brak logo

SumiRiko Automotive Hose Poland Sp. z o.o.

Sosnowiec

Opinie o SumiRiko Automotive Hose Poland Sp. z o.o.

hf 2016-08-13 22:20
Skoro warunki pracy są w porządku to pewnie i atmosfera tutaj dopisuje.
1
nowy 2016-11-04 09:50
Podobno za nie długo będzie ruszać produkcja w tej firmie. Ciekawe jak będzie wyglądał proces rekrutacji i jaka będzie początkowa stawka?
Inżynier 2016-11-21 19:51
Witam,

Czy ktoś aplikował może na stanowiska pośrednio produkcyjne tj. działy Utrzymania Ruchu, Kontrola Jakości, Inżynieria Procesu i Technologia?
Jak wygląda proces rekrutacji?
Czy rozmowa kwalifikacyjna jest przeprowadzana w sposób profesjonalny tzn. czy na rozmowie padają konkretne pytania techniczne dotyczące zatrudnienia na stanowisku inżynierskim?
Ile trzeba czekać na odpowiedź ze strony przyszłego pracodawcy?
Jakie są widełki na stanowiskach umysłowych? Czy warto aplikować do tej firmy?
Pytam gdyż usłyszałem "kilka opinii" i chcę rozwiać swoje wątpliwości aby nie tracić godziny jednej czy kilku na rozmowę.
Z przeczytanych informacji produkcja miała ruszyć w III kwartale tego roku, czy tak się stało?
fbo 2017-01-23 18:51
Jak chcesz wiedzieć jak to może wyglądać to wpisz w google opinie TRP ZAGÓRZ, TRP WOLBROM. To taka sama firma, nadzorowana początkowo przez te same osoby, poczynając od kadr itp... to tak jakby inny oddział tylko że Sosnowiec.....
Powodzenia heh....
1
lolo 2017-01-30 23:06
I jakiś matoł rekrutuje
Lucek 2017-02-08 22:03
Jak coś to TRI WOLBROM, TRI ZAGÓRZ.
1
alo 2017-03-07 21:24
Czy produkcja już ruszyła ? pracuję ktoś tam ?
. 2017-03-15 00:16
Jakie zarobki na poczatek?
alibaba 2017-03-30 23:57
Witam rekrutacja trwa na zasadzie sondażu kandydata i oczekiwań obu stron. W soboty parking pusty.
wooo 2017-04-27 15:03
Witam. jakie zarobki magazynier operator wózka widłowego ??
nemezis 2017-04-27 19:29
wooo ja to dostalem ofertę do nich o -15% w porownaniu do tego co mam . ECH LUDZIE.....
7
Zakupowiec 2017-05-15 20:08
Ktos wie jak wyglada rekrutacja do działu zakupów? Jest szansa się dostac?
Zuzanna 2017-05-24 10:08
Pracujesz w SumiRiko? Chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń z pracy w firmie. Na jakie warunki pracy można obecnie liczyć? Jakie są plusy pracy tutaj, a co warto by zmienić? Wasze opinie będą cenne dla osób szukających informacji na temat tego jakim pracodawcą jest firma.
Zostaw swoją opinię o SumiRiko Automotive Hose Poland Sp. z o.o. - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SumiRiko Automotive Hose Poland Sp. z o.o.