brak logo

Alkal S.A.

Opatówek

Opinie o Alkal S.A.

Lech Poznań 2016-03-26 16:50:46
Legia to frajerzy. A ich kibice mają móżdżki 5-latków.
1
koniu 2016-03-29 14:41:38
Jeszcze trzeba zrobić porządek z kierowcami złodziejami. Jak wszyscy zeznamy w sadzie ile ukradli to skończy się na ładnej odsiadce. Dotyczy szczegolnie MS i PT.
koniu 2016-03-29 18:56:53
hahahaha jak wszyscy pójdą do sądu to firma obok titanica na dnie będzie leżała, bo jest co opowiadać
2
koniu 2016-03-29 20:31:50
Firma da sobie rade.
koniu 2016-03-29 20:34:37
Ja Marek dam sobie radę.
koniu 2016-03-29 22:46:03
Zostawcie Kazia w spokoju. Nie ma siana ani na piwo.
nieoplacony 2016-03-29 23:14:00
Ciekawe jak by zareagowalo kilka instytucji z niemieckimi wlacznie gdyby dowiedzieli sie jak firma dba o swoich pracownikow...
4
nieoplacony 2016-03-30 07:31:39
nie chowaj się
do nieoplacony zlodziej 2016-03-30 07:35:04
Marku znasz dobrze niemiecki więc liczymy na Ciebie.
koniu 2016-03-30 10:13:34
Kierowca Przemek to szmata leżąca obok Titanika.
wacek 2016-03-30 19:10:00
wie ktoś gdzie pracuje pudzian
marek 2016-03-30 20:00:05
a kierowcy wb i js nie kradną
%[Alk.] 2016-03-31 13:11:11
Plotki noszą, że został kolesiem od pobierania nasienia od koni. W CV mógł wpisać paroletnie doświadczenie.
nieoplacony 2016-03-31 21:13:37
Ciekawe czy ci dwaj złodzieje wogule mu wyplacili za to jego doswiadczenie jak nam tak "płacą" a on sie do nikogo nie odzywa?
były 2016-03-31 23:31:01
jak miał niepodpisaną liste płac to mu wypłacili ale najniższą krajową za 300h tak jak każdemu który odchodzi
nieoplacony 2 2016-04-01 08:13:15
700 godzin
antyszczypiorek 2016-04-01 08:15:35
Ten siwy gnojek szczypiorek coś wczoraj wynosił z firmy. Czy wiecie co to było?
Ostrzezenie 2016-04-01 08:16:20
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alkal S.A.


