brak logo

Mp-Trans Transport Maciej Pełka

Poddębice

Opinie o Mp-Trans Transport Maciej Pełka

hihu 2016-09-02 06:54
Numer kontaktowy na serwis samochodowy obok myjni na ulicy Targowej.
1
Piotr Rz. 2016-09-24 20:55
Do Pana Macieja Pelki. Zauważyłem ogłoszenie o naborze na stanowisko kierowcy do 3,5 t. Chciałbym podjąć pracę tą pracę. Mieszkam w Skierniewicach (czy to jest dyskwalifikujące? ok 100 km do Poddębic). Jeździłem samochodami dostawczymi przede wszystkim Fordami Transitami (w ramach własnej działalności gospodarczej) ale tylko na terenie PL. Jeździłem po EU i USA ale tylko osobówkami w czasie pobytu we Włoszech - 3 lata, Londyn - 1,5 roku oraz USA 1 rok. Mam 53 lata, Chęci i motywację. Czy jest mozliwość osobistej rozmowy z Panem? Pozdrawiam, Piotr - Skierniewice.
jansad 2016-10-31 17:48
Z tego co słyszę od chłopaków z Norberta (XPO), Marcin nie jest zły. Sam nie miałem z nim kontaktu, ale jestem zdziwiony tą opinią (Sancheza). Rozmawiam często na bazach z chłopakami z MP i nie potwierdzają tej opinii.
1
lukas63 2016-11-04 12:01
Witam. Jesli ktos przyszedl do Mp po to zeby sie opierdzielac i kombinowac to zawsze nie bedzie mu sie podobal spedytor ktory wymaga i nie daje sie robic w h... . Jezdze w tej firmie juz 2 lata i jakos nie mialem problemow ze spedytorami a "tylko" robie swoje. Niestety zawsze tak jest ze najwiecej maja do powiedzenia i najwiecej narzekaja ci ktorzy nie potrafia niczym innym w tej pracy sie wykazac. Nie pojdzie do spedytora i w oczy mu nie powie tylko swoje wypociny umieszcza na forum. Ktos kiedys ich fajnie okreslil na parkingu "faceci bez jaj".
2
xpo 2016-11-15 21:32
jansad od jakich kierowcow z norberta slysales takie pierdoly. Nas po nowym roku juz tu nas niema ,lukas63 ty to dopiero przydupas jestes czy spedytor?
bezstronny 2017-01-10 21:29
xpo a co ty masz do ukraińców ? inni ludzie niż my, tez chcą zarobić mają rodziny, dzieci, my też robimy na zachodzie i co gorzej jeździmy od niemców francuzów czy anglików tez psujemy im stawki i zabieramy robote, a co do zmian to nie narzekaj nikt cie przecież na siłe chyba nie trzyma, wydaje mi się że chyba mp trans i tak najlepiej płaci w okolicy, zawsze możesz iśc do konkurencji i robić miesiąc za 4000 tys. wielki szofer jesteś to idź do bossa i pogadaj a nie wypłakujesz sie na forum
2
Klakier 2017-01-22 15:12
Każdy orze jak morze
były 2017-01-23 11:37
opinie nie są wyssane z palca jak to określasz . Obecnej sytuacji nie znasz kolego !!!
anonimowy 2017-01-30 03:23
do Były skoro tak dobrze jest Pan poinformowany to zapewne wie Pan że przeciwko byłej sekretarki jest prowadzone postępowanie prokuratorskie za kradzież danych Firmy i poszukuje już tą Panią Policja
Swojak 2017-02-01 21:05
Chłopaki z Norberta chcieli 4/2 i dostali.frajerzy Ale za 7000 zł a mialo byc 7500 i się cieszyli ze podwyżki.hahaha .
A teraz się zwalniają jak przeliczyli.
7
janosik 2017-02-06 18:24
kur a gdzie kasa???????
1
nicolas 2017-02-07 12:12
chłopaki co wy wogole wypisujecie , gdzie byśmy dostali taka podstawe? system 4/2 i wypalty co miesiąc na konto? no proszę napisac konkretna nazwe firmy co ma taki system i placi tyle co nasz szef. Mowicie ze nas nieszanuje? większej liczby bzdur nigdy nieczytalem, koledzy dostaliśmy taka podstawe ze o daciach niepowinnismy wogole wspominać. nie ma nic za darmo takie jest moje zdanie, a Mackowi kibicuje oby więcej takich pracodawców na rynku transportowym.
