logo Leroy Merlin Szczecin

Leroy Merlin Szczecin

Szczecin

Opinie o Leroy Merlin Szczecin

. 2010-01-08 08:48
To wszystko nie stety prawda , co prawda pisał to poprzednik kupe czasu temu ale nic sie nie zmieniło , wszystko to samo a moze jeszcze gorzej , a te dwa (usuniete przez administratora)
1
pracownik 2010-05-07 08:43
brak mi słów jak osoba, która nie potrafi napisac zdania bez błędu ortograficznego - szkaluje innych. zwolnili Cie bo sie obijałeś!!! ja tam pracuje i bardzo sobie chwale(usuniete przez administratora)
1
anonim 2010-12-26 14:14
REKLAMA DLA SKLEPU WYMARZONA! NIC, TYLKO SZUKAĆ TAM PRACY LUB JAKO KLIENT (O ZGROZO) BYĆ OBSŁUŻONYM PRZEZ TAKĄ ZAŁOGĘ! PIERZCIE SWOJE BRUDY NA WŁASNYM PODWÓRKU A NIE NA FORUM OGÓLNOPOLSKIM! WSTYD I JESZCZE RAZ WSTYD. (usuniete przez administratora)
kjh 2011-02-18 15:34
witam,
poszukuję informacji o firmach które przestały dostarczać towar do sieci - za dobre informację jestem w stanie hojnie się odwdzięczyć. (usuniete przez administratora)
były pracownik 2011-12-20 13:32
(usuniete przez administratora)Ogólnie fajni doradcy , ale dziwna polityka firmy i nie szanowanie pracownika....
2
anonim 2011-12-21 12:16
Kadra w sklepie na Struga to porażka , począwszy od dyrektora który w ogóle się nie nadaje na to stanowisko poprzez kierowniczkę oświetlenia , a na (usuniete przez administratora) kończąc każdy kto pracuje wie o kim mowa(usuniete przez administratora)
3
Ktoś 2012-12-21 13:48
Witam serdecznie. Mam pytanko, na jakie wynagrodzenie netto może liczyć "Kierownik działu handlowego"? Z góry badzo dziękuję za odpowiedz.
7
Krzysztof 2013-01-08 18:37
Witam serdecznie. Kandyduję na stanowisko „Kierownika działu handlowego” i zostałem zaproszony na mini Assessment Centre. Czy może ktoś napisać czego mogę się spodziewać na takim spotkaniu? Z góry dziękuję za pomoc. Krzysztof.
8
Rambo 2013-05-25 17:23
Jestem klientem Leroy Merlin Sz.Struga,często tam chodzę na zakupy,córka składała podanie kilka krotnie do tej firmy lecz nie została zaproszona na rozmowę ani razu,i może i dobrze.(usuniete przez administratora)
6
klient 2013-06-15 19:49
Dla mnie też kierowniczka oświetlenia , była bardzo opryskliwa , i zakręcona jak słoik po ogórkach....Zrezygnowałem z zakupów i poszedłem do konkurencji.
paradoks 2013-07-16 17:40
Mi się wydaje że wyraźnie klient napisał przez kogo zrezygnował z zakupów , większość z doradców jest ok , ale zdarzają się kwiatki.....
Tomasz 2013-07-27 21:05
Rambo ma rację (usuniete przez administratora)
kw 2013-09-18 16:15
Zarobki na początek 1900 brutto,na rozmowie z dyrektorem obiecanki że co roku podwyżka,absolutnie dla nowych pracowników nie ma żadnych podwyżek to tylko ściema,nie mówiąc o starych pracownikach o nas to już dawno zapomnieli,wolą wymieniać na nowych.Porażka
2
Józek 2013-10-29 20:42
Szukają kierowników po studiach nie znających branży ,atmosfera porażka,dyrektor to (usunięte przez administratora)
1
ta sama 2014-04-08 02:26
Pracowałam jakiś czas temu w LM na struga rok czasu.
Atmosfera między pracownikami ok.Wszyscy mówią sobie po imieniu niezależnie czy to dyrektor czy kierownik.
Polityka firmy zryta.Zarobki nie ciekawe.O podwyżkach nie ma szans co roku jest tzw. DPT w firmie i czarują że może to akurat Ty dostaniesz podwyżkę.Zależy od chorej punktacji.
Ryją Ci banie na szkoleniach że najważniejszy jest Azymut tzw.zielony trójkąt.
Wymagają od człowieka wszystkiego co się da a jak za bardzo się postawisz to wylatujesz.
