brak logo

Silspek Rubber Sp. z o.o. Sp.K.

Opole (okolice)

Opinie o Silspek Rubber Sp. z o.o. Sp.K.

erwin 2016-08-08 06:19
Od 2200-2500
2
Me 2016-10-21 00:20

Czy warto aplikować do Silspek Rubber na stanowisko dyrektora sprzedaży?
Ogłoszenie wygląda obiecująco. Jaki panuje tam klimat? Jaki jest zespół sprzedażowy?
1
MarChewka 2016-10-25 17:30
Lepiej uważaj, bo złote góry nie jednemu już obiecali...Jeżeli znasz się na ludziach, to od razu wyczujesz fałsz tam panujący!
27
P. 2017-01-30 12:11
Silspek Rubber jest firmą zarządzaną nieudolnie przez grono ludzi niekompetentnych, którzy swoje chorobliwe ambicje realizują szkodząc wszystkim podległym pracownikom, od biura, przez produkcję, na magazynie kończąc. Stąd też nieprawdopodobna migracja pracowników - rotacja na poziomie 50% w okresie 2 letnim.

Nie polecam.
25
J. 2017-03-19 12:15
Zgadzam się z przedmówcą. Nie polecam firmy.
14
- były - 2017-03-21 23:42
również się zgadazam z przedmówcą. firma SILSPEK niszczy ludzi, zarząd żyje w swoim świecie, otaczając się błaznami, którzy im klaszczą.
nie polecam
16
qqq 2017-03-22 07:32
Błazny do potęgi zero wiedzy o technologii gumy zarzadzanie nieudolne. Padaczka totalna.
15
JS 2017-05-01 21:13
Firmę polecam z całego serca! godziwe zarobki oraz miła atmosfera.
2
PW 2017-05-02 20:53
Ha ha ha ha!!!
6
AB 2017-05-05 09:55
Zgadzam się, atmosfera w pracy po tym gdy pokład opuściły ostatnie osoby starej gwardii w końcu się unormowała. Zespół tworzą ludzie kompetentni, wiedzący po co przychodzą do pracy. Każdy wie za co odpowiada.
1
kkk 2017-05-08 20:04
Drogi qqq
Technolodzy w tej firmie to osoby kompetentne i odpowiedzialne, które znają się na tym co robią. To prawdziwa elita - osoby z doświadczeniem i zamiłowaniem do swojego fachu!!!!
7
Maja 2017-05-23 16:02
@AB mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat tego jak wygląda obecnie praca w Silspek Rubber? Na jakie benefity, możliwości rozwoju mogą liczyć jej pracownicy?
skp 2017-06-02 10:03
Nikomu nie polecam firmy!!!! Kłamcy i oszuści! Dużo obiecują, a później wypinają się na człowieka. Kadra zarządzająca śmiechu warta. Robią dobrą minę do złej gry. Totalne dno !!!!
15
PWW 2017-06-12 08:58
Firma śmiechu warta, zarząd i kadra zarządzająca - dwulicowcy. Sami sobie pozytywy piszą bo nikt pozytywnej opinii o nich nie napisze !!!!
12
Top10 2017-06-12 12:43
Dokładnie zgadzam sie z przedmówca dwulicowi w całym słowa tego znaczeniu. Ludzi maja za nic. Pracowników którzy zbudowali te firmę potraktowali jak ostatnich oszustów. Zarząd spalił sobie mosty z każdym jednym niepracującym tam już człowiekiem. Dyrektorów jest wiecej a niżeli w wielkiej firmie korporacyjnej, a żaden nie posiada elementarnej wiedzy na temat tego co robi!!!!! Rotacja pracowników dalej w pełni. Powodzenia dla wszystkich chcących tam pracować jak i również pracujących. Na pewno się przyda!!!
15
Maja 2017-06-14 14:19
@Top10 piszesz o dużej rotacji pracowników. Co jest jej główną przyczyną? Czy dotyczy ona pracowników któregoś z działów firmy szczególnie?
Klik 2017-06-28 11:54
rotacja zakończyła się kilka miesięcy temu, po samooczyszczeniu z nierobów, cwaniaków i kombinatorów
1
Pop 2017-06-29 11:55
I znów władza sama sobie komentarze pisze! A prawdę i tak wszyscy znają!
10
Maja 2017-06-29 11:57
@Klik
czyli według Ciebie w firmie sytuacja się poprawiła? Chętnie dowiemy się czegoś więcej na ten temat tego jak Ty postrzegasz sytuację w firmie. . Według Ciebie rotacja skończyła się kilka miesięcy temu. Jednak @Top10 pisze, że trwa nadal. Z czego wynika taka różnica w opiniach?
ja 2017-07-03 21:18
Prawda jest tylko jedna...bezlitosna dla Silspeka!
10
Maja 2017-07-04 12:11
@Pop @ja
A jak Wy oceniacie Silspek Rubber jako pracodawcę? @ja piszesz, że prawda jest bezlitosna dla firmy. Co masz na myśli?
PWW 2017-07-05 11:19
Pani wiceprezes, skończ te wygłupy!
9
Magda 2017-07-08 23:06
"rotacja zakończyła się kilka miesięcy temu, po samooczyszczeniu z nierobów, cwaniaków i kombinatorów"

