brak logo

F.S.E. Tamel S.A.

Tarnów

Opinie o F.S.E. Tamel S.A.

odp 2016-05-23 12:40
Jak wygląda sytuacja zatrudnienia przez Agencję Pracy Tymczasowej dedykowanej mim pod Tamel?

Rożnie.

Obraz pracy nakreślony przy rozmowach o pracę może nieco odbiegać od rzeczywistości. Nie spodziewajmy się cudów.
Swoją drogę do kariery jakoś rozpocząć trzeba. Agencja przyjmuje głownie młodych ludzi, którzy wymagań szczególnych jeszcze nie mają albo obmyślają je szybko na kolanie w czasie rozmowy kwalifikacyjnej to Agencja jak zawsze to wykorzysta. I tak mamy : Pierwsza umowa rzekomo ma być próbna . Można też później rzekomo ubiegać się o podwyżkę . Nie nie ma się co łudzić . Nie po to powstała Agencja Pracy Tymczasowej , żeby pracownik zbijał kokosy. Kolejne umowy będą kilkumiesięczne aż do wyczerpania limitu 18 miesięcy. Później zwolnienie . Dostajemy świadectwo pracy . Nie otrzymujemy odprawy . Zostajemy zatrudnieni przez agencję na kolejne umowy tymczasowe. Z sezonowców stajemy się weteranami.

W razie zwolnienia ze strony pracodawcy otrzymujemy wypowiedzenie , którego długość zależy okresu na jaki zostaliśmy zatrudnieni. Urlop jest wliczany w okres wypowiedzenia. Wypłaty ekwiwalentu za zgromadzony urlop się nie spodziewajmy.

Można przepracować rok , półtora i dłużej , ale odprawy nie są wypłacane.

Podwyżek inflacyjnych z końcem stycznia nie było dla osób zatrudnionych przez Agencje , z kolei na Tamelu są. Tutaj mamy nie tyle stagnację co marsz do tyłu.

Przenosin na Tamel nie było. Są osoby , które przez agencje pracy są zatrudnione od kilku lat.

Najlepiej nie dawać o sobie znać w tej firmie. Tak jest bezpieczniej i nie trzeba się martwić , że ktoś cię obserwuje za plecami i w pewnym momencie naskarży prezesowi czy przełożonemu nie wiadomo co. Jak przedszkolak. Możesz projektować każdy silnik ogniostrzelne , Fumexy , przewymiarowane , z deratingu pod falowniki , klasy temperaturowe, dwubiegi pamy , duale , ale na donosicieli nie ma moc
odp 2016-05-23 12:46
Na donosicieli na Tamelu nie ma mocnych.

Możesz projektować każdy silnik ogniostrzelne , Fumexy , przewymiarowane , z deratingu pod falowniki , klasy temperaturowe, dwubiegi pamy , duale , ale na donosicieli nie ma mocnych. Najlepiej siedzieć cicho , nic nie robić , im mniej donosicieli o tobie wie tym jesteś większy "fachowiec" na Tamelu. Nie przepracujemy się a dzień nam i tak zleci.

Próby typu robione do silników są głownie sprzed 8 lat , na blachach , które miały inną indukcyjność niż obecne . Konstruktorzy powinni posiadać też dar wiznjonerski.

Stacje prób są z zeszłej epoki. Mierniki analogowe , ze wskazówkami. Krotności momentu są mierzone wiaderkiem. Ciężko zachować stabilność takich prób , a o wiarygodność też nie jest łatwo. Proponowałbym zmodernizować gruntownie stacje prób niż robić wystawkę w holu.

Na plus można ocenić to , że pensje są wypłacane na czas.

