brak logo

KIE Sp. z o.o.

mazowieckie

Opinie o KIE Sp. z o.o.

Baba Jaga 2012-03-29 20:17:19
Ja pracuję w KIE. Co do atmosfery, to prawda, ale zarobki to połowa tego, co się Tobie wydaje :-/
Nie zawracaj sobie głowy...
bęc 2015-03-24 19:38:45
ale jaka jest tam ta atmosfera i zarobki jakiego rzędu? a szefostwo? w porządku ludzie?
Kawosz 2015-04-12 22:26:13
Przez pol roku superprezes zwolnil polowe zalogi. Atmosfera raczej grobowa.
Onyks 2015-05-06 00:14:17
Zwolnili i superprezesa :P Szkoda że z (usunięte przez administratora) przeszły (usunięte przez administratora) i inne (choć u nas sprowadzone do parteru kwiczą i płaczą).
anty_prezes 2015-05-25 22:33:23
Prezesa (usunięte przez administratora) już nie ma... uuuuuuuf. Firma odetchnęła od tego karierowicza wszech mądrego. Współczuję wszystkim, którzy będą z nim mieli do czynienia. Ekipa(dwie osoby) z (usunięte przez administratora) ...no cóż żałosna ;p Praca była fajna przy dawnych właścicielach...teraz to nie to samo. Odradzam.
ktoś 2015-06-11 19:29:16
Praca w tej firmie? Jaka praca? Ludzie dostają kupe kasy(co niektórzy) za brak kompetencji,a myślą ,że są "Bogami" a Ci co na prawdę pracuje - dostają tzw. Zołdy!No i do tego żałosny księgowy,kawał gbura,który mobinguje swoje podwładne.
bezik 2015-06-19 12:08:31
Nie zgadzam się z poprzednikiem odnośnie kasy - jest całkiem dobra patrzac na inne firmy. Zgadzam sie natomiast z tym, że niektóre osoby dostają dużo za dużo, a niektóre jak wspomniana tutaj już p. (usunięte przez administratora) nie powinna być zatrudniona. Żal mi klientów którzy mają nieszczęście z nią rozmawiać i zal mi pracowników którzy muszą mieć z nią do czynienia. Mam nadzieję że szefostwo przejrzy na oczy i pozbędzie się tej osoby przez co oczyści sie atmosfera. A jak ktoś w to nie wierzy to niech poczyta opinie o niej w firmie (usunięte przez administratora) .
dello 2015-06-30 16:59:36
Zależy na jakie stanowisko. Kasa dobra, prezesa o którym mowa nie ma, kobieta z rządzą szefowania - no cóż - jest, ale poza upierdliwością i brakiem kompetencji - nieszkodliwa, księgowy? Jeśli to stanowisko nie jest związane z księgowością, to nie będziesz miał z nim kontaktu. Serwis jest szczątkowy choćby dlatego że sprzęt jest dużo bardziej nowoczesny i nie naprawia się go młotkiem i lutownicą :) Firma na dzisiaj przejmuje inne podmioty i roboty jest masa. W każdej firmie trafi się jakaś zakała i tego nie da się przeskoczyć. Poza tym w miarę dobra atmosfera, zatrudnienie raczej pewne na długo.
zdzich 2015-06-30 20:27:34
zgadzam sie z dello. jezeli nie masz rzadzy szefowania, nie jestes upierdliwy, jestes kompetentny to startuj. Ladne dziewczyny u nas pracuja.
von sqrvensn 2015-07-13 18:19:01
Teraz zacznie się RZEŹNIA!
dorcia 2015-07-14 09:59:13
niech teraz ta Anetta zrobi porządek.. niech się zajmie osobami MS i MK z firmy M... to od razu będzie lepiej w firmie.
wielkolud 2015-09-02 16:53:41
Dawno juz nic sie nie pojawilo na forum. Szukalem aktualnego wpisu, bo trwa rekrutacja na handlowcow uslug, wiec sie zastanawiam. Ale mam pytanie: czy MS wciaz tu pracuje? Bo MS na tym rynku jest znana i nie chcialbym miec z nia stycznosci. Jakiejkolwiek. Nowa szefowa jeszcze jej nie wywalila? Jak mozna nie zrolnic takiego nieroba?
Jacek 2016-10-13 22:56:01
Daj spokój, szacunek jest akurat całkiem niezły, atmosfera okej
Zostaw swoją opinię o KIE Sp. z o.o. - mazowieckie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KIE Sp. z o.o.