Kraftmann Automation

Warszawa

Opinie o Kraftmann Automation

Klient 2015-12-27 15:44:22
Witam. Bardzo miła obsługa ze strony handlowca(super ceny i szybkość działania) dopilnowana przez właściciela. Na instalacje, która została fachowo wykonana przez instalatorów czekałem mniej niz tydzień razem z wyprodukowanymi na zamówienie urządzeniami. Uważam, że ze względu na tak skrajny wysyp komentarzy emocjonalnych, które w moim przypadku się w ogóle nie powierdziły warto przekonać się i ocenić osobiście. Ja polecam w 100%.
3
Zadowolony Pracownik 2015-12-29 11:14:44
Witam, (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) firma Kraftmann posiada ponad 40 Pracowników rozwija się doskonale (usunięte przez administratora) . Pracownicy są zadowoleni m.in. dużo pracy, szkolenia, nowe produkty w ofercie, duże realizacje - to przede wszystkim efekt zmian kadrowych i odpowiednio przypisanych obowiązków. Pozdrawiam.
2
P. 2016-02-09 16:48:43
W końcu ktoś prawdę napisał.
2
Pracownik 2016-02-25 17:34:33
Praca (od kilku lat) w warunkach b. dobrych technicznie - w poprzedniej firmie nie mialem co marzyc o sprzecie na zawolanie i to markowym, komputery, ubrania robocze, narzedzia wysoka polka - Romek o to dba, a ma swietne pojecie techniczne. Wyplaty zawsze na czas. Pozdrawiam.
2
pracownik 2016-03-04 16:33:37
Praca przy maszynach - 6 miesięcy - zrezygnowałem bo poszedłem "na swoje". Wszystko wg ustaleń. Polecam.
2
Zadowolona 2016-06-18 13:55:53
Pracowałam w firmie na samym początku od jej założenia. Pracy było dużo, a jeszcze Rodzinę w domu miałam do oporządzenia. Bardzo elastyczny Pracodawca pod względem urlopów. Obecnie pracuję w innej firmie i trudno o takie podejście. Polecam.
2
gość 2016-06-21 13:53:17
Prawda! Bardzo elastyczny Pracodawca!!!
3
konkurencja 2016-06-22 15:12:22
Współpracuje z Kraftmann od wielu lat. Świetna obsługa i wyjątkowo szybkie realizacje. Firma jest w stanie zrealizować zlecenie z dnia na dzień, gdzie inne podmioty z branży potrzebują tygodnia i więcej. No i towaru mają dużo na stanie od ręki, a nie jak większość - mały sklepik i call center. Pracownicy i właściciel OK. Elastyczni pod względem rozliczeń. Polecam do współpracy.
2
Sprytny 2016-07-03 11:04:11
Pracowałem z początku na magazynie, potem w dziale handlowym. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Pracy było b. dużo. Można było dorobić nadgodzinami.
2
Robal 2016-07-05 18:39:09
dorabiałem w wakacje po 3 miesiące, praca w porzadku warunki ok fajnie jezdzilo sie wozkiem z paletami :)
2
Pracownik zadowolony 2016-07-07 21:16:24
Firma powstala pare ladnych lat temu. Nie dziwmy sie, ze i ekipa sie zmienia. Nie znam.wszystkich o ktorych piszesz jednak przynajmniej dwie z nich zostaly zwolnione. Moze uaktualnij swoje info...zanim napiszesz cos czym pograzasz siebie i tych, o ktorych wspominasz. Dlaczego teraz bez zamętu, krzykow mozna pracować i rozwijac się. Jest sporo pracy i tu odnajda sie tylko Ci, ktorym zalezy i ktorzy chca pracowac. Bo skoro jak piszesz tamci odeszli sami to po co zyja wciaz sprawami kraftmann. Zal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sciska? Rynek pracy nie jest tak idealny jak sie wydaje? Dobrze nam bez Was i powinniscie sie z tym pogodzic
3
Git! 2016-07-07 21:25:45
Pracuje już trochę w firmie i ciesze się, że w końcu doszło do pozytywnych zmianach kadrowych. Dział handlowy w 4 osoby potrafi zrealizować większe i więcej kontraktów niż 10-12 osób w poprzednim zestawieniu. Stany magazynowe w końcu się zgadzają i są odpowiednie. Jest pozytywna atmosfera pracy bez leniuchów i zadufanych w sobie oraz zakompleksionych złotych i "lepkich" rączek. Konsekwencje wyciągane natychmiast w przypadku nieprawidłowości. Brak reklamacji i non stop poprawa jakości. Usprawniony przekaz informacji. Same zmiany na +++++. Nareszcie Super Załoga bez czarnych owiec. POLECAM !
3
awa 2016-07-12 11:35:47
czy ktoś ma informację kiedy ich strona internetowa zacznie działać?
1
pozytywny 2016-07-17 13:38:10
Pracuję i jestem b. zadowolony, co roku nowe maszyny i doświadczenie. Konkurencja po 20 latach nie ma 1/3 takiego sprzętu co Kraftmann po 4 latach. Dla mnie super praca i warunki polecam i do zobaczenia.
2
zadowolony 2016-07-18 16:09:35
Najlepiej wyślij na adres siedziby Kabrioletu 4, 03-117 Warszawa. Ja wysłałem mailowo - biuro@kraftmann.eu. Do zobaczenia !
2
zadowolony 2016-07-18 20:46:44
Witaj. Najlepiej złóż CV i z pewnością otrzymasz odpowiedź - ja po tygodniu zostałem zaproszony na rozmowę.
2
zadowolony 2016-07-20 22:57:45
Najlepiej spróbować podejść do rekrutacji. Zadowolenie to kwestia subiektywna i zależna od naszych poglądów i oczekiwań natomiast fakt rozliczania w terminie dot. ustalonej kwoty zawsze jest przestrzegany. Jeśli jesteś sumienny i wypełnisz swoją pracę na pewno oprócz dogadanej kwoty otrzymasz bonusy. Premie jednak czy wynagrodzenia są różne jak wszędzie.
1
kukis 2016-08-03 21:57:33
Czy od lipca pojawiła się może jakaś nowa oferta pracy u tych Państwa? Szukam na innych portalach ale cisza
1
Xxx 2016-12-06 13:29:48
Jakies opinie na temat pracodwcy ?? Jak wyglada praca na maszynach ??
Zostaw swoją opinię o Kraftmann Automation - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kraftmann Automation