brak logo

Mp-Trans Transport Maciej Pełka

Poddębice

Opinie o Mp-Trans Transport Maciej Pełka

mICHU 2015-07-15 11:57
wŁASNIE CHCE ZADZWONIĆ DO NICH. SZUKAM PRACY NA B MIEDZYNARODÓWKA. Ale niektóre firmy to buractwo 24/7 zapier proponują. Nie srac nie jesc tylko zap. Moze sa normalne firmy 14 15 tys na miesiąc kilometrówki za 0,23. Ale z czasem na wypoczynek...
maciej pełka 2015-09-02 12:52
witam serdecznie. Drodzy Panowie szukamy jeszcze 20 ochotników na kierowcę ponieważ porzychodzi kolejne 20 masterów do firmy. stawki jak piszecie zeczywiscie kiedyś takie były ale ostatnio się dużo pozmienialo.zapraszam kontakt Pan (usunięte przez administratora)
Maciej Pełka 2015-09-02 12:54
a wszystkich tych którzy zle o mnie mowia serdecznie pozdrawiam:-)
Sebastian 2015-09-04 19:21
Panie Macieju czy bez doświadczenia da radę?
1
Jaro 2015-09-04 22:22
Szef ja tu drugi miesiąc i szacun dla Ciebie za uczciwośc,oby tak dalej.
Piotr 2015-09-09 22:33
Są jeszcze przyjecia?
Łukasz 2015-09-11 15:24
Szerokim łukiem od mptrans. Niewygodne opinie są kasowane na tej stronie.
Maciej Pełka 2015-09-14 20:25
witam serdecznie tak sa przyjęcia do pracy.Pozdrawiam wszystkich kierowców którzy zaufali i sa z nami od kilku lat
1
kierowca 2015-09-14 23:28
A co sadzicie o imigrantach z Miratransu?
Darek 2015-09-19 11:08
Jak ktoś chce być przywiązany do kierownicy to bardzo proszę. Nic tylko się przyjmować. Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie!
4
Gruby 2015-09-20 07:05
Witam nie jestem kierowca tej firmy ale uważam ze wyjeżdżając w trasę i mając placona kilometrówkę to chodzi o to żeby zrobić jak najwięcej kilometrów dlatego nie zgodzę sie z opinia darka o uwiazaniu do kierownicy zdanie moje jest takie chcesz zarobić trzeba pojeździć.pozdrawiam
Grzegorz ksawerów 2015-09-28 21:24
Witam pracowałem u Maćka kilka lat musiałem zmienić prace ze względów zdrowotnych i rodzinnych co mogę napisać jako szef jest ok a problemy o których tu piszecie robicie sobie sami wiem o czym pisze bo wiem jak wyglądały rozliczenia kierowców po powrocie do kraju w firmie MP TRANS tłumaczenia co nie których kierowców to po prostu żenada uszy więdły jak się tego słuchało ale Maćku biorę blokady i jest ok córka ma 10 miesięcy więc zbliża się czas powrotu za kierownice jednak praca na miejscu to nie to jak posmakowało się tras UE POZDRAWIAM WSZYSTKICH
MG 2015-11-17 15:46
Panie Maciju mam już ponad 2lata stażu,pracowalem wcześniej u Michalika i jak mnie PAN przyjmie do siebie to zostanę u pana do emerytury i obiecuje że będzie PAN zadowolony bo naprawdę potrafie jeździć i do tego znam 3 języki obce może nie biegle ale się dogadam,tylko kiedy dzwonkiem w sprawie pracy to powiedziano mi że jest to możliwe za pośrednictwem co w moim odczuciu wiąże się z niskimi zarobkami więc bezposrednio do pana jeśli mnie PAN przyjmie IDE natychmiast ponieważ jest PAN konkretną osoba.Czekam na katakt (usunięte przez administratora) Marcin
kierowca 2015-12-10 01:23
Gdyby ktoś czytał ogłoszenia to by wiedział że Firma MP_TRANS płaci dniówki a nie kilometrówkę pozdrowienia dla bajkopisarzy parkingowych ta strona jest dla kierowców a nie dla posiadaczy prawa jazdy
Driver 2016-01-20 20:31
Witam
Czy ma ktoś aktualne informację jak są traktowani kierowcy teraz w tej firmie? Czy ktoś z was polecił by pracę tam? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
Adi 2016-02-03 13:30
Zdecydowanie nieee!!!
Kierowca 2016-02-09 15:32
Dziękuję za opinię.
Alex 2016-02-17 15:29
Co tu dużo pisać. Odradzam pracy w firmie mptrans. Szkoda słów.
Kierowca 2016-02-29 11:15
Ja również odradzam , szkoda marnować czasu i nerwów !!