Uważajcie na donosicieli . Ukrywają się za plecami jak duszki . Nawet nie wiesz kto i kiedy.
odp 2016-05-23 13:39
Opisałem to z mojej perspektywy. Ktoś inny może się z tym nie zgodzić . Nie mniej kazdy moze mieć indywidualne zdanie. Może inni widzą to w innej perspektywie. Jeśli tak , mogą się również wypowiedzieć. Zachęcam do dyskusji. Byleby tylko tezy były konstruktywne , nie na zasadzie obraźliwego epitetu z uzasadnieniem " bo tak".
zainteresowany 2016-05-24 11:18
Słyszałem że były osoby na Tamelu zatrudniane przez Taap,które miały krótkie umowy,każda kolejna za najniższą krajową i przez 18 miesięcy było tych umów kilka i po 18 miesiącach otrzymały te osoby świadectwa pracy i na nowo zostali przyjęci ponownie już na okres 18 miesięcy od razu ale też za najniższą krajową,jedyny plus to dłuższa umowa a kasa ta sama dalej.
Czy osoby zatrudnione przez Taap wykonują pracę lzejsza od osób zatrudnionych przez Tamel że wyższe wynagrodzenie im się nie należy tylko to najniższe???Nie mówię żeby zarabiali tyle samo co Ci z Tamelu ale trochę wiecej niz te 1300 zł na rękę.
alek 2016-05-24 11:43
ciekawe ile TAAP zarabia na jednym łebku od godziny niech żyje wyzysk
zainteresowany 2016-05-24 13:03
Ciekawe czy zatrudnianie w Tamelu przez agencje Taap jest w porozumieniu z włascicielami z Chin,czy moze jest to układ miedzy władzą Tamelu a panem Niemcem i lepiej jemu dac konkretną sumke niż rozdzielic na pracowników.
elo 2016-05-27 00:33
Agencja pracy powinna zatrudniać pracowników sezonowych lub takich , którzy zastępują przez pewien nieobecnego pracownika.

W takim razie należy zadać pytanie:

Jak można być pracownikiem sezonowym nieustannie przez 2 czy 3 lata jak to ma miejsce w TAAPie ? O_o
pozdrawiam 2016-07-05 08:37
Nie wiązać przyszłości z tą firmą! Firma na otarcie się z rzeczywistością pracy- super, kilka miesięcy za najniższą krajową -cóż, takie są realia, nikt Ci w małej miejscowości na początek nie da więcej. Pracodawca totalnie nie liczy się z Tobą i Twoim rozwojem, firma jest w fazie upadku, brak inwestycji. Polecam absolwentom uczelni technicznych z uwagi na specyfikę zakładu, później można aplikować do większych firm z większą renomą i przyszłością.
siema 2016-07-19 21:18
dobra rada, robić kurs na CNC na Tamelu , zwolnic sie po kilku miesiącach i wyjechać za granice. Za granica zarobisz 8 tysięcy zł na CNC , na Tamelu 1300 . Tamel potraktować jako darmowy kurs programisty CNC . Po co tracic 3 tysiące za kurs , jak można się nauczyć na Tamelu fachu. Umowy są 4 miesięczne , idealny okres , żeby zrobić sobie kurs CNC i szybko wyjechać za granice . Nic nie kosztuje , a przyda się po wielokroć
sss 2016-07-21 08:58
ale ty czlowieku glupoty piszesz, jakiego programowania sie na tamelu nauczysz? Chyba zmieniania sztuk i ewenetualnie narzedzi pomiarowych nic po za tym, ludzie po tamelu nawet nie wiedza jak sonda do bazowania detalu wyglada bo tam tego nie uzywaja do wszystkiego maja gotowe mocowania. Ogolnie pojecie o CNC tam mozna zlapac nic po za tym na pewno zadnej wiedzy.
siema 2016-07-21 13:58
widziałem na Tamelu obrabiarke CNC z panelem sterowniczym , na samym końcu nowej hali , od strony stacji energetycznej . Widziałem jak zmieniali nastawy dla nowych detali , więc sadze , że jednak coś można sie nauczyć.
kkk 2016-07-21 22:38
W trzy miesiące nauczysz się przekładać detale i wciskać cykl start dobrze tu kolega napisał . Jeśli zaś chodzi o poziom techniczny to większość centr poziomych ma sondy pomiarowe detalu i to wysokiej klasy.
bartek 2016-10-19 13:18
Obsługa 3 maszyn cnc za 1300zł to raczej nie jest adekwatna do wykonywania zadań a tym bardziej jej przezbrajanie praktycznie codziennie bo serie są po 50 sztuk to panowie ale wybaczcie szkoda czasu na tą firmę no chyba że kogoś cieszy taka kwota na wypłatę to robić można ale na szczęscie w tarnowie aktualnie źle się dzieje i nie ma chętnych do pracy a tym bardziej że TAAP nawet ogłasza się na bezrobociu co już niestety ludzi z przymusem już tam wysyłają bo jak nie to wylecą z bezrobocia ale ten limit ludzi też się kiedyś skończy i pan niemiec będzie musiał podjąć trudne decyzje w kwestii tego aby w końcu dawać normalne stawki na umowach a to już go zaboli.
bartek 2016-10-19 13:23
Dodam jeszcze tyle ze na prawde trzeba byc realista, bezrobocie jest bardzo niskie aktualnie kto ma checi i jest kumaty to pracuje, wyjechal za granice, pracuje na czarno a tarnowski PUP sluzy mu do darmowej ubezpieczalni jest moze jakis maly procent ludzi co maja checi i wiedze ale nikt tez nie bedzie robil za takie pieniadze jakie TAAP oferuje. Na pewno im sie to kiedys urwie w koncu i zaczna sie problemy
siemanko 2016-10-22 01:31
Ja od siebie dodam , że jako konstruktor pracowałem tam 2 lata. Po pół roku wykonywałem już praktycznie każdy silnik , do którego trzeba było obliczyć uzwojenie niezależnie od wlk. mech , deratingów pod falowniki , klasy temp. do ognistrzałów, dwubiegi , duale , pamy, nemy itd , ale władza na Tameluu / TAAP to taka banda nierozgarniętych umysłowo obiboków, którzy w ogóle nie potrafią ocenić co kto robi , na jakim poziomie trudności , na jakim stopniu zaawansowania , a główną wiedzę czerpią z plotek jakiś starych bab , plotkar, konfidentów i innych nierobów.

Na TAAP nie ma żadnego systemu premiowania kreatywności czy chociażby pracowitości . O jakąkolwiek podwyżkę trzeba się upominać wchodząc z butami , bo inaczej odejdziemy z kwitkiem czy będzie wymyślana jakaś tam wymówka . Mi np HR powiedział , że firma jest teraz w fazie ustalania budżetu na nowy rok , więc nic nie wiadomo . Patrzy w monitor i mi niby czyta to i tamto . Ja po chwili robię 2 kroki w bok , żeby zobaczyć konkrety i widzę że ten ma wyłączony laptop i mi wróży bajki z czarnej matrycy. Odwlekanie rozmów w czasie do samego końca jest na porządku dziennym.

HR i MN wierzą w bajki ze starego systemu , że dział RD robi innowacyjne konstrukcje , prototypy , cuda na kiju , które tak naprawdę mają jedynie wydłużone pakiety stojana, żeby trafić sprawnością w zakresy , a nie w jedną wart napięcia. Prototypy , w których jedyną innowacją jest przekręcanie zwojów to słabe prototypy.

Na produkcji ludzie ciężko pracują za minimalną krajową. Nie wiem czy jest sens wykonywać tyle pracy za taką pensję , bo ani to rozwojowe , ani kreatywne i ciężko się z tego przebranżowić na inny kierunek pracy, więc w razie zwolnienia niewiele można wynieść. Kilka osób pracuje na maszynach CNC , ale można to zliczyć na palcach . Reszta zajęć monotonna i ciężka, szczególnie na odlewniach żeliwa i aluminium.

Jedynym plusem byłaby próba wskoczenia na stanowisko konstruktora mechanika. Na TAAPie jest wolna amerykanka. Nikt z góry nie kontroluje co robisz , możesz się obijać ile wlezie i przyuczyć na własną rękę w Solid Edge . To akurat przydaje się w innych firmach, więc nie zginie. Jako elektryk pracowałem na TAAPie 2 lata z czego przez pierwsze 4 miesiące spędziłem jako referent , bo kierownictwo chyba o mnie zapomniało. Żadnych wymagań , brak przedstawienia zakresu obowiązków. Stanowisko pracy w ogóle nieprzygotowane do wykonywania pracy. Po 4 miesiącach nie miałem nawet zainstawlowanych programów do obliczeń. O wszystko trzeba się upominać na własną rękę. Na początku nie ma nawet zainstalowanego Accessa , choćby do tego zeby zrobić typowanie zamówień. O ścieżkach dostępu do plików potrzebnych do prowadzenia dokumentacji czy obliczeń nie mówiąc. To samo materiały do obliczeń . Deratingów jest cała masa . Zamiast pozbierać do do kupy od razu i dostać cały plik to trzeba błądzic w eterze i drogą przypadku natrafiać na brakujące kartki. Tym sposobem zamiast nauczyć się pracy w miesiąc schodzi pół roku.



Kierownicy z Tamelu to grupa ściemniaczy czy obiboków , którzy wiedzę na temat silników mają niewielką lub znikomą. Ich głównym celem , jest podreptanie o 9:00 na zebranie , 15 minut odbębnić i szybciutko na śniadanie , na które trzeba być gotowym o 10:00. Resztę dnia siedzą cały dzień pozamykani w biurach , na internecie, żeby czas jakoś zleciał i można było zgarnąć nadgodziny. Jak ktoś zadzwoni z technicznym zapytaniem , to każdy robi wielkie oczy z niewiedzy , a później przerzucają połączenia z telefonu na telefon do MK albo RZ czy PZ , bo w sumie tylko oni się znają na rzeczy.
Przekręty kolaboracje, duże sumy pieniędzy zawinięte w papier toaletowy w łazience.
Gdyby nie technolodzy i przykładni ludzie z produkcji to ta firma rozpadłaby się i odeszła w zapomnienie tak samo jak fabryka w UK.
4
Rozczarowany 2016-10-25 12:38
Bardzo ciekawa wypowiedz, brawo. Co do korupcji zgodzę się jest ogromna w tej Firmie, przykładów można by wiele przytoczyć. Dziwi mnie jedno, że nawet gdy poda się to na tacy nikt nie raczy tego sprawdzić. Jedno jest pewne że samochody sobie powymieniali szybko pytanie po co ??. No ale cóż.
3
Jacek 2016-10-29 16:58
Smutne to jest jak wykorzystani są pracownicy zatrudnieni w Tamelu przez Taap.Wykonują taką samą pracę jak większość pracowników zatrudnionych przez Tamel a zarabiają srednio ok 900-1000 zł mniej miesięcznie na rękę.To bardzo duża róznica.
xyz 2016-10-29 17:18
Zarobki przez TAAP 1850 - 2000 brutto . Zarobki na Tamelu 3000 - 4000 zł brutto i więcej , zależnie czy kto trafił w odpowiednim czasie w odpowiednie miejsce. Od 5 lat nie ma zatrudnień przez Tamel , jedynie przez TAAP , więc jedynie pierwsza opcja powinna być brana pod uwagę , jeżeli ktoś w ogóle rozważa czy się zatrudnić czy nie. Rożnica dwukrotna. Praca ta sama. Nie opłaca się.
4
xyz 2016-11-03 18:33
Oczywiście chodzi o biurowiec. Na produkcji raczej się to zrównuje do najniższej czy to Tamel czy TAAP..
DD 2016-12-17 13:08
Widocznie właściciele z Chin nie mają daleko posuniętych planów wobec fabryki Tamel dajmy na to na najbliższe kilkanaście lat skoro od lat nie zatrudnia się ludzi w tej fabryce którzy godnie by kiedyś zastapili tych którzy odeszli lub odejdą na emeryturę.Szkoleni by byli w tym kierunku itd.Zastępuje się ich pracownikami tymczasowymi z agencji Taap którzy przychodzą i po jakimś czasie odchodzą.
Nie ma co się wiazać z ludzmi jak niebawem w przeciagu kilku lat to już będzie koniec tej fabryki.W Chinach pewnie ruszy produkcja silników pełną parą.
Egon 2016-12-21 18:04
No ale ta Agencja Pracy Tymczasowej Taap to jest agencja firmy Tamel i firma na tym zyskuje zatrudniając pracowników w taki sposób,że po prostu część pieniędzy które mógłby otrzymać pracownik zostaje w budżecie firmy czy może jest to własność dyrektora personalnego Pana Niemca i on czerpie z tego korzyśći.Tamel płaci jemu,potem on pracownikom najniższe miesięczne wynagrodzenie jakie obowiązuje w tym kraju a resztę pieniędzy ma dla siebie.
Wytłumaczy mi to ktoś???
Pytam bo różne słuchy chodzą na mieście.
alejaja 2016-12-24 17:08
Różnie może się układać. Jak rzeczywiście wygląda sprawa z tą agencją najlepiej wiedzą pewnie tylko prezes Tamelu M.N i prezes Agencji Pracy Tymczasowej TAAP K.N. Z grubsza wygląda na to jakby agencja była założona głównie pod Tamel , a przepływ pieniędzy jest głównie między Tamelem a TAAP-em , czyli jakby jedna skarbonka. Tamel zatrudniając kilkuset pracowników przez TAAP-a wykazuje mniejsze zatrudnienie , a jakie z tego są korzyści to można się domyśleć. Jeśli ktoś nie zwolni się na własną rękę to umowy przez TAAP będą powielane latami . Ja byłem zatrudniony przez TAAP prawie 3 lata za minimalną krajową , więc ta agencja sezonowo wszystkich nie zatrudnia. Moi współpracownicy zatrudnieni przez Tamel za tę samą pracę zarabiali około 3 tysiące zł . Różnica jest ogromna . Przeliczając to przez kilkaset osób zysk jest pewnie ogromny , oczywiście nie dla pracowników , pytanie tylko w czyjej kieszeni ląduje na koniec.

paradoksy 2016-12-25 17:25
Praca w biurze zgodzę się , że nie powinna być dobrze płatna , gdyż na Tamelu nic się nie konstruuje , nawet w przereklamowanym dziale RD , który jest kpiną . Tam się nic nie rozwija ani nic nie wdraża. Niemiec ani Noyman o tym nie mają pojęcia , ale wierzą w bajki i płacą tym ludzią dużo większe stawki za samą plakietkę z działu RD. Z elektrycznej części wszystkie silniki przewija się z gotowców, w mechanicznej części skleja się bilety z dawców . Od biedy przerysuje się kilka kresek z innego gotowca w SolidEdge , żeby np zmienić rozstaw łap i tyle. Nic więcej. Dlatego tez uważam , że prace biurowe mogą być płatne po 2000 brutto . Liderzy działów nie powinni zarabiać 2 razy większej pensji , bo oni niczym nie kierują . To strata pieniędzy. Kierownicy to nieroby. Siedzą całymi dniami i się nudzą na internecie. Natomiast praca na hali , na produkcji jest ciężka , szczególnie w odlewniach , na montażu dużych i średnich silników , przy spawaniu . Niemiec powinien pójść po rozum do głowy i zapłacić ludziom z hali więcej niż minimalna krajowa. Technolodzy są przydatni , kierowników powinno się w tej firmie zwolnić , a zostawić technologów , bo technolodzy jako jedyni z osób zajmujących wyższe stanowiska znają się na rzeczy. Irracjonalna jest metoda promowania Tamelowców kosztem TAAP-owców, za taką samą pracę rożnica w wynagrodzeniu miedzy 1000 z 2000 zł jest nonsensem. Powinna być wprowadzona kontrola pracy w biurach , bo nie może być tak że jeden człowiek robi 80 % zamówień , a drugi przez 3 lata uchował się jak pasożyt robiąc przez ten czas tyle wykonań ile powinien zrobić w miesiąc.
zet 2016-12-25 18:30
Ciekawe za co został niedawno zawieszony w obowiązkach prezes Tamelu Martin Neumann i Dyrektor Działu Personalnego Tamelu a zarazem prezes agencji Taap Krzysztof Niemiec????
........ 2016-12-25 19:11
Tych dwóch to się powinno wypier....z Tamelu z hukiem a nie tylko zawieszać.Wystarczy już tego!
Widocznie w Austrii w ATB Motors przejrzeli w końcu na oczy i zobaczyli co się dzieje w Tamelu.
hehe 2016-12-25 19:30
To prawda , bo jak można zatrudniać osoby przez TAAP przez 3 lata i więcej non stop ? Prezes Niemiec chyba każdemu na rozmowie o pracę wciska kit , że pierwsza umowa jest próbna na kila miesięcy przez TAAP , a później można negocjować podwyżkę i przejście z TAAPu na Tamel . Przejścia z agencji na Tamel nie widział chyba nikt od ponad 3 lat haha. Wszystkie umowy są przez TAAP i tak w kółko w nieskończoność . On nie zatrudnia zadnych pracowników sezonowych.
elo 2016-12-25 23:23
Kiedy prezesi K.N i M.N zostali zawieszeni ? Przed świętami widziałem jeszcze K.N w pracy .
........ 2016-12-26 09:09
Pracujesz w Tamelu a nie wiesz takich rzeczy?No chyba ze nie pracujesz.Jakoś tak tydzien,czy póltora przed świętami zrobiło się o tym głośno na produkcji.To tym bardziej w administracji też powinni wiedzieć.Ludzie zadowoleni,cieszą się.Dużo się o tym mówiło ostatnimi dniami przed Świętami.
Ludzie snują rózne teorie dlaczego zostali zawieszeni.Jeden cos powie,drugi dopowie i krążą plotki po wydziałach.Ciekawe czy zawieszeni na jakiś czas czy to już koniec tych dwóch panów w Tamelu.
stopkomunie 2016-12-26 11:23
Ja jestem za całkowitym rozwiązaniem Agencji Pracy Tymczasowej TAAP , ponieważ uważam że jest to złodziejski interes. To jest jak działalność lichwiarska, tylko zamiast pieniędzy na procent to wypożycza się ludzi na procent , a na końcu i tak stoi za tym pieniądz , którego nie zobaczy pracownik , a jedynie pracodawca. Agencje pracy tymczasowej to są maszynki do prania brudnych pieniędzy . Powinny być one ustawowo zakazane lub powinna być stosowana kuratela w formie sprawdzania umów tasiemców. Przez agencje powinno się zatrudniać max na kilka miesięcy a nie całymi latami jak na np tamelu.
Komuno wróć 2016-12-26 11:47
zatrudnianie ludzi w firmach przez agencję pracy to jest układ miedzy władzą danej firmy a włascicielem agencji pracy.Wlascicielowi agencji się placi konkretna sumę za kazdego pracownika a nie zatrudnia bezposrednio we firmie.Pracownik z agencji otrzymuje ta najnizsza krajowa,bo mniej juz nie moze,reszta dla własciciela agencji.tak jest w Tamelu i wielu innych zakładach pracy.Chetni przez agencje zawsze się znajdą do pracy bo lepiej pracowac za te 1355 zł miesiecznie niz nie pracowac wcale.Czasy PRL-U dawno minęły,wtedy praca szukała pracownika mozna było przebierać w ofertach, pojsc tam gdzie wiecej zapłacą,nie było problemu zwolnic się z jednego zakładu pracy aby zaraz potem przyjac sie do innego zakładu pracy.Teraz mamy demokracje i mamy to co mamy.
WTF 2016-12-26 13:07
jakie Tamel ma z tego korzyści ? TAAP jest agencją stworzoną stricte pod Tamel , pasożytuje na skarbonce Tamelu . Po co Tamel od tylu lat daje pienądze TAAP-owi zamiast zatrudnić ludzi za większe pieniądze bezpośrednio przez Tamel ?
ktoś 2016-12-26 14:48
Przecież Tamel mogłby zatrudniać ludzi i tą prowizję którą daje Agencji Taap mogłby dać pracownikowi zeby miał wyzsze wynagrodzenie trochę niz ta najnizsza krajowa.Ale wtedy Pan Niemiec byłby stratny,te pieniadze jemu trzeba dac.Prezes tamelu sie na to godzi.
Przeciez Tamel nie musi od razu zatrudnić kogoś na czas nieokreslony,wystarczy na okres próbny jak to jest w kodeksie pracy na trzy miesiace.Po trzech miesiacach to juz kierownicy,mistrzowie,brygadziści bedą wiedziec czy ktos sie nadaje do danej pracy czy nie,wykazuje jakąs inicjatywe czy nie,orientuje sie chociaz troche w tym wszystkim,bo wiadomo ze nikt od razu się nie połapie we wszystkim,potrzeba na to czasu.Bo wiadomo,rózni ludzie przychodza do pracy.Po okresie probnym dac kolejną umowe na jakis tam okres,potem ewentualnie jak kierownictwo,mistrzowie bedą chcieli pracownika u siębie na wydziale to ewentualnie zwiazac się kolejna umowa na kilka lat albo na stale.Tak to się dzieje w firmach gdzie ludzie zarzadzajacy nie maja układów z agencjami pracy.
W Tamelu jest inaczej.
Czy to się kiedyś zmieni????
123 2016-12-26 15:56
Ja jak poszedłem na rozmowę o pracę , to najpierw poszedłem do p. Niemca. Chwilę później miałem rozmowę z osobami z działu technicznego , którzy mnie przepytywali z teorii . Na koniec znów wróciłem do Niemca , on mi mówi , że pierwsza umowa będzie przez TAAP na 4 miesiące za najniższą krajową , a później po 4 miesiącach będę miał prawo negocjować podwyżkę do 30% i starać się o przeniesienie na Tamel. Oczywiście oba punkty to było kłamstwo. Nic się później nie dało wynegocjować.
1
wierzący 2016-12-26 18:47
Ale ja wierzę,że w Austrii i Chinach o tym wiedzą ze najlepszą inwestycją są ludzie. I będą w końcu zatrudniani bezpośrednio w Tamelu a nie w agencji Taap na tylko pewien krótki okres.Bo nikt z zatrudnionych w Taap nie będzie latami tak pracował,za takie wynagrodzenie.Ile już uzdolnionych ludzi sie przewinęło przez Taap,odchodzili po prostu bo nie mieli mozliwości zostać zatrudnionymi przez Tamel.
Prezes Tamelu i prezes Taapu nie potrafią docenić ludzi,ich potencjału.Dbają tylko o własne interesy kosztem właśnie tych ludzi.,którzy sumiennie i rzetelnie pracuja za głodowe pensje bo część pieniędzy które mogliby oni otrzymać za pracę prezesi dzielą miedzy soba.
lol 2016-12-27 20:06
Inwestycją nie są ludzie tylko tania siła robocza ... inaczej nie zakładaliby "fikcyjnej " agencji i nie robili na niej kokosów.
rampampampam 2017-01-06 16:17
jak z podwyżkami w TAAPie ? udało się wam coś więcej wynegocjować ? mi 7% na 2100 brutto
beka 2017-01-06 19:38
no to nawaliło :)
rymcymcym 2017-01-07 14:50
Co to jest 100 zł podwyżki brutto
rampampampam 2017-01-07 21:24
