logo Hale Carlo - Producent hal

Hale Carlo - Producent hal

Krapkowice

Opinie o Hale Carlo - Producent hal

Oko 2011-08-24 04:00
To polecacie tą firmę,czy nie,może ktoś na priva,bo zależy mi o opinie firmy...
boski 2013-12-09 14:37
ogólnie żenada
1
zbyniu 2013-12-22 10:32
j atu pracuje i jest zejafajnie.(usunięte przez administratora)
1
Z 2015-08-02 21:07
Nie polecam nikomu
3
ernest 2015-10-10 17:27
Super firma nie narzekam. Pieniadze konkretne premie i oceniony przez kierownika(usunięte przez administratora)
Kalbach 2016-01-24 19:38
Super firma , super zarobki, lekka praca , miła atmosfera. Tylko nie życzliwi ludzie mogą obrażać tą firmę.
2
Ona 2016-04-10 13:12
Widzę ze szukają zastępcę kierownika produkcji. Ciekawe ile można wyciągnąć u nich na tym stanowisku i czy są chętni zatrudnić kobietę?
6
Marcel 2016-08-21 15:56
omijać szerokim łukiem
9
pati 2016-10-01 12:23
To ty jesteś przydupas szefa niejaki ( usunięte przez administratora ).?
4
Szczęśliwa 2016-12-03 11:00
Ja też pracowałam przez chwilę na produkcji. Na szczęście wiosną ale słyszałam co się dzieje zimą. Warunki jak w XIX wieku. A kierownik? No coment
3
dzik 2017-01-09 14:15
Nie polecam tej firmy,zarobki marne,warunki pracy fatalne,obiecują dużo , dają mało ,ludzie są żle traktowani przez kierownika,ogólnie syf..........
5
Kriss 2017-01-25 17:11
Dlaczego?
Zostaw swoją opinię o Hale Carlo - Producent hal - Krapkowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hale Carlo - Producent hal