logo Ochrona Juwentus

Ochrona Juwentus

Warszawa

Opinie o Ochrona Juwentus

K. 2016-05-14 12:00:18
Czytając te wasze piedoły to człowiek wychodzi z siebie. To raz dwa tylko debil liczy na stawkę 12zł. Będzie zmiana umowy zejdą zlecenia tyle zyskacie. Będzie umowa o dzieło i 1/2 etatu. Proste
snopp 2016-05-14 15:49:17
Pirdułki to ty piszesz cwaniaczku ze słomą w butach.Debilny jesteś to raz i naucz sie pisać ćmoku. Ja słyszałem , że kierowniczkom mają odjąć 1zł , od siebie dodać 50 gr i będzie 12 dla tych co mało zarabiają . Kapujesz cepie i nie pisz banialuk. Opadła ci kopara ,czy portki.
Kier. Mich.. 2016-05-15 08:37:37
Czytam tu wpisy pracowników ochrony i można się załamać . Jakich mamy ludzi ; cwaniaków , pijusów , nierobów i myślących tylko o bzykaniu.Obrażają kadrę kierowniczą , która chce ich ukształtować, wyedukować . A ci tylko myślą o kombinowaniu , ze o złodziejstwie nie wspomnę . A ich język normalnie poraża , czyżby wszyscy pochodzili z marginesu społecznego.Ludzie ci myślą tylko o podwyżce , a od siebie nie dając nic np. pokazując zleceniodawcy jak są zaangażowani w pracy , jak dbają o powierzony obiekt oraz podnoszą reputację firmy na rynku. Dam wam radę - zmieńcie sposób podejścia do pracy , czyli jak najwięcej dawać od siebie , a jak najmniej żadać .Ludzi na rynku jest pod dostatkiem , do tego dochodzą przybysze z innych krajów.A ci są nienagannymi pracownikami i nie żądają nie wiadomo czego . Myślę , że tych parę zdań uświadomi was należycie i wyciągniecie wnioski .
dzionu 2016-05-15 11:18:54
dobrze mu odpaliłeś koleżko, widać jesteś swojak .Taki darmozjat i jak sie mundrzy, morze sam jaki obszczymur i lewus a poucza innych.Z wiochy widać pochodzi bo nie ma szacunku do roboli co tyrają na niego. Dzisiaj wolne mam t o trzeba sobie odbić za poszczenie w tygodniu , mam bimberek i piwko. Bedzie w deche . Nara chłopaki i nie słuchajta tego badziewia i róbta swoje , Głowa do góry i nie dać się.
nowy 2016-05-15 11:48:10
Czy orientujecie sie koledzy , czy w Juwentusie płaca podobnie jak w Solidzie tj . po 2 miesiącach . Dzięki z góry za informacje.
4
juzwa 2016-05-15 13:56:53
dobrze mu tam odpaliłes , znalasł sie , co wszystkie rozumy pozjadał . Ciekawe jakbyśmy pozamieniali sie na hajs , to broda by mu opadła . Slina im leci , jak słyszą o piciu , a tu wyzywa taki jakiś . Lepiej niech swoją lampucere pilnuje , bo może robi focha kolezkom . Takiemu to tylko z liścia walnąć . Sześciopak czeka - nara.
ziomal 2016-05-15 15:10:13
Widzę , że ruwniacha z Ciebie, lubię takich , bo sam taki jestem . Nie garowałem jeszcze , ale to nieuniknione. Pochodze z okolicy , gdzie albo siędzą , albo siedzieli , albo będą siedzieć .Robie w ochranie , ale dorabiam sobie na lewiznach i szmalu mnie nie brakuje.Dobrze obskoczyłeś tego wapniaka , niech lepiej swojego kaszalota pilnuje.Ten dyrektor ma haluny chyba , bo jego PCV jest inny jak nasz.Ja tam wole nawijac w gadce , a pisania nie lubie. .Wole kaciumbe. Elo.
stanley 2016-05-16 08:40:25
zauważyłem że podczas weryfikacji , tej w języku angielski , nie trzeba znać angielskiego . Wystarczy wpisać po wypowiedzeniu słowa jakąś cyfrę . I tak za każdym razem . Trzeba napisać 5 cyfr. Piszę to , bo może będzie więcej wpisów róznych , ciekawych ludzi . Jest to nawet ciekawe. Wzbogacamy nasz język , bo dla wielu z nas jest niezrozumiały .
