brak logo

Wiza Sp.j. Fabryka Mebli E. G. Wiśniewscy

Kostrzyn

Opinie o Wiza Sp.j. Fabryka Mebli E. G. Wiśniewscy

vvv 2016-02-26 13:00:18
Jest jako tako ale lepiej niż było.... Informacja o dojściu do luca do niemiec jest optymistyczna. witka nie ma i idzie haha
Steve Jobs 2016-03-01 22:02:46
A jak
tam pakownia? Benek,młody Kiniu, Gumiś? Prawda,że Jacek się rozszedł z Madzią?
PP 2016-03-02 10:01:45
pakownia ma sie dobrze, Gumiś również, temat ostatni daleka historia..........
Steve Jobs 2016-03-02 21:48:36
Kto tam rządzi teraz? Witek z Jacusiem nadal szaleje? a na magazynie kto panuje? Wąsik i Jasiu jeszcze jeżdżą dla Wizy?
strongmen 2016-03-03 20:33:15
zamknac ta szope... Jacek na czele i te stare jelopy ktore udaja fachowcow... cyrk na kolkach
woz 2016-03-04 09:48:59
Jacka dawno temu powinni wywalic. Gdzie go dacie to zle sie robi
Ostatni sprawiedliwy. 2016-03-04 17:36:56
Pracuję z Jackiem w jednej firmie dłuższy czas znamy się tylko z widzenia. Sprawy prywatne a sprawy zawodowe trzeba umieć rozdzielić drodzy czytelnicy.Uważam że Jacek jest odpowiednią osobą na dane stanowisko.To że firma miała problemy przez dany okres nie można obarczać jego osobą.Dlaczego nikt z was w czasie współpracy z Sofą.Com nie udzielał się negatywnie ponieważ firma miała środki na materiał.A w tej chwili nie ma gotówki na czas to Jacek jest "be" śmiech na sali.Niekiedy dochodziło między nami do sprzeczek ale nadal uważam że jest mocnym ogniwem w tych ciężkich czasach.
PP 2016-03-08 12:32:12
thx
ferdek 2016-03-09 00:13:37
Tak byc nie bedzie halinka dzwon po A zakrzewskiego bo waldus anglika nie zalatwi ali ji z faja wodna przyjechal
Nn 2016-03-09 22:57:01
A Ty PPj z kolega tapiceremD na detox to i fabryka na nogi stanie!
tyryry 2016-03-30 09:36:46
jacek cały czas na podatni szaleje?
Gal 2016-04-04 12:25:35
Szukajcie ludzie roboty bo Fabryka Mebli Wiza idzie na dno i Was ciągnie razem ze sobą
iluzja 2016-04-05 09:51:47
zarobki fachowców 3800-5000 czyli jak w innych porzadnych firmach. (opodatkowane, z ubezpieczeniem)
żeby wstać na nogi znajdźcie ludzi zaangażowanych... to fundament firmy.
A nie pijaków cpunow i memeje
i szefa zmienic...
binladen 2016-04-06 23:21:07
ja jacka widze do zbierania kamieni na polu niech porobi tam troche i niech zawola swoich kolesi z biura niech zobacza co to robota za 6zl/h
barack obama 2016-04-06 23:31:22
jak widzicie jacka wkurwionego albo jak szaleje to znaczy ze na glodzie jest
hogan 2016-04-06 23:40:37
ja uwazam ze nasz ,szef wszystkich szefow, jest ok :D (zarcik)
ori 2016-04-07 00:31:36
ok my jako firma zrobimy zrzutke dla jacka i jako firma zasponsorujemy mu te odzywki niezbedne dla funkcjonowania i wtedy bedzie spokojny najlepiej wyslijmy go do holandii i niech go janek tam zostawi i niech go meskie dziwki przerobia.....
Ostatni sprawiedliwy. 2016-04-07 19:26:44
Ludzie co z wami szukacie kozła ofiarnego nie tędy droga zostawcie Jacka w spokoju.
ZIĘTEK 2016-04-08 15:24:14
Ktoś tu szuka KOZŁA???
kia 2016-04-10 15:21:48
duzo jest jackow we firmie zawsze nie wiadomo o kogo chodzi
Legenda 2016-04-12 18:44:18
Co się dzieje z wypłatą może jakas informacja dla pracowników się nalezy kiedy będzie reszta pieniedzy....Zwalniajcie ludzi a pózniej jeden robi za pięciu i mało tego za jakies marne ochłapy które wypłacane są w smiesznych ratach
Ostatni sprawiedliwy. 2016-04-25 17:14:47
Jak wiadomo cześć pracowników nie otrzymała pełnego wynagrodzenia za przepracowany miesiąc.Nie może tak być że wybrane osoby dostają całość wynagrodzenia a inna grupa czeka już trzeci tydzień.W ramach zadośćuczynienia powinny się pojawić "Przeprosiny" i każdej Osobie wypłacić 100zł za zwłokę. Dziękuje.
Dobra rada 2016-04-29 14:04:49
Filipek dla ciebie taka rada...Piotr cie jebie na kase jak to tylko mozliwe przez to ze zatrudnia do biura ludzi którzy sa nie potrzebni np takich jak Szymon( który jest jego kolegą i dlatego tu pracuje) który nic nie robi a kase pobiera za nic. nic nigdy nie wie caly czas lazi. Postaraj sie myslec samodzielnie. poszukaj kogos kto ma kontakty i zrób z niego dyrektora a nie wybierasz na Dyrektora człowieka który nie ma Zielonego pojęcia o tym biznesie i któremu tylko chodzi o pobieranie kasy co miesiąc na wlasne konto pozdrawaiam i zycze aby firma przetrwała trudny okres i sie pdniosla ale warunkiem tego jest zmiana Kierownictwa :)
Ostatni sprawiedliwy 2016-05-04 19:10:23
"Dobra rada " Gdyby nie Piotr i Reszta kierownictwa firmy już by nie było bo Filip wszystko przepuści "Postaraj się myśleć samodzielnie" ha ha ha dobre sobie trzeba mieć czym myśleć a nie być rozgarniętym jak kupa liść ;)
Łajza 2016-05-06 11:18:01
Kupa liści jest rozgarnięta,wszystko pograbiłem
Anonim 2016-05-09 22:04:07
Co z wyplatami?połowa dostaje a połowa nie.co to za firma? Myślicie tylko o swojej dupie i nie przejmujecie się ze ludzie którzy tam pracują mają rodziny które muszą utrzymać i kredyty! Was stać na wszystko ale nie każdego.każdy boi o posadę.co mamy powiedzieć żona i dziecia?że nie mamy za co jeść i na nic nas nie stać bo firma bankrutuje i nikt nas o niczym nie informuje? Życzę wam by i was kiedyś to spotkało i żebyście mówili ze na nic was nie stac! Ogarnijcie się!
kondrad 2016-05-16 01:03:37
witam czytajac opinie stwierdzam ze nie przelewa sie we firmie ale mimo to chcialbym sprobowac moze ktos podzieli sie wiedza na temat pracy,stawki,atmosfery i tym wszystkim co mogloby zachecic mnie do zlozenia cv pozdrawiam
Marinero 2016-05-17 13:46:29
Firma nie płaci firmom transportowym za wykonane przewozy. Opóźnienie zapłaty za transport 2 miesiące i nie ma z kim rozmawiać. Jedne wielkie dziadostwo
kostrzyniak 2016-05-17 23:14:04
nic dodac nic ujac: ;polski Titanic;
mlodzian 2016-05-21 22:32:46
banda idiotow... Pracownicy wola isc na L4 niz ratowac firme... 2-3 miesiace za polowe pensji byscie pracowali WSZYSCY i WYDAJNIE mimo problemow, moze by staneli na nogi.(nalezy sie to Wizie od was) Dziady zawdzieczaja wizie wszystko, a tak latwo, prostacko woleliscie isc na chorobowe i powoli topic firme. Pozniej wygadywac glupoty ze to wina szymona i piotra. Co za ludzie leczcie sie... AAaaa i jacek na kierownika !!! komus nie wyszedl ten pomysl. Szymon lepiej dogadywal sie z robolami. ale kazdy jest zly. bo wiecznie za malo placi... hahah "niech kazdy ceni sie indywidualnie a nie patrzy na innych" - kazdy ma inne umiejetnosci i checi.
mati 2016-05-22 00:39:12
teraz pracownikow bedzie sie obwinaic za sytuacje we firmie? chore
iririrwopi 2016-06-01 00:00:23
mam nadzieje ze wyjda na prosta jeszcze
Transport 2016-06-14 14:58:25
Tak więc firma nawet za transport mebli nie raczy płacić, obiecanki Pana Wiśniewskiego oraz zapewnianie że pieniędzy brakuje.
Rozumiem, ale fabryka jaką jest WIZA ma pewien obrót, a Pan W. tłumaczy to że klient z Niemiec im nie zapłacił, no fakt - 1500 zł to jest kupa pieniędzy, na które czekam od stycznia....

xxx 2016-06-15 13:43:19
wyplaty na czas... chyba się rusza
Dociekliwy 2016-06-27 12:20:39
Firmom transportowym, podwykonawcom oraz pracownikom którym WIZA nie płaci - proponuję pomoc w odzyskaniu należności, już ponad 40 tysięcy złotych trafiło na konta firm, które czekały na zapłatę od WIZY. Zapraszam,(usunięte przez administratora)
Bezintetes 2016-06-27 23:45:37
40 tysięcy złotych powiadasz dobrą reklama, zly tok myślenia. Wiza byla potega, i gdyby nie rozrzutnosc Filipka i jego osobiste dlugi nadal by nia byla. Ubezwlasnowolnic tych którzy ciągną na dno to i fabryka na nogi stanie! Podlotki nie mające wiedzy o tym co poczyniaja.
życzliwy 2016-06-29 21:56:58
święta prawda, dwaj gówniaże co nie mają zielonego pojęcia o prowadzeniu firmy, jakby nie Majkel to już dawno by zbańczyli, no ale dobrze mi życzę i mam nadzieje że się jeszcze ogarną i zmądrzeją szczególnie Filipek
Robol 2016-07-07 23:36:52
Prezesa Filipa i tak prędzej czy później wywioza penery, szkoda fabryki i tego że zszargal to na co jego Ojciec ciężko pracował!
pip 2016-07-20 18:35:13
Trudno mi zrozumieć jak można nie zapłacić pracownikom wypłaty za miesiąc czerwiec,być tak obojętnym dla ludzi którzy naprawdę chcieli dobrze,i w tak małym mieście udawać na ulicy ze nic się nie dzieje. Żal patrzeć ze brak pieniędzy na wpłaty a na rozrzutne życie PREZESA jest.Jeszcze więcej na portalach społecznościowych informacji z"ubogiego życia" proszę zamieszczać a na pewno karma nie wróci!!!! Zrobiliście wielu osobą dużą krzywdę!
Wsciekla 2016-07-21 19:45:25
Dokładnie, ludzie teraz za co żyć nie mają mało tego na wypłaty nie mamy co liczyć! Oby to wróciło do Naszego Prezesika!!!!
AN 2016-07-23 15:25:09
Czy ktoś wie co tak naprawdę się tu dzieje?
AN 2016-07-23 15:28:31
Mój mąż dostał wypowiedzenie teraz go zatrzymują obiecując zatrudnienie. Czy można zaufać?
pip 2016-07-26 15:38:24
Po tym co zrobili ludziom nie wierzyłabym już wogóle. Jeszcze będą prosić wykwalifikowanych pracowników o powrót. Nie rozumieją jak wytłumaczyć dzieciom ze nie pojada na wakacje bo rodzica "Wisniewscy" oszukali . Liczymy tylko na to ze do nich to co zrobili wielu rodzinom wróci!!!

Jak ktoś tam zostanie ten sam scenariusz będzie miał przed Bożym Narodzeniem !
2
AN 2016-07-27 07:13:07
Ja też podchodzę do tego z ogromną rezerwą, jednak z tego co wiem to wiele osób wciąż tam zostało.
1
pip 2016-07-27 08:48:06
Wiele osób wciąż został bo w Tej fabryce pracowali ludzie po wiele lat i są na 3 miesięcznych wypowiedzeniach. Chodzą do pracy łudząc się ze ktoś im za to zapłaci . Pozostała cześć osób przeszła bądź przechodzi pod skrzydła nowej" spółki "Nordicsofa. Bedze to ok dzieści osób.Te osoby w całości lub po części otrzymują wynagrodzenie aby nie podejmowały żadnych kroków prawnych w odzyskaniu płacy. Innym którzy tyle lat tam pracowali pozostała już tylko ta droga. Idąc po wypłaty panie w kadrach twierdzą ze jeżeli jesteś już w planach Nordicsofa lub nie otrzymałeś wypowiedzenia to po wypłatę masz zgłaszać sie do" Majkela" jeżeli z Wizy to do Filipa .... czyli dostaniesz na pewno !
7
Lid 2016-08-04 10:49:34
Witam. Czy ktoś dysponuje telefonem kontaktowym do biura? Te podane na stronie niestety nie są odbierane
Stevie 2016-08-24 08:45:31
I co tam we Wizie? Praca jest? Czy zakład stoi?
Jacek był i Jacka nie ma :(
chlop z mazur 2016-08-24 16:15:33
i tak jest nie dobry dla ludzi , dla pracownikow: mam taczke ognojona na sprzedaz jakby co
Stevie 2016-09-20 16:54:39
I co tam słychać we wizie? praca jest?
feel me 2016-10-13 20:24:51
No dobra, ale zastanawiam się jednak czy wypłata jest u nich w pełni terminowa, wiecie może? Chętnie bym się załapał, bo na pewno dbają o niezłe zatrudnienie w firmie, zwłaszcza o benefity socjalne nawet dla początkujących pracowników. Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Wiza Sp.j. Fabryka Mebli E. G. Wiśniewscy - Kostrzyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wiza Sp.j. Fabryka Mebli E. G. Wiśniewscy