logo Chemorozruch Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Remontów i Modernizacji

Chemorozruch Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Remontów i Modernizacji

Puławy

Opinie o Chemorozruch Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Remontów i Modernizacji

pracownik20013 2013-12-12 15:40:28
to firma to jedna wielka porazka!!!!! czekam tylko na inna oferte i spadam z tamtad.
tam zarabiaja tylko pupile kierownika czyli "stara gwardia"
zarobki az zal mówic[usunięte przez moderatora]
pracownik000000 2014-02-23 11:00:36
zgadzam się rób wszystko spawaj dwoma metodami składaj praca po 10 godzin soboty nawet niedziela i jaka wysłata 2,3 tys Śmieszne!!!!
byly-pracownik 2014-03-12 17:01:54
na rozmowie kwalfikacyjnej dyrektor(usunięte przez administratora) obiecuje zlote gory. (usunięte przez administratora)
Tadeusiak 2014-03-25 14:05:01
(usunięte przez administratora)dyrektor nie ma pojęcia o stawkach i o robocie, zatrudniają po rodzinie !! mało płacą duża rotacja pracowników, !!!!!!!!!!!!!!1
nn 2014-04-02 16:18:51
najgorsze rozwiazanie to chemorozruch!! chrzesniak brygadzisty swierzo po zawodowce wiecej zarabia niz spawacze z 20 letnim stazem. wyzysk i upodlenie.
mikolaj 2014-06-02 21:10:19
porazka, totalne nieporozumienie. nie masz ukladow, to nie zarobisz. szkoda czasu.
doktor, E 2014-07-19 11:15:35
najwieksze(usunięte przez administratora)w jakie sie wpakowalem. odradzam kazdemu. jako wykfalfikowany spawacz - dostalem wyplate jak moj sasiad - ochroniarz w biedronce. szkoda czasu na ta firme.
bubel 2014-11-03 08:47:50
tez sie zgadzam z tymi opiniami
ciekawy 2014-11-14 15:43:18
Witam
Ile tan zarobi spawacz za zwykły miesiąc 176 godzinny?
wolny 2014-12-21 15:51:52
wole ulotki rozdawac niz spawac w chemorozruchu! TIGOWCY SIE SZANUJA I UCIEKAJA. wyplaty glodowe.
obywatel 2015-02-07 17:11:13
widocznie Pan X za mało interesuje się Małopolskim rynkiem pracy, wole 2,3 co miesiąc jak 6 tys. raz na dwa lub trzy albo wcale. A to że się ma kartki żywnościowe 10 zł za dzień , jest social!!! Bardzo porządna firma . łapy precz od CHEMOROZRUCHu .
Były 2015-04-27 14:35:47
Witam wszystkich zainteresowanych pracą w Chemorozruchu. Na wstępie należy zaznaczyć że firma ta dzieli się na wiele wydziałów jak np Puławy Płock czy Oświęcim. Nie wszędzie jest ,,źle,, choć to może zbyt ostrożne stwierdzenie. Zarobki? Nowo przyjęty spawacz nawet z doświadczeniem i uprawnieniami na start dostanie... 12zł BRUTTO! Czyli magiczne 1700zł brutto (ok 1300 netto).
Nikt nie przejmuje się pracownikiem i panuje przeświadczenie ze nie przyjmują ludzi ,,do myśleni,,
Kuszą delegacjami poduszkami podwyzkami i premiami. Kiedyś... niedługo... w sezonie...
nic z tych rzeczy. Nie ma też szans na awans czy rozwój. firma nie zamierza dokładać do pracownika. O wszystko trzeba się prosić a często brakuje nawet narzędzi do pracy. Często brakuje nawet podstawowych rzeczy bo ,,magazynier,, ma potrzeby... A wręcz kleptomanie...
Kończąc opis i opinie szczerze nie poleca m i praca tam może być jedynie aktem desperacji
Były pracownik 2015-07-24 12:04:48
Te obywatel!!! z którego biura jesteś??? czyją stopę li... że tak ładnie się wypowiadasz??? ja pracowałem w Płockim oddziale i nie polecam Chyba że ktoś desperatem jest. Więcej nie będę pisał bo brak słów. Trzeba się przyjąć i zobaczyć to g...o jakie tam jest. POZDRO dla Pana Marcina W. Niedługo Oświęcim cię sam zdejmie ze stołka!!!!
wiesiu 123 2015-08-10 16:55:34
Bardzo marne wypłaty , w ubiegłym roku o tej samem porze zarobiłem netto 2500 teraz zarabiam 1900 , zero premii tylko ciągle się gada , że mamy za małą wydajność , że kryzys na rynku i takie tam . Wszystkim radzę szukać innej pracy .
nowy... 2015-08-10 18:37:31
to ładnie sie wpier... widze... :/
Pavlo 2015-08-11 22:39:04
Witam,
Panowie czy ktoś może mi doradzić, szukam pracy jako monter/ślusarz, kiedyś pracowałem w innej firmie montażowej w Płocku, niestety upadła. Od dłuższego czasu szukam roboty, moje braciaki mówią mi że robota jest w Chemorozruchu. czy ktoś może mi powiedzieć ile na prawdę za godzinę pracy mogę zarobić i co z nadgodzinami. Bo czytam to co piszecie i 1900 zł za monterkę to chyba żart?
bolek 2015-08-25 21:45:55
nowy prezes tak roz...pszył ze naprawde nie zarobisz więcej jak w biedronce najgorsze jest to ze fra..r zawsze się znajdzie jak nasz obywatel i z tymi godzinami to jest własnie polityka firmy robisz do 22 w nocy bo jest robota a płacą tylko za 8 godzin reszta znika dziwne ze jeszcze nikt nie poszedł z tym do sądu
rex 2015-08-29 11:39:08
Kto nie dochodzi swoich praw nie ma ich wcale – maksyma prawa rzymskiego, na którym oparte jest prawo współczesne.
białymurzyn 2015-08-29 12:29:55
firma kogucik, wysokie wymagania - mała płaca, jednym słowem chaos! Jedyny plus to przelew zawsze 10. Po za tym nie polecam, zresztą przepracujesz miesiąc to się przekonasz.
Heniek 2015-09-29 22:17:24
Ludzie !!!
Liczycie godziny przepracowane razy stawka razy 50-tki które obiecują i się cieszycie,po wypłacie szok :gdzie są moje pieniądze? No i co?? dzień po wypłacie bunt,a od poniedziałku dalej tyracie jak woły. Jakie wnioski? pracodawca uważa że wam tak pasuje i po jaki ....j ma coś zmieniać.
płock 2015-10-04 16:37:56
ta firma to porazka mala stawka premia przyznana za nadgodziny jest obcinana paca w delegacji za 2,5 tyś z nadgodzinami a dyrektor Marcin tylko obiecuje i kity ludziom wciska PORAZKA DOBRZE ZE JUZ TAM NIE PRACUJE .NIE POLECAM ZŁODZIEJE
1
Mateusz 2015-10-08 23:32:01
Ta firma to jedna wielka porażka . wypłaty na poziomie 1500zł-1800zł nie ma co liczyć na więcej i nie ma co wierzyć w to co obiecuje dyrektor czy prezes bo to jedna wielka ściema . czekam na inną oferte pracy i pożegnam się z tym syfem. ludzie z kilkuletnim doświadczeniem zarabiają śmieciowe . praca w tej firmie to jedna wielka pomyłka.
były spawacz 2015-10-11 07:59:09
pracowałem w tej firmie ODDZIAŁ PLOCK jako spawacz porazka od strony zarobkowej marcinek tylko obiecuje , oszukuje i okrada pracowników.ludzie przejrzyjcie na oczy co tam sie dzieje.ODRADZAM
bogus 2015-12-10 18:59:36
witam moze sie ktos wypowiedziec odnosnie stanowisk umyslowych? jak wyglada praca płaca czy sa szkolenia ndt itd itd dzieki za jakies info
ZIN 2015-12-10 22:07:09
OSZUŚCI !!! F.V 30 DNI PO TERMINIE NIE PŁACĄ.SKANDALICZNE ZASADY ,
DYREKTOR ZAPŁACI JEŚLI ZECHCE .INFO Z KSIĘGOWOŚCI
puc 2016-01-11 07:10:28
Buhha dobre praca odpowiada spawacze za 1800 zł robią na delegacji kasjerka w biedronce ma więcej ,Pozytywne opinie wypisują PO paprań cy z biura ja sam robię za 13 brutto spawam kręcę kluczem i wszystko naraz dajcie se spokój jak już raz wejdziesz w takie g....no to potem ciężko wyjść wiem po sobie
okradany 2015 2016-01-31 16:37:44
Muszę przyznać że rzeczywiście firma jest wielką porażką.
Nie płaci pracownikom,nie ma sprzętu, prowizorka i amatorstwo. Dziwie się że ludzie jeszcze nie poodchodzili,mimo że mają tak śmieszne stawki i co miesiąc są jawnie okradani. Jedyne co firma ma to głupich ludzi którzy ciągną te remonty. Ci co przeszli z Nafty i zorientowali się w co wdepneli,sami już odeszli. Pracowałem w firmie podwykonawczej i mam dużo więcej do łapy niż oni brutto.
A kierownictwo? Parówa i Ponton nie mają kompletnie wiedzy a Jacek "całusek" udaje że coś wie a wszystko spycha na ludzi. Jego standardowy tekst- "Musicie pokombinować" i znika niewiadomo gdzie. Jeszcze jest dwóch kierowników ale u nich nie robiłem. Podobno ogarnięci tylko że u nich trzeba robić bo jak nie to wrócisz do domu i możesz dostać telefon że jutro już nie przychodzisz, zero tłumaczenia. U pseudo kierownika Jacka może nie być roboty a i tak kolejnego dnia dorzuca osób bo nie wie co się dzieje na robocie. Trzech stoi a jeden robi- stary chemoroid.
Po tym co się nasłuchałem od ludzi z chemo prace w tej firmie odradzam, ale jak trafisz z wynajmu pseudo kierowników, nie jest źle.
bosman 2016-02-09 15:16:26
Porażka ta firma odradzam kierownicy zero pojęcia o robocie nie mają co się dziwić skoro i bez wykształcenia marne płące i wyzysk pracowników .
bosman 2016-02-09 15:16:27
Porażka ta firma odradzam kierownicy zero pojęcia o robocie nie mają co się dziwić skoro i bez wykształcenia marne płące i wyzysk pracowników .
Kasa najważniejsza 2016-02-09 18:41:31
Szukam pracy. Przeglądam od dawna oferty, szczególnie na jednym z popularnych portali, a tam znalazłam dzisiaj aż 9 ofert (nadanych od 18.01. do 05.02): pracownik biurowy, działu zaopatrzenia i marketingu dla osób niepełnosprawnych (pierwszy raz widzę, żeby ta firma zatrudniała takie osoby - z reguły to mają wymagania nie z tej ziemi) i w dodatku "ze znacznym stopniem niepełnosprawności i szczególnymi schorzeniami". Z całym szacunkiem dla tych osób niepełnosprawnych (sama mam grupę), ale Chemorozruch nie wie chyba co pisze. I w dodatku wymagają od tych potencjalnych pracowników: "analizy i porównywania ofert handlowych", "analizy rynku". Cieszę się, że Chemorozruch nagle zaczął tak dbać i troszczyć się o zatrudnienie osób niepełnosprawnych, ale bardziej cieszyłabym się gdyby był realistą (znaczny stopień niepełnosprawności = całkowita niezdolność do pracy i samodzielnej egzystencji, a szczególne schorzenia = upośledzenie, zaburzenia psychiczne i chyba epilepsja jeśli dobrze pamiętam), chyba że jest już realistą pod innym względem: dofinansowanie do wynagrodzenia takiego pracownika z PFRON wynosi obecnie: 1800 zł (I-sza grupa) + 600 zł (z tytułu posiadania szczególnego schorzenia) = 2400 zł miesięcznie i jest to maksymalna kwota jaką pracodawca może otrzymać z tytułu zatrudnienia osoby niepełnosprawnej. A czytając poprzednie wpisy to pewnie "lecą na kasę". Szkoda mi tylko wszystkich pracowników niepełnosprawnych, bo w większości - jak się słyszy - to są zatrudniani z reguły z powodu idących za nimi pieniędzy, a nie z powodu ich wiedzy, umiejętności, doświadczenia, pracowitości, sumienności, dokładności i zaangażowania w wykonywaniu powierzonych im obowiązków. Mają, mimo swoich pewnych ograniczeń i dysfunkcji organizmu wiele zalet, wiele przydatnych w pracy cech i wiele do zaoferowania jako pracownicy.
Kasa najważniejsza 2016-02-09 18:57:27
Mała korekta: chodziło mi o Przedsiębiorstwo Remontów i Modernizacji „CHEMOROZRUCH” Sp. z o.o. z siedzibą w Oświęcimiu”.
Marek 2016-02-20 12:08:41
W biurach jest coraz więcej młodych osób i to jest na duży plus. Tylko na ile starczy im zapału i chęci jak z miesiąca na miesiąc dostają coraz mniejsze wypłaty. Konkurencja nie śpi i za chwilę wszystko się może zmienić i pewnie tak będzie. Dlatego tylko ocena dostateczna
1
gugu 2016-03-15 22:54:43
Pozdro dla Jacka. Na robocie 3 stoi jeden robi.Kolejnego dnia dorzuca kolejnych i już 5 stoi,jeden robi. Jak spytasz go albo Leszka ile jest roboty,jak powie że mało to znaczy że nie ma nic i będzie spanie w kontenerze. Jak twierdzi że jest dużo roboty i potrzeba np 6 osób to znaczy że jest mało i 5 osób będzie robić jedną szlifierką, a potrzebne są jedynie dwie osoby. A inni zapierdalają za dwóch bo Szymon odmówił ludzi z wynajmu, a wypłata i tak taka sama jak za spanie u Jacka. Dobrze że już mnie nie ma w tej pojeb.... firmie. Szkoda tylko niektórych chłopaków..
kokon 2016-03-20 20:44:30
firma rzetelna solidna i uczciwa wysokie zarobki malo roboty wszystko na czas, kadra wykwalifikowana,spawacze i monterzy na wysokim poziomie zarobki od 2800 do 4500 netto polecam
Banan 2016-03-26 16:29:42
Co to za pała z biura wypisuje te pozytywne opinie potrafią zapłacić 1000 zł na rękę z miesiac tyrki tłumacząc się ze nie ma przerobu
najemny robol 2016-04-15 10:15:03
Większość negatywnych opinii pokrywa się z moimi doświadczeniami. Straciłem nerwy , zdrowie i pieniądze. Duża rotacja ambitnych i doświadczonych pracowników , zostają miernoty lub nie mający innych możliwości.
najem 2016-04-21 22:20:46
A ja nie nażekam. Ostatnio na klausie przez 3 dni wymienłem dwie uszczelki fi 80. A potem kierownik zapomniał mi powiedzieć że mam nie przyjść do pracy aż musiał polecieć do dyrektora na naradę. Pół dnia zleciało i pojechałem na inną robotę nikt nie powiedział co zabrać i kolejnego dnia zbierano sprzęt. Mineło dwa dni a ja i Ci co ze mną byli dopiero zaczeli robotę. Ważne że godziny lecą. Nikt nad niczym nie panuje. Aby u jednego kierownika wiesz co masz robić i jak coś kiedy nie ma roboty masz nie przychodzić.
były 2016-04-29 17:49:18
kokon czego sie naćpałeś ?
wkur.. wynajem 2016-05-29 13:21:13
Już mnie to zaczyna wkur..
Tylko wrócił kierowniczek z chorobowego od razu kazano nam nie przychodzić. Kiedyś go spotkam na mieście....Teraz czekasz na telefon i nie wiesz kiedy znowu wrócisz do pracy. A miesiąc leci i poźniej marna wypłata.
2
Bonus 2016-10-14 19:36:04
Witam jak sytuacja w Oświęcimiu ..?
Idzie mu dobremu? - podobno macie dużo roboty, warto się tam przyjmować.?
sąsiad 2016-10-15 19:41:16
Witam
Chyba nie za rewelacyjnie tam płacą bo co kilka tygodni szukają spawaczy.Dobrego pracodawcę to by ludzie sami znaleźli.
Bonus 2016-10-15 19:53:26
Mało jest takich zakładów!
Nikt z załogi się nie wypowie ?
jano 2016-10-21 19:14:28
Witam jak się maja spawacze tig q tej firmie jakie stawki i czy dużo wyjazdow na delegacje
Zostaw swoją opinię o Chemorozruch Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Remontów i Modernizacji - Puławy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Chemorozruch Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Remontów i Modernizacji