Nie jeden kierownik podał firmę do sądu pracy za bezpodstawne wyżucenie.
Tam się ciągle coś dzieje za dużo by pisać.
1
majk 2014-05-27 16:50
Typowe korpo, pranie mózgu, sztucznie "przyjazna" atmosfera. Od początku wiedziałem, że długo tam nie popracuję i od razu szukałem innej pracy-znalazłem Nie rozumiem tych narzekających, którzy nawet nie próbują wyrwać się z tego posranego "zielonego trójkąta". Zarobki-żenada.
4
miki 2014-07-29 18:43
Takiej( usunięte przez administratora ) firmy dawno nie spotkałem, nigdy więcej.
4
mizad 2015-02-13 17:02
to dziwne, bo wcześniej spotykałem się tylko z pozytywnymi komentarzami na temat pracy w LEROY. Myślę że w dużej mierze większość zależy od samego nastawienia i podejścia pracowników. warunki zapewne tak jak wszędzie więc nie wiem o co chodzi. ktoś mi wcześniej mówił ze wynagrodzenie jest ok to możliwe że w każdej placówce jest inaczej?
but 2015-05-11 00:52
Plusy tej pracy to m.in: opłacony zus, niska ale regularnie wpływająca pensja, premia, socjal w postaci 2 biletu do kina oraz 120zł brutto na święta, szkolenia wyjazdowe, dobra atmosfera między doradcami.
1
klient 2015-12-25 16:07
Kierowniczka oświetlenia z tego co zapamiętałem Anna jakby pracowała za karę,bardzo nie miła,opryskliwa taka osoba na kierowniczym stanowisku wstyd.
2
franmar 2016-06-20 14:09
szczególnie nie miłe kierowniczki z działu kas niedouczone opryskliwe więcej nie wrócę do tego bajzlu
4
mops 2016-06-20 23:53
zgadzam sie
1
boltre 2016-06-23 18:28
pracowalem kilka miesiecy temu trudna sytuacja w domu kierownik działu miał mi przedłużyć umowę o prace 'nie udało sie
pani dyrektor wisiało że mam trudną sytuacje ,liczyły się wyniki ,a sami kręcą jak mogą do dupy z taka firma dotyczy struga 31 szczecin
1
kamil 2016-06-23 18:51
obsługa na najniższym poziomie kolejki przy kasach a kierownik działu kas zamiast być na swoim stanowisku pracy sprawdzał kible i wiecie co dalej , pownien sam czyścić kible
5
ghuikl 2016-06-23 22:55
najgorszy sklep w szczecinie struga 31
3
robson 2016-06-23 23:05
CHCIAŁBYM NAPISAĆ NA TEMAT PRACY KOORDYNATOREK NA DZIALE KAS STRUGA 31 W SUMIE NA JEDNĄ P. MARLENĘ DN 22.06.2013 W GODZINACH POPOLUDNIOWYCH BYŁEM ŚWIADKIEM JAK TRAKTUJE UCZĄCĄ SIĘ KASJERKĘ .TO NIC PARĘ DNI WCZEŚNIEJ TEŻ BYŁEM ŚWIADKIEM JAK W PONIŻAJĄCY SPOSÓB TRAKTUJE NIEPEŁNOSPRAWNEGO PRACOWNIKA .TO HAŃBA ŻEBY TAKA OSOBA PRACOWAŁA MIĘDZY LUDZMI
4
BARKUB 2016-06-27 21:41
DLACZEGO WSZYSTKIE ZŁE OPINIE O LM STRUGA 31 USUWANE SĄ PRZEZ ADMINISTRATORA ? TAKIE FIRMY TRZEBA PIĘTNOWAĆ .LUDZIE NIE STARAJCIE SIĘ O PRACE W TYM SKLEPIE TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
4
kitek 2016-07-02 15:53
najgorszy sklep cały czas kolejki gdzie jest dyrekcja oczywiście dotyczy struga31 więcej tam nie wrócę
6
mysza 2016-07-11 19:18
ja tam pracowałam nie polecam
2
kamil 2016-07-13 21:34
nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
basiek 2016-07-16 20:17
ceny inne na półkach inne na kasie oszukują klientów ,a do tego cały czas kolejki
2
223366 2016-08-02 08:51
ZNÓW USUNIĘ BĘDĘ PISAŁ DALEJ ZŁE OPINIE O TYM SKLEPIE .LUDZIE NIE STARAJCIE SIE TAM O PRACE .WYKORZYSTAJĄ CIĘ NA MAKSA ZROBIĄ PRANIE MÓZGU I CO? NAPISZESZ ŻE TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TO ZOSTANIE USUNIĘTE A TO JEST PRAWDA
4
BRONEK 2016-08-09 22:38
jestem klientem od dawna w tym sklepie wydałem sporo kasy na zakupy zawsze kiedy chcę zapłacić muszę odstać w kolejce co najmniej pół godziny 10 kas a tylko dwie otwarte ,gdzie jest osoba która zajmuje się tym działem .kiedy spytałem się o osobę która zajmuję się działem kas p.marlena koordynatorka kas burkneła coś pod nosem żeby tylko mnie zbyć ,a ten cały niby kierownik zamiast być na swoim stanowisku pracy włóczył się po kfc bo akurat po zakupach poszedłem coś przekąsić a on sobie spędzał czas na jedzeniu .zamiast zajmować się swoimi obowiązkami .specjalnie piszę z małej litery bo te osoby nie zasługują żeby o nich pisano poprawną POLSZCZYZNĄ.BOŻE CHROŃ KLIENTÓW OD TAKICH SKLEPÓW.
6
BRONEK 2016-08-09 22:46
OPINIA DOTYCZY SZCZECIN STRUGA
KAMIL 2016-08-09 22:49
NAPISAŁEM ŻE NIE POLECAM
1
JOKOONA 2016-08-15 17:07
STARASZ SIĘ O PRACĘ LM STRUGA 31 SZCZECIN NA STANOWISKO KASJER ZASTANÓW SIĘ DOBRZE MOBBING PRANIE MÓZGU WARUNKI TRAGEDIA .PRACOWAŁAM TAM JAKIŚ CZAS TEMU ,JAK DUPY NIE LIŻESZ I NIE KABLUJESZ JESTEŚ SPALONY .A TEN NIBY KIEROWNIK TO PORAŻKA .
8
JERZY 2016-09-02 23:32
GAMONIU NIE WIESZ CO TO JEST MOBBING ZAJRZYJ DO ENCYKLOPEDII
3
tomek 2016-09-11 15:51
Ludzie nie słuchajcie tych bredni , ci co piszą dobre informacje o pracy i klimacie to ludzie z piętra , pracowałam tam wszyscy się boją liczy się tylko wynik i tabelka nie pracownik, zaorają każdego w nagrodę bilet do kina raz w miesiącu na koniec kopniak w tyłek. Zarobki żenada , niby miła atmosfera bo do każdego po imieniu , ale to tylko pozory i obłuda jak koleżanka pisała wcześniej jak donośisz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liżesz to może cię zostawią. Ostatnio słyszałam że jest jeszcze gorzej tyrania, jak mówią ludzie prywatne ranczo- pastwisko
40
JOKOONA 2016-09-12 22:18
TAK SIĘ ZASTANAWIAM O CZYM TY PISZESZ BO TO NIE MA ANI ŁADU ANI SKŁADU DO CZEGO TO SIĘ MA ODNOSIĆ MASAKRA
1
Alm 2016-09-13 22:05
Ale kto o czym pisze, bo tutaj tyle na tym forim opinii, tak dużo się rozwinęło, że nie wiem o co dokładnie mówisz i o co chodzi
PRACOWNIK 2017-02-05 14:32
NAJGORSZA FIRMA JAKIEJ SWIADCZE USLUGI JEZELI NIE LIŻESZ TYŁKA ZŁU W TEJ FIRMIE TO PANI DYREKTOR OSOBISCIE BEZ ZADNEGO PARDONU WYRZUCA LUDZI JAK SMIECI CHCIAŁABYM Z TEGO MIEJSCA POGRATULOWC PANU DYREKTOROWI REGIONALNEMU TRAFNOSCI WYBORU TEJ PANI DYREKTOR .ZACHOWANIE TEJ PANI JEST ŻENUJACE I WARTE WERYFIKACJI Z WYRAZAMI SZACUNKU
PRACOWNIK
33
miłka 2017-02-09 21:35
Czyżby chodziło o słynne LM targówek w Warszawie? Oj wiele się tam o Pani dyrektor mówi...
klientka 2017-02-10 14:31
Witam
w dniu 4-02-2017 zrobiłam drobne zakupy w L M w Szczecinie ul Struga sklep nr 31
w zwi azku z tym ze na lini kas były bardzo duze kolejki postanowiłam towar skasowac w kasie budowlane jako ze nie było tam klientow .Po skasowaniu produktow z paragonem chciałam jeszcze raz wrócic do sklepu co mi uniemożliwiła kasjerka pani Małgorzata nr kasy 12 tj kasa budowlana wraz z panem z ochrony Franciszkiem Stasiak nr leg służbowej 230528 przy potwierdzeniu drugiego pana ochroniarza Krzysztofa Sztark nr legit. słuzbowej 284908 Po opuczczeniu sklepu poinformowałm dyzurnego kierownika tego dnia ze taka sytuacja zaistniała.Prosze Panstwa łatwiej wyganiac waszym pracownikom klientów ze sklepu anizeli w ramach obowiązków okleic oznakować towar no cóz moje gratulacje
z poważaniem klientka
6
ja 2017-02-22 21:27
Witam, chciałbym odradzić każdemu komu przez myśl przeszło aby pokusić się i zechcieć zrobić projekt lub aranżację łazienki w sklepie przy struga w Szczecinie, mija się to z celem zwłaszcza jeśli ktoś ceni sobie swój czas, trzy razy podchodziłem do tematu w tym sklepie i za każdym razem nic z tego. Pierwszym razem okazało się ,iż tak polecany przez sam sklep punkt nie jest czynny codziennie co o dziwo dopiero się okazało na miejscu (wspomnę że sam dojazd w jedna stronę zajmuje mi ponad 40 min, co przy takim traktowaniu przez wspomniany sklep nie jest bez znaczenia)ale ok jadę drugi raz , tym razem owszem siedzą dwie panie z obsługi ale żeby być obsłużonym można zapomnieć trzeba się umówić inaczej nie ma mowy w końcu kim ty człowieku jesteś???? jasne pokłoniłem się i usłużnie zgodziłem się na wyznaczenie terminu tygodniowego bo zapierdziel taki że załadować nie ma kiedy. Przyszedł ten szczęśliwy dzień spotkania i jadę znów ponad 40 mim siadam podaje wymiary , paluszkiem wskazuje wybrane kafelki i co ? doopa blada bo panie za nic nie potrafi wybranych kafli będących w ofercie tego tak wspaniałego sklepu wprowadzić w project , następne dwie osoby też nic i na całość tego pani projektantka z głupawym wyrazem twarzy mówi "ale jaki ja mam wpływ na to???" jasna cholera jeśli tam siedzą takie osoby obsługujące to po prostu żenada ... a po drugie jakim debilem trzeba być aby uruchomić punkt obsługi nie zapewniając bazy danych do własnych materiałów????? po prostu kolejny moloch ,który ma klienta głęboko w doopie !!!!
8
jaro 2017-02-23 19:45
To nie jest wymysł ktoś tym sklepem kieruje , zapytajmy czy osoba w pełni nadająca sie
25
Mariusz 2017-03-24 15:33
Nie polecam nikomu wieczne kolejki tylko 2 kasy otwarte zakupy stanie około 40 .50 minut
20
Były drewniak 2017-03-28 01:11
To co się dzieje to jest żenada pani dyrektor to porażka chyba najgorszy syf to jest na logistyce jest napisze tak ludzie nie polecam tego obozu pracy za takie marne pieniądze wszyscy kierownicy są p........... I pani dyrektor też tylko tabelki teraz są do pomocy ludzie z Ukrainy więc życzę im powodzenia
20
klient 2017-05-16 20:40
Nie polecam Leroy Merlin Szczecin. Liczne uszkodzenia podczas transportu, problemy z reklamacją, brak jakiejkolwiek chęci do pomocy ze strony pracowników z działu reklamacji oraz kas.
9
Niezadowolony klient 2017-05-30 18:32
Porażka na maksa! Najgorszy sklep budowlany na świecie! Niekompetentne kierownictwo wiec czego się spodziewać po zwykłych pracownikach! Burdel na kółkach! Nie szanują klientów więc pracowników pewnie też nie i dlatego tak strasznie się tam kupuje! Nie potrafią dobrze skompletować zamówienia a inni w tym samym czasie wysyłają do Ciebie wiadomość że wszystko stoi gotowe...a na miejscu co się okazuje?...że mają Cię w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nigdy więcej! Nigdy więcej! Będę każdemu spotkanemu odradzać ten sklep!
5
Iza 2017-07-22 13:06
@Niezadowolony klient rozumiem, że sam nigdy nie byłeś zatrudniony w Leroy Merlin Szczecin? W każdym sklepie zdarzają się tego typu pomyłki, ale czy próbowałeś zgłosić daną sytuacje kierownictwu sklepu? Pełny opis sytuacji pomoże w zrozumieniu nastawieniu pracodawcy do klienta.
Zostaw swoją opinię o Leroy Merlin Szczecin - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leroy Merlin Szczecin