosicielstwo miałeś pracę lekką .?? A ile fajeczek zdążyłeś wypalić , średnio 20. Wszystko to przy akceptacji mistrza zmianowego PD. A w ogóle to prawo jazdy już masz czy dalej jeździsz na kartę rowerową?
nie podglądacz 2016-06-12 21:23
Masz rację, preferowanie podglądactwa często wynika z zahamowań i niedojrzałej osobowości. Podglądactwo to wojeryzm. to parafilia - czyli zaburzenia preferencji seksualnej. Konsekwencją podglądactwa jest sprawa karna o naruszenie cudzej prywatności, bo kamery w szatniach o tym świadczą. Pozdrawiamy podglądaczy.
calaplecilin 2016-06-17 22:54
Haha kocham cala ta laminownie skrzywdzona przez caly Bezalin. Jestescie żalosni, przypomne wam jak nie mieliscie roboty i robiliscie gdzie sie dalo, zeby nie wyleciec. Zmora tego wydzialu sa donosiciele i falszywcy ,ktorzy tam robia: DP.KK. MŁ.PE. Kk dobrze ,ze mamusia Ci robote zalatwila. Haha wiecej pracy mniej gledzenia i naucz sie tasmowac. DP wez sie za robote i tylko siedzisz a reszta na Ciebie robi. M przestan pisac donosy. PE dwulicowiec z Ciebie jak malo kto. Jestescie siebie warci wszyscy !!
wqur 2016-06-18 18:51
Swiete slowa:), i sama prawda.
yellowstone 2016-06-29 19:17
Najlepsze jest hasło : Jak ja się zwolnie to chłopaki powiedzieli ,że pójdą za mną" haha jak to usłyszałem to padlem. Teraz jak Cie nie ma to słychać jak wszyscy chcą iść za Toba;) Oni się modlą żebyś się zwolnił. Nie wiem kogo Ty chcesz oszukać że warsztaty Cie kochają. Chyba tylko siebie. (A szkoda bo kiedyś byłeś normalnym czlowiekiem) ale to było kiedyś. Zrób ludziom przysługę i poszukaj lepszej pracy....
kalkulator 2016-07-01 14:55
Widze ze admin usunął poprzedni wpis. Ale chyba. Sam nie zna regulaminu. Co placzus zadzwonil ,ze go prawda boli? Prosze podac powod usuniecia !!!Bo o ile pamietam ani imienia ani nazwiska tam nie bylo. I NIC CI NIE DA DZWONIENIE I USUWANIE WPISÓW. Ludzie po calym zakladzie mowia co o Tobie mysla.
filipek z konopii 2016-07-07 22:44
Daremne to wasze pisanie, daremne zarządzanie tą firmą, nie ma co liczyć na lepsze czasy puki Powcy rządzą. Miejcie nadzieję że ich koniec już niedługo. Albo zmieńcie pracę jak ja. Wyrazy współczucia dla pracujących tam. Pipu dawno tam nie było, takiego prawdziwego.
Uczeń 2016-07-09 10:57
Fajne imprezę kolega nam zrobił i nawet zaprosił prezesa. Szkoda że nie którzy koledzy syf zrobili ale co poradzisz jak robisz ze zwierzętami.
Mic 2016-07-16 15:04
Nie tylko administrator usuwa opinie ale też dziwnie zostały poprzenoszone na różne serwisy opiniotwórcze, bardzo ciekawe kto swoje łapki w tym moczy? No na pewno wszyscy się domyślamy jacy panowie za tym stoją.
lubien 2016-08-12 12:09
Co tu taka cisza nic nie piszecie. Nowa pani dyrektor podobno będzie i będzie super :) a o tym że roboty nie ma nigdzie :D Tylko oczywiście na naszym kochanym warsztacie jest zawsze robota bo nieroby nic nie robią :D pozdro ziomy yoł :D
Nowy 2016-08-18 11:19
A przeszkadza ci ta cisza? Lepiej sie do roboty wez bo wpis dodany w piątek o godz 12:09. Czyli byłes w pracy, kolego warsztatowy. Bo popoludniami to ty nie pracujesz. Wiec nie mów ze masz tyle roboty skoro masz tu czas siedzieć. Yoł, yoł!
1
ibisz 2016-09-09 11:45
Cisza jest bardzo fajna. Lubię ciszę i porządek w pracy. Ale nie na widzę syfu który robią panowie na wytłaczarkach a potem panowie którzy robią to na laminowni i wyrzucają wszystko do kontenera . Tak to my nie zarobimy na lepsze jutro. Pozdrawiam myślących
xxx 2016-09-12 22:13
"Nie na widzę" ? kup sobie słownik matole
gabryiel 2016-09-29 09:44
Jeden juz uciekl na L4 przed Panią Dyrektor. Skonczyla sie samowola i trzeba uciekac. Haha jakie to przykre :) Nadszedł dzień sądu....
1
wieloryb 2016-10-09 18:05
No jeden to już wlazł komu trzeba bo się go chcieli pozbyć, ale to jego norma każdemu nowemu szefowi włazi głęboko.
2
Znawca 2016-10-13 19:11
Jednego pajaca mniej jak już o nim mowa. Może teraz czas na następnego jego kolegę który w dupę mu wchodzi a potem mu ją obrabia. Tak jest Łuk.....szku?
2
Nickita 2016-10-17 22:35
Wróci zobaczysz....
1
stalingrr 2016-10-20 12:45
Podobno juz wrocil i ze swoim podopiecznym, ktory mu przez te 3 dni niesamowicie "poprawil" opinie. PO TRUPACH DO CELU PANIE Ł.D. .....
12
Linqwinista 2016-10-25 18:03
A ten nowy majster to dlugo bedzie jeszcze sie tak blakal bez celu po tym Bezalinie? Prosilem Cie dzisiaj o naprawe usterki i uciekles jak zwykle. Proponuje jakies szkolenie w zakresie swoich umiejetnosci Panie L.D... Chociaz podstawy drogi Panie. Mniej biegania z warsztatu na warsztat a wiecej pracy. Czy to duzo?
12
Paździoch 2016-12-02 17:27
A pan kolega Kamil K. z naszej cudownej laminowni to kiedy w koncu przestanie tyle nadawać na kolegów, majstrow i robote? Nie ma nikogo co by miał zawsze tyle do powiedzenia co Ty. Te twoje PLECY jak ty to mówisz ci niewiele dadzą. Lepiej sie weź uczciwie za robote a nie co chwila gry i telefony firmowe.
3
Parka 2016-12-03 12:50
A ci panowie z warsztatu to kiedy się chwycą jakieś roboty i zrobią coś od początku do końca coś dobrze. Co chwile zgłaszane są usterki i odpowiedzi zero. Zaraz cały bezalin będzie stał bo fuchy trzeba zrobić
3
fakt 2016-12-04 16:55
A ty baranie nie czepiaj sią Kamila K bo on przychodzi do roboty i robi, robi normę zawsze nie oszukuje. A jakżeś taki odważny to może zapytasz majstra PD co pan z wytłaczrek ZE robi u niego w biurze przez połowę dniówki zamaiast zasuwać na laminowni jak już chyba że akord mu płaci majster za siedzenie. i plotkowanie oraz donoszenie na tego i tamtego. Ciekawe jak mu płaci.
