Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ochrona Juwentus

Pracowałeś w firmie Ochrona Juwentus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jerry - 2016-04-23 12:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [t, - 2016-04-21 19:32:06]:
Jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A ile nakradli ci w rządzie PO . Nazywasz to złodziejstwem , z cyca spadłeś. Bierze cie zazdrośc , że jednemu się poszczęściło , a tobie nie.Głupoty pitolisz i bez sensu . Chyba faktycznie po znajomości ukończyłem szkołe , weż się za porządną robotę i nie rżnij tu kierowniczka. Właśnie ty , takimi gadkami psujesz reputacji firmy . Tobie też słuma wychodzi z butów. ....Ty Dzionu masz farta i życzę ci więcej jeleni i żebyś częciej opijał to ze swoją starą zkretesem .
zdjecie uzytkownika
Bonczek - 2016-04-24 10:25:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jerry - 2016-04-23 12:25:19]:
masz racje jerry , te kierowniczki to umieja tylko ubliżać . Pusto mają w mużdżkach i im sie wydaje , że jak maja pod sobą grupę ludzi to są niewiadomo kim . A są cienkimi Bolkami , umieją jezdić samochodem służbowym w te i we wewte.I tylko liczą , żeby złapac kogoś po wódce , albo nieogolonego, ciaptaki jedne. Wtedy dostaną premie i to ich cieszy .Biuro faktycznie mają jak wielki koncern . Szkoda ,płacą grosze . Ale niedługo będzie lepiej . Pozdrawiam Dzionu , Jerrego , Steuena i Stanky, widać równe chłopaki jesteśta . Ja też nie pękam i czekam na okazję zarobku dodatkowego . Cześc.
zdjecie uzytkownika
Kierownik - 2016-04-24 15:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bonczek i reszta wymienionych wiesniaków ze złodziejską nutą nie nadajecie się do pracy w ochronie tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
joanna - 2016-04-26 10:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera w pracy OK, w biurze szanowne panie jakby niezorientowane w temacie, mylą dokumenty, mrukliwe...Stawki marne, grafik ułożony bez ładu i składu. Warunki pracy (nie mówię o finansowych) mam natomiast komfortowe, pracuję na dużym obiekcie z zapleczem socjalnym i wygodami. Niemniej jednak wymiar godzin daje w kość, stawki powinny być wyższe! Jestem osobą po studiach i myślę, że dla wykształconych ludzi powinny być możliwości rozwoju w strukturach firmy, a tu tego brak.
zdjecie uzytkownika
qqlka48 - 2016-05-02 13:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jednej z wypowiedzi,ktoś bodajże o nicku "kierowca",pisze iż nie przepracuje 240h za 2000.-PLN,a mi za 290 h w styczniu 2016 zapłacili 1209.30.-PLN.....TAK PŁACI BYDGOSZCZ.... I CO POWIESZ,JAK ZUS OKRADA CIĘ Z RENTY WYPADKOWEJ I ZMUSZONY JESTEŚ PODJĄĆ JAKĄKOLWIEK PRACĘ?!....JA BYŁBYM CHOLERNYM SZCZĘŚCIAŻEM ZARABIAJĄC 2000 ZŁ., ZA 240 GODZIN W M-CU!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
qqlka48 - 2016-05-02 13:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jednej z wypowiedzi,ktoś bodajże o nicku "kierowca",pisze iż nie przepracuje 240h za 2000.-PLN,a mi za 290 h w styczniu 2016 zapłacili 1209.30.-PLN.....TAK PŁACI BYDGOSZCZ.... I CO POWIESZ,JAK ZUS OKRADA CIĘ Z RENTY WYPADKOWEJ I ZMUSZONY JESTEŚ PODJĄĆ JAKĄKOLWIEK PRACĘ?!....JA BYŁBYM CHOLERNYM SZCZĘŚCIAŻEM ZARABIAJĄC 2000 ZŁ., ZA 240 GODZIN W M-CU!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Momo - 2016-05-04 12:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientujecie się czy Juve potrzebuje ludzi do patroli interwencyjnych w Wawie i okolicach???
