logo DSA Investment S.A. BYDGOSZCZ

DSA Investment S.A. BYDGOSZCZ

Bydgoszcz

Opinie o DSA Investment S.A. BYDGOSZCZ

admin 2016-07-24 13:02:11
Pracujesz w firmie Dsa Investment S.A.? Osoby szukające zatrudnienia potrzebują twojej szczerej opinii o tym pracodawcy. Od twojego komentarza może zależeć ich kariera.
przemek 2016-08-09 15:04:02
Polecam. Od lat zarządza tu ten sam dyrektor, który ma wiedzę i doświadczenie. Atmosfera w biurze jest również bardzo dobra. Zarobki jak na Bydgoszcz są dobre ale trzeba się starać i szukać klienta. Najlepsi w tej branży potrafią wyciągnąć naprawdę ogromne pieniądze.
1
Marta 2016-08-10 12:16:10
Ja też jestem zadowolona z pracy tutaj. Dobre zarobki i przyjazny klimat panuje w tej firmie. Jak na razie nie myślę o zmianie.
1
Beata 2016-08-18 10:35:20
Fajny oddział. Pracownicy są ze sobą zżyci i to tworzy świetną atmosferę. Przychodzi się do pracy z przyjemnością. Cieszę się, że są jeszcze takie ludzkie firmy.
1
Aśka 2016-08-24 10:56:49
Jeżeli ktoś chce zarabiać dobre pieniądze to tutaj ma na to szanse. Oczywiście trzeba mieć dryg sprzedawcy i lubić kontakt z ludźmi. Firma idealna dla przedstawicieli. Ponadto, co rzadko się zdarza w innych firmach to tutaj w DSA przedstawiciele są naprawdę bardzo szanowani i doceniani. Polecam
1
Krzychu 2016-08-24 13:58:05
Przyzwoite zarobki jeżeli się oczywiście rzetelnie pracuje. Elastyczne godziny pracy - sam decyduję, o której zaczynam i planuje swój dzień roboczy. Ludzie w biurze są generalnie fajni chociaż nie wszystkich lubię, ale to uważam za normalne. Do niektórych po prostu się przyzwyczaiłem i ich toleruje. Konfliktów nie ma. Pieniądze mam zawsze wypłacone na czas i w DSA wiele się nauczyłem dzięki licznym szkoleniom.
1
siwy 2016-09-08 15:07:20
Nie miałem nic lepszego na oku i bez przekonania zatrudniłem się u nich. Nie liczyłem na wiele. Ale się zaskoczyłem. I to pozytywnie. Okazało się, że zarobki są dobre i do tego organizują dużo szkoleń sprzedażowych inwestując w ten sposób w rozwój pracownika. Jest ok możecie śmiało próbować swoich sił tutaj.
1
rusek 2016-09-19 10:40:05
Potwierdzam powyższe opinie. Pracuję w tym oddziale i również jestem bardzo zadowolony. Nic nowego poza tym co powyżej nie napiszę. Odniosę się tylko do zarobków, które zależą głownie od mojej pracy. I to mi się podoba, ponieważ wcześniej pracowałem w innym miejscu i byłem tak wykorzystywany. Czyli robiłem większość pracy a i tak dostawałem tyle samo co ci, którzy się obijali. Tutaj tak nie jest i z tego jestem bardzo zadowolony.
1
antoś 2016-09-22 13:53:23
Jeden z najlepszych oddziałów tej firmy w Polsce. Dobra atmosfera i kontakt z przełożonymi. Często organizowane są szkolenia wyjazdowe co bywa uciążliwe za to szkolenia prezentują bardzo wysoki poziom merytoryczny więc opłaca się w nich brać udział.
1
figiel 2016-09-27 11:53:34
Jest ok. Atmosfera całkiem dobra, zarobki też mogą być. Może nie skacze z radości tak jak inni w komentarzach powyżej niemniej nie ma się do czego doczepić. Dla mnie to poprawna firma.
Zostaw swoją opinię o DSA Investment S.A. BYDGOSZCZ - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DSA Investment S.A. BYDGOSZCZ