brak logo

Teatr Sabat

Warszawa

Opinie o Teatr Sabat

jola 2009-01-31 17:30:33
fajne miejsce pracowalam tam przez 2 lata b ale to bardzo mi sie podobalo, super atmosfera ludzie klimat, goscie :))))
chaos 2012-08-06 14:39:50
Faktycznie widać, że od dawna już Ciebie to nie tyczy :)
Te abstrakcyjne sytuacje, o których piszesz może i miały miejsce parę lat temu, ale odkąd Ja tam pracuję (a pracuję już ponad rok), to z czymś takim się nie zetknęłam.
Zamiast siać defetyzm zajmij się lepiej swoją nową (i zakładam że lepszą) pracą, o ile jakąś masz :)
zawiedziony 2012-10-10 16:32:49
Nie polecam pracy w tym miejscu !
szczera 2012-11-01 17:27:26
NIE WYPŁACAJĄ PENSJI PRACOWNIKOM !!! Jaki to WSTYD dla takiego miejsca. Pensje wypłacają w ratach, z tygodniowymi albo nawet miesięcznymi spóźnieniami. Ja na swoją czekam od kwietnia. Porażka!
1
mr 2pc;] 2012-11-01 17:39:40
Nie polecam. Odgrzewane spektakle, niedobre jedzenie (widziałem już śmierdzące ryby, pływające tiramisu, przypalone ziemniaki i kupne kopytka), palarnia w której dymem można się udusić, na wi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zimno jak diabli. Na pensje czeka się bardzo długo, bywa że nie wypłacają po dwa - trzy miesiące i dłużej. Księgowa umawia się na spotkania żeby osobiście wręczyć pieniądze, bo przelewy są dla niej DROGIE, po czym wychodzi z pracy przed umówioną godziną i nie odbiera telefonu. Raz nie miała dla mnie 200 zł. Żałosne.
3
mr 2pc;] 2012-11-01 17:43:25
Acha zapomniałem dodać. Nie dają pracownikowi kopii zawieranych umów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W dodatku umowę-zlecenie podpisuje się u księgowej na koniec przepracowanego miesiąca. I od razu widać nieuczciwe zamiary. Jak nie będą mieli kasy na wypłaty, powiedzą Wam, że umowy brak i że w ogóle Was tam nie było. Nic nie dostaniecie ;
anonim 2013-05-25 13:13:39
Hej, pracuje ktoś obecnie w Teatrze Sabat i może napisać jakąś aktualną opinię? Jak na dzień dzisiejszy wygląda atmosfera w pracy? Ile zarabia początkujący aktor sceniczny w Sabacie? Z góry dzięki za odpowiedź.
bibi 2013-10-18 13:55:27
są niewyplacalni
1
JM 2013-11-18 07:16:08
Witajcie.. ostatnia opinia nieco mnie przygnębiła. Czy naprawdę jest tam tak tragicznie, jeśli chodzi o wypłacalność??? Miejsce wydawałoby się "atrakcyjne" jeśli chodzi o pracę.. czy ktoś z was pracował w tamtejszej restauracji?
Nie polecam 2013-12-03 21:22:07
Nie polecam... brak konsekwencji, konkretów i niepoważne podejście do pracownika...
1
bomb 2013-12-06 18:47:42
Witaj JM - miejsce kojarzy się prestiżowo, to normalne (teatr, centrum Warszawy, znani właściciele), ale nic bardziej mylnego. Teatr już od kilku lat prosperuje coraz gorzej z roku na rok, w chwili obecnej jest chyba najgorzej. Artyści dostają wypłaty zwykle w pierwszej kolejności (choć z tym też różnie bywa), dla pozostałych na ogół nie starcza.
1
Kozak 2014-02-16 21:14:28
No dobrze, ale nie wierzę, że nie dostajecie wypłat w ogóle! Przecież macie podpisane umowy to co.. nagle obowiązki pracodawcy idą w niepamięć?
Janas 2014-03-10 22:50:48
Myślę, że jakby się media zainteresowały sprawą niewypłacania kasy pracownikom to momentalnie dodatkowe fundusze by się znalazły...
pinokio 2014-04-01 16:48:02
tylko, żeby się zainteresowali to tacy pracownicy musieliby mieć mocne dowody, a nie chwilowe przestoje np.
joka 2014-04-09 22:34:15
Może zamiast grozić zgłoszeniem sprawy do mediów, wystarczyło szczerze pogadać, ale widzę, że komentarze ucichły, to pewnie w Sabat jest już ok.
Jarek 2014-04-10 15:11:17
Oby było już ok, ja mam z teatrem Sabat miłe wspomnienia, ale jako widz, dawno nie byłem, szkoda by było.
wojtek 2014-05-07 23:59:19
Z tego co widzę, to Teatr Sabat płynnie gra przedstawienia, więc chyba nie ma co się bać, także przestoje pewnie ustały.
1
Nie 2014-11-18 11:04:35