Pracowałam w tej firmie, odeszłam kilka miesięcy temu. Czy to oznacza, że jestem nierobem, cwaniakiem i kombinatorem?
Bardzo proszę o zachowanie kultury słowa i zaprzestanie w/w inwektyw, ponieważ, jak wiadomo, w internecie nikt nie jest anonimowy. Jeśli ktokolwiek ma/miał zastrzeżenia do jakiegoś pracownika (aktualnego czy też byłego), to wg mnie istnieją bardziej cywilizowane sposoby na przekazanie swojego niezadowolenia, niż ten wskazany wyżej.
Nieprzyjemnie jest czytać komentarze, które w sposób pośredni rzutują na moją osobę, jako byłego pracownika tej firmy. Jeżeli ktoś chciałby mi coś zarzucić lub też porozmawiać o moich cechach charakteru - zapraszam na kawę.
Anonimowe obrażanie ludzi, którzy mają swój wkład w tworzenie tej firmy, jest poniżej wszelkiej krytyki. Życie nauczyło mnie tego, że gdyby nie suma doświadczeń i ludzi (tych dobrych i tych złych), których spotkałam na swojej drodze, nie byłabym w miejscu, w którym się aktualnie znajduję. To samo dotyczy przedsiębiorstw - tego i każdego innego. Suma ludzi, ich pracy i decyzji, które podejmują, jest sukcesem lub porażką firmy.
Dlatego mam nadzieję, Panie Klik, że się Pan przez chwilę zatrzyma i zastanowi nad swoim postępowaniem. Taki owczy pęd nakręcany nienawiścią i złymi emocjami nie jest dobrym doradcą a stosunek do byłych pracowników więcej mówi o Panu, niż o nich samych.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich byłych, obecnych oraz przyszłych pracowników Silspeka oraz życzę dużo szczęścia w budowaniu swojej kariery zawodowej.
Magda Formanska

12
Ab 2017-07-12 06:13
Brawo Pani Magdo,
Ten portal to świetne miejsce do obrzucania śmieciami innych. Niestety anonimowo.
Jak nietrudno się domyślić, większość negatywnych opini zamieszczają osoby rozżalone. Rozżalone tym, że odeszły z miejsca gdzie im było dobrze, z jakichkolwiek powodów. Ktoś kto odchodzi bo widzi w sobie potencjach odchodzi tam gdzie widzi możliwość swojego rozwoju zostawiając po sobie dobrą opinię, numer prywatnego telefonu...
Idzie swoją drogą.
Prawdopodobnie właśnie to miało miejsce w Pani przypadku.


3
Znawca 2017-09-02 23:42
Ab - sebastaianie, wszyscy wiedzą gdyby nie względy Pani Ani ( wiceprezes) u prezesa:), nigdy byś tak długo ze swoją znikoma wiedza nie byl dyrektorem zakładu.

Prezesie pamiętaj Karma wraca a zakład i tak ma, chyba jakieś problemy ( Ty dobrze wiesz jakie):)

Nie polecam pracy bo nie warto tracić czasu na ludzi nie godnych Twojego zangażowania.
8
JA 2017-09-06 12:11
"znawco", w zasadzie to powinieneś nazwać się "specjalistą" a może jeszcze lepiej "menadżerem XXI w".
Żałosny jesteś z tym swoim wpisem bo potrafisz jedynie anonimowo atakować osoby. Sam pozostając w cieniu.
Żałosnym jest również to forum. Portal, zasłaniając się mdłym regulaminem, zezwala na anonimowe obrażanie podmiotów, firm, ludzi w nich pracujących. Żenujące.

Pracuję w firmie na tyle długo że miałem okazję poznać wiele osób które z firmy odeszły. Odeszły bo tak miało być. Z różnych względów. Sytuacja z tym związana często była stresująca dla pozostałych osób.
Mam to szczęście pracować z osobami zaangażowanymi, a już tylko takie zostały. Realizuję się. Jestem zauważany i doceniany.
Firma w miarę szybko wychwytuje pozorantów.
2
obiektywny 2017-09-07 21:38
Czytam opinie tutaj od dłuższego czasu i powiem szczerze jestem w szoku. Niestety w większości osoby które wylewają na tą firmę wiadra pomyj to po prostu zwykli pozoranci z którymi firma musiała się pożegnać z racji tego że do niczego się nie nadawali lub też byli po prostu zwykłymi przekrętami i oszustami. A takich w ostatnich czasach nie brakuje. Mało tego takie osoby nawet nie potrafią wypełnić warunków umowy którą kiedyś podpisywali i na okresie wypowiedzenia od razu idą na lipne L4. Żenada. Taki pracownik jest po prostu nic nie wart. Sprawdza się tutaj powiedzenie, że człowieka nie poznaje się po tym jak przychodzi ale po tym w jaki sposób odchodzi. Z racji, że w okolicy wszyscy się znają takie informacje docierają również do innych pracodawców, więc życzę powodzenia w "dalszej karierze". Tak jak już jeden z moich inteligentnych przedmówców napisał: "karma wraca".

Najlepsze w tym wszystkim jest to, że pracownicy na produkcji zarabiają naprawdę dobre pieniądze po ostatnich podwyżkach. Oczywiście poza paroma osobami którym po prostu nie chce się pracować, a zarabiać by chcieli po równo z pracownikami którzy są naprawdę sumienni. Znam doskonale okoliczny rynek pracy i wiem ile oferują firmy za pracę na produkcji. Znajdźcie mi proszę firmę która na start na produkcji oferuje 3700 zł to możemy wtedy pogadać.

Pozdrawiam


.
4
Obserwator 2017-09-13 22:10
Pracuję w tej firmie od paru lat i uważam, że jeśli swoją pracę wykonuje się rzetelnie i z zaangażowaniem to zostanie ona należycie wynagrodzona. Z własnych doświadczeń wiem, że za solidną pracę można otrzymywać cykliczne podwyżki wynagrodzenia podstawowego. Ustalone w regulaminach premie są wypłacane, a praca wymagająca zwiększonego zaangażowania wynagradzana jest w formie dodatkowych nagród finansowych.

Firma daje szanse rozwoju poprzez powierzanie coraz to ambitniejszych zadań, a także szkolenia. Dodatkowo firma posiada zaplecze technologiczne i techniczne, które umożliwia skuteczne konkurowanie w branży. Rozwój przedsiębiorstwa jest dostrzegany poprzez rankingi takich marek jak "Forbes" czy "Gazele biznesu".

Serdecznie zapraszam do aplikowania osoby, które są chętne do pracy i nie boją się wyzwań. Można naprawdę popracować w fajnych warunkach i za godziwe pieniądze. Za dobre wyniki i osiągnięcia można otrzymywać naprawdę wysokie wynagrodzenia (historia to pokazała).

Proszę nie słuchać tych nieobiektywnych opinii. Każdy ma swój los w swoich rękach i to on niego zależy co z nim zrobi. Ponadto w życiu nie zaszkodzi odrobina pokory - mam tutaj na myśli "pracuj, a zostaniesz doceniony", a nie "przychodź do pracy i wszystkiego żądaj".

Co ważne firma zawsze na czas wypłaca wynagrodzenie.

Dosyć wylewania pomyj na tą firmę !
2
Obiektywny1 2017-09-15 08:32
Skończ kłamać! Nie macie ludzi do pracy dlatego się podlizujesz i takie bzdury piszesz! Zatrudnijcie więcej Ukraińców bo o to wam chodziło! Pomyje sami na siebie wylewacie. Panie dyrektorze sprzedaży po co w to brniesz i tak cię wyleją :)
3
ABC 2017-09-15 11:58
Obiektywny1 - błaźnisz się po raz kolejny swoim kolejnym wpisem pod kolejnym nickiem :-)
Przeczytaj na spokojnie jakie lelum polelum wpisujesz.
Przegrałeś swoją szansę na bycie pozytywnym elementem Naszej firmy więc nie udowadniaj stale że ci żal, że odszedłeś.
Idź swoją drogą żałosny człeku.
2
DEF 2017-09-15 12:28
"obiektywny1" - ty jesteś naprawdę żałosny. brałeś ogromne pieniądze nic za to nie robiąc i teraz się odkuwasz. Prymitywne, głupie i żałosne. Ale tai niestety jesteś panie "koordynatorze"
2
Maja 2017-09-18 10:05
Chętne dowiemy się więcej o tym, jakim pracodawcą jest Silspek Rubber. Nie jest to jednak miejsce na wzajemne obrażanie innych użytkowników portalu. Zależy nam, by osoby, które na wątek tej firmy trafiają, mogły znaleźć tu informacje o swoim potencjalnym miejscu pracy. Zarówno jeśli chodzi o mocne, jak i słabsze strony tego pracodawcy. Jeśli uważasz, że osoba wypowiadająca się na temat firmy nie do końca rzetelnie przedstawia panującą w niej sytuację, to zawsze warto zaprezentować swoje zdanie. Można to zrobić bez uciekania się we wzajemne oskarżanie i wyzwiska.
Zostaw swoją opinię o Silspek Rubber Sp. z o.o. Sp.K. - Opole (okolice)
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Silspek Rubber Sp. z o.o. Sp.K.