Kier. Mich 2016-05-16 13:34:22
Słuchajcie ochroniarze. Ten forum jest dla ludzi wymieniających się poglądami, uwagami spostrzeżeniami . Po to , żeby być skuteczniejszym w pracy , bardziej przysłużyć się firmie , która was zatrudnia oraz wam da satysfakcję, z dobrze spełnionego obowiązku. Potraficie się wzajemnie obrażać i to trwa dalej . Ileż można ...? . Wymieniajcie się poglądami jak skutecznie ująć złodzieja , jak przeciwdziałać stracie firmom , dla których pracujecie. Proszę was o przeczytanie tego i zastanowienie się . Dobra praca , skuteczna, pracownika prędzej , czy póżniej zostanie dostrzeżona i wynagrodzona przez kierownictwo / zarząd/ Juwentusu. A prawdę mówiąc słowa , które tu padają są poniżej przyjętych norm społecznych.Powodzenia w dążeniu do wytrwałej pracy i zadowolenia. !!!
stanley 2016-05-16 15:01:13
Panowie ochroniarze chyba w pracy , bo cisza na forum ! Oj ... będzie się działo , czekam z zaciekawieniem .
snopp 2016-05-16 21:08:24
Jerry dobrze mu nawijałeś. Szkoda słów , dać takiemu z liścia , potem z glana , znowu z liścia i znowu z glana . Wapniak , zgred i tyle .
ziomal 2016-05-17 14:09:36
jerryk dobrze mu tam wygarnąłeś ,takiemu to tylko porządnie w tryby dać i poprawić z drugiej mańki. Gościu faktycznie niekiepsko nawija w pisaniu i głupoli szuka . A może i halune zażywa , kto tam wie , bo to mundrolek . Idę na wyro , bo ostro dałem w palnik ,i baniak mi rozsadza , i rura suszy.
Stary 2016-05-17 20:44:21
10 lat pracy w juwe i stawka 4.80

pracownik 2016-05-18 00:39:13
Człowieku kto ci da więcej od stycznia wchodzi ustawa że na umowie -zleceniu trzeba dać 12 zł brutto za godzinę pracy więc firmie ochroniarskiej musieliby zakłady ochraniane dać co najmniej 20 zł netto za godzinę pracy pracownika 12 brutto dla ciebie to jest 9.20 netto a reszta to zarobek dla firmy ochroniarskiej jaki zakład ci tyle zapłaci ??? Od stycznia wszyscy bez grup inwalidzkich umiarkowanych lub znacznych idą do domu bo do ludzi z grupami jest dopłata a do innych nie ma nie łudzcie się że firmy dadzą wam na zlecenie 9,20 za godzine bo lepiej finansowo wychodzą na niepełnosprawnych.Prawda jest bolesna od stycznia wszyscy emeryci,zdrowi i bez grup inwalidzkich do domu i koniec pracy.
4
Kwiczoł 2016-05-18 13:39:58
Skąd wezmą tych inwalidów i niepełnosprawnych . W obecnej chwili pracuje w agencjach ochrony ok. 25% . Co to będzie za ochrona jak będą pracowali tylko kaleki , chorowitki i ciągle stękające ludzie . Już teraz brak jest napływu ludzi w średnim wieku . Także z twoją tezą się nie zgadzam .
2
zioma 2016-05-18 16:34:57
Firma sobie poradzi full ludzi straci prace. Tam ktos rozsądnie napisał zejdą z umowy zlecenia na 1/2 etaru albo umowa o dzieło i będą stawki obiektowe 4. Lub 4.5 do ręki tyle da stawka minimalna !!!
juwentusik 2016-05-22 14:23:07
Mam pytanie czy wszyscy w juwentusie otrzymują wynagrodzenie co dwa miesiące. Krew mnie zalewa z tymi wypłatami. jeżeli tak macie to napiszcie a ja zaraz rozpoczynam strajk. Wyjdę na ulice i będę protestować o normalność naszego zawodu.
maly 2016-05-23 04:32:12
tak co dwa miesiacce
1
Jeszcze pracownik Juwentus 2016-05-26 02:38:10
Nie obrażaj ludzi chorych niepełnosprawnych bo cię pokara człowieku,nie pisz takich opinii obrażających niepełnosprawnych nazywając ich słowami kaleki,chorowitki i stękający bo w Polsce obrażanie niepełnosprawnych takimi słowami jest karane zapłacisz za zniewagę chorych 3000 zł kary na caritas lub inną instytucję i może zmądrzejesz,Co do ziomala jak czytam nie znasz się na prawie pracy przyjmowanie pracowników na umowę o dzieło jest w Polsce zakazne prawnie wystarczy poczytać kodeks pracy.Piszesz że będą zatrudniać na 1/2 etatu ale wtedy jak mówi prawo na pół etatu należy ci się urlop ,płatne l-4 nie sądze aby firmie się to opłacało ja już szukam gdzie indziej pracy czego i wam radzę i pozdrawiam.
