Nescom sp. z. o. o.

Warszawa

Opinie o Nescom sp. z. o. o.

fx pro 2016-09-14 18:46
Chyba jedyna normalna firma w tej branży.
5
Andrzej 2016-09-23 15:22
Święta prawda.
15
Remek 2016-09-26 18:44
Ktoś był na rozmowie kwalifikacyjnej lub pracował? Bo nie wiem czy warto iść
7
Tenduts 2016-09-28 20:25
Warto iść na rozmowę ? Bo do mnie też dzwonili żebym przyszedł i jestem ciekaw czego się spodziewać po firmie bez historii w sieci ?
mmm 2016-09-28 23:08
I jak byłeś na rozmowie? Ja mam jutro.
Tenduts 2016-09-29 05:28
Na którą masz ? Ja na 99 procent rezygnuje.
13
tenduts 2016-09-29 11:48
Jak tam rozmowa ? coś konkretnego zaproponowali ?
As_ja 2016-09-29 19:08
Strata czasu i atlasu
18
hornwaldt 2016-10-06 13:42
Na podstawie jakich przesłanek tak uważasz ?
1
Kamil 2016-10-20 05:17
Dlaczego takie firmy jeszcze istnieją ?
5
Rague 2016-10-20 12:04
Ja byłem na rozmowie i w sumie wiem, że w sprzedaży głównie zarabia się na prowizjach. Mam doświadczenie w handlu ok 8lat i powiem tak, firma wygląda na porządną, dają szkolenia ze znajomości rynku, akcji,walut itp., wygląda to naprawdę spoko. We wtorek mam szkolenie i chętnie się na nie wybiorę. W końcu, kto nie spróbuje ten się nie dowie jak to jest naprawdę. Poza tym, czego w dzisiejszych czasach oczekujecie? Za free nikt Wam nie zapłaci. A ja chcę zobaczyć i nauczyć się nowego fachu. Myślę,że warto:) Zresztą sami się przekonajcie, najlepiej mówić źle, ale dziś zdobyć nowe umiejętności zawodowe to nie tak łatwo. Siema!!
7
Kamil 2016-10-27 05:54
Dobrze i prawdziwie napisałeś.
6
Loli 2016-11-02 18:40
Witam.
Jutro mam rozmowe kwalfikacyjna w tej firmie. MOJE pytanie brzmi, czy warto? ;)
Loli 2016-11-02 18:42
Witam.
Jutro mam rozmowe kwalfikacyjna w tej firmie. MOJE pytanie brzmi, czy warto? ;)
Dark 2016-11-04 09:34
jak dla mnie nie warto. byłem tam i pracowałem.(usunięte przez administratora) szkoda czasu tylko. pozytywne opinie są tylko od pracowników
8
Bartek 2016-11-07 17:56
Możesz napisać coś więcej? Na czym polegały Twoje obowiązki? Jak wygląda wynagrodzenie? Umowa? Dlaczego zrezygnowałeś?
des 2016-11-24 19:17
Ja pracuje tutaj i polecam. Szef jest spoko , atmosfera miła. Jest to praca wyłącznie dla ludzi z ambicjami i determinacją.
1
Marek Nes 2016-12-07 21:13
kto nie był i nie pracował niech się nie wypowiada. Mi praca odpowiada, mam kozak zespół, trzeba ciężko pracować ale wiemy za co to robimy. Osoby które odpadły bo były za słabe teraz płaczą przed laptopem że firma bez historii etc, łysy szef! Kto ma ochotę na progres mentalny a przede wszystkim finansowy zapraszam, a kto jest leniem i lebiegą niech idzie na pośredniak :) Pozdrawiam
4
Sajmon 2017-04-18 18:05
Czym ta firma się zajmuje?
Sz. Pred 2017-05-19 07:48
agresywnym marketingiem forexa itp. zaleca się firmę tę omijać...
9
łababeluba 2017-07-29 00:00
Proszę uważać na tych ludzi zwłaszcza na łysego wychudzonego "prezesa" karola d.
5
Przemek 2017-08-28 12:33
Omijać firmę szerokim łukiem oszuści i złodzieje!!!!!!
2
Mateus 2017-09-13 23:33
Firma, która chce uchodzić za poważną, a jedynie to zgraja gnojów z wybujałymi ambicjami, bez żadnej wodzy jeden jest głupszy od drugiego, a jedyna umiejetność jaką te głąby posiadają to branie rożnych środków oraz bajera. Ewentualnie gapienie sie w ekran, laptopów, którzy sami przynoszą, bo pracodawca nawet w stanie tego mie jest zapewnić.
Pani Michalina 2017-09-14 14:47
Uwaga na firmę! W firmie jest jeden manager, który pisze do każdej pracującej tam kobiety i nie tylko. Kierownictwo Mic z tym nie robi, a to podchodzi już pod mobbing, sprawa jest zgłoszona na policję.
Zyz 2017-09-18 21:28
Jak ktoś sie zastanawia czy warto iść na rozmowę kwalifikacyjną do firmy to odpowiedz brzmi nie. Przyszedł rudy grubas i próbuje opowiadać ile to nie zarobię, ogólnie firma śmierdzi na kilometrów, opinie nie biorą sie z nikąd
Zostaw swoją opinię o Nescom sp. z. o. o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nescom sp. z. o. o.