Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ochrona Juwentus

Pracowałeś w firmie Ochrona Juwentus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alone - 2014-07-03 08:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlanie ja tez mam komornika i pracuje w innej firmie i niestety nie mogę się z nimi dogadać i pytanko jakie Sa umowy w juwe czy da rade na te sto zloty miec umowę a resztę wiadomo jak??
zdjecie uzytkownika
Zbych - 2014-07-08 09:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@jordan - serio myślisz, że podpisaliby coś takiego? Wybacz ale to nie Holandia tylko Polska, tutaj Twoja sprawa raczej pozytywnie nie byłaby rozpatrzona.
zdjecie uzytkownika
usty - 2014-07-11 11:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"a reszta wiadomo jak??"
co znaczy wiadomo jak?
w juwe nie ma czegoś takiego jak "wiadomo jak"
zamiast pisać pierdułki w wiadomym celu idź cieciu szlabanu pilnować !
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-07-12 07:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają ruszyć zwolnienia w juwe oj trzeba będzie filmy powrzucac na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
endzi - 2014-07-12 21:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak można w tej firmie pracować ludzie obudzcie się tam wszyscy klamia bo maja za to placone to jest jedna klika wiem bo w tej firmie już nie pracuje i dziekuje bogu
zdjecie uzytkownika
były - 2014-07-13 13:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również zmieniłem barwy na Solid i jest dużo lepiej,nie dość że stawka wyższa to nie ma takiego podejścia do pracownika żeby TYLKO I WYŁĄCZNIE KARAĆ
zdjecie uzytkownika
smakosz - 2014-07-15 16:20:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na zwolnienia najskuteczniejsze są wyroby z wieprzowinki swojsko zrobione powiem wiecej można szybko wrócić do łask
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-07-19 19:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te wyroby z wieprzowinki to wy SŁOIKI wozicie z różnych wioch i psujecie stawki a kto pracował w tym syfie w juwentusie to może cos na ten temat powiedzieć a kto jeszcze zapie....a w tym syfie to nie ma godności a zdziwi się dopiero w tedy kiedy wejdzie ustawa o ZLECENIÓWCE to potraktują was jak ŻULI DAJE WAM SŁOWO A SOLID WTEDY WYPNIE NA WAS D..E I BĘDZIE MIAŁ RACJE
zdjecie uzytkownika
żul - 2014-07-20 12:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odbyło się ostatnio zebranie dowiedzieliśmy się że jesteśmy band [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy niczego nie potrafią dobrze zrobić, podwyzek nigdy nie będzie bo taki jest rynek i jesteśmy nierentowni do tego za nasze błędy powinniśmy być zwolnieni,prokurator,wiezienie a moze i kara smierci :):) nie ma to jak motywacja teraz aż rwe sie do swoich obowiązków :):(:):):)
zdjecie uzytkownika
żul - 2014-07-20 12:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem dodać że przy wymianie argumentów oczywiscie na gdy racji nie mamy :) tylko przywódca i podnóżek maja świętą i jedyną racje nasze argumenty jakie by nie były to stek bzdur bo co my (usunięte przez administratora)możemy wiedzieć o pracy Przecież nie po to teoretyk napisał instrukcje żeby praktyka czy życie je zmieniala :):):):)
zdjecie uzytkownika
wiolanczela1995 - 2014-07-23 08:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) na kazdym kroku!!!
Wolę żebrać niż iśc do nich pracowć!
Na wypłate czekam juz od 3 miesięcy i na dal jej nie ma!
Lepiej przymierać głodem niż iść pracowac dla tych złodzieji i wyzyskiwaczy.
Stawka głodowa , wymagania jak za 100 zł/h.
Podejście do pracownika jak do śmiecia . Po zwolnieniu musiałem jechac do Katowic , zeby podpisać jeden śmieszny papierek , dzieki ,któremu mogłem otrzymać moją głodową wypłatę!