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-05-05 08:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest u nich obecnie oferta pracy jako Manager Zespołu ds. Przetargów Publicznych, wydaje mi się, ze spokojnie można u nich zarobić dobrze, ale nie wiem jak wygląda obecnie wynagrodzenie, ktos z Was się orientuje?
zdjecie uzytkownika
Nochal - 2016-05-07 14:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta jako magazynier u nich idzie zarobic 4 złote do łapy
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-05-08 21:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesoły Romku wez się lepiej za robote bo jak ci stara strajk zrobi na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie masz co do gara wsadzić to ciekawe czy dalej będziesz taki wesoły romek
zdjecie uzytkownika
jamar - 2016-05-10 19:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomciu wskaż w tekście Romka, że jest wesoły. A propos żony to nie każda jest taka jak Twoja :)
zdjecie uzytkownika
juzwa - 2016-05-11 08:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2016-05-08 21:42:35]:
Ty chyba kierowniczek jesteś , bo ciągle czepiasz się innych , niegorszych od ciebie. Tobie widać , że słuma z butów wyłazi. Weż się za robotę , do łopaty się nadajesz , dzwońcu jeden .
zdjecie uzytkownika
Lola - 2016-05-13 06:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to placa co dwa miesiace ?
zdjecie uzytkownika
jerry - 2016-05-13 18:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Steuen dałeś chyba w palnik . Lola to nie facet , to kobitka.Ale masz racje jak pracuje twoja kobieta i jeszcze teściowa się dorzuci i nie jest sknera , to da się żyć .
zdjecie uzytkownika
K. - 2016-05-13 18:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Steuen wez sie do roboty reszta tez a co wam zle ze kasa co dwa miesiące ale jest robote tez macie to nie bidolic tylko do Roboty i sie cieszyc ze je robota
zdjecie uzytkownika
jerry - 2016-05-13 18:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [K. - 2016-05-13 18:27:29]:
Hej , jaki ty kierowniczek jesteś , jak nie potrafisz pisać z sensem . Ty chyba z elementu się wywodzisz , albo byłeś kapuścianym głąbem i za przyniesione jajka zdawałeś do następnego oddziału. Przyznaj się bez bicia , bo sam to potwiedziłeś . Aha i słuma też ci wyłazi z buta i to z obu.Niedługo i ty bedziesz stękał , że inni dostali po 12 zeta , a ty fige z makiem. Chłopaki nie słuchajta tego typa , bo to dzwoniec, a takich to tylko pędzić do roboty , najlepiej do łopaty. Nara .
zdjecie uzytkownika
K. - 2016-05-13 18:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )akie 12zł głupole na zlecenie.Nie będzie zlecen tylko o dzieło i 1/2 etatu tyle zyskasz opadła kopara
zdjecie uzytkownika
Steuen - 2016-05-13 20:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupolem to ty jesteś , niby kerowniczek co pisać nie umie. Nałucz się pisać cholero jedna i nie strasz tu chłopaków umową o dzieło. Ty dostaniesz fige z makiem , a my po 12 złociszów. Raczej mało kumaty jesteś ,to szkoda pisac bo i tak nie pokapujesz . Kopara tobie opadnie i to co masz w spodniach . Nie wiesz duraku , że Baba cię pogoni jak będziesz przynosił mało kasy. Dzwoniec jesteś i tyle .
zdjecie uzytkownika
Jerry - 2016-05-13 21:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stełen dobrze mu tam dokopałeś , widać , że charakterniak jesteś , a nie troki od kaleson. Ciaptak jest i dzwoniec . Szkoda mu , że my dostaniemy więcej , a on [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Masz racje mało kumaty jest i toporny ma łep . Takich to tylko gonić do obory i do wideł i batem po plechach .Powodzenia .
zdjecie uzytkownika
Marian - 2016-05-14 08:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obawiam się , że ten niby kierownik , co pisać nie umie , ma rację. Myslą jak obejść te 12 zł i sposobem jest umowa o dzieło . Ten niby kierownik chyba zdrowo popił , bo jest zestresowany tym , że inni dostaną więcej kasy , a on - nic .
zdjecie uzytkownika
juzwa - 2016-05-14 10:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty Dzionu masz racje . Ten gościu dobry ochlapus jest i widać że ledwo widział. Jak tam z kasą , co znalazłeś przebimbałes ze swoją lampucerą . Mój brajdak też sobie nie załuje , chleje jak ma , a nie kombinuje jak koń pod gurkę .Jak wstaniesz z wyra odpisz , ja też mam wolne i też yślę żeby skoczyć po browarka -- Nara
zdjecie uzytkownika
Marian - 2016-05-14 11:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego Dzionu też pracuje w branży ochrony , podobnie jak i Ty. Z twego pisania wynika , ze jesteś bystry Facet i chyba po przeszłościach . Wspólczuję takim ludziom , co mieli czas na tzw. '' jabcoki '' , a nie mieli czasu na własną edukację . Dlatego zwrócę ci uwagę jak pisać poprawnie ;;;; zamiast - tesz , piszemy -też , zamiast pohlał , piszemy -pochlał , zamiast -- mungoł , piszemy - mongoł, zamiast --nałucz, piszemy - naucz., zamiast-- wruciłem , piszemy - wróciłem . Masz rozum , to się nie obrazisz , tylko podziękujesz .A ci ludzie co niby są kierownikami , no cóż , układy , znajomości itd.. Pozdrawiam i życzę miłego dnia .
zdjecie uzytkownika
snopp - 2016-05-14 11:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O nauczyciel się znalasł. Skoroś taki mundry , to czemu robisz w ochronie , a nie siedzisz za biukiem . Widać laluś jesteś jakiś , co nie wypije i nie pociupcia . Dzionu jest widać szczery gościuwa i ja takich szanuje , a lalusiom to mogę dać ale .. wiesz gdzie ?
zdjecie uzytkownika
K. - 2016-05-14 12:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wasze piedoły to człowiek wychodzi z siebie. To raz dwa tylko debil liczy na stawkę 12zł. Będzie zmiana umowy zejdą zlecenia tyle zyskacie. Będzie umowa o dzieło i 1/2 etatu. Proste
zdjecie uzytkownika
snopp - 2016-05-14 15:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pirdułki to ty piszesz cwaniaczku ze słomą w butach.Debilny jesteś to raz i naucz sie pisać ćmoku. Ja słyszałem , że kierowniczkom mają odjąć 1zł , od siebie dodać 50 gr i będzie 12 dla tych co mało zarabiają . Kapujesz cepie i nie pisz banialuk. Opadła ci kopara ,czy portki.
zdjecie uzytkownika
Kier. Mich.. - 2016-05-15 08:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam tu wpisy pracowników ochrony i można się załamać . Jakich mamy ludzi ; cwaniaków , pijusów , nierobów i myślących tylko o bzykaniu.Obrażają kadrę kierowniczą , która chce ich ukształtować, wyedukować . A ci tylko myślą o kombinowaniu , ze o złodziejstwie nie wspomnę . A ich język normalnie poraża , czyżby wszyscy pochodzili z marginesu społecznego.Ludzie ci myślą tylko o podwyżce , a od siebie nie dając nic np. pokazując zleceniodawcy jak są zaangażowani w pracy , jak dbają o powierzony obiekt oraz podnoszą reputację firmy na rynku. Dam wam radę - zmieńcie sposób podejścia do pracy , czyli jak najwięcej dawać od siebie , a jak najmniej żadać .Ludzi na rynku jest pod dostatkiem , do tego dochodzą przybysze z innych krajów.A ci są nienagannymi pracownikami i nie żądają nie wiadomo czego . Myślę , że tych parę zdań uświadomi was należycie i wyciągniecie wnioski .
zdjecie uzytkownika
dzionu - 2016-05-15 11:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze mu odpaliłeś koleżko, widać jesteś swojak .Taki darmozjat i jak sie mundrzy, morze sam jaki obszczymur i lewus a poucza innych.Z wiochy widać pochodzi bo nie ma szacunku do roboli co tyrają na niego. Dzisiaj wolne mam t o trzeba sobie odbić za poszczenie w tygodniu , mam bimberek i piwko. Bedzie w deche . Nara chłopaki i nie słuchajta tego badziewia i róbta swoje , Głowa do góry i nie dać się.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-05-15 11:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy orientujecie sie koledzy , czy w Juwentusie płaca podobnie jak w Solidzie tj . po 2 miesiącach . Dzięki z góry za informacje.
zdjecie uzytkownika
juzwa - 2016-05-15 13:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze mu tam odpaliłes , znalasł sie , co wszystkie rozumy pozjadał . Ciekawe jakbyśmy pozamieniali sie na hajs , to broda by mu opadła . Slina im leci , jak słyszą o piciu , a tu wyzywa taki jakiś . Lepiej niech swoją lampucere pilnuje , bo może robi focha kolezkom . Takiemu to tylko z liścia walnąć . Sześciopak czeka - nara.
zdjecie uzytkownika
ziomal - 2016-05-15 15:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [juzwa - 2016-05-15 13:56:53]:
Widzę , że ruwniacha z Ciebie, lubię takich , bo sam taki jestem . Nie garowałem jeszcze , ale to nieuniknione. Pochodze z okolicy , gdzie albo siędzą , albo siedzieli , albo będą siedzieć .Robie w ochranie , ale dorabiam sobie na lewiznach i szmalu mnie nie brakuje.Dobrze obskoczyłeś tego wapniaka , niech lepiej swojego kaszalota pilnuje.Ten dyrektor ma haluny chyba , bo jego PCV jest inny jak nasz.Ja tam wole nawijac w gadce , a pisania nie lubie. .Wole kaciumbe. Elo.
zdjecie uzytkownika
stanley - 2016-05-16 08:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zauważyłem że podczas weryfikacji , tej w języku angielski , nie trzeba znać angielskiego . Wystarczy wpisać po wypowiedzeniu słowa jakąś cyfrę . I tak za każdym razem . Trzeba napisać 5 cyfr. Piszę to , bo może będzie więcej wpisów róznych , ciekawych ludzi . Jest to nawet ciekawe. Wzbogacamy nasz język , bo dla wielu z nas jest niezrozumiały .
zdjecie uzytkownika
Kier. Mich - 2016-05-16 13:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie ochroniarze. Ten forum jest dla ludzi wymieniających się poglądami, uwagami spostrzeżeniami . Po to , żeby być skuteczniejszym w pracy , bardziej przysłużyć się firmie , która was zatrudnia oraz wam da satysfakcję, z dobrze spełnionego obowiązku. Potraficie się wzajemnie obrażać i to trwa dalej . Ileż można ...? . Wymieniajcie się poglądami jak skutecznie ująć złodzieja , jak przeciwdziałać stracie firmom , dla których pracujecie. Proszę was o przeczytanie tego i zastanowienie się . Dobra praca , skuteczna, pracownika prędzej , czy póżniej zostanie dostrzeżona i wynagrodzona przez kierownictwo / zarząd/ Juwentusu. A prawdę mówiąc słowa , które tu padają są poniżej przyjętych norm społecznych.Powodzenia w dążeniu do wytrwałej pracy i zadowolenia. !!!
zdjecie uzytkownika
stanley - 2016-05-16 15:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kier. Mich - 2016-05-16 13:34:22]:
Panowie ochroniarze chyba w pracy , bo cisza na forum ! Oj ... będzie się działo , czekam z zaciekawieniem .
zdjecie uzytkownika
jerry - 2016-05-16 20:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kier. Mich - 2016-05-16 13:34:22]:
Hej derektorek i ty niby kierwniczek wezta się cholery do roboty , bo spawac mi się chce jak wasz czytam. Uczyciele się znalesli , obiboki do kwadratu , won mi z forum , to jest dla ludziz charakterem , a nie dla ciaptaków. Amoże zamienita się na szmal , ja wam dam swoje 8 a w y dacie mi swoje 20 albo 28zł.Uczta tych swoich gryzipiurków , co pioerdzą w stołki . Kapujesz bambaryło jedna i druga, won t mi stąd.
zdjecie uzytkownika
snopp - 2016-05-16 21:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jerry - 2016-05-16 20:35:09]:
Jerry dobrze mu nawijałeś. Szkoda słów , dać takiemu z liścia , potem z glana , znowu z liścia i znowu z glana . Wapniak , zgred i tyle .
zdjecie uzytkownika
ziomal - 2016-05-17 14:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jerry - 2016-05-16 20:35:09]:
jerryk dobrze mu tam wygarnąłeś ,takiemu to tylko porządnie w tryby dać i poprawić z drugiej mańki. Gościu faktycznie niekiepsko nawija w pisaniu i głupoli szuka . A może i halune zażywa , kto tam wie , bo to mundrolek . Idę na wyro , bo ostro dałem w palnik ,i baniak mi rozsadza , i rura suszy.
zdjecie uzytkownika
Bonczek - 2016-05-17 18:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jerry - 2016-05-16 20:35:09]:
Dzięki za obrone dobrego imienia ochroniarzy roboli. Derektorki i kierowniczki mają mokro w portkach , bo mają im odjąć , a nam dodać. Wstrachu są perdzistołki i rózne nauki im w głowach . A nas nie trzeba uczyć , nasze dyniaki też pracują bez obawy. Chętnie zamieniłbym się na hajs ze spaślakiem , bo wtedy na wszystko by starczało. A tak ciongle mało , dobrze , że emerytka teściuwka się dokłada .NaraBonczek
zdjecie uzytkownika
Stary - 2016-05-17 20:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 lat pracy w juwe i stawka 4.80

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-18 00:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Człowieku kto ci da więcej od stycznia wchodzi ustawa że na umowie -zleceniu trzeba dać 12 zł brutto za godzinę pracy więc firmie ochroniarskiej musieliby zakłady ochraniane dać co najmniej 20 zł netto za godzinę pracy pracownika 12 brutto dla ciebie to jest 9.20 netto a reszta to zarobek dla firmy ochroniarskiej jaki zakład ci tyle zapłaci ??? Od stycznia wszyscy bez grup inwalidzkich umiarkowanych lub znacznych idą do domu bo do ludzi z grupami jest dopłata a do innych nie ma nie łudzcie się że firmy dadzą wam na zlecenie 9,20 za godzine bo lepiej finansowo wychodzą na niepełnosprawnych.Prawda jest bolesna od stycznia wszyscy emeryci,zdrowi i bez grup inwalidzkich do domu i koniec pracy.
zdjecie uzytkownika
Kwiczoł - 2016-05-18 13:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-05-18 00:39:13]:
Skąd wezmą tych inwalidów i niepełnosprawnych . W obecnej chwili pracuje w agencjach ochrony ok. 25% . Co to będzie za ochrona jak będą pracowali tylko kaleki , chorowitki i ciągle stękające ludzie . Już teraz brak jest napływu ludzi w średnim wieku . Także z twoją tezą się nie zgadzam .
zdjecie uzytkownika
zioma - 2016-05-18 16:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma sobie poradzi full ludzi straci prace. Tam ktos rozsądnie napisał zejdą z umowy zlecenia na 1/2 etaru albo umowa o dzieło i będą stawki obiektowe 4. Lub 4.5 do ręki tyle da stawka minimalna !!!
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-19 17:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kierownik - 2016-04-24 15:48:46]:
Jeśli będziecie obiecywać ludziom 5,50 netto na godzinę... gdy koordynator przynosi umowę do podpisania koordynator twierdzi, że dyrektor nie zgadza się na 5,50 i daje 5,0 i obiecuje za jakiś czas podwyżkę! Uważaj! Z pewnością będzie fala chętnych:-) Umowę podpisujesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mowa tu o mnie) a finał jest taki, że płacicie 4,93 powodzenia! Umowa na dwa miesiące, płatne 25 dni po upływie realizacji umowy, np za styczeń i luty kasa 25 marca, to skandal! Jedna umowa ze składkami, druga bez składek, zatrudnia Cię 10 spółek z o. o. a nie JUWNTUS. Obok Ciebie siedzi człowiek z orzeczeniem o niepełnosprawności i ma umowę o pracę, a ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mowa o mnie)bierz umowę zlecenie! Jak nie fora ze dwora! Siedź za 4,93 - 240 godzin i rób wszystko za chorego. Mało tego jedna umowa ze składkami , druga bez, ktoś wkrótce poczyta forum i dobierze się im do skóry. Koordynatorów szkolą na zasadzie robienia wody z mózgu, nam również robią wtedy i oni wodę z mózgu. Myślą, że tylko debile pracują w ochronie, jakże się mylą! Omijajcie Juwentus szerokim łukiem, grupa zakłamanych twórców nowego prawa!
zdjecie uzytkownika
juwentusik - 2016-05-22 14:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy wszyscy w juwentusie otrzymują wynagrodzenie co dwa miesiące. Krew mnie zalewa z tymi wypłatami. jeżeli tak macie to napiszcie a ja zaraz rozpoczynam strajk. Wyjdę na ulice i będę protestować o normalność naszego zawodu.
