brak logo

Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe

Kraków

Opinie o Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe

heniek 2014-05-05 21:24:07
omijać z daleka (usunięte przez administratora) odradzam
1
obronca firmy 2014-05-23 18:36:54
a wiec zaczne od pewnej sprawy otuz ja jako pracownik firmy sed hut czytajac te bzdety o tym ze prezes byl karany zwalily mnie z nog co za czlowiek to pisal to niewiem ale ja na jego miejscu to bym sie zastanowil nad tym bo opinia idzie na cala polske przez takie osoby tarcimy obiekty nie ma dla nas pracy niewiem kim byles albo jestes czy jeszcze pracujesz ale ja to bym cie ( usunięte przez administratora ).. z firmy dyscyplinarnie ja juz pracuje troche w firmie i nie pozwole na takie traktowanie ani prezesa ani szefostwa bo to dobrzy ludzie i dzieki nim mamy prace wez sie do roboty a nie pindol gupot jak niemasz pewnosci co do tego bo nikturzy to sluchaja bajek jak swinia grzmotu a do roboty to nikomu sie niechce ale pierdolic gupoty to wam pasi najbardziej
1
lolo 2014-10-16 01:35:22
Dwie wypłaty były na czas. Po okresie próbnym dali umowę na krótki okres i każą podpisywać oświadczenie że zgadzasz się na potrącenie pieniędzy za buty.
1
byly pracownik 2015-01-15 16:04:45
naipierw zwracam sie do administratora aby nie usuwal tego wpisu jak poprzedniego ostrzezenie dla wszystkich bylem pracownikiem tej firmy i wiem co pisze to oszusci i klamcy obiecuja cuda na kiju a jak co do czego to sie wypieraja ze nic takiego nie bylo a szczegulnie Leszek W i Tomasz P oszukuja na przepracowanych godzinach a szczegulnie na przepracowanych nad godzinach nie polecam tei firmy
1
giligili 2015-01-22 17:29:10
niestety zgadzam się, firma pracowałem 8 miesięcy i dziękuje, nie mam dobrego zdania trzeba się samemu przekonać. Mirek
1
ezi 2015-05-04 10:51:39
Firma solidna, pracuję od początku z umową o pracę.Z wypłatami nie ma opóżnień.Szefowie ok.
3
kremówka 2015-09-03 13:18:35
Fałsz co do oświadczeń to bzdety, oświadczenie podpisuje się o obowiązku rozliczenia się z odzieży i obuwia w przypadku zwolnienia a nie o zapłacie za obuwie. Jeżeli pracownik się nie rozliczy co jest jego obowiązkiem to ponosi konsekwencje jak prawie w każdej firmie.
2
AMIGO 2015-10-15 11:17:10
zGADZAM SIE Z TA OPINIA A ZWLASZCZA DOTYCZY TO P. TOMASZA.NIE DAWAJCIE SIE NABIERAC NA OBIECANKI.JAK COS POTRZEBUJA TO DO RANY PRZYLORZ,ALE OD NICH TO WARA.
1
jurek 2016-02-09 12:47:11
nie polecam tej firmy sa nieodpowiedzialni zatrudniaja niepełnosprawnych umysłowo a potem czekasz na zmienika godzinami i nikogo to nie obchodzi dzwonia jak mam wolne i każom przychodzić bo ktoś inny nie przyszed z urlopami też jak chcam to dadzom a jak nie to tszeba na chorobowe uciekać zwalniajon