Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
macho - 2008-09-25 18:35:15 odpowiedz | cytuj
Pracowałem/łam na stanowisku Ochrona od 1.2005 do teraz
Słowa kojarzące się z Juwentus (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): nudno szczegolnie jak sie pracuje tak dlugo jak ja
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako wporzadku
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ok sympatyczni Od jakiej stawki można negocjować pensję? 2000 zl
Najbardziej podobało mi się w Juwentus: to ze byly akcje i mozna bylo czasami kogos poganiac, ale to za zadko kurcze, pozatym porzadnie przywalic gosciowi nie mozna
Najbardziej nie podobało mi się w Juwentus:
anonim - 2008-10-15 22:22:51 odpowiedz | cytuj
Firma ok bez problemow, mozna polecic
Karol - 2008-11-03 13:40:12 odpowiedz | cytuj
Potwierdzam wiekszych problemow nie ma praca Juwentus jest ok
anonim - 2009-01-30 13:18:08 odpowiedz | cytuj
Bardzo dobra profesjonalna ochrona
anonim - 2009-02-02 15:11:17 odpowiedz | cytuj
ochrona fajna sprawa,zawsze cos sie dzieje z chlopakami mozna sie posmiac hehe:) jest ok:)
rychu - 2009-02-02 15:29:19 odpowiedz | cytuj
siedze na obiekcie w Warszawiue, dostaje 7 zl do reki
dabal - 2009-04-10 20:41:41 odpowiedz | cytuj
profesjonalna firma dobrze sie pracuje godna polecenia
Glauberyt76 - 2009-05-28 08:47:17 odpowiedz | cytuj
I co to jesy 7 zł do ręki?. Dobre dla studenta na piwo. Policz sobie 7 zł razy np 240 godzin=1680 zł. Za to nie utrzymasz rodziny. Ochrona to praca dla frajerów, 9 lat robiłem 9 z licencja 2) to wiem. Nigdy więcej.
scandal - 2009-07-17 17:57:30 odpowiedz | cytuj
Chcialbym opisac sytuacje w jaki sposob firma Juwentus traktuje
przyszlych pracownikow. Firma poszukuje ludzi na stanowisko Instalator systemow alarmowych
Otoz po wyslaniu cv przez serwis infopraca
dostalem telefon z zaproszeniem na rozmowe, od poczatku
malo kompetentny pan nie umial okreslic dokldnegi terminu spotkania
bo tlumaczyl sie ze pracuje w trasie , i teraz nie jest w stanie powiedziec kiedy co i jak, prosil o telefon pozniej. Po wykonanych 4 telefonow w jakissposob udalo mi sie umowiz z owym czlowiekim w celu spotkania. Nie bylo to latwe poniewaz musialem przejechac 300 km do Warszawy aby sie spotkac.
Tuz po przyjechaniu do Warszawy jeszcze kilka razy dzwonilem do tego pana aby sie ostatecznie umowic na konkretna godzine, w koncu sie udalo ale pan powiedzial ze jak bede pod budynkiem firmy to zeby zadzwonol to wyjdzie ... Ok przyjechalem na miejsce dzwonie, szanowny pan mowil "to niech Pan poczeka
15 minut zaraz do Pana wyjde" Ok, czekam (w upale) mija 0,5 godziny nic, zdenerwowaly dzownie do szanownego pana, znowu mowi "juz, juz jeszzcze sekunda
juz do Pana ide, bo spotakanie sie przecioga" Mysle sobie po prostu kpina, po godzinie czasu szanaowny pan dzwoni znowu i ostatecznie twierdzi "Wie pan co , jednak nie moge , no naprawde nie moge, dzisiaj sie nie uda a moze kierownik by z Panem porozmawial ale tez nie ma czasu"

SZANOWNI PANSTO odpowiedzcie na kilka pytan:
- jaka firma kaze czekac pracownikowi PRZED BUDYNKIEM - KPINA !
-jakie osoby zatrudnia firma ktore sa mniej kompetentni od dzieci z przedszkola
- jakI WIZERUNEK wyrabia sobie firma jaka jest INSTUTUCJA ZAUFANIA PUBLICZNEGO -
AGENCJA OCHRONY ? - KOMPROMITACJA!!!
