brak logo

Mp-Trans Transport Maciej Pełka

Poddębice

Opinie o Mp-Trans Transport Maciej Pełka

kierowca 2015-09-14 23:28
A co sadzicie o imigrantach z Miratransu?
Darek 2015-09-19 11:08
Jak ktoś chce być przywiązany do kierownicy to bardzo proszę. Nic tylko się przyjmować. Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie!
7
Gruby 2015-09-20 07:05
Witam nie jestem kierowca tej firmy ale uważam ze wyjeżdżając w trasę i mając placona kilometrówkę to chodzi o to żeby zrobić jak najwięcej kilometrów dlatego nie zgodzę sie z opinia darka o uwiazaniu do kierownicy zdanie moje jest takie chcesz zarobić trzeba pojeździć.pozdrawiam
1
Grzegorz ksawerów 2015-09-28 21:24
Witam pracowałem u Maćka kilka lat musiałem zmienić prace ze względów zdrowotnych i rodzinnych co mogę napisać jako szef jest ok a problemy o których tu piszecie robicie sobie sami wiem o czym pisze bo wiem jak wyglądały rozliczenia kierowców po powrocie do kraju w firmie MP TRANS tłumaczenia co nie których kierowców to po prostu żenada uszy więdły jak się tego słuchało ale Maćku biorę blokady i jest ok córka ma 10 miesięcy więc zbliża się czas powrotu za kierownice jednak praca na miejscu to nie to jak posmakowało się tras UE POZDRAWIAM WSZYSTKICH
MG 2015-11-17 15:46
Panie Maciju mam już ponad 2lata stażu,pracowalem wcześniej u Michalika i jak mnie PAN przyjmie do siebie to zostanę u pana do emerytury i obiecuje że będzie PAN zadowolony bo naprawdę potrafie jeździć i do tego znam 3 języki obce może nie biegle ale się dogadam,tylko kiedy dzwonkiem w sprawie pracy to powiedziano mi że jest to możliwe za pośrednictwem co w moim odczuciu wiąże się z niskimi zarobkami więc bezposrednio do pana jeśli mnie PAN przyjmie IDE natychmiast ponieważ jest PAN konkretną osoba.Czekam na katakt (usunięte przez administratora) Marcin
kierowca 2015-12-10 01:23
Gdyby ktoś czytał ogłoszenia to by wiedział że Firma MP_TRANS płaci dniówki a nie kilometrówkę pozdrowienia dla bajkopisarzy parkingowych ta strona jest dla kierowców a nie dla posiadaczy prawa jazdy
2
Driver 2016-01-20 20:31
Witam
Czy ma ktoś aktualne informację jak są traktowani kierowcy teraz w tej firmie? Czy ktoś z was polecił by pracę tam? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
Adi 2016-02-03 13:30
Zdecydowanie nieee!!!
Kierowca 2016-02-09 15:32
Dziękuję za opinię.
Alex 2016-02-17 15:29
Co tu dużo pisać. Odradzam pracy w firmie mptrans. Szkoda słów.
Kierowca 2016-02-29 11:15
Ja również odradzam , szkoda marnować czasu i nerwów !!
Maciej Pełka 2016-03-15 12:52
apropo obciazen drodzy pracownicy. Jezeli kierowca jezdzacy 12 lat po uni ciezarowka, jezdzac na chlodni, nie wie co to znaczy kwit paletowy i niepotrafi dopilnowac aby na tym kwicie byla wpisana liczba palet oddanych i zaladowanych plus podpis czytelny badz pieczatka-pomimo tego ze mial o tym za kazdym razem przypominane a przyjezdza po 3 tygodniach i kwitow paletowych brak tzn ze niepotrafi myslec ze zrozumieniem. sprawa jest prosta brak kwitu brak palet a u niemca paleta kosztuje tylko 15euro, natomiast latwo policzyc 33palety x15e= tyle ja place bo to ja dostaje obciazenie, apropo dna: nigdy niebylem od 12 lat na dnie, wrecz przeciwnie firma sie caly czas rozwija i podpisuje caly czas nowe kontrakty, placimy zusy,podatki, wyplaty terminowo i naprawde niewidze podstaw do tego zeby pisac zle o firmie- tym bardziej ze sami do niej przyszliscie pracowac, zadajcie sobie pytanie czemu? odpowiedz jest prosta, nikt w okolicy tyle nieplaci- i niepisze teraz akurat o kierowcach busów , pisze o kierowcach ciezarowek.Pozdrawiam chlopakow z bylej firmy norbert detresengle bo robia kawal dobrej roboty i niemaja takich problemow jak inni.
3
Miki 2016-03-16 08:07
Panowie czy ktoś poleca prace w tej firmie
Kobra 2016-03-17 19:19
Omijajcie z daleka nie szanuja kierowcow.
