brak logo

Telekomunikacja Cyfrowa Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Telekomunikacja Cyfrowa Sp. z o.o.

qe 2016-08-06 23:00
Pewnie, że oferty mają ciekawe, a mnie najbardziej zainteresowało ogłoszenie na doradcę ds. obsługi klienta. Oczekują znajomości niemieckiego, ale może jest szansa na odpowiednie szkolenia czy kursy jeszcze.
Mario 2017-01-11 13:05
Jest szansa na pracę po 12 godzin za małe pieniądze. Szansa na ochrzanianie za byle co, również. Na pewno nie można liczyć na umowę o pracę i szacunek.
Ryszard 2017-01-27 11:24
Z daleka od tych oszustów, na razie oddałem sprawę za oszustwo do sądu, spółeczka jest g...o warta, jedna z wielu przekrętnych spółek
1
qwerty 2017-02-09 15:52
Pracowałem w tej firmie. Mają bardzo normalne podejście. Jak wykonujesz swoją pracę , jesteś kreatywny i starasz się usprawniać pracę i sobie i innym to i możesz liczyć na większe pieniądze. Jak ktoś chce tylko klepać to co było opisane na rozmowie kwalifikacyjnej to zarabia tyle ile było powiedziane na rozmowie kwalifikacyjnej. Na prawdę zdrowe, normalne podejście do pracy. Zdarzają się dni, kiedy trzeba docisnąć i zostać dłużej w pracy (nawet raz do 23:00), ale wtedy zawsze załatwiają transport do domu (taksówka) i na koniec miesiąca też jest to uwzględniane. Polecam dla tych, co chcą trochę więcej od pracy niż odklepać i wyjść.
gość 2017-02-13 14:06
też skierowałem sprawę do prokuratora
Rafik 2017-02-13 15:46
Zlodzieje i naciagacze. Wysylaja telefony a pozniej nakazuja zwrotu na wlasny koszt. Nie oddajesz przychodzi faktura na 360zl. Piszesz donich o kopie umowy odpisuja glupoty.. Tez zglosilem do uke i do konsumentow bede jutro zglaszam.
1
k 2017-03-14 22:45
I pasuje Ci praca dla oszustów i oszukiwanie innych, czy po prostu jesteś jednym z nich??? Przecież podstępem i oszustwem zdobywają najczęściej starszych klientów, to fair?
Szorstki44 2017-03-23 21:55
Naciągacze!
Dzisiaj podpisali umowę z moim tatą (88 lat) który "nota bene" nie jest właścicielem aktualnej usługi telekomunikacyjnej na numerze telefonicznym na który spisali umowę - właścicielem jestem ja więc wyrzucę umowę "do kosza" ale zastrzegłem u obecnego operatora aby informował mnie o próbach zmiany obecnej umowy.
Naciągają ludzi starszych i gdybym nie przeniósł praw do tego numeru na siebie po identycznym numerze jaki wycięła parę lat temu TPSA to pewnie zdziwiłbym się jak by przyszła faktura od Telekomunikacji Cyfrowej a nie od obecnego operatora.
TCFSpZoo 2017-04-10 19:17
hahahaha uwzględniane na koniec miesiąca i taksówka?? Dobre żarty!!
Banda oszustów! Praca po 12-18 h/dzień za najniższą krajową... Zero pomocy, uwagi i szacunku. Przemiał pracowników ogromny! Szaf to duży rozpieszczony bachor, który myśli że wszystko może. Ludzi wybiera się za urodę, a nie za umiejętności ;/ Odradzam tą firmę zarówno do pracy jak i do współpracy, każdego rolują (klientów, pracowników, firmy współpracujące), rachunków nie płacą, z wypłatą się zawsze spóźniają "zapominają że trzeba wypłacić".
ARW 2017-04-23 15:32
Ostrzegam przed tą "firmą". Naciągają głównie emerytów. Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów otrzymał ponad 200 skarg na działania Telekomunikacji Cyfrowej Sp. z o.o. Przeciw firmie toczą się postępowania prokuratorskie. Jest nadzieja, że prezesika w końcu posadzą. I oby na jak najdłużej. Pozdrawiam wszystkich przyzwoitych, a na pohybel wszystkim draniom.
Zostaw swoją opinię o Telekomunikacja Cyfrowa Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telekomunikacja Cyfrowa Sp. z o.o.