brak logo

CARLO - Hale Namiotowe

Krapkowice

Opinie o CARLO - Hale Namiotowe

Oko 2011-08-24 04:00:06
To polecacie tą firmę,czy nie,może ktoś na priva,bo zależy mi o opinie firmy...
boski 2013-12-09 14:37:56
ogólnie żenada
1
zbyniu 2013-12-22 10:32:19
j atu pracuje i jest zejafajnie.(usunięte przez administratora)
1
Z 2015-08-02 21:07:58
Nie polecam nikomu
3
ernest 2015-10-10 17:27:00
Super firma nie narzekam. Pieniadze konkretne premie i oceniony przez kierownika(usunięte przez administratora)
Kalbach 2016-01-24 19:38:46
Super firma , super zarobki, lekka praca , miła atmosfera. Tylko nie życzliwi ludzie mogą obrażać tą firmę.
2
Ona 2016-04-10 13:12:38
Widzę ze szukają zastępcę kierownika produkcji. Ciekawe ile można wyciągnąć u nich na tym stanowisku i czy są chętni zatrudnić kobietę?
3
Marcel 2016-08-21 15:56:46
omijać szerokim łukiem
7
pati 2016-10-01 12:23:19
To ty jesteś przydupas szefa niejaki ( usunięte przez administratora ).?
4
Szczęśliwa 2016-12-03 11:00:57
Ja też pracowałam przez chwilę na produkcji. Na szczęście wiosną ale słyszałam co się dzieje zimą. Warunki jak w XIX wieku. A kierownik? No coment
2
Zostaw swoją opinię o CARLO - Hale Namiotowe - Krapkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CARLO - Hale Namiotowe