zawsze coś xD
heh 2017-01-08 16:39
To z Nowym Rokiem wszyscy pracownicy Tamelu co ich zarobki zaczynają się od 3000 zł w górę dostali większe podwyzki a w Taap przy stawce 2000 zł 100 zł podwyżki śmiech i to pewnie kilka osób dostało bo na pewno nie wszyscy.
elo 2017-01-09 22:56
na Tamelu co rok jest jakies 110 - 120 zł podwyżki automatycznie, na TAAP tego nie ma albo się upomnisz sam o swoje , albo nikt o tobie nie bedzie pamietał. Co najwyżej jakaś baba z I piętra albo taki łysawy koleś z metra cięty z działu zakupów, niezły konfident.
heh 2017-01-10 20:03
Od Nowego Roku w Tamelu 150 zł wszyscy dostali.I ktoś bedzie mówił że Taap to też Tamel jakaś spółka czy coś.Taap to jest interes Niemca i Ziaji i zeby oni chcieli komukolwiek dać podwyżkę to musieli by sobie odjąć niestety z tej prowizji co mają co miesiąc od każdego pracownika zatrudnionego w Taap.Logiczne.
1
elo 2017-01-10 21:21
a co z tym zawieszeniem ? prezesi zawieszeni czy to plotka i nieprawda?
......... 2017-01-15 09:56
Już pewnie odwieszeni,trochę czasu już minęło.Jak się kogoś zawiesza to potem odwiesza.Normalna kolej rzeczy.Bo zawieszeni to nie to samo co wypierd__leni.
Mirek 2017-01-21 11:20
rampampampam,a z kim negocjowałeś podwyżkę? Z kierownikiem wydziału/działu na którym pracujesz czy z prezesem Taap-u???
rampampampam 2017-01-22 23:20
chyba wiadomo kto trzyma kase .... z kierownikiem nic nie załatwisz , trzeba uderzyć do tego kto się zajmuje tym lichwiarskim procederem , on trzyma pieniądze i nimi rozporządza , kierownik nie ma nic do gadania w tej sprawie , może jedynie udzielić poparcia badź nie.
Mirek 2017-01-24 08:58
No niby tak ale to kierownik decyduje czy komuś by mozna było dać podwyżkę czy nie.Prezes Taap-u przeciez nie wie jak kto pracuje i na pewno to konsultuje z kierownikiem danego wydziału.
... 2017-01-25 19:43
1 zasada prezes Taapu nie ma pojęcia jak kto pracuje , jaką ma wydajność i na jakim poziomie się znajduje , , kierownicy na ogół też nie wiedzą , mimo że niemiec jeśli jest skłonny dąc podwyżkę to zawsze dzwoni do kierownika , na zasadzie pytaj mnie a ja ciebie , 2 na Tamelu każdy punktuje na siebie , los drugiego nikogo nie interesuje , chyba że ktoś chce cie podkablować , 3 zasada kierownicy na Tamelu są nieobeznani w fachu ,nieraz to żółtodzioby niezdatni do nauczenia się czegokolwiek więcej niż absolutne minimum np Agnieszka S. czy kierownik magazynu , oni cię nie wspomogą , oni tylko będą świecili oczami tuszując swoją niewiedzę , więc na ich pomoc nie licz , są też obeznani kierownicy jak Alicja WS , jedynie u niej możesz szukać wsparcia o ile z nią masz kontakt , choć ona sama lubi sobie to rekompensować spychając na kogoś robotę odcinając od tego kupony , poprostu bajeruje frajerów równo , 4 nie licz że Niemiec coś ci da jeżeli się sam o to nie upomnisz na siłę , on każdemu wciska tą samą gadkę i przekłada termin rozmowy do samego końca , żeby nie dać ci możliwości wynegocjowania nowych warunków
Noname 2017-02-24 14:55
Drogi @Mirku, co do zasady panującej w Tamelu to się z Tobą zgodzę że każdy pilnuje swojego tyłka. No ale są też wyjątki, nie będę wskazywał palcem. Piszesz o p. Agnieszce, tu się nie zgodzę jak trzeba a może to i pomoże, piszesz o kierowniku magazynu, hmm to jest ciekawy egzemplarz. Podobno potrafi donosić i to jak. Słyszałem nawet że objął stanowisko kierownicze bo umiejętnie donosił na swojego kierownika. Ale to mało ważne. Reasumując są w Tamelu ludzie którzy potrafią pomóc, trzeba tylko odnaleść odpowiedni klucz do nich, i oczywiści się czym właściwym wykazać.

Pozdrawiam,
heh 2017-02-25 12:18
Może i potrafią pomóc,tym z Tamelu,bo tych z Taapu to mają w d...
Zostaw swoją opinię o F.S.E. Tamel S.A. - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.S.E. Tamel S.A.