-jaki jest prezes takiej firmy ktory dopuszcza takie sytuacje

Strach sie bac jak moga pracowac i wykonywac swoj zawod agenci ochrony
ktorzy maja zapewnij bezpoeczenstwo chronionym podmiotom.

Szanowni Panswto polecam umawiac sie na spotkania z firma Juwenstus W Warszawie
ul. Obrzeźna 20/22 na jakiekolwiek stanowisko.

PS
Przepraszam za bledy i brak polskich liter, ale od 3 dni po "spotkaniu" RECE MI SIE NADAL TRZESA
alek8 - 2009-09-21 15:27:34 odpowiedz | cytuj
Pracowałem w Juwentus i z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić że nie ma firmy która by bardziej wykorzystywała swoich pracowników.Płaca na początek to cztery złote albo i mniej,to jest jest oszukiwanie ludzi i wykorzystywanie sytuacji jaką jest brak pracy i bezrobocie.Za 200 godzin żeby w dzisiejszych czasach nie zarobić tysiąca to jest jakaś kpina i oszustwo.Więc niech mi nikt nie pieprzy głupot że to dobra firma!!!!
paul - 2009-09-23 08:36:40 odpowiedz | cytuj
Na śląsku w Juwentusie wcale jest burdel , zgadzam się z poprzednikiem praca za 4 zł na godzine ze strony szefów zero profesjonalizmu .Agenci wykorzystywani na maksa żeby zarobic 1000 zł trzeba pracowac 280 godzin.Nie liczy się pracownik tylko sztuka,dobrych pracowników się zwalnia a przyjmuje pijaczków którzy czesto pracują tylko kilka dni.Można zobaczyc jaka jest rotacja w wtorki i środy jak są przyjęcia, nowych obiektów brak a ludzi przyjmuje się mnóstwo zresztą nazywają ich mrówkami,Aby coś załatwic też czeka się po kilka godzin. Góra ma zarobki super Ci na dole im to wyrabiają pracując po 24 godziny na dobę.
alek8 - 2009-09-26 14:06:06 odpowiedz | cytuj
To wszystko prawda,dobrze że jest więcej takich ludzi którzy nie boją się pisać jak jest naprawdę.To właśnie te menele i dziadki psują stawki i chcą pracować za grosze bo im w domu baby zgrzędzą to wolą przesia dywać na obiektach,a władza się cieszy i zaciera łapy.A co z tymi rzekomo fikcyjnymi umowami ? Trzeba z tym skończyć.Ja do dziś niedostałem wypłaty odchodząc z tego obozu.
alek8 - 2009-09-26 14:07:17 odpowiedz | cytuj
sr71 - 2009-10-23 23:04:38 odpowiedz | cytuj
co do ochrony to nie wiem ale jako handlowiec to jest 2000 zl plus prowizje atmosfera zależy od działu do jakiego traficie, jest kryzys nie ma lekko
szok - 2009-11-26 15:40:28 odpowiedz | cytuj
firma jest tragiczna, wykorzystują ludzi jak sie tylko da.próba jakiegokolwiek wlasnego zdania konczy sie zwolnieniem w haniebny sposob,dzisiaj sie dowiedzialem ze naduzywalem alkoholu i narkotykow..jako pracownik firmy na odpowiedzialnym stanowisku moge powiedziec ze to zlodzieje oszusci oczerniajacy innych straszacy tych co maja inne zdanie, "gora" firmy to kolesie co doja biednych agentow ochrony jak sie tylko da nakladajac czesto kary siegajace nawet 500 zł albo i wiecej. ciekawe dlaczego panstwo sie nimi nie zajmie?
pat 31 - 2009-12-02 17:01:29 odpowiedz | cytuj
Praca na patrolach jest w porzadku stawki godz. tez nie najgorsze w porownaniu z innymi firmami np. SOLID czy SKORPION ktory oferuje 7.5zl na godz troche smieszna stawka no ale prosze popatrzec jakie ciamajdy tam jezdza pewnie dlatego takie marne zarobki w SKORPIONIE
antyjuwe - 2009-12-18 22:55:10 odpowiedz | cytuj
Pracowalem w tej firmie przez poltora roku i powiem tak: oddział w Katowicach to jest zenada i wstyd. Stawka 5 zeta za godzine, pracuje sie z niekompetentnymi emerytami ktorzy popijaja a cala wina oczywiscie na Ciebie spada jak cos przeskrobia. Z koordynatorami zalatwienie czego kolwiek to jest koszmar. Zbywaja tylko mowiac "spoko,potem". Kasa jak wplywala w terminie to przewaznie brakowalo paru stow. Robilo sie nieraz po 48h a nawet wiecej non stop. Falszowana jest ewidencja czasu pracy. Mi dopisywano godziny osob ktore pracowaly bez umowy. Aneks do umowy zobaczyc na oczy to normalny luksus.Koordynatorzy maja wszystkich zwyklych agentow ochrony gleboko w d....Szansa awansu w tej firmie jest znikoma, wszystkim rzadza uklady kolesiow ktorzy chronia tylek sobie nawzajem i jak sie jest uczciwym to sie nie ma szans w tej firmie.
silesia - 2009-12-18 22:57:42 odpowiedz | cytuj
Na śląsku firma zatrudnia samych pijących emerytów !1
Pijesz a może bierzesz w łapę to ta firma jest dla ciebie jak jesteś uczciwy to tylko stracisz nerwy czekając na wypłatę.
Na pieniądze czeka się nawet pół roku a dlaczego bo zatrudniają na umowę zlecanie i za dużo jest załatwiani w sadzie i oni o tym dobrze wiedza , że człowiek nie pójdzie do sądu.
Koordynatorzy zwalają winę jeden na drugiego rozmowa na poziomie żłobka.
Jeżeli siedzisz na obiekcie to jest odpowiedzialność ZBIOROWA !!
Jeżeli jakiś "Agent ochrony"(emeryt wiek od 60 lat) zaśnie lub jest lekko wstawiony( lekko wstawiony potrafi jeszcze odbić punkty nie zawsze idzie na dwóch nogach) ii zauważy to właściciel obiektu to obniżają stawki wszystkim pracownikom zatrudnionym na danym obiekcie.
Stawki marne od 4 do 6 zŁ na grupie wcale lepiej nie ma stawki od 6,50 do 7 zł dawają umowę o pracę i umowę zlecenie dlatego nie ma mowy o nadgodzinach bo wszystkie dodatkowe godziny są liczone na zlecenie czyli jednym słowem wyzysk !!
Ogólnie nie polecam firmy .
rerus - 2009-12-23 19:27:41 odpowiedz | cytuj
Pracowałem w juwentusie 1,5 roku pierw jako ciec potem jako asystent przedstawiciela potem jako przedstawiciel powiem tak w skali 1do10 daje 7 nie jest zle nie jest tez jakos super na zarobki nigdy nie narzekałem często mialem doróbki po 20-30zl/h a w sylwestra 10 godzina służba 650zł nie bylo zle zrezygnowałem tylko dlatego że zmieniłem brenżę
warszawiak - 2009-12-31 00:08:11 odpowiedz | cytuj
A kto w tym juwentusie pracuje same[usuniete przez admina] smiechu
anonim - 2010-01-07 01:48:19 odpowiedz | cytuj
banda debili...w patrolach jeżdzą bez licencji.
x - 2010-01-07 19:45:01 odpowiedz | cytuj
dwóch bez licencji??? Albo jeden kierowca a drugi interweniuje, jakas moda albo łatają braki w ludziach
qw - 2010-01-17 15:59:40 odpowiedz | cytuj
[słowo niecenzuralne usunięte przez admina] nie firma strzecha robi tak jak kiedys Piwnicki zwlnia a zatrudnia takich co wlasnego cienia sie boja a prezes o niczym nie
Andzia - 2010-01-18 10:41:14 odpowiedz | cytuj
czy ktos pracowal w juwentusie w biurze??jak to tam wygląda??jak z kasa i szkoleniami??no i te umowy dwie to nie jakas sciema??
rekus - 2010-01-24 13:48:31 odpowiedz | cytuj
Polecam prace w biurze ale trzeba być obrotnym
x