Niedopuszczalne jest umieszczanie w Serwisie, przekazywanie za jego pośrednictwem w tym także w ramach Forum oraz Bloga, treści i materiałów tekstowych, graficznych, dźwiękowych sprzecznych z obowiązującym prawem i zasadami współżycia społecznego, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, nakłaniających do popełnienia przestępstwa, jak również treści wulgarnych, ordynarnych, uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe, naruszających dobra osobiste, a także nieuprawnione korzystanie z cudzego wizerunku, naruszające dobre obyczaje i zasady netykiety oraz wszelkich działań, które narażałby na odpowiedzialność prawną Serwis lub mogłyby wyrządzić mu szkodę.
antyalkal 2016-04-01 15:24:58
Ja wiem co On wynosi z dnia na dzień i jest tego coraz więcej:
Obycie z kłamcami i oszustami. Mało gdzie można nabrać takiego doświadczenia.
To jest coś, co można wynosić z tej firmy w dowolnych ilościach.
Mogę się przyznać, że ja też to wynosiłem.
antykubus 2016-04-01 17:47:23
Pamiętacie Kubusia niby automatyka tego przekręta. Podobno był wczoraj po południu z prośbą o przyjęcie. Mam nadzieje ze nikt nie da sie nabrac na jego bajer.
nieoplacony 2016-04-01 19:31:51
mam zegarek za 6 tysiecy i buty które swieca
antek 2016-04-01 21:09:12
Moja Ania a teraz to kto? Pewnie nikt.
Tadeusz 2016-04-01 21:27:57
Dajcie spokoj pajacykowi.
zloty 2016-04-01 21:29:27
No ale smiesznie było.
koniu 2016-04-17 19:44:08
szcypior poczucie humoru ci nie dopisuje ostatnio ze tak smutno tutaj?
nieopłacony 2016-07-20 22:26:37
Chyba ktos w koncu ruszy to gowno bo ostatnio slyszalem kilka ciekawych nagran ze zlodziejami i ta pseudo ksiegowa bez cyckow w rolach glownych.
Jak sa chetni do wspolnej rozgrywki to dajcie znać
12
Teresa Olszówka 2016-07-21 09:15:40
Tomek Kleczewski jest grubasem. Jest bardzo brzydki. Sam się zaspakaja. Powodzenia cielaku.
starmann 2016-07-21 09:21:57
Gruby przegiąłeś. Chetnie wytłumaczę ci że kobiet sie nie tyka. Spotkajmy się. Bedziesz przepraszał.
Alu 2016-07-21 09:30:32
Tomek ty im oficjalnie na forum grozisz jakimis nagraniami. Zastanów sie. Moze to zleja .Gorzej jak nie.
lewy 2016-07-21 09:31:23
O cyckach to tylko gruby mogl napisac
kiro 2016-07-21 09:40:08
Tomek śmierdzi tobą na odległosc. Jescze nie zrozumiales ze trzeba sie kapać? Widać ze to twoj wpis. Znowu musimy cie omijac cie z daleka a w biurze otwieraja okna.
Koniu nr 6 2016-09-13 16:12:33
No i znowu zaczynają sie problemy z kasą. Ale piaty koń musi być. Skoro jest pięć psów, pięć kotów to by nie było do pary.
1
gzik 2016-09-22 23:21:19
Co się dzieje? O co tu chodzi?
Janioł 2016-09-28 21:03:40
Zaprawdę powiadam Wam: koniec jest bliski
6
Robson 2016-09-30 08:34:48
Co to za pajac siedzi w pokoju gdzie mają narady. Czy to kątrola ?
2
Gaweł. 2016-09-30 19:47:32
Kto zwolnił Ewę. To kto teraz bedzie w biuze? Poszaleli. Sami zostana.
1
Stefania 2016-10-07 07:45:21
Pepe bulgotka to bardzoo fajny kot. Ile radosci mamy jak mamusia dodaje nowe zdjęcia. Bziu bziu a jaka ona podobna do dziadka. Bioderka ma po babci.
14
runny 2016-10-13 20:32:15
Ale czy atmosfera odpowiada teraz każdemu? Pozdrawiam
3
zalany komputer 2016-11-01 23:09:57
W tym tygodniu babcia Pepy Bulgotki bedzie miała bardzo trudny okres. Pomożecie?
5
Janioł 2016-11-04 17:06:31
Jejku, co takiego strasznego się babci przydarzyło?
Pawełek 2016-11-08 18:46:57
Babcia już nie ma okresu.
1
Marek 2016-12-05 11:04:56
proszę o kontakt wszystkie osoby oszukane przez Firmę ALKAL - Opatówek, toczy się przeciw nim kilka spraw Sądowych, każda informacja na ich temat może być przydatna, pozdrawiamy tel. +( usunięte przez administratora )
Marek 2016-12-05 11:30:20
właśnie wytoczona jest sprawa w Sądzie w Kaliszu, proszę o info....
1
Oficer 2016-12-13 20:32:57
Co tam się dzieje... :D Bond kierownikiem :D:D Ten żul któremu wydaje sie ze zjadl wszystkie rozumy a tak naprawde jest tepym robolem bazujacym na donoszeniu. Typowa choragiewka... kiedyś przyjaciel PM a teraz dupsko mu obrabia i wchodzi gleboko RL. A ten jego wierny kompan Czeczen kolejny kretyn bez jakiekokolwiek rozumu...:) Obraz nedzy i rozpaczy. A wszystko uzupełnia Abdul:) Wszystko sie zmienia tylko nie potrafia na czas zaplacic...
13
abdul 2016-12-21 21:01:26
Widziałem dzisiaj zonę lipca. Ale on ama wielka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Większą od Alkala.
1
Abdul 2016-12-22 11:26:54
Na koniu sobie tak rozklepała część usuniętą przez administratora. Ale przeciez jej córcie godnie to naśladują. No chyba ze to od jedzenia sieczki koników. No i wiadomo co tak pochłania lipca. Ciemna dziura.
3
Łysy 2016-12-29 20:49:52
Nareszcie pozbyli się Ogóra i jego kumpli - w końcu można normalnie pracować. Jeszcze niech wywalą dwóch pajaców i będzie super.
4
żyła 2017-01-06 22:35:48
Niech wywala abdulacha i lipca i bedzie git .No i wielgosza bo to najwiekszy szkodnik.
7
Łysy 2017-01-09 17:38:35
Widzę że zabrakło odwagi by zamiast "żyła" podpisać się Jakub.
2
koles 2017-01-14 19:31:36
zeby nie ci kolesie co odeszli to bys pajacu pytal sie jak okno wyglada, a drewnianymi srubami bys aluminium skrecal nie masz odwagi odejsc bo nigdzie sie nienadajesz jak jestes taki kozak lysy to sie ujawnij a nie za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Zostaw swoją opinię o Alkal S.A. - Opatówek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alkal S.A.