Szczerze nie polecam tego miejsca. Jest to najgorszy pracodawca, z jakim miałam przyjemność pracować. Jest dużo prawdy w tym, co ludzie pisali już 2 lata temu. Mają problem z wypłacaniem kasy (wstyd!), poza tym atmosfera nie jest rewelacyjna, ludzie są mega obłudni i patrzą wyłącznie na siebe. Nie będę wymieniać imion, ale jest tam taka jedna czarna stara jędza w menadżerce, kłamie i wszystkich w okół siebie podjudza, aż się nie chce do pracy przychodzić! Wstyd, żeby w takim wieku, tak się zachowywać!
To nie jest miejsce pracy dla porządnych, uczciwych ludzi. Zdecydowanie nie polecam i nie życzę nikomu pracy w tamtym miejscu!
4
Miłu 2014-12-31 19:55:04
Dosyć zaskakująca jest Twoja opinia. Myślałem, że środowiska teatralne zawsze potrafią się zachować zgodnie z obowiązującymi normami. Nie widzę celu we wzajemnym nakręcaniu na siebie pracowników. A jeżeli tak się dzieje to winowajczyni powinna chyba zostać wyautowana. Chyba, że osobie zarządzającej taki stan rzeczy odpowiada.
gumiś 2015-01-25 02:50:10
hej, pracowałem swojego czasu w jednym z teatrów w Warszawie jako osoba odpowiedzialna za to co dzieje się na sali , widownie i tego typu organizacyjne rzeczy. Czy w Sabacie jest szansa, aby zatrudnić się na podobnego typu stanowisku? czy obecna ekipa jest już raczej dość sztywna i rzadko się zmienia?
tomek 2015-02-11 15:25:43
a ja tam raz byłem,bo moim zdaniem to miejsce ma klimat i faktycznie swojego czasu dobre spektakle tam grali, teraz to wiadomo, ze tylko komercja jest i wydaje mi się, że multikono wszystko przejęło, może to też jest kwestia ceny na przykład? mam nadzieje, ze jednak takie miejsca nie umrą i znajda swoich obecnych zwolenników.
Wanda 2015-03-04 21:31:54
Niedawno znajoma zaprosiła mnie na koncert poświęcony twórczości(usunięte przez administratora) odkąd sięgam pamięciom zachwycałam się głosem i piosenkami tej wybitnej wokalistki. Po pierwszym utworze miała ochotę wyjść. To jest skandal, co osoba przedstawiana i kreowana na gwiazdę wyczynia na scenie. Żenujący głos, fatalne zachowanie podskoki pokrzyki. Jestem głęboko oburzona, że ta osoba jest wpuszczana na tą scenę. Z pewnością nie odwiedzę tego miejsca.
1
Wanda 2015-03-04 21:33:38
Oczywiście Pan (usunięte przez administratora)jest bohaterem mojego wpisu
2
janka 2015-04-13 12:28:52
Witajcie, kusi mnie wyjście do Teatru Sabat, bo jest to jedyny w Polsce teatr rewiowy, tylko czy ktoś mógłby powiedzieć czy poleca wizytę tam czy nie. Bo w internetach takiej opini niestety brak, a że nie jestem z Warszawy to nie mam kogo podpytać
Laktowik 2015-04-27 20:18:39
No ciężko powiedzieć, bo to zależy od Twojego gustu. Ja byłem raz i nie zawiodłem się bo byłem bardzo zadowolony po całym spektaklu i na pewno nię będzie to ostatni wypad.
1
sknera 2015-05-07 13:26:28
biletów najlepiej poszukać w necie, można trafić okazyjne ceny a nie wydawać majątek w kasie :D
1
sknera 2015-05-07 13:37:55
oczywiście mam na myśli serwisy typu allegro, olx, a nie ebilet, katalog, czy inny prezent, bo tam zdzierstwo jak w kasie
1
janka 2015-08-23 20:23:41
ceny biletów są duże, ale nie uważam, żęby jakoś różnił się od średniej w Warszawie. Często przechodzę obok tego teatru i zastanawiałem się właśnie jak by tam zacząć pracować. Chciałbym zostać bileterem - nie spodziewam się jakiś dużych pieniędzy za swoją pracę. Nie znam spektakliw tym teatrze ale intersuje mnie praca w samym teatrze.
el; 2016-04-12 21:23:47
wysokie ceny to fakt, a jakichś wielkich gwiazd nie mają oprócz Rossa i nowickiego. ale cóż, wiemy wszyscy że teatry w Polsce cierpią na niedobór widzów i kasy
eli9; 2016-05-14 11:55:09
ale oni sobie widzę jakość z tymi niedoborami radzą, np. organizując dancingi po spektaklach, nie wiem czy to przystoi poradze takiego miejsca jakim jest teatr ale na pewno daje to potrzebny zastrzyk finansowy.ciekawe więc jak z racą u nich i cZy się teraz coś da
Zostaw swoją opinię o Teatr Sabat - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teatr Sabat