1
Swojak 2017-02-08 05:27
To prawda kasa jest na czas.Tylko kto będzie jeździł 4/2.Chyba jakiś samogwalciciel.I nie 4/2 tylko 4/12dni.
Bo powroty jak i wyjady dacia są nie płatne a czasami od auta jest 1300 km.za Free.
1
feler K 2017-02-09 14:55
kolego Nicolas ja uważam ze masz słuszna racje w tym co piszesz, a głąby którzy sa wśród nas to naprawdę glomby, brudasy które niepotrafia dbac o auta. i co wy chcecie od tego Macieja? ja jestem bardzo zadowolony naprawdę i z wyplaty i z auta i nigdy nic na Macieja zlego nie powiem, a jak wam się praca niepodoba to ja po prostu zmiencie.zastanow się nad pytaniem" gdzie będziesz miał lepiej"?
Klakier 2017-02-10 20:29
Łubu dubu. Łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu to mówiłem ja JarzabekKoledzy Nicolas i feler ale Laurka fiu fiu tylko pozazdroscic
2
Swojak 2017-03-02 21:58
4/2 Ale płaci na czas.Pozdro.
1
Swojak 2017-03-02 22:05
Dba o dobrych kierowców i daje zarobić a jak jesteś frajer i nie umiesz palet policzyć. To zapraszam do szkoły hahaha.
Kierowca 2017-03-14 22:59
Czytniki wyłączone. Karta zablokowania. Kasa nie na czas i co jest ok swojak zal mi cię bo na głupotę niema leku
8
Nocny 2017-03-29 18:02
Chciałbym zatrudnić się w firmie.
Ale słyszałem ze brak kasy na czas i problem z kartami. Czy firma się kończy?
Z góry dzięki.
3
xpo 2017-03-30 23:01
Niech tak robia dalej do xpo przychodza nowe Dafy potrzebuja kierowcow tam chociaz kasa na czas i nie ma jazdy ladami jak tutaj za 3 tygodnie wyjdzie jakies 8kola z nadgodzinami .Byla fala zatrudnin ,teraz bedzie fala zwolnien ,ale sam sobie na to zapracowal .Przyjdzie mu zatrudniac ukraincow i tak samo skonczy jak ta firma w Belgi.
5
Swojak 2017-04-22 14:48
I co lekki poślizg z kasą i wrzalo teraz jest ok i cisza.
Swojak 2017-04-22 14:48
I co lekki poślizg z kasą i wrzalo teraz jest ok i cisza.
Jaśku 2017-05-21 11:22
Witam, na filmiku piekny czysy zestaw z chłodnia, wjazd na autostrade, kto dzis w MP jezdzi autostradami w F czy PL. No Marcin ladnie ci w kasku ale pewnie nie wiesz jak odpalic chlodnie. Porazka....
Jaśku 2017-05-21 11:23
Witam, na filmiku piekny czysy zestaw z chłodnia, wjazd na autostrade, kto dzis w MP jezdzi autostradami w F czy PL. No Marcin ladnie ci w kasku ale pewnie nie wiesz jak odpalic chlodnie. Porazka....
Xxxx 2017-06-27 21:28
Dawno żadnego wpisu.
Nikt nie chwali ani się nie żali.
Czyli robota się podoba:)
2
Przemysław L. 2017-07-03 22:00
Do mnie nie zadzwoni że 200 dniówki daje za drogi Byłem i tak go ZNiszczeee buuuubuuu
1
jaaa 2017-07-05 15:30
Z tą terminowością wypłat to chyba żart
4
jaaa 2017-07-05 15:31
Z tą terminowością wypłat to chyba żart
5
wkużona żona a to juz nie żart 2017-07-06 13:46
Właśnie dostaliśmy sms z enei że do drugiego prąd nie zapłacony, wypłata ponoć ma być w następnym tygodniu może nam prądu nie odetną do tego czasu, albo nie wiem może polecieć do sąsiadki pożyczyć! Bo to moje zobowiązania są a nie Pana Marcina! A mąż wolontariat może podpisał ja sama nie wiem?!!!
7
Żona kierowcy... 2017-07-06 23:31
Kolejny raz wypłata nie będzie na czas. Niestety banki raczej trzymają się terminów.
Wypłata ma być niby dopiero 10.07., a kiedy dotrze na konto nie wiadomo. Panie Macieju
z tej strony żona Pana kierowcy. Bardzo mocno odpiera Pan zarzuty ze strony kierowców,
ale bardzo proszę o informację kiedy dokładnie wpłynie wypłata. Nie lubię obrażania się
wzajemnie na forum, ale chyba traktowanie w ten sposób kierowców i ich rodzin, dzieci
nie świadczy o Panu za ładnie. Chyba nie na tym polega wzajemna współpraca, że Pana
pracownica wydzwania po kierowcach z informacją, że wypłata jak zwykle zresztą nie
będzie na czas. Może szanujmy się nawzajem. To już nie czasy kiedy ludzie prosili się
o pracę. Na szczęście czasy się zmieniają.
I tak poproszę o informację o terminie wypłaty wynagrodzenia za miesiąc czerwiec.
12
XYZ 2017-07-12 16:35
Ja nie dostałem
Żona kierowcy 2017-07-12 17:58
Mój mąż też nie...
1
XPO II 2017-07-15 15:00
Szef OK ale gdzieś się pogubił, a szkoda ...
1
Wertus 2017-07-18 22:15
Widzę pieniążki już weszły i żony zadowolone.
Do zobaczenia na forum za miesiąc
po 5-tym.
1
kierowca 2017-07-19 06:03
Proszę o kometarz jak wygląda praca na busach
XYZ 2017-07-19 08:52
Tobie weszły?
1
ODP 2017-07-19 20:46
Do zobaczenia!? Czyli sam potwierdzasz, że nieterminowosc wypłat w tej firmie stała sie już regułą.
2
Żona kierowcy 2017-07-19 20:52
Żony piszą na forum w imieniu mężów, dzieci i swoim włąsnym. Może dlatego, że to one płaca rachunki i odbieraja ewentualne wezwania do zapłaty. Szydera nieuzasadniona. Pewnie Wertus nie ma żony.
3
Ruski 2017-07-21 07:19
Właśnie miałem dzwonić do firmy w sprawie pracy ale dobrze że wcześniej poczytałem o niej nie!!!!
3
Kierowca ze scanii 2017-07-26 14:18
Faaajnie usuwają nie wygodne komentarze. Pogratulować !!!
4
Edy 2017-07-26 22:53
A Ja pracuje tu 1,5 roku i pomimo braku nie zawsze na czas wypłaty uważam że firma jest ok.
Znam kierowców z xpo co się zwalniają już od kiedy zacząłem prace i dalej ich widze na bazach.
Kierowca 2017-07-27 08:04
Firma godna polecenia dobra współpraca pomiędzy kierowcą a spedytorem, dobre zarobki
2
XYZ 2017-07-31 21:45
Tylko kasa nie na czas
Wertus 2017-08-01 13:21
Zbliża się 5 i aktywność na forum będzie większa :)
2
Wertus 2017-08-10 21:31
Wkurzona żona (wkużona żona )
Analfabetka nie ma zamiaru już się
pochwalić że firma przelała wypłatę przed czasem.
2
Andreas 2017-08-29 17:23
Najslabszym ogniwem W tej firmie to ten burak od rozliczen. Nie jeden juz kierowca odszedl przez niego bo niechcial byc okradany. Brak szacunku do kierowcow to bije od niego na odleglosc, szef jest nawet OK widac ze sie stara pozyskac kierowcow ale z tym burakiem niewiele zdziala za chwile znowu kilku z nas sie zwolni. Panie Pełka czy naprawde nie ma nikogo innego W pana firmie aby mogl zajmowac sie kierowcami a W szczegolnosci rozliczeniami taki ktory bedzie uczciwy ?
1
XYZ 2017-08-29 21:30
Chciałem pozdrowić wkurzoną żonę
gonzo91911 2017-08-31 13:05
może coś więcej o firmie : jakie sprzęty,trasy,czy ze zjazdami problem,gdzie podmianki,
Wertus 2017-09-03 19:50
Podmianki starają się robić w D Ale nie zawsze wychodzi.Namawiają żeby zostać dłużej ale nic na siłę. Sprzęt w miarę nowy i zadbany.
Wilk 2017-09-13 16:36
A jak to jes tam na busach?
Zostaw swoją opinię o Mp-Trans Transport Maciej Pełka - Poddębice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mp-Trans Transport Maciej Pełka