brak logo

Silspek Rubber Sp. z o.o. Sp.K.

Opole (okolice)

Opinie o Silspek Rubber Sp. z o.o. Sp.K.

erwin 2016-08-08 06:19
Od 2200-2500
2
Me 2016-10-21 00:20

Czy warto aplikować do Silspek Rubber na stanowisko dyrektora sprzedaży?
Ogłoszenie wygląda obiecująco. Jaki panuje tam klimat? Jaki jest zespół sprzedażowy?
1
MarChewka 2016-10-25 17:30
Lepiej uważaj, bo złote góry nie jednemu już obiecali...Jeżeli znasz się na ludziach, to od razu wyczujesz fałsz tam panujący!
25
P. 2017-01-30 12:11
Silspek Rubber jest firmą zarządzaną nieudolnie przez grono ludzi niekompetentnych, którzy swoje chorobliwe ambicje realizują szkodząc wszystkim podległym pracownikom, od biura, przez produkcję, na magazynie kończąc. Stąd też nieprawdopodobna migracja pracowników - rotacja na poziomie 50% w okresie 2 letnim.

Nie polecam.
22
J. 2017-03-19 12:15
Zgadzam się z przedmówcą. Nie polecam firmy.
12
- były - 2017-03-21 23:42
również się zgadazam z przedmówcą. firma SILSPEK niszczy ludzi, zarząd żyje w swoim świecie, otaczając się błaznami, którzy im klaszczą.
nie polecam
14
qqq 2017-03-22 07:32
Błazny do potęgi zero wiedzy o technologii gumy zarzadzanie nieudolne. Padaczka totalna.
14
JS 2017-05-01 21:13
Firmę polecam z całego serca! godziwe zarobki oraz miła atmosfera.
2
PW 2017-05-02 20:53
Ha ha ha ha!!!
6
AB 2017-05-05 09:55
Zgadzam się, atmosfera w pracy po tym gdy pokład opuściły ostatnie osoby starej gwardii w końcu się unormowała. Zespół tworzą ludzie kompetentni, wiedzący po co przychodzą do pracy. Każdy wie za co odpowiada.
1
kkk 2017-05-08 20:04
Drogi qqq
Technolodzy w tej firmie to osoby kompetentne i odpowiedzialne, które znają się na tym co robią. To prawdziwa elita - osoby z doświadczeniem i zamiłowaniem do swojego fachu!!!!
7
Maja 2017-05-23 16:02
@AB mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda obecnie praca w Silspek Rubber? Na jakie benefity, możliwości rozwoju mogą liczyć jej pracownicy?
skp 2017-06-02 10:03
Nikomu nie polecam firmy!!!! Kłamcy i oszuści! Dużo obiecują, a później wypinają się na człowieka. Kadra zarządzająca śmiechu warta. Robią dobrą minę do złej gry. Totalne dno !!!!
12
PWW 2017-06-12 08:58
Firma śmiechu warta, zarząd i kadra zarządzająca - dwulicowcy. Sami sobie pozytywy piszą bo nikt pozytywnej opinii o nich nie napisze !!!!
11
Top10 2017-06-12 12:43
Dokładnie zgadzam sie z przedmówca dwulicowi w całym słowa tego znaczeniu. Ludzi maja za nic. Pracowników którzy zbudowali te firmę potraktowali jak ostatnich oszustów. Zarząd spalił sobie mosty z każdym jednym niepracującym tam już człowiekiem. Dyrektorów jest wiecej a niżeli w wielkiej firmie korporacyjnej, a żaden nie posiada elementarnej wiedzy na temat tego co robi!!!!! Rotacja pracowników dalej w pełni. Powodzenia dla wszystkich chcących tam pracować jak i również pracujących. Na pewno się przyda!!!
13
Maja 2017-06-14 14:19
@Top10 piszesz o dużej rotacji pracowników. Co jest jej główną przyczyną? Czy dotyczy ona pracowników któregoś z działów firmy szczególnie?
Klik 2017-06-28 11:54
rotacja zakończyła się kilka miesięcy temu, po samooczyszczeniu z nierobów, cwaniaków i kombinatorów
Pop 2017-06-29 11:55
I znów władza sama sobie komentarze pisze! A prawdę i tak wszyscy znają!
7
Maja 2017-06-29 11:57
@Klik
czyli według Ciebie w firmie sytuacja się poprawiła? Chętnie dowiemy się czegoś więcej na ten temat tego jak Ty postrzegasz sytuację w firmie. . Według Ciebie rotacja skończyła się kilka miesięcy temu. Jednak @Top10 pisze, że trwa nadal. Z czego wynika taka różnica w opiniach?
ja 2017-07-03 21:18
Prawda jest tylko jedna...bezlitosna dla Silspeka!
7
Maja 2017-07-04 12:11
@Pop @ja
A jak Wy oceniacie Silspek Rubber jako pracodawcę? @ja piszesz, że prawda jest bezlitosna dla firmy. Co masz na myśli?
PWW 2017-07-05 11:19
Pani wiceprezes, skończ te wygłupy!
5
Magda 2017-07-08 23:06
"rotacja zakończyła się kilka miesięcy temu, po samooczyszczeniu z nierobów, cwaniaków i kombinatorów"

Pracowałam w tej firmie, odeszłam kilka miesięcy temu. Czy to oznacza, że jestem nierobem, cwaniakiem i kombinatorem?
Bardzo proszę o zachowanie kultury słowa i zaprzestanie w/w inwektyw, ponieważ, jak wiadomo, w internecie nikt nie jest anonimowy. Jeśli ktokolwiek ma/miał zastrzeżenia do jakiegoś pracownika (aktualnego czy też byłego), to wg mnie istnieją bardziej cywilizowane sposoby na przekazanie swojego niezadowolenia, niż ten wskazany wyżej.
Nieprzyjemnie jest czytać komentarze, które w sposób pośredni rzutują na moją osobę, jako byłego pracownika tej firmy. Jeżeli ktoś chciałby mi coś zarzucić lub też porozmawiać o moich cechach charakteru - zapraszam na kawę.
Anonimowe obrażanie ludzi, którzy mają swój wkład w tworzenie tej firmy, jest poniżej wszelkiej krytyki. Życie nauczyło mnie tego, że gdyby nie suma doświadczeń i ludzi (tych dobrych i tych złych), których spotkałam na swojej drodze, nie byłabym w miejscu, w którym się aktualnie znajduję. To samo dotyczy przedsiębiorstw - tego i każdego innego. Suma ludzi, ich pracy i decyzji, które podejmują, jest sukcesem lub porażką firmy.
Dlatego mam nadzieję, Panie Klik, że się Pan przez chwilę zatrzyma i zastanowi nad swoim postępowaniem. Taki owczy pęd nakręcany nienawiścią i złymi emocjami nie jest dobrym doradcą a stosunek do byłych pracowników więcej mówi o Panu, niż o nich samych.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich byłych, obecnych oraz przyszłych pracowników Silspeka oraz życzę dużo szczęścia w budowaniu swojej kariery zawodowej.
Magda Formanska

11
Ab 2017-07-12 06:13
Brawo Pani Magdo,
Ten portal to świetne miejsce do obrzucania śmieciami innych. Niestety anonimowo.
Jak nietrudno się domyślić, większość negatywnych opini zamieszczają osoby rozżalone. Rozżalone tym, że odeszły z miejsca gdzie im było dobrze, z jakichkolwiek powodów. Ktoś kto odchodzi bo widzi w sobie potencjach odchodzi tam gdzie widzi możliwość swojego rozwoju zostawiając po sobie dobrą opinię, numer prywatnego telefonu...
Idzie swoją drogą.
Prawdopodobnie właśnie to miało miejsce w Pani przypadku.


1
Zostaw swoją opinię o Silspek Rubber Sp. z o.o. Sp.K. - Opole (okolice)
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Silspek Rubber Sp. z o.o. Sp.K.