zdjecie uzytkownika
zeslonska - 2014-07-23 08:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli zrobimy za dużo kilometrów to z wielką łaską wypłacają ale trzeba udokumentować dokumenty :):) prowadzimy 3 (trzy) ewidencje do tego sa GPSy w samochodach ale jakis "bystrzak" uznal ze trzy ewidencje i gps to za mało wiec wprowadzil zeszyty zeby CZWARTY raz pisac to samo :):) co taki(usunięte przez administratora słowa niecenzuralne) ma w swoim pustym łbie??? Utrudniają jak tylko mogą żeby nie wypłacić tego co się nam należy. Taki (usuniete przez administratora słowa niecenzuralne) zbija na nas kokosy,piętra rozbudowują a podwyżek nie było od 7lat! (usuniete przez administratora słowa niecenzuralne)
zdjecie uzytkownika
elko - 2014-07-23 19:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracują w tej śmiesznej firmie tacy tylko co robią loda ja myślałem ze już się przekonaliście co to za firma dajcie sobie spokój z tą firmą i jej układami przecież powinniśce już wiedzieć że nasze państwo nic z tą jak i innymi tymi śmiesznymi firmami nie zrobią bo ciągną z nich korzyści tak jak z innych firm zamiecionych pod dywan do puki CIECIE BĘDĄ PRACOWAC ZA 3 ZŁ NA H to lepiej iść zbierać puszki i u tych śmieci nie być poniżanym
zdjecie uzytkownika
ByłyKierownik - 2014-07-27 01:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już nie wypłacają pieniędzy i z tego co słyszałem szykuje się wniosek o upadłość, także uciekajcie póki pora.
zdjecie uzytkownika
hipolit - 2014-07-29 11:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy jesteście siebie warci wszyscy popelniacie błędy i nie przywiazujecie należytej uwagi do pracy od telesfora przez innych kretynów aż do schermana, nie ma tutaj wzorowych pracowników każdy ma cos za uszami jedni biegają z maczetami inni z wiatrowkami kolejni piją piwsko i grilluja na dorobkach pilnując pociągów ktos czegos nie wykryje ktos cos doniesie ktos cos utrwali na nagraniu ktos zostawi amunicje nie tam gdzie powinien..........macie prace jaką macie i jeszcze się żrecie między sobą nawet na urlopach nie odpuszczacie.........myslicie że szefowie nie wiedzą jakich mają pracowników? Wszystko wiedza i dzieki temu ta firma jeszcze istnieje inaczej łby byście sobie poodstrzelali albo zapili się na śmierć. Pokaż mi tu stary telesforze wzorowych pracowników
zdjecie uzytkownika
bleble - 2014-07-30 13:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hipolit - 2014-07-29 11:09:34]:
a to chyba jakis typ z biura bo o wszystkim wie co sie dzieje na patrolach!!! czyzby SS????
zdjecie uzytkownika
gat - 2014-07-30 18:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAJLEPSZA FIRMA NA ŚWIECIE!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kukurydza - 2014-07-31 16:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grześ - 2014-04-28 13:12:55]:
budka miesięcznie 250 netto, wywóz/przywóz po 300, nie zrobi nic bo go( usunięte przez administratora ) za brak rentowności na obiekcie, ale spokojnie już niedługo schodzicie z obiektu - myślę ze do końca roku
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-08-02 22:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest WOLNY KRAJ A SZCZERE I PRAWDZIWE WYPOWIEDZI SĄ MAZANE ILE MUSIELI DAC W ŁAPĘ ŻEBY TAK MOGLI ROBIĆ
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-08-04 13:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi telesforze lub kaja jeśli wolisz swoje opinie można wyrażać nie ublizajac innym,kultura osobista jeszcze nikogo nie zabiła
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-08-11 12:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO WSZYSTKICH; dalej się kablujcie filmujcie i podkładajcie świnie firmie lepiej się rządzi takimi debilami co na każdego coś mają.!!!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-11 12:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu tacy co sikają po nogach i gdzie popadnie jeszcze pracują?
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-08-13 11:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie dlaczego jeszcze mnie nie zwolnili
zdjecie uzytkownika
molik - 2014-08-20 06:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobijaja mnie wakacje juz wyladowaly mi sie akumulatory ciagle praca i praca 320,340,360.........godzin no ile mozna
zdjecie uzytkownika
Zbych - 2014-08-20 10:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@molik Ciężko mi sobie wyobrazić jak mały zespół masz skoro pracujesz po tyle godzin. Przecież to jest nieludzkie. Próbowałeś interweniować w tej sprawie u przełożonych? Nie wiem w jakim systemie pracujesz, ale według mnie to sporo godzin ponad stan. Jeżeli Juventus szanuje pracowników to za takie ilości godzin powinien dawać całkiem przyzwoite pieniądze, bo to jest jedna z niewielu firm, które na rynku ochroniarskim się liczą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski