Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ochrona Juwentus

Pracowałeś w firmie Ochrona Juwentus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gat - 2014-07-30 18:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAJLEPSZA FIRMA NA ŚWIECIE!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kukurydza - 2014-07-31 16:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grześ - 2014-04-28 13:12:55]:
budka miesięcznie 250 netto, wywóz/przywóz po 300, nie zrobi nic bo go( usunięte przez administratora ) za brak rentowności na obiekcie, ale spokojnie już niedługo schodzicie z obiektu - myślę ze do końca roku
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-08-02 22:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest WOLNY KRAJ A SZCZERE I PRAWDZIWE WYPOWIEDZI SĄ MAZANE ILE MUSIELI DAC W ŁAPĘ ŻEBY TAK MOGLI ROBIĆ
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-08-04 13:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi telesforze lub kaja jeśli wolisz swoje opinie można wyrażać nie ublizajac innym,kultura osobista jeszcze nikogo nie zabiła
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-08-11 12:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO WSZYSTKICH; dalej się kablujcie filmujcie i podkładajcie świnie firmie lepiej się rządzi takimi debilami co na każdego coś mają.!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-11 12:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu tacy co sikają po nogach i gdzie popadnie jeszcze pracują?
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-08-13 11:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie dlaczego jeszcze mnie nie zwolnili
zdjecie uzytkownika
molik - 2014-08-20 06:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobijaja mnie wakacje juz wyladowaly mi sie akumulatory ciagle praca i praca 320,340,360.........godzin no ile mozna
zdjecie uzytkownika
Zbych - 2014-08-20 10:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@molik Ciężko mi sobie wyobrazić jak mały zespół masz skoro pracujesz po tyle godzin. Przecież to jest nieludzkie. Próbowałeś interweniować w tej sprawie u przełożonych? Nie wiem w jakim systemie pracujesz, ale według mnie to sporo godzin ponad stan. Jeżeli Juventus szanuje pracowników to za takie ilości godzin powinien dawać całkiem przyzwoite pieniądze, bo to jest jedna z niewielu firm, które na rynku ochroniarskim się liczą.
zdjecie uzytkownika
molik - 2014-08-20 20:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
:):) teoria nie ma nic wspólnego z praktyka Zbychu :) przelozeni doskonale wiedza ze pracujemy po 48h i to kilka razy w miesiacu a nie tylko sporadycznie a kasa faktycznie ogromna policz sam 360godz razy 8,50zl kokosy i manna z nieba jednocześnie :) normalny system to 24/48 ale w czasie urlopow jest odwrotnie 48 w pracy 24 wolnego i znowu 48 w pracy :) i nawet 4razy pod rzad taki maratonik sie zdarza
zdjecie uzytkownika
bazyl - 2014-08-22 17:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w poznaniu już się za nich powoli biorą mam kuzyna który jest wyżej w hierarchi jak ta śmieszna firma i PIP MA TA FIREMKĘ NA UWADZE BO PODOBNO POSZŁO WIELE SKARG OD CHŁOPAKÓW Z PATROLI BO PARĘ ROZMÓW NAGRALI I TERAZ SIĘ OSRA.. I TAK TRZEBA POSTĘPOWAĆ Z TAKĄ CHOŁOTA
zdjecie uzytkownika
minutek - 2014-08-22 18:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smakosz - 2014-07-15 16:20:22]:
karanie to ich ulubiona zecz
zdjecie uzytkownika
minutka - 2014-08-22 18:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2014-07-13 13:34:18]:
swieta racja
zdjecie uzytkownika
Wolly - 2014-08-26 11:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grupy interwencyjne w tej firmie to zbiorowisko chłoporobotników - a niektórzy to już wogóle tak o siebie nie dbają że śmierdzą i wyglądają jak lumpy z Burakowskiej w Warszawie - szkoda słów ... ponad połowa ludzi nie robiła w innej firmie bo by po prostu zostali wyrzuceni - poziom dna mułu i wodorostów
zdjecie uzytkownika
solidny - 2014-08-26 19:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka płaca taka praca nie myśl że ktoś się będzie starał jesli firma ma ludzi gdzieś, inflacja poszła do góry a my żadnych podwyżek nie mamy od 7lat wiec po cholerę się starać??? Niech klienci widzą jak jest dobrze w firmie w końcu jesteśmy wizytówką
zdjecie uzytkownika
daro1982. - 2014-08-31 20:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po owocnej współpracy z konsalnetem mamy już słono ponad 1000 obiektów i nadal 8 zl na godzinę :) cieszmy się że nam terminów o płac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Drops - 2014-09-03 23:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie macie żadnych podwyżek od siedmiu lat? aż się nie chce wierzyć, a co z jakimiś związkami zawodowymi? jest coś takiego w Juwentusie? a jak z awansami? możliwe w ogóle? W summie bym popracował trochę, ale chyba po więzieniu nie przyjmują? czy zależy od rodzaju paragrafu, za który mnie zamknęli? wie ktoś?