1
mały 2016-03-17 20:54
Witam, orientuje się ktoś czy są przyjęcia na chłodnie i jak wygląda robota,tzn jazda na tacho czy magnes w dłoń i ogień ? czy warto dzwonić bo szukam roboty a nie nowego świadectwa pracy
Norbi 2016-03-18 07:23
Sory pomyliłem się odradzam.szkoda czasu
mały 2016-03-18 10:34
Panowie interesuje mnie praca na dużych autach najlepiej chłodnia, nie busy, jak z tacho, jak ze zjazdami do domu,jaki płacą czy robota poukładana ciężko coś znaleźć na temat tej firmy
Kociełek 2016-03-18 11:21
A o jakich autach pisze o dużych .........
mira 2016-03-18 13:15
nie czasy teraz żeby nacjonalkami jeździć, a jak z tacho magnes czy na legalu ? dzwoniłem i gościu mi powiedział że nie potrzebują kierowców na duże auta bo mają fuul, to chyba nie jest tam tak źle ?
Hołek 2016-03-19 09:44
No jak tam cała ekipa z Norberta idzie bo on z xpo współpracuje to co się dziwić ........
chłop 2016-03-19 12:27
podobno chłopoki z miratransu już chcom wracać na sierpów
Kumpel Marcina 2016-03-22 16:52
Proszę mojego przyjaciela nie obrażać. Jest spoko gość i zawsze można na niego liczyć
Adam 2016-05-05 11:50
Szkoda słów. Trzymajcie się z dala od tej firmy.
maciej pełka 2016-05-12 08:19
po pierwsze u nas niema przelewow na karte paliwowa, a po drugie proszę zajrzeć w umowę o prace u kogo Pan pracuje.
karpik 2016-06-22 09:17
a pan marcin.Z nie ma na paliwo twierdzi że mu paliwówki nie przyszły bo nie wziol proritetm
1
Przemo 2016-06-27 18:02
Dobrze ze teraz chlebem a za niedługo bedą kaminie..
hihu 2016-09-02 06:54
Numer kontaktowy na serwis samochodowy obok myjni na ulicy Targowej.
1
Piotr Rz. 2016-09-24 20:55
Do Pana Macieja Pelki. Zauważyłem ogłoszenie o naborze na stanowisko kierowcy do 3,5 t. Chciałbym podjąć pracę tą pracę. Mieszkam w Skierniewicach (czy to jest dyskwalifikujące? ok 100 km do Poddębic). Jeździłem samochodami dostawczymi przede wszystkim Fordami Transitami (w ramach własnej działalności gospodarczej) ale tylko na terenie PL. Jeździłem po EU i USA ale tylko osobówkami w czasie pobytu we Włoszech - 3 lata, Londyn - 1,5 roku oraz USA 1 rok. Mam 53 lata, Chęci i motywację. Czy jest mozliwość osobistej rozmowy z Panem? Pozdrawiam, Piotr - Skierniewice.
jansad 2016-10-31 17:48
Z tego co słyszę od chłopaków z Norberta (XPO), Marcin nie jest zły. Sam nie miałem z nim kontaktu, ale jestem zdziwiony tą opinią (Sancheza). Rozmawiam często na bazach z chłopakami z MP i nie potwierdzają tej opinii.
lukas63 2016-11-04 12:01
Witam. Jesli ktos przyszedl do Mp po to zeby sie opierdzielac i kombinowac to zawsze nie bedzie mu sie podobal spedytor ktory wymaga i nie daje sie robic w h... . Jezdze w tej firmie juz 2 lata i jakos nie mialem problemow ze spedytorami a "tylko" robie swoje. Niestety zawsze tak jest ze najwiecej maja do powiedzenia i najwiecej narzekaja ci ktorzy nie potrafia niczym innym w tej pracy sie wykazac. Nie pojdzie do spedytora i w oczy mu nie powie tylko swoje wypociny umieszcza na forum. Ktos kiedys ich fajnie okreslil na parkingu "faceci bez jaj".
1
xpo 2016-11-15 21:32
jansad od jakich kierowcow z norberta slysales takie pierdoly. Nas po nowym roku juz tu nas niema ,lukas63 ty to dopiero przydupas jestes czy spedytor?
bezstronny 2017-01-10 21:29
xpo a co ty masz do ukraińców ? inni ludzie niż my, tez chcą zarobić mają rodziny, dzieci, my też robimy na zachodzie i co gorzej jeździmy od niemców francuzów czy anglików tez psujemy im stawki i zabieramy robote, a co do zmian to nie narzekaj nikt cie przecież na siłe chyba nie trzyma, wydaje mi się że chyba mp trans i tak najlepiej płaci w okolicy, zawsze możesz iśc do konkurencji i robić miesiąc za 4000 tys. wielki szofer jesteś to idź do bossa i pogadaj a nie wypłakujesz sie na forum
2
Klakier 2017-01-22 15:12
Każdy orze jak morze
były 2017-01-23 11:37
opinie nie są wyssane z palca jak to określasz . Obecnej sytuacji nie znasz kolego !!!
