logo Zakład Handlowo-Usługowy

Zakład Handlowo-Usługowy "Modrzew"

Linia

Opinie o Zakład Handlowo-Usługowy "Modrzew"

pilarz 2011-08-05 05:52:56
śmieszna opinia poprzednika. Od dawna nie było podwyżek, wszyscy z poza rodziny robią na akord ( ok ile zrobisz tyle zarobisz) ale te kamery nad każdą piłą to przesada. I ciągłe poganianie. Prawie wszyscy robią na czarno.
stolarz 2014-01-11 15:08:38
Nie zgadzam się z opinia poprzednika,podwyzki sa co chwile w roku 2013 były 2 razy ,czesc ludzi robi na akord a inni sa na godzinach. Kamery nie sa na każdej pile.Prawie wszyscy sa zarejestrowani
byly pracownik 2015-07-19 00:16:07
Kiedys pracowalem w tej firmie, zarobki nawet dobre ale to ciagle poganianie pracownikow dwie przerwy 15 minutowe i ciagle gadanie "nie podoba ci sie to idz do domu" masakra zwariowac mozna
Kramer 2016-02-02 13:42:32
Co za głupoty same.. Pracuję tam juz 5 lat i widzę co się dzieje.. Atmosfera ciągle ta sama, tzw mobbing, pospieszanie pracowników bez przerwy, notoryczne problemy, Pani kierownik oraz słaba organizacja jeśli chodzi o wykonywanie danej pracy. Ciągły bieg, nerwy i stres! Przychodzisz rano do pracy zły, a wychodzisz wściekły po przez ciągłe poniżanie. Jeśli chodzi o podwyżki, to od 2012 roku, nie bylo jakiejkolwiek zmiany na lepsze. Akord na trakach oraz przy zbijaniu palet maszynowo nie zmienił się, a jeśli chodzi o prace godzinowe, to stawka która teraz jest to wynosi ona 11zl za godzinę pracy. Już wyjaśniam, ze osoba, która zarejestrowana jest na 1/2 etatu, placi miesięcznie ze swojej pensji 180zl, natomiast osoba zarejestrowana na etat cały, musi miesiecznie ze swojej pensji oddać 360zl. Przypuśćmy, iz zarobi sie 2000zl przy pracy godzinowej, to odejmujac 360zl zostaje nam 1740zl. I to są godziwe zarobki na 21wiek?? Oczywiście muszę tu również podkreślić, ze urlop wypłacany jest normalnie jak w innych zakladach.. To jest jedyny plus. Dziękuję...
niestety pracownik tej firmy.. 2016-03-15 18:05:19
Z tą opinią się zgodzę w 100%. Jedyne godziwe warunki ma rodzina, że się już tak wyrażę "kierowniczki". Staniesz na chwilę, by sobie odsapnąć troszeczkę, to już jesteś poganiany, bo nic w końcu nie robisz cały dzień.. No ale braciszek kierowniczki ostrzy piły taśmowe - jedna na godzinę, gdzie przez pozostałe 55 minut z tej godziny siedzi w telefonie jest już czymś OK i całkiem normalnym. Zajrzysz w telefon, by zobaczyć która godzina to już opr.. zaś szwagier "kierowniczki" co rusz odbiera telefony i to kilka dziennie i jest jak zwykle OK. Po prostu.. nie polecam nikomu tej firmy, no chyba, że jesteś kimś z rodziny.
Pracownik 2016-05-20 21:01:59
Ktos powinien zrobić tam porządek, bo ludzi mają za nic.
Trakowy 2016-06-14 21:41:50
Nie zgadzam się z opinia moich kolegów z pracy.To jedyny solidny zakład w całej okolicy gdzie w porównaniu z sąsiednimi dba się o ludzi. W zimie działa catering a latem podawana jest woda.Wynagrodzenie najniższe jakie otrzymałem to 2600 zł na reke .Pracownicy z rodziny maja lepsze płace ale to mnie nie interesuje,niech każdy pilnuje swojego nosa.Denerwuje mnie kilku ściemniaczy lecących stale na lewych zwolnieniach , wiecznie niezadowolonych z wszystkiego.Po powrocie ciągle coś męcą i kabinuja. Polecam ten zakład bo jest najlepszy w całej okolicy
nie jedyny 2016-09-15 09:11:32
Kiedys tam pracowałem robota dobra zarobki tez ale musze niestety sie zgodzic z opiniami innych uzytkownikow. Wszystko bylo by ok gdyby nie kierowniczka i jej rodzeństwo myśla ze pracownicy to maszyny nie do zatarcia , zas sam szef jest naprawde wporządku, takiego szefa polecam każdemu.
clips 2016-10-13 22:52:10
Hej, wiecie czy benefity socjalne są przyznawane każdemu pracownikowi? Chętnie bym się załapał. Dzięki
Zostaw swoją opinię o Zakład Handlowo-Usługowy "Modrzew" - Linia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Handlowo-Usługowy "Modrzew"