brak logo

Teatr Sabat

Warszawa

Opinie o Teatr Sabat

jola 2009-01-31 17:30:33
fajne miejsce pracowalam tam przez 2 lata b ale to bardzo mi sie podobalo, super atmosfera ludzie klimat, goscie :))))
chaos 2012-08-06 14:39:50
Faktycznie widać, że od dawna już Ciebie to nie tyczy :)
Te abstrakcyjne sytuacje, o których piszesz może i miały miejsce parę lat temu, ale odkąd Ja tam pracuję (a pracuję już ponad rok), to z czymś takim się nie zetknęłam.
Zamiast siać defetyzm zajmij się lepiej swoją nową (i zakładam że lepszą) pracą, o ile jakąś masz :)
zawiedziony 2012-10-10 16:32:49
Nie polecam pracy w tym miejscu !
szczera 2012-11-01 17:27:26
NIE WYPŁACAJĄ PENSJI PRACOWNIKOM !!! Jaki to WSTYD dla takiego miejsca. Pensje wypłacają w ratach, z tygodniowymi albo nawet miesięcznymi spóźnieniami. Ja na swoją czekam od kwietnia. Porażka!
3
mr 2pc;] 2012-11-01 17:39:40
Nie polecam. Odgrzewane spektakle, niedobre jedzenie (widziałem już śmierdzące ryby, pływające tiramisu, przypalone ziemniaki i kupne kopytka), palarnia w której dymem można się udusić, na wi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zimno jak diabli. Na pensje czeka się bardzo długo, bywa że nie wypłacają po dwa - trzy miesiące i dłużej. Księgowa umawia się na spotkania żeby osobiście wręczyć pieniądze, bo przelewy są dla niej DROGIE, po czym wychodzi z pracy przed umówioną godziną i nie odbiera telefonu. Raz nie miała dla mnie 200 zł. Żałosne.
4
mr 2pc;] 2012-11-01 17:43:25
Acha zapomniałem dodać. Nie dają pracownikowi kopii zawieranych umów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W dodatku umowę-zlecenie podpisuje się u księgowej na koniec przepracowanego miesiąca. I od razu widać nieuczciwe zamiary. Jak nie będą mieli kasy na wypłaty, powiedzą Wam, że umowy brak i że w ogóle Was tam nie było. Nic nie dostaniecie ;
bibi 2013-10-18 13:55:27
są niewyplacalni
2
JM 2013-11-18 07:16:08
Witajcie.. ostatnia opinia nieco mnie przygnębiła. Czy naprawdę jest tam tak tragicznie, jeśli chodzi o wypłacalność??? Miejsce wydawałoby się "atrakcyjne" jeśli chodzi o pracę.. czy ktoś z was pracował w tamtejszej restauracji?
Nie polecam 2013-12-03 21:22:07
Nie polecam... brak konsekwencji, konkretów i niepoważne podejście do pracownika...
1
bomb 2013-12-06 18:47:42
Witaj JM - miejsce kojarzy się prestiżowo, to normalne (teatr, centrum Warszawy, znani właściciele), ale nic bardziej mylnego. Teatr już od kilku lat prosperuje coraz gorzej z roku na rok, w chwili obecnej jest chyba najgorzej. Artyści dostają wypłaty zwykle w pierwszej kolejności (choć z tym też różnie bywa), dla pozostałych na ogół nie starcza.
2
pinokio 2014-04-01 16:48:02
tylko, żeby się zainteresowali to tacy pracownicy musieliby mieć mocne dowody, a nie chwilowe przestoje np.
joka 2014-04-09 22:34:15
Może zamiast grozić zgłoszeniem sprawy do mediów, wystarczyło szczerze pogadać, ale widzę, że komentarze ucichły, to pewnie w Sabat jest już ok.
Jarek 2014-04-10 15:11:17
Oby było już ok, ja mam z teatrem Sabat miłe wspomnienia, ale jako widz, dawno nie byłem, szkoda by było.
wojtek 2014-05-07 23:59:19
Z tego co widzę, to Teatr Sabat płynnie gra przedstawienia, więc chyba nie ma co się bać, także przestoje pewnie ustały.
1
Nie 2014-11-18 11:04:35
Szczerze nie polecam tego miejsca. Jest to najgorszy pracodawca, z jakim miałam przyjemność pracować. Jest dużo prawdy w tym, co ludzie pisali już 2 lata temu. Mają problem z wypłacaniem kasy (wstyd!), poza tym atmosfera nie jest rewelacyjna, ludzie są mega obłudni i patrzą wyłącznie na siebe. Nie będę wymieniać imion, ale jest tam taka jedna czarna stara jędza w menadżerce, kłamie i wszystkich w okół siebie podjudza, aż się nie chce do pracy przychodzić! Wstyd, żeby w takim wieku, tak się zachowywać!
To nie jest miejsce pracy dla porządnych, uczciwych ludzi. Zdecydowanie nie polecam i nie życzę nikomu pracy w tamtym miejscu!
4
tomek 2015-02-11 15:25:43
a ja tam raz byłem,bo moim zdaniem to miejsce ma klimat i faktycznie swojego czasu dobre spektakle tam grali, teraz to wiadomo, ze tylko komercja jest i wydaje mi się, że multikono wszystko przejęło, może to też jest kwestia ceny na przykład? mam nadzieje, ze jednak takie miejsca nie umrą i znajda swoich obecnych zwolenników.
Wanda 2015-03-04 21:31:54
Niedawno znajoma zaprosiła mnie na koncert poświęcony twórczości(usunięte przez administratora) odkąd sięgam pamięciom zachwycałam się głosem i piosenkami tej wybitnej wokalistki. Po pierwszym utworze miała ochotę wyjść. To jest skandal, co osoba przedstawiana i kreowana na gwiazdę wyczynia na scenie. Żenujący głos, fatalne zachowanie podskoki pokrzyki. Jestem głęboko oburzona, że ta osoba jest wpuszczana na tą scenę. Z pewnością nie odwiedzę tego miejsca.
1
Wanda 2015-03-04 21:33:38
Oczywiście Pan (usunięte przez administratora)jest bohaterem mojego wpisu
2
sknera 2015-05-07 13:26:28
biletów najlepiej poszukać w necie, można trafić okazyjne ceny a nie wydawać majątek w kasie :D
1
sknera 2015-05-07 13:37:55
oczywiście mam na myśli serwisy typu allegro, olx, a nie ebilet, katalog, czy inny prezent, bo tam zdzierstwo jak w kasie
1
To ja 2016-10-03 22:19:43
Naprawdę jest problem z otrzymaniem zapłaty ja akurat byłem dostawcą zalegają mi kasę od maja i nic dzwoniłem prosiłem aż wkoncu oddałem dług do firmy zajmującej się ściągniem długów Wam też polecam bo inaczej nigdy nie zobaczycie swojej kasy :)
ikh 2016-10-03 22:33:10
No właśnie przecież jak ktoś chce podjąć pracę w firmie to chyba chce wiedzieć jak najwięcej na ten temat
Zostaw swoją opinię o Teatr Sabat - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teatr Sabat