anonimowy 2017-01-30 03:23
do Były skoro tak dobrze jest Pan poinformowany to zapewne wie Pan że przeciwko byłej sekretarki jest prowadzone postępowanie prokuratorskie za kradzież danych Firmy i poszukuje już tą Panią Policja
Swojak 2017-02-01 21:05
Chłopaki z Norberta chcieli 4/2 i dostali.frajerzy Ale za 7000 zł a mialo byc 7500 i się cieszyli ze podwyżki.hahaha .
A teraz się zwalniają jak przeliczyli.
6
janosik 2017-02-06 18:24
kur a gdzie kasa???????
1
nicolas 2017-02-07 12:12
chłopaki co wy wogole wypisujecie , gdzie byśmy dostali taka podstawe? system 4/2 i wypalty co miesiąc na konto? no proszę napisac konkretna nazwe firmy co ma taki system i placi tyle co nasz szef. Mowicie ze nas nieszanuje? większej liczby bzdur nigdy nieczytalem, koledzy dostaliśmy taka podstawe ze o daciach niepowinnismy wogole wspominać. nie ma nic za darmo takie jest moje zdanie, a Mackowi kibicuje oby więcej takich pracodawców na rynku transportowym.
Swojak 2017-02-08 05:27
To prawda kasa jest na czas.Tylko kto będzie jeździł 4/2.Chyba jakiś samogwalciciel.I nie 4/2 tylko 4/12dni.
Bo powroty jak i wyjady dacia są nie płatne a czasami od auta jest 1300 km.za Free.
feler K 2017-02-09 14:55
kolego Nicolas ja uważam ze masz słuszna racje w tym co piszesz, a głąby którzy sa wśród nas to naprawdę glomby, brudasy które niepotrafia dbac o auta. i co wy chcecie od tego Macieja? ja jestem bardzo zadowolony naprawdę i z wyplaty i z auta i nigdy nic na Macieja zlego nie powiem, a jak wam się praca niepodoba to ja po prostu zmiencie.zastanow się nad pytaniem" gdzie będziesz miał lepiej"?
Klakier 2017-02-10 20:29
Łubu dubu. Łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu to mówiłem ja JarzabekKoledzy Nicolas i feler ale Laurka fiu fiu tylko pozazdroscic
1
Swojak 2017-03-02 21:58
4/2 Ale płaci na czas.Pozdro.
1
Swojak 2017-03-02 22:05
Dba o dobrych kierowców i daje zarobić a jak jesteś frajer i nie umiesz palet policzyć. To zapraszam do szkoły hahaha.
Kierowca 2017-03-14 22:59
Czytniki wyłączone. Karta zablokowania. Kasa nie na czas i co jest ok swojak zal mi cię bo na głupotę niema leku
6
Nocny 2017-03-29 18:02
Chciałbym zatrudnić się w firmie.
Ale słyszałem ze brak kasy na czas i problem z kartami. Czy firma się kończy?
Z góry dzięki.
1
xpo 2017-03-30 23:01
Niech tak robia dalej do xpo przychodza nowe Dafy potrzebuja kierowcow tam chociaz kasa na czas i nie ma jazdy ladami jak tutaj za 3 tygodnie wyjdzie jakies 8kola z nadgodzinami .Byla fala zatrudnin ,teraz bedzie fala zwolnien ,ale sam sobie na to zapracowal .Przyjdzie mu zatrudniac ukraincow i tak samo skonczy jak ta firma w Belgi.
4
Swojak 2017-04-22 14:48
I co lekki poślizg z kasą i wrzalo teraz jest ok i cisza.
Swojak 2017-04-22 14:48
I co lekki poślizg z kasą i wrzalo teraz jest ok i cisza.
Jaśku 2017-05-21 11:22
Witam, na filmiku piekny czysy zestaw z chłodnia, wjazd na autostrade, kto dzis w MP jezdzi autostradami w F czy PL. No Marcin ladnie ci w kasku ale pewnie nie wiesz jak odpalic chlodnie. Porazka....
Jaśku 2017-05-21 11:23
Witam, na filmiku piekny czysy zestaw z chłodnia, wjazd na autostrade, kto dzis w MP jezdzi autostradami w F czy PL. No Marcin ladnie ci w kasku ale pewnie nie wiesz jak odpalic chlodnie. Porazka....
Zostaw swoją opinię o Mp-Trans Transport Maciej Pełka - Poddębice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mp-Trans Transport Maciej Pełka