2
bobik 2016-12-04 18:36
Ja też jako kolegę mało go lubię ale co do roboty to chłop robi robotę i chodzi do roboty każde soboty za eski lub jakieś inne dni robi a nie tak jak inni płatne to idę za eski nie idę bo po co. I normę robi w przeciwieństwie do innych że ciasne i palce bolą, A no i cały czas chodzi się skarżyć do dyrektora i takie tam. Po za tym Paździoch jak masz jaja to mu to powiedz a nie pisz na tym zasranym forum. Dziękuję za uwagę
2
wiatr 2016-12-04 19:14
No chyba żartujesz że oni wezmą sie kiedykolwiek do roboty, bo po co , wystarczy że postraszą zwolnieniami i już się im daje podwyżki lub obiecuje - ostatni i przypadek elektryczka, chociaż on robi co tam troszkę . Bo pracownicy warsztatów są mistrzami w IMITACJI PRACY.Dla tej całej elyty przyjście do pracy to już praca. Ciekawe że szpieg monitoring tego nie widzi . Ta patologia pracy dotyczy połowy załogi. Więc o co chodzi? O to chodzi by wyrolować pana z łodzi, Zrozumiano. Przy okazji pozdrawiamy zarząd i z góry dziękujemy za przygotowanie obfitych premii świątecznych jak co roku od wielu lat panowania naszych kochanych rajców.
2
mrozy 2016-12-04 20:25
O jakim dniu sądu ty mówisz? Chyba kpisz teraz to tylko dużo kartek, karteczek wpisów wypisów i tyle. Nowej się wydaje że to uzdrowi chory system. Ale to tylko udawanie że coś się zmienia. Tak naprawdę to ci co mieli się dobrze to dalej mają. a jak zwykle gnębi się tych co muszą wykonać akord.
2
ś 2016-12-04 22:05
nowy majster jest do wyższych celów a nie do roboty.
Zniesmaczony 2016-12-05 16:32
Nie pracuje ani na laminownii ani na warsztacie tak w ramach wprowadzenia. To co piszecie na siebie panowie jest śmieszne i niesmaczne. Jeden na drugiego donosi, obgaduje itp. Takie rzeczy się wie nie tylko z tego forum ale słyszy się w szatni. Macie jakieś problemy między sobą to dajcie sobie po razie. Cały świat nie musi wiedzieć, że dział który najwięcej zarabia to banda donosicieli. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam. Szanujcie się ludzie!!!
7
prawnik 2016-12-06 17:06
To zdaje się nie problem regulaminu firmy, a łamanie Kodeksu Pracy, ale w Bezalinie Kodeks Pracy robi za papier toaletowy od wielu lat, nic nowego.
3
Nick 2016-12-22 23:06
Podziękujcie związkom, ze kodeks pracy leży w kiblu, oni maja stać na straży godziwej pracy, a co robią ? Jeden na związkowym siedzi w domu i nic nie robi, a jak już przyjdzie do pracy to nic nie robi i jeszcze marudzi jak mu złe i ciężko. Żenada !!!
4
Ja 2016-12-23 10:39
Żenadą jest to ze KAŻDY pracownik powinien stac na straży godziwej pracy i kodeksu, a KAŻDY ma to głęboko w d.... Bo jesli WSZYSCY pokażą że na tej straży stoją to nie byloby tego co jest. A narazie to kazdy pokazuje ze mozna z nim robic co sie chce, a potem użala sie nad sobą. To ze każdy na wydziale i wszatni wysiewa swoje mądrości jak jest, a jak powinno być nie zmieni sytuacji. Bo kazdy wie co jest i co sie dzieje. I zamiast wszyscy trzymac sie razem i dojsc do jakiegos porozumienia to kazdy dyga jak przychodzi co do czego, spuszcza glowe i jest dalej bity w d. a potem znów sie uzala nad sobą i kolo sie zamyka.
9
U2 2017-02-24 06:31
Może Panowie z warsztatów zaczną w końcu pracować od godziny 6.00 jak wszyscy w Bezalinie, a nie siedzą do 7:30 i nic nie robią. Jak na produkcji są kamery to dlaczego nie na warsztatach ?? Tak dopiero jest zagrożenie życia, bo pracują na maszynach. Może warto Panie Dyrektorze trochę zainwestowac, a tym tez może zmobilizuje się tych Panów do pracy a nie siedzenia i brania pieniędzy
6
Zostaw swoją opinię o Bezalin Bielskie Zakłady Lin i Pasów - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bezalin Bielskie Zakłady Lin i Pasów