zdjecie uzytkownika
tom - 2014-09-04 07:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez zaswiadczenia o niekaralnosci pracy w ochronie nie dosaniesz,zwiazkow zawodowych brak,awans niemozliwy,podwyzek nie ma i nie będzie
zdjecie uzytkownika
koordynator - 2014-09-05 19:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty tom (usunięte przez administratora)o jakim zaświadczeniu ty mówisz znajomek z POZNANIA pracował prawie rok i dopiero się zorientowali że nie ma zaświadczenia jak masz plecy i dasz w łapę komu trzeba to po odbyciu 25 lat wcisną cię do ochrony a tym bardziej do tej śmiesznej firmy JUWENTUS
zdjecie uzytkownika
TOMEK - 2014-09-11 16:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [solidny - 2014-08-26 19:49:05]:
czesc , tak tez jest we wroclawiu pracuja pracownicy po 500 godz.szok jak mam byc z takim na aucie to szok ,potem czuc
zdjecie uzytkownika
bronek - 2014-09-12 08:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież to nie jest wina pracowników że są zmuszani do niewolniczej pracy po tyle godzin,gdyby stawki były uczciwe pracowalibysmy tylko ustawowy etat a nie od 240godz wzwyż
zdjecie uzytkownika
katowice - 2014-09-20 16:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po paru latach pracy w tej firmie, na różnych stanowiskach i w różnych działach, najlepszą rzeczą jaką zrobiłem dla siebie było złożenie wypowiedzenia. Co było nie tak? Praktycznie wszystko. Tutaj można opisać by milion pięćset różnych sytuacji które na chłopski rozum podchodzą pod wiele paragrafów z prawa pracy, prawa cywilnego a nawet karnego. Czy coś z tym zrobiłem? Nie i nie zamierzam. Ich umowy są tak skonstruowane, że praktycznie wszystko jest dozwolone. Parę osób próbowało swoich sił w sądach lecz nie wzięli pod uwagę tego, że polskie prawo chroni przestępców a nie obywateli. Jeżeli planujecie zatrudnienie w tej firmie to sobie darujcie. Niewielu od nich odeszło i doliczyło się swoich pieniędzy. Faktycznie, może i zarobki są kuszące (dyrektor 7-12 tys, handlowiec 3-8 tys, koordynator 3-5 tys, agent 4,20zł na godzinę) ale to na prawdę nie jest tego warte. Koordynatorzy są wykorzystywani do granic możliwości co w efekcie odbija się na agentach którzy zbierają za wszystko, zaś handlowcy - no cóż, dziwię się, że jeszcze nikt nie założył tej firmie sprawy o mobing.

Nie polecam klientom, nie polecam osobą poszukującym pracy. Nawet największym wrogom bym nie polecił jakichkolwiek kontaktów z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-23 18:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chcesz to znajdź inną pracę... wszystkie większe agencje ochrony działają podobnie
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-09-26 09:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam firma juwentus ma swoje zasady jednak lepiej traktuja napewno niz solid przepracowalem tam pare dni i zaczeto mnie straszyc ze zelde z obiektu ze bede pracowal za darmo, pracownicy robia po 36 h jesli sie nie zgodzisz mowia ze zwolnia. Juwentus jednak jest lepszy radze uwazac na solid security a szczegolnie obiekt Piaseczno Technicolor
zdjecie uzytkownika
Poznań - 2014-09-26 15:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koordynator - 2014-09-05 19:44:03]:
Banda Wieśniaków z zadupiewa, którym się wydaje, że pracują... Oszukują i Klientów i pracowników na wszystkich szczeblach, są nierzetelni nie wywiązują się z ustaleń, kłamią, nie przestrzegają prawa pracy, brak szacunku do innych i do samych siebie. Ludzie, którzy boją się stracić pracę godzą się na podłe traktowanie przez zakompleksionych Wsiórów, którzy nie mają szans na stworzenie jakiegokolwiek zespołu, poza swoim własnym kółkiem wzajemnej adoracji.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x