Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Teatr Sabat

Pracowałeś w firmie Teatr Sabat i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jola - 2009-01-31 17:30:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajne miejsce pracowalam tam przez 2 lata b ale to bardzo mi sie podobalo, super atmosfera ludzie klimat, goscie :))))
zdjecie uzytkownika
chaos - 2012-08-06 14:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie widać, że od dawna już Ciebie to nie tyczy :)
Te abstrakcyjne sytuacje, o których piszesz może i miały miejsce parę lat temu, ale odkąd Ja tam pracuję (a pracuję już ponad rok), to z czymś takim się nie zetknęłam.
Zamiast siać defetyzm zajmij się lepiej swoją nową (i zakładam że lepszą) pracą, o ile jakąś masz :)
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2012-10-10 16:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w tym miejscu !
zdjecie uzytkownika
szczera - 2012-11-01 17:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE WYPŁACAJĄ PENSJI PRACOWNIKOM !!! Jaki to WSTYD dla takiego miejsca. Pensje wypłacają w ratach, z tygodniowymi albo nawet miesięcznymi spóźnieniami. Ja na swoją czekam od kwietnia. Porażka!
zdjecie uzytkownika
mr 2pc;] - 2012-11-01 17:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Odgrzewane spektakle, niedobre jedzenie (widziałem już śmierdzące ryby, pływające tiramisu, przypalone ziemniaki i kupne kopytka), palarnia w której dymem można się udusić, na wi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zimno jak diabli. Na pensje czeka się bardzo długo, bywa że nie wypłacają po dwa - trzy miesiące i dłużej. Księgowa umawia się na spotkania żeby osobiście wręczyć pieniądze, bo przelewy są dla niej DROGIE, po czym wychodzi z pracy przed umówioną godziną i nie odbiera telefonu. Raz nie miała dla mnie 200 zł. Żałosne.
zdjecie uzytkownika
mr 2pc;] - 2012-11-01 17:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Acha zapomniałem dodać. Nie dają pracownikowi kopii zawieranych umów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W dodatku umowę-zlecenie podpisuje się u księgowej na koniec przepracowanego miesiąca. I od razu widać nieuczciwe zamiary. Jak nie będą mieli kasy na wypłaty, powiedzą Wam, że umowy brak i że w ogóle Was tam nie było. Nic nie dostaniecie ;
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-25 13:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, pracuje ktoś obecnie w Teatrze Sabat i może napisać jakąś aktualną opinię? Jak na dzień dzisiejszy wygląda atmosfera w pracy? Ile zarabia początkujący aktor sceniczny w Sabacie? Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
bibi - 2013-10-18 13:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
są niewyplacalni
zdjecie uzytkownika
JM - 2013-11-18 07:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie.. ostatnia opinia nieco mnie przygnębiła. Czy naprawdę jest tam tak tragicznie, jeśli chodzi o wypłacalność??? Miejsce wydawałoby się "atrakcyjne" jeśli chodzi o pracę.. czy ktoś z was pracował w tamtejszej restauracji?
zdjecie uzytkownika
Nie polecam - 2013-12-03 21:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam... brak konsekwencji, konkretów i niepoważne podejście do pracownika...
zdjecie uzytkownika
bomb - 2013-12-06 18:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj JM - miejsce kojarzy się prestiżowo, to normalne (teatr, centrum Warszawy, znani właściciele), ale nic bardziej mylnego. Teatr już od kilku lat prosperuje coraz gorzej z roku na rok, w chwili obecnej jest chyba najgorzej. Artyści dostają wypłaty zwykle w pierwszej kolejności (choć z tym też różnie bywa), dla pozostałych na ogół nie starcza.
zdjecie uzytkownika
Kozak - 2014-02-16 21:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobrze, ale nie wierzę, że nie dostajecie wypłat w ogóle! Przecież macie podpisane umowy to co.. nagle obowiązki pracodawcy idą w niepamięć?
zdjecie uzytkownika
Janas - 2014-03-10 22:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że jakby się media zainteresowały sprawą niewypłacania kasy pracownikom to momentalnie dodatkowe fundusze by się znalazły...
zdjecie uzytkownika
pinokio - 2014-04-01 16:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko, żeby się zainteresowali to tacy pracownicy musieliby mieć mocne dowody, a nie chwilowe przestoje np.
zdjecie uzytkownika
joka - 2014-04-09 22:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może zamiast grozić zgłoszeniem sprawy do mediów, wystarczyło szczerze pogadać, ale widzę, że komentarze ucichły, to pewnie w Sabat jest już ok.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-04-10 15:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oby było już ok, ja mam z teatrem Sabat miłe wspomnienia, ale jako widz, dawno nie byłem, szkoda by było.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-05-07 23:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę, to Teatr Sabat płynnie gra przedstawienia, więc chyba nie ma co się bać, także przestoje pewnie ustały.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teatr Sabat
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x