Maciej Pełka 2016-03-15 12:52
apropo obciazen drodzy pracownicy. Jezeli kierowca jezdzacy 12 lat po uni ciezarowka, jezdzac na chlodni, nie wie co to znaczy kwit paletowy i niepotrafi dopilnowac aby na tym kwicie byla wpisana liczba palet oddanych i zaladowanych plus podpis czytelny badz pieczatka-pomimo tego ze mial o tym za kazdym razem przypominane a przyjezdza po 3 tygodniach i kwitow paletowych brak tzn ze niepotrafi myslec ze zrozumieniem. sprawa jest prosta brak kwitu brak palet a u niemca paleta kosztuje tylko 15euro, natomiast latwo policzyc 33palety x15e= tyle ja place bo to ja dostaje obciazenie, apropo dna: nigdy niebylem od 12 lat na dnie, wrecz przeciwnie firma sie caly czas rozwija i podpisuje caly czas nowe kontrakty, placimy zusy,podatki, wyplaty terminowo i naprawde niewidze podstaw do tego zeby pisac zle o firmie- tym bardziej ze sami do niej przyszliscie pracowac, zadajcie sobie pytanie czemu? odpowiedz jest prosta, nikt w okolicy tyle nieplaci- i niepisze teraz akurat o kierowcach busów , pisze o kierowcach ciezarowek.Pozdrawiam chlopakow z bylej firmy norbert detresengle bo robia kawal dobrej roboty i niemaja takich problemow jak inni.
1
Miki 2016-03-16 08:07
Panowie czy ktoś poleca prace w tej firmie
Kobra 2016-03-17 19:19
Omijajcie z daleka nie szanuja kierowcow.
1
mały 2016-03-17 20:54
Witam, orientuje się ktoś czy są przyjęcia na chłodnie i jak wygląda robota,tzn jazda na tacho czy magnes w dłoń i ogień ? czy warto dzwonić bo szukam roboty a nie nowego świadectwa pracy
Norbi 2016-03-18 07:23
Sory pomyliłem się odradzam.szkoda czasu
mały 2016-03-18 10:34
Panowie interesuje mnie praca na dużych autach najlepiej chłodnia, nie busy, jak z tacho, jak ze zjazdami do domu,jaki płacą czy robota poukładana ciężko coś znaleźć na temat tej firmy
Kociełek 2016-03-18 11:21
A o jakich autach pisze o dużych .........
mira 2016-03-18 13:15
nie czasy teraz żeby nacjonalkami jeździć, a jak z tacho magnes czy na legalu ? dzwoniłem i gościu mi powiedział że nie potrzebują kierowców na duże auta bo mają fuul, to chyba nie jest tam tak źle ?
Hołek 2016-03-19 09:44
No jak tam cała ekipa z Norberta idzie bo on z xpo współpracuje to co się dziwić ........
chłop 2016-03-19 12:27
podobno chłopoki z miratransu już chcom wracać na sierpów
Kumpel Marcina 2016-03-22 16:52
Proszę mojego przyjaciela nie obrażać. Jest spoko gość i zawsze można na niego liczyć
Adam 2016-05-05 11:50
Szkoda słów. Trzymajcie się z dala od tej firmy.
maciej pełka 2016-05-12 08:19
po pierwsze u nas niema przelewow na karte paliwowa, a po drugie proszę zajrzeć w umowę o prace u kogo Pan pracuje.
karpik 2016-06-22 09:17
a pan marcin.Z nie ma na paliwo twierdzi że mu paliwówki nie przyszły bo nie wziol proritetm
1
Przemo 2016-06-27 18:02
Dobrze ze teraz chlebem a za niedługo bedą kaminie..
hihu 2016-09-02 06:54
Numer kontaktowy na serwis samochodowy obok myjni na ulicy Targowej.
1
Piotr Rz. 2016-09-24 20:55
Do Pana Macieja Pelki. Zauważyłem ogłoszenie o naborze na stanowisko kierowcy do 3,5 t. Chciałbym podjąć pracę tą pracę. Mieszkam w Skierniewicach (czy to jest dyskwalifikujące? ok 100 km do Poddębic). Jeździłem samochodami dostawczymi przede wszystkim Fordami Transitami (w ramach własnej działalności gospodarczej) ale tylko na terenie PL. Jeździłem po EU i USA ale tylko osobówkami w czasie pobytu we Włoszech - 3 lata, Londyn - 1,5 roku oraz USA 1 rok. Mam 53 lata, Chęci i motywację. Czy jest mozliwość osobistej rozmowy z Panem? Pozdrawiam, Piotr - Skierniewice.
jansad 2016-10-31 17:48
Z tego co słyszę od chłopaków z Norberta (XPO), Marcin nie jest zły. Sam nie miałem z nim kontaktu, ale jestem zdziwiony tą opinią (Sancheza). Rozmawiam często na bazach z chłopakami z MP i nie potwierdzają tej opinii.
lukas63 2016-11-04 12:01
Witam. Jesli ktos przyszedl do Mp po to zeby sie opierdzielac i kombinowac to zawsze nie bedzie mu sie podobal spedytor ktory wymaga i nie daje sie robic w h... . Jezdze w tej firmie juz 2 lata i jakos nie mialem problemow ze spedytorami a "tylko" robie swoje. Niestety zawsze tak jest ze najwiecej maja do powiedzenia i najwiecej narzekaja ci ktorzy nie potrafia niczym innym w tej pracy sie wykazac. Nie pojdzie do spedytora i w oczy mu nie powie tylko swoje wypociny umieszcza na forum. Ktos kiedys ich fajnie okreslil na parkingu "faceci bez jaj".
xpo 2016-11-15 21:32
jansad od jakich kierowcow z norberta slysales takie pierdoly. Nas po nowym roku juz tu nas niema ,lukas63 ty to dopiero przydupas jestes czy spedytor?
bezstronny 2017-01-10 21:29
xpo a co ty masz do ukraińców ? inni ludzie niż my, tez chcą zarobić mają rodziny, dzieci, my też robimy na zachodzie i co gorzej jeździmy od niemców francuzów czy anglików tez psujemy im stawki i zabieramy robote, a co do zmian to nie narzekaj nikt cie przecież na siłe chyba nie trzyma, wydaje mi się że chyba mp trans i tak najlepiej płaci w okolicy, zawsze możesz iśc do konkurencji i robić miesiąc za 4000 tys. wielki szofer jesteś to idź do bossa i pogadaj a nie wypłakujesz sie na forum
1
Klakier 2017-01-22 15:12
Każdy orze jak morze
były 2017-01-23 11:37
opinie nie są wyssane z palca jak to określasz . Obecnej sytuacji nie znasz kolego !!!
anonimowy 2017-01-30 03:23
do Były skoro tak dobrze jest Pan poinformowany to zapewne wie Pan że przeciwko byłej sekretarki jest prowadzone postępowanie prokuratorskie za kradzież danych Firmy i poszukuje już tą Panią Policja
Swojak 2017-02-01 21:05
Chłopaki z Norberta chcieli 4/2 i dostali.frajerzy Ale za 7000 zł a mialo byc 7500 i się cieszyli ze podwyżki.hahaha .
A teraz się zwalniają jak przeliczyli.
5
janosik 2017-02-06 18:24
kur a gdzie kasa???????
nicolas 2017-02-07 12:12
chłopaki co wy wogole wypisujecie , gdzie byśmy dostali taka podstawe? system 4/2 i wypalty co miesiąc na konto? no proszę napisac konkretna nazwe firmy co ma taki system i placi tyle co nasz szef. Mowicie ze nas nieszanuje? większej liczby bzdur nigdy nieczytalem, koledzy dostaliśmy taka podstawe ze o daciach niepowinnismy wogole wspominać. nie ma nic za darmo takie jest moje zdanie, a Mackowi kibicuje oby więcej takich pracodawców na rynku transportowym.
Swojak 2017-02-08 05:27
To prawda kasa jest na czas.Tylko kto będzie jeździł 4/2.Chyba jakiś samogwalciciel.I nie 4/2 tylko 4/12dni.
Bo powroty jak i wyjady dacia są nie płatne a czasami od auta jest 1300 km.za Free.
feler K 2017-02-09 14:55
kolego Nicolas ja uważam ze masz słuszna racje w tym co piszesz, a głąby którzy sa wśród nas to naprawdę glomby, brudasy które niepotrafia dbac o auta. i co wy chcecie od tego Macieja? ja jestem bardzo zadowolony naprawdę i z wyplaty i z auta i nigdy nic na Macieja zlego nie powiem, a jak wam się praca niepodoba to ja po prostu zmiencie.zastanow się nad pytaniem" gdzie będziesz miał lepiej"?
Klakier 2017-02-10 20:29
Łubu dubu. Łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu to mówiłem ja JarzabekKoledzy Nicolas i feler ale Laurka fiu fiu tylko pozazdroscic
byly kierowca 2017-02-15 19:08
Witam czym gorzej w tej firmie tym wiecej pochlebnych opini sie pojawia dziwne to troche. Marcin Z. pewnie produkuje sie mocno zeby sie podlizac Pelce. Szukaja kierowcow na busy i najlepsze w tym ogloszeniu jest to ze kierowca musi byc mocno dyspozycyjny a dla tego tak napisali bo wyjazdy 4/1 to fikcja. Jak cie sciagna po 5 tyg to juz ostatnio jest dobrze. Dzisiaj np.kierowca zjechal po 36 dniach bo tak go zwodzili ze zjazdem, rano byl i Damian caly dzien go trzymal i go nie rozliczyl bo nie ma kasy, a mogl mu to przeciez powiedziec rano ale nie bo kierowcow w tej firmie ma sie gleboko z tylu, to koles sie wkurzyl i sie zwolnil. Zaliczki to tez juz przeszlosc w tej firmie ten dupek Damian nawet nie odbiera tel. Szkoda tylko nerwow na ta firme.
Zostaw swoją opinię o Mp-Trans Transport Maciej Pełka - Poddębice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mp-Trans Transport Maciej Pełka