brak logo

Edymax Poland Sp. z o.o.

Biskupice Podgórne

Opinie o Edymax Poland Sp. z o.o.

admin 2015-06-28 08:40
Temat firmy Edymax Poland Sp. z o.o. ucichł, ale może znajdzie się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała się podzielić swoimi spostrzeżeniami na temat pracy? Czekamy na nowe informacje.
miki 2015-10-09 18:36
Żenada do Liberca no no no pracuje w Tenneco przed wyjazdem mówili 8godzin robimy po 12 platne 11 w sumie 60 minut przerw zadna nie platna tu jest WORKLINE niby cico idą do Denzo są pod inna nazwa kooordynator poj.... Slowak martin bylem przeżyłem a nagania drugi slowak z lodzi kaliskiej wyjazdy nic się nie zgadza z tym co obiecywali najgorszemu wrogowi nie życzę Liberca i pracy w denzo lub tenneco Monroe
3
adas 2015-10-11 07:16
Zgadzam się tez bylem w Libercu w tenneco pod WORKLINE lepiej tam nie jechadz
3
ola 2016-05-02 15:02
Ale wszystko powinno odbywać się z podstawowymi zasadami pracy @kinga, mam nadzieje, że tutaj tak jest bo desperacko szukam pracy
2
.... 2017-08-19 13:15
Witam Edymax najgorszy pośrednik . Złodzieje i bandziory . Pracuje w Jabloncu nad Nysa, w Ti Automotive . We wtorek miałem wypłatę to zamiast wypłacić mi za 10 dni to wypłacili mi za 7 !! Szkoda słów .. A strawinek dobrej pory nie na . Zniszczę ta Mafie.
2
lubcyk 2017-08-24 22:09
ja czekam jeszcze na wypłatę za lipiec żenada nie dajcie się nabrać frajerą
1
Sparzony 2017-09-28 18:49
Robota w Libercu 2 różne umowy... Więcej mówić nie trzeba...

Zrezygnowałem na następny dzień. Dostałem telefon z zapytaniem gdzie jestem powiedziałem krótko że czytałem opinie na temat firmy to w odpowiedzi usłyszałem a to już Pan wszystko wie to do widzenia.
2
Krzysztof 2017-10-18 23:59
Witam.
Sparzony : Czy nadal jesteś zainteresowany pracą w Denso Liberec - ale bezpośrednio pod firmą - tzn. z pominięciem wszystkich wydymaxów, zwłok-serwisów czy innych expressów do dojenia kasy z potrzebujacych pracy ?
Zostaw swoją opinię o Edymax Poland Sp. z o.o. - Biskupice Podgórne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edymax Poland Sp. z o.o.