zdjecie uzytkownika
maly - 2016-05-23 04:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak co dwa miesiacce
zdjecie uzytkownika
Jeszcze pracownik Juwentus - 2016-05-26 02:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kwiczoł - 2016-05-18 13:39:58]:
Nie obrażaj ludzi chorych niepełnosprawnych bo cię pokara człowieku,nie pisz takich opinii obrażających niepełnosprawnych nazywając ich słowami kaleki,chorowitki i stękający bo w Polsce obrażanie niepełnosprawnych takimi słowami jest karane zapłacisz za zniewagę chorych 3000 zł kary na caritas lub inną instytucję i może zmądrzejesz,Co do ziomala jak czytam nie znasz się na prawie pracy przyjmowanie pracowników na umowę o dzieło jest w Polsce zakazne prawnie wystarczy poczytać kodeks pracy.Piszesz że będą zatrudniać na 1/2 etatu ale wtedy jak mówi prawo na pół etatu należy ci się urlop ,płatne l-4 nie sądze aby firmie się to opłacało ja już szukam gdzie indziej pracy czego i wam radzę i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
O rety - 2016-05-26 10:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chora głowo jaki kodeks pracy skąd zes się urwał ??? Firma daje umowy jakie chce pipy zusy i inne darmozjady mogą jej na skoczyć rolują ludzi w imie prawa i ( usunięte przez administratora ) im kto zrobi a ty ciesz się ze masz robotę cieciu ich zdaniem taka jest prawda !!!!
zdjecie uzytkownika
O rety - 2016-05-26 10:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co do urlou dadzą papier ze miałes i podpiszesz bez problemu a jak nie to Cię( usunięte przez administratora ) wszycho
zdjecie uzytkownika
Kwiczoł - 2016-05-26 15:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jeszcze pracownik Juwentus - 2016-05-26 02:38:10]:
Nie obrażałem ludzi niepełnosprawnych , tylko zadałem w formie pytania ; co to będzie za ochrona ? Firmy wolą zatrudniać niepełnosprawnych z uwagi na dopłaty . Osoba chora , kaleka , powinna dostać taką rentę , żeby jej wystarczało na życie.Pracują bo mają niską rentę , ale to jest wina państwa , systemu .Korzystają na tym firmy ochroniarskie , a ci ludzie muszą dorabiać , bo inaczej czeka ich nędza.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Szybko i zwięźle. Jaśnie oświecony koordynator kazał na siebie czekać kole pół godziny. W tym czasie zacząłem wypełniać firmowe formularze. Gdy w końcu się pojawił spytał o posiadane kwalifikacje i zapytał jaka stawka mnie interesuje. Oświadczyłem, że taka jaka widnieje w ogłoszeniu prasowym. Nastała niezręczna cisza a po chwili dowiedziałem się, że to chyba ... chochlik drukarski :)A później już poleciało szybciutko. Propozycja niższej stawki, podarcie przeze mnie po części wypełnionych kwestionariuszy na malutkie kawałki i wywalenie ich do kosza. Zimne pożegnanie ... i już mnie tam nie było i więcej nie będzie :)
Pytania: Czy przystaję na nowe warunki finansowe. Ubawiło mnie to po pachy :)
zdjecie uzytkownika
pracownik chory Juwentus - 2016-05-30 10:05:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kwiczoł - 2016-05-26 15:54:54]:
ZGŁOSIŁEM DO GO WORK O POTWIERDZENIE ADRESU IP DLA SĄDU GDYŻ SŁOWA KTÓRE NAPISAŁEŚ KALEKI,CHOROWITKI,STĘKAJĄCY LUDZIE OSOBIŚCIE MNIE OBRAŻA I WIELU INNYCH NIEPEŁNOSPRAWNYCH KOLEGÓW BĘDZIEMY W TYM KIERUNKU DZIAŁAĆ ABY NIGDY WPIS Z TAK OBRAŻAJĄCYMI SŁOWAMI SIĘ NIE POJAWIŁ ZŁOŻYMY POZEW GRUPOWY O OBRAŻANIE NASZYCH OSÓB ORAZ ZADOŚĆUCZYNIENIE ZA TAKIE SŁOWA
zdjecie uzytkownika
Kwiczoł - 2016-05-31 10:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze , że zgłosiłeś to do GO WORK i chcesz mojego adresu. Miej też nadzieję , że otrzymasz zadośćuczynienie , staraj się , będziesz miał satysfakcję . Otrzymana kwota będzie niemała , ciekawe na co ją przeznaczysz ? Możesz już teraz zastanawiać się na co ją wydasz . Bo chyba nie na dziwki i nie na chlanie ? Widzę , że nie chce ci się robić , tylko myślisz o łatwym zarobku . Z takim talentem marnujesz się w ochronie . Przed napisaniem pozwu naucz się pisać przecinki i kropki , bo Sąd może żle was zrozumieć .Skoro jesteś chory , to nie oszukuj pracodawcy , tylko się lecz . Agencje nie chcą chorych ludzi , chcą zdrowych , którzy bez wahania poświecą swe zdrowie dla dobrego imienia firmy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Ochrona Juwentus!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochrona Juwentus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert