brak logo

Mp-Trans Transport Maciej Pełka

Poddębice

Opinie o Mp-Trans Transport Maciej Pełka

mały 2016-03-18 10:34
Panowie interesuje mnie praca na dużych autach najlepiej chłodnia, nie busy, jak z tacho, jak ze zjazdami do domu,jaki płacą czy robota poukładana ciężko coś znaleźć na temat tej firmy
Kociełek 2016-03-18 11:21
A o jakich autach pisze o dużych .........
mira 2016-03-18 13:15
nie czasy teraz żeby nacjonalkami jeździć, a jak z tacho magnes czy na legalu ? dzwoniłem i gościu mi powiedział że nie potrzebują kierowców na duże auta bo mają fuul, to chyba nie jest tam tak źle ?
Hołek 2016-03-19 09:44
No jak tam cała ekipa z Norberta idzie bo on z xpo współpracuje to co się dziwić ........
chłop 2016-03-19 12:27
podobno chłopoki z miratransu już chcom wracać na sierpów
Kumpel Marcina 2016-03-22 16:52
Proszę mojego przyjaciela nie obrażać. Jest spoko gość i zawsze można na niego liczyć
Adam 2016-05-05 11:50
Szkoda słów. Trzymajcie się z dala od tej firmy.
maciej pełka 2016-05-12 08:19
po pierwsze u nas niema przelewow na karte paliwowa, a po drugie proszę zajrzeć w umowę o prace u kogo Pan pracuje.
karpik 2016-06-22 09:17
a pan marcin.Z nie ma na paliwo twierdzi że mu paliwówki nie przyszły bo nie wziol proritetm
1
Przemo 2016-06-27 18:02
Dobrze ze teraz chlebem a za niedługo bedą kaminie..
hihu 2016-09-02 06:54
Numer kontaktowy na serwis samochodowy obok myjni na ulicy Targowej.
1
Piotr Rz. 2016-09-24 20:55
Do Pana Macieja Pelki. Zauważyłem ogłoszenie o naborze na stanowisko kierowcy do 3,5 t. Chciałbym podjąć pracę tą pracę. Mieszkam w Skierniewicach (czy to jest dyskwalifikujące? ok 100 km do Poddębic). Jeździłem samochodami dostawczymi przede wszystkim Fordami Transitami (w ramach własnej działalności gospodarczej) ale tylko na terenie PL. Jeździłem po EU i USA ale tylko osobówkami w czasie pobytu we Włoszech - 3 lata, Londyn - 1,5 roku oraz USA 1 rok. Mam 53 lata, Chęci i motywację. Czy jest mozliwość osobistej rozmowy z Panem? Pozdrawiam, Piotr - Skierniewice.
jansad 2016-10-31 17:48
Z tego co słyszę od chłopaków z Norberta (XPO), Marcin nie jest zły. Sam nie miałem z nim kontaktu, ale jestem zdziwiony tą opinią (Sancheza). Rozmawiam często na bazach z chłopakami z MP i nie potwierdzają tej opinii.
lukas63 2016-11-04 12:01
Witam. Jesli ktos przyszedl do Mp po to zeby sie opierdzielac i kombinowac to zawsze nie bedzie mu sie podobal spedytor ktory wymaga i nie daje sie robic w h... . Jezdze w tej firmie juz 2 lata i jakos nie mialem problemow ze spedytorami a "tylko" robie swoje. Niestety zawsze tak jest ze najwiecej maja do powiedzenia i najwiecej narzekaja ci ktorzy nie potrafia niczym innym w tej pracy sie wykazac. Nie pojdzie do spedytora i w oczy mu nie powie tylko swoje wypociny umieszcza na forum. Ktos kiedys ich fajnie okreslil na parkingu "faceci bez jaj".
1
xpo 2016-11-15 21:32
jansad od jakich kierowcow z norberta slysales takie pierdoly. Nas po nowym roku juz tu nas niema ,lukas63 ty to dopiero przydupas jestes czy spedytor?
bezstronny 2017-01-10 21:29
xpo a co ty masz do ukraińców ? inni ludzie niż my, tez chcą zarobić mają rodziny, dzieci, my też robimy na zachodzie i co gorzej jeździmy od niemców francuzów czy anglików tez psujemy im stawki i zabieramy robote, a co do zmian to nie narzekaj nikt cie przecież na siłe chyba nie trzyma, wydaje mi się że chyba mp trans i tak najlepiej płaci w okolicy, zawsze możesz iśc do konkurencji i robić miesiąc za 4000 tys. wielki szofer jesteś to idź do bossa i pogadaj a nie wypłakujesz sie na forum
2
Klakier 2017-01-22 15:12
Każdy orze jak morze
były 2017-01-23 11:37
opinie nie są wyssane z palca jak to określasz . Obecnej sytuacji nie znasz kolego !!!
anonimowy 2017-01-30 03:23
do Były skoro tak dobrze jest Pan poinformowany to zapewne wie Pan że przeciwko byłej sekretarki jest prowadzone postępowanie prokuratorskie za kradzież danych Firmy i poszukuje już tą Panią Policja
Swojak 2017-02-01 21:05
Chłopaki z Norberta chcieli 4/2 i dostali.frajerzy Ale za 7000 zł a mialo byc 7500 i się cieszyli ze podwyżki.hahaha .
A teraz się zwalniają jak przeliczyli.
6
janosik 2017-02-06 18:24
kur a gdzie kasa???????
1
nicolas 2017-02-07 12:12
chłopaki co wy wogole wypisujecie , gdzie byśmy dostali taka podstawe? system 4/2 i wypalty co miesiąc na konto? no proszę napisac konkretna nazwe firmy co ma taki system i placi tyle co nasz szef. Mowicie ze nas nieszanuje? większej liczby bzdur nigdy nieczytalem, koledzy dostaliśmy taka podstawe ze o daciach niepowinnismy wogole wspominać. nie ma nic za darmo takie jest moje zdanie, a Mackowi kibicuje oby więcej takich pracodawców na rynku transportowym.
Swojak 2017-02-08 05:27
To prawda kasa jest na czas.Tylko kto będzie jeździł 4/2.Chyba jakiś samogwalciciel.I nie 4/2 tylko 4/12dni.
Bo powroty jak i wyjady dacia są nie płatne a czasami od auta jest 1300 km.za Free.
feler K 2017-02-09 14:55
kolego Nicolas ja uważam ze masz słuszna racje w tym co piszesz, a głąby którzy sa wśród nas to naprawdę glomby, brudasy które niepotrafia dbac o auta. i co wy chcecie od tego Macieja? ja jestem bardzo zadowolony naprawdę i z wyplaty i z auta i nigdy nic na Macieja zlego nie powiem, a jak wam się praca niepodoba to ja po prostu zmiencie.zastanow się nad pytaniem" gdzie będziesz miał lepiej"?
Klakier 2017-02-10 20:29
Łubu dubu. Łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu to mówiłem ja JarzabekKoledzy Nicolas i feler ale Laurka fiu fiu tylko pozazdroscic
2
Swojak 2017-03-02 21:58
4/2 Ale płaci na czas.Pozdro.
1
Swojak 2017-03-02 22:05
Dba o dobrych kierowców i daje zarobić a jak jesteś frajer i nie umiesz palet policzyć. To zapraszam do szkoły hahaha.
Kierowca 2017-03-14 22:59
Czytniki wyłączone. Karta zablokowania. Kasa nie na czas i co jest ok swojak zal mi cię bo na głupotę niema leku
7
Nocny 2017-03-29 18:02
Chciałbym zatrudnić się w firmie.
Ale słyszałem ze brak kasy na czas i problem z kartami. Czy firma się kończy?
Z góry dzięki.
1
xpo 2017-03-30 23:01
Niech tak robia dalej do xpo przychodza nowe Dafy potrzebuja kierowcow tam chociaz kasa na czas i nie ma jazdy ladami jak tutaj za 3 tygodnie wyjdzie jakies 8kola z nadgodzinami .Byla fala zatrudnin ,teraz bedzie fala zwolnien ,ale sam sobie na to zapracowal .Przyjdzie mu zatrudniac ukraincow i tak samo skonczy jak ta firma w Belgi.
5
Swojak 2017-04-22 14:48
I co lekki poślizg z kasą i wrzalo teraz jest ok i cisza.
Swojak 2017-04-22 14:48
I co lekki poślizg z kasą i wrzalo teraz jest ok i cisza.
Jaśku 2017-05-21 11:22
Witam, na filmiku piekny czysy zestaw z chłodnia, wjazd na autostrade, kto dzis w MP jezdzi autostradami w F czy PL. No Marcin ladnie ci w kasku ale pewnie nie wiesz jak odpalic chlodnie. Porazka....
Jaśku 2017-05-21 11:23
Witam, na filmiku piekny czysy zestaw z chłodnia, wjazd na autostrade, kto dzis w MP jezdzi autostradami w F czy PL. No Marcin ladnie ci w kasku ale pewnie nie wiesz jak odpalic chlodnie. Porazka....
Xxxx 2017-06-27 21:28
Dawno żadnego wpisu.
Nikt nie chwali ani się nie żali.
Czyli robota się podoba:)
2
Przemysław L. 2017-07-03 22:00
Do mnie nie zadzwoni że 200 dniówki daje za drogi Byłem i tak go ZNiszczeee buuuubuuu
1
jaaa 2017-07-05 15:30
Z tą terminowością wypłat to chyba żart
3
jaaa 2017-07-05 15:31
Z tą terminowością wypłat to chyba żart
5
wkużona żona a to juz nie żart 2017-07-06 13:46
Właśnie dostaliśmy sms z enei że do drugiego prąd nie zapłacony, wypłata ponoć ma być w następnym tygodniu może nam prądu nie odetną do tego czasu, albo nie wiem może polecieć do sąsiadki pożyczyć! Bo to moje zobowiązania są a nie Pana Marcina! A mąż wolontariat może podpisał ja sama nie wiem?!!!
5
Żona kierowcy... 2017-07-06 23:31
Kolejny raz wypłata nie będzie na czas. Niestety banki raczej trzymają się terminów.
Wypłata ma być niby dopiero 10.07., a kiedy dotrze na konto nie wiadomo. Panie Macieju
z tej strony żona Pana kierowcy. Bardzo mocno odpiera Pan zarzuty ze strony kierowców,
ale bardzo proszę o informację kiedy dokładnie wpłynie wypłata. Nie lubię obrażania się
wzajemnie na forum, ale chyba traktowanie w ten sposób kierowców i ich rodzin, dzieci
nie świadczy o Panu za ładnie. Chyba nie na tym polega wzajemna współpraca, że Pana
pracownica wydzwania po kierowcach z informacją, że wypłata jak zwykle zresztą nie
będzie na czas. Może szanujmy się nawzajem. To już nie czasy kiedy ludzie prosili się
o pracę. Na szczęście czasy się zmieniają.
I tak poproszę o informację o terminie wypłaty wynagrodzenia za miesiąc czerwiec.
7
XYZ 2017-07-12 16:35
Ja nie dostałem
Żona kierowcy 2017-07-12 17:58
Mój mąż też nie...
XPO II 2017-07-15 15:00
Szef OK ale gdzieś się pogubił, a szkoda ...
1
Wertus 2017-07-18 22:15
Widzę pieniążki już weszły i żony zadowolone.
Do zobaczenia na forum za miesiąc
po 5-tym.
kierowca 2017-07-19 06:03
Proszę o kometarz jak wygląda praca na busach
XYZ 2017-07-19 08:52
Tobie weszły?
1
ODP 2017-07-19 20:46
Do zobaczenia!? Czyli sam potwierdzasz, że nieterminowosc wypłat w tej firmie stała sie już regułą.
1
Żona kierowcy 2017-07-19 20:52
Żony piszą na forum w imieniu mężów, dzieci i swoim włąsnym. Może dlatego, że to one płaca rachunki i odbieraja ewentualne wezwania do zapłaty. Szydera nieuzasadniona. Pewnie Wertus nie ma żony.
2
Ruski 2017-07-21 07:19
Właśnie miałem dzwonić do firmy w sprawie pracy ale dobrze że wcześniej poczytałem o niej nie!!!!
3
Piotr 2017-07-26 06:58
okazało się, że m trans to firma krzak. pomimo, wydawać by się mogło rozbudowanej floty, infrastruktury itd. nie otrzymałem pita za 2016. tłumaczeniem było to, że "kwota była za niska". Czyli przez 3 miesiące ubiegłego 2016 roku pracowałem na czarno, bez żadnego ubezpieczenia. oczywiście pan Pełka odsyła do Zieniewicza, Zieniewicz do Pełki. nieodbieranie telefonów to standard. gdy dzwoni się z innego nr telefonu Zieniewicz, Pełka oraz inne osoby z firmy odbierają telefon, podejrzewam, że później ten numer wpisywany jest na "czarną listę".

UWAŻAJCIE NA MP TRANS. WIĘKSZOŚĆ PRACOWNIKÓW TO KIEROWCY Z UKRAINY I TAKIEŻ STANDARDY OBOWIĄZUJĄ W TEJ FIRMIE.
Zostaw swoją opinię o Mp-Trans Transport Maciej Pełka - Poddębice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mp-Trans Transport Maciej Pełka