5
Kwiczoł 2016-05-26 15:54:54
Nie obrażałem ludzi niepełnosprawnych , tylko zadałem w formie pytania ; co to będzie za ochrona ? Firmy wolą zatrudniać niepełnosprawnych z uwagi na dopłaty . Osoba chora , kaleka , powinna dostać taką rentę , żeby jej wystarczało na życie.Pracują bo mają niską rentę , ale to jest wina państwa , systemu .Korzystają na tym firmy ochroniarskie , a ci ludzie muszą dorabiać , bo inaczej czeka ich nędza.
1
pracownik chory Juwentus 2016-05-30 10:05:34
ZGŁOSIŁEM DO GO WORK O POTWIERDZENIE ADRESU IP DLA SĄDU GDYŻ SŁOWA KTÓRE NAPISAŁEŚ KALEKI,CHOROWITKI,STĘKAJĄCY LUDZIE OSOBIŚCIE MNIE OBRAŻA I WIELU INNYCH NIEPEŁNOSPRAWNYCH KOLEGÓW BĘDZIEMY W TYM KIERUNKU DZIAŁAĆ ABY NIGDY WPIS Z TAK OBRAŻAJĄCYMI SŁOWAMI SIĘ NIE POJAWIŁ ZŁOŻYMY POZEW GRUPOWY O OBRAŻANIE NASZYCH OSÓB ORAZ ZADOŚĆUCZYNIENIE ZA TAKIE SŁOWA
10
Kwiczoł 2016-05-31 10:08:11
Dobrze , że zgłosiłeś to do GO WORK i chcesz mojego adresu. Miej też nadzieję , że otrzymasz zadośćuczynienie , staraj się , będziesz miał satysfakcję . Otrzymana kwota będzie niemała , ciekawe na co ją przeznaczysz ? Możesz już teraz zastanawiać się na co ją wydasz . Bo chyba nie na dziwki i nie na chlanie ? Widzę , że nie chce ci się robić , tylko myślisz o łatwym zarobku . Z takim talentem marnujesz się w ochronie . Przed napisaniem pozwu naucz się pisać przecinki i kropki , bo Sąd może żle was zrozumieć .Skoro jesteś chory , to nie oszukuj pracodawcy , tylko się lecz . Agencje nie chcą chorych ludzi , chcą zdrowych , którzy bez wahania poświecą swe zdrowie dla dobrego imienia firmy.
pracownik chory Juwentus 2016-06-01 05:38:05
Zadośćuczynienie będzie skierowane na dom dziecka lub na inną instytucję a co do pozwu to tym już się zajmą adwokaci nie martw się na pewno cię zaboli odczujesz to tak jak my wyśmiewanie się z nas chorych nas dotknęło a nauczka ci się przyda na tym kończę czekaj na wezwanie
13
Maciek 2016-06-02 09:52:18
Brawo człowieku sam mam brat niepełnosprawnego i też bym sobie nie pozwolił na obrażanie go jak gość Kwiczoł zapłaci kilka tysięcy złotych na hospicjum,dom dziecka itp do mu się odechce obrażać chorych
10
tsta 2016-06-02 23:11:06
potrzebują
wert 2016-06-11 15:19:49
stawka o której mowa, nawet jak na negocjacje jest bardzo niska.
Do Kwiczoła 2016-06-12 05:14:53
Bardzo dobrze że ktoś nie pozwala sobie aby obrażano niepełnosprawnych a nic tak nie boli jak dostać po kieszenie życzę ci abyś zapłacił za obrażanie jak najwięcej na cele charytatywne !!!
7
wert 2016-06-13 11:27:26
ja widzialem, że jest ciekawa oferta do pracy jako Serwisant Systemów Zabezpieczeń Elektronicznych no i mona dobrze zaorbić, bo wynagrodzenie jest podzielone na dwie części tak naparwde, wiec widzicie jak to wygląda.
e0 2016-06-22 12:11:02
ja tam się w afery nie wtrącam przyjacielu, dla mnie najwazniejsza jest praca i żeby zdobyć uwas zatrudnienie jako Specjalista ds. rozwoju rynku monitoringu gps - tylko mam pytanie: podobno wymagana jest znajomość języka angielskiego - ale na jakim poziomie?>
ha ha ha 2016-06-30 06:02:27
jaka firma takie wpisy :)))))
3
patrol 2016-07-06 12:31:05
Witam.Chodza słuchy że od stycznia kiedy wejdzie stawka ustawowo wyższa to juwentus szykuje masowe zwolnienia patrolowców, zmniejszanie ilości rejonów a nawet patrole pojedyncze.czy ktoś coś o tym wie??jakie rozwiązania wchodzą w grę?
Damian 2016-07-06 17:26:24
Wchodzi w grę to,ze ta ustawę bedzie można z palcem w czterech literach obejść,podobnie jak tą o uzusowieniu skladek.Takze kto jak kto,ale kazda "porządna" firma ochrony zawczasu jest na to przygotowana.Także na to że więcej zarobisz nie licz
Wrocław 2016-07-07 10:31:25
Witam.cos sie dzieje słyszałem że w poznaniu poleciał dyrektor od patroli
Kopernik 2016-07-11 03:42:04
Niestety od 1 stycznia 2016 roku wchodzi ustawa że na umowie zleceniu nie może być mniej niż 12 zł netto jeśli będzie mniej to pracodawca płaci karę 50 tyś. zł i nikt powtarzam nikt nie przeszkodzi ani też nie obejdzie tego .Umowa o dzieło jest w ochronie nie legalna gdyż umowę o dzieło stosuje się tylko i wyłącznie na zlecenie wykonania usługi czyli naprawy kranu lub położenia tapety a nigdy nie uważa się jej jako umowy o pracę która mogłaby zastąpić umowę-zlecenie.Firmy mają trzy wyjścia.1.Przyjmowanie ludzi na umowę o pracę gdyż na zlecenie będzie drożej.2Umowa o pracę na 1/2 etatu i trzecia najbardziej prawdopodobna to zwalnianie ludzi zdrowych i zastępowanie ludzmi z grupami inwalidzkimi gdyż z tego tytułu mają same ulgi z pfron oraz dofinansowania.Żaden najlepszy prawnik tego kraju nie ominie tego przepisu bo od stycznia ludzie bardzo uważnie będą patrzeć na to co podpisują !!
3
Raul 2016-07-11 06:07:47
A skąd nabrać tyle ludzi z grupami inwalidzkimi? Ci co mają grupy niepełnosprawności i mogą pracować jako ciecie, to już dawno pracują na umowy o pracę. Post esbeckie firemki ochroniarskie będą musieli dać ludziom podwyżki tak jak przewiduje polskie prawo i renegocjować umowy z super i hipermarketami, hurtowniami itd.
5
Damien 2016-07-12 11:00:18
Kopernik ,albo Ty naiwny,albo z księżyca się urwałeś.Wiesz jak możną tę ustawę nazwać? Ustawą "o wpisaniu na umowie 13 brutto".A ominąć ją jest łatwiej niż Tobie się wydaje.Podać Ci przykład? Proszę bardzo.Wpisują Ci 13 brutto na umowie i nawet Ci tyle zapłacą,lecz niestety kolego.W świetle prawa mają prawo pobrać od Ciebie opłatę za wynajęcie np. radia.I może to być ujęte w jednej umowie.Na razie jeden przykład.Jak naiwniaki się będą upierać dalej to chętnie podam kilka innych sposobów.Pozdrawiam wszystkich naiwnych.
P.S. Nie jestem koordynatorem ,ani żadnym kierownikiem.Po prostu nie jestem naiwny.Jak mój znajomy przeczytał tą ustawę to ze śmiechu padł tyle ma dziur.Także chłopaku ciesz się z 13 brutto zobaczysz ją owszem ,alr tylko na umowie co najwyżej
Damian 2016-07-12 11:07:23
Czekam na dalszą dyskusje.Dla wszystkich zadowolonych z przyszłych podwyżek z chęcią podam kilka innych przykładów jak w świetle prawa obejść tą wspaniałą ustawę.Wiecie kiedy podniosą stawki? Jak nie znajdą głupich do pracy za te pieniądze.A tak to sobie mogą wpisywać ile chcą ,a PO koniec końców dostanie tyle samo.
Damian 2016-07-12 11:23:33
Aha jeszcze coś drodzy koledzy ochroniarze.Wiecie że w Polskim prawie dopuszczalne jest bezpłatna Umowa Zlecenie?Albo Umowa Zlecenie bez podawania kwoty? No to wszystkich czekających na kolejne przykłady sposobów ominięcia ustawy daję to do przemyślenia.A na razie cóż cieszymy się :D
czaja 2016-07-15 10:33:50
Ja pracuję w małej miejscowości na Podlasiu na Grupie Interwencyjnej pracujemy pojedynczo.W każdym miesiącu wyrabiam po 252godz. Moja stawka to 9,50 brutto za godz. Wejście na stawkę 12zł od 1 stycznia 2017r. dla mnie osobiście byłoby sporym skokiem dużo więcej bym zarobił przy 252godz. jak do tej pory. Obecnie na czysto wychodzi 1742zł na rękę. A po 1 stycznia brałbym 2200zł. wyszło by więcej o 460zł
2
Raul 2016-07-17 15:10:23
Poszukaj sobie lepiej normalnej pracy jak jesteś zdrowy na umyśle i fizycznie, a nie ośmieszaj się żeby pracować u cwaniaków z Juwentusa za 9.50 brutto. Co innego ludzie starsi wiekiem, albo niepełnosprawni, którzy za bardzo nie mają wiele możliwości znalezienia pracy w miarę dobrze płatnej.
5
Łódź 2016-07-20 19:51:36
Witam.Patrolowcy proszę o opinię.
Czy to prawda że ostatnio w Warszawie zwolniono z pobocznych rejonów prawych i jeżdżą kierowcy w pojedynkę??? Co się dzieje w tej formie- ogólnopolski kolos zdaje się mieć gliniane nogi.We wcześniejszych opiniach ktoś pisał że dyrektor patrolowcow w poznaniu poleciał z dnia na dzień...czy w innych miastach są jakieś wieści o dyżurach pojedynczych i stawce 12 zł???
Znajomy z Wrocławia mówił że u nich też jakieś zmiany się szykują odnośnie prawych. Podobno sieć monitoringu Juwe jest wystawiona na sprzedaż.a w poznaniu sprzedali podobno rejon miasta Środa Wielkopolska jakiejś podrzednej firemce to pewnie chłopaków pozwalniaja....
1
Lucyfer 2016-07-21 09:28:59
To ta firma ma reputację?
1
gruby 2 2016-07-22 08:14:22
nic mylnego (gliniane nogi ) Ryszard K jest miljonerem dzięki Wam więc sprawy trzeba mu zakładać PIP jest początkiem tej drogi a co do zwolnień to prawda że prawi zostali zwolnieni a reszta czeka potulnie na swoją kolej mądrzy poszli na zwolnienia pozdrawiam .
2
Wrocław 2016-07-22 10:16:42
Witam.a co z monitoringiem w Warszawie? Jest wystawiony na sprzedaż? A prawi polecili wszyscy czy jak to wyglada?a co z bronią? U nas we Wrocławiu ma zostać tylko jeden patrol uzbrojony a reszta sami kierowcy służby pojedyncze.wiec trochę prawych poleci na L4.
Już potwierdzone info- w poznaniu nowy dyrektor i nowe zmiany i redukcję etatów....
2
Pelikan 2016-08-09 01:53:33
Jaki talent w omijaniu prawa się marnuje.Piszesz bo masz załamanie że świat ci się wali że trzeba ludzi szukać i nowe obiekty załatwiać odpuść sobie nikt cię nie żałuje wreszcie PIS się wziął za takich którzy bogacili się na krzywdzie ludzkiej ,którzy pracowali za 4-5 zł na godzinę po 200-300 godzin żeby utrzymać rodzinę !


Aha jeszcze coś drodzy koledzy ochroniarze.Wiecie że w Polskim prawie dopuszczalne jest bezpłatna Umowa Zlecenie?Albo Umowa Zlecenie bez podawania kwoty? No to wszystkich czekających na kolejne przykłady sposobów ominięcia ustawy daję to do przemyślenia.A na razie cóż cieszymy się :D

Kopernik ,albo Ty naiwny,albo z księżyca się urwałeś.Wiesz jak możną tę ustawę nazwać? Ustawą "o wpisaniu na umowie 13 brutto".A ominąć ją jest łatwiej niż Tobie się wydaje.Podać Ci przykład? Proszę bardzo.Wpisują Ci 13 brutto na umowie i nawet Ci tyle zapłacą,lecz niestety kolego.W świetle prawa mają prawo pobrać od Ciebie opłatę za wynajęcie np. radia.I może to być ujęte w jednej umowie.Na razie jeden przykład.Jak naiwniaki się będą upierać dalej to chętnie podam kilka innych sposobów.Pozdrawiam wszystkich naiwnych.
P.S. Nie jestem koordynatorem ,ani żadnym kierownikiem.Po prostu nie jestem naiwny.Jak mój znajomy przeczytał tą ustawę to ze śmiechu padł tyle ma dziur.Także chłopaku ciesz się z 13 brutto zobaczysz ją owszem ,alr tylko na umowie co najwyżej

opłaty za wynajęcie radia !! ha ha ha ha gościu jesteś zabawny !! nazywasz ludzi naiwniakami co grunt pod nogami się pali od 1 stycznia nie przyjmiesz już emeryta za 3 zł na godzinę skończył się dziki kapitalizm Panie kierowniku lub Koordynatorze żałosne te twoje opinie zresztą jak ty sam !
5
Damian 2016-08-09 17:49:22
Szkoda mi Ciebie kolego.W każdym razie już licz pieniążki z tej podwyżki.Nie jestem kierownikiem ,ani koordynatorem.Z ochroną skończyłem 2 lata temu.Szkoda mi zresztą wszystkich was, tak po ludzku po prostu.Trzymajcie się.Aha pamiętajcie od nowego roku 13 brutto i ani grosza mniej.Hahahahaha.
RADEK 2016-08-13 06:01:25
NIE PRACUJESZ W OCHRONIE OD DWÓCH LAT TO PO CO WYPOWIADASZ SIĘ NA FORUM FIRMY OCHRONIARSKIEJ ? PISZESZ ŻE CI NAS SZKODA PO PROSTU NIE MOŻESZ SIĘ POGODZIĆ Z TYM ,ŻE SKOŃCZĄ SIĘ JUŻ PREMIE ITP. DLA KIEROWNIKÓW ,KOORDYNATORÓW,MENAGERÓW I INNYCH.NIESTETY ZOBACZYCIE JAK TO JEST ŻYĆ NA DUŻO NIŻSZEJ STOPIE ŻYCIOWEJ I BARDZO DOBRZE I NIE MARTW SIĘ O NAS DAMY SOBIE RADĘ JESTEŚMY PRZYZWYCZAJENI DO PODWYŻEK W PRZECIWIEŃSTWIE DO WAS KTÓRZY BĘDĄ MUSIELI NIE ZLE SIĘ NAGŁOWIĆ ABY UTRZYMAĆ PRACOWNIKÓW I OBIEKTY BO OD 1 STYCZNIA 2017 TO PRACOWNICY BĘDĄ DYKTOWAĆ WARUNKI A NIE PRACODAWCY.

Aha pamiętajcie od nowego roku 13 brutto i ani grosza mniej.Hahahahaha. NO ŚMIEJ SIĘ OD STYCZNIA BĘDZIEMY CZĘŚCIEJ WIDZIEĆ WAS W BIEDRONCE NA DZIALE TANICH PARÓWEK HA HA HA !
6
gunia 2016-08-15 16:18:15
gdyby ktoś pracy potrzebował obecnie to jest wiele wakatów w firmie na stanowisko Przedstawiciel Handlowy Systemy Alarmowe w wielu lokalizacjach u nich
miła 2016-08-22 15:00:17
Witam kategorycznie nie polecam firmy Juwentus sa to oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to nie tylko w kategori ochrona jak równiez pracownik gospodarczy .Chodzi o województwo Ś ląskie .Pracujemy za małe stawki a reszte idzie do kieszeni pracodawcy .Wszystkim którzy pracuja badz chcą podjąc prce przez ta firmę odradzam ..
Pozdrawiam życzliwa
5
były pracownik 2016-08-25 14:00:18
jeśli już to MOŻE a nie morze
Zostaw swoją opinię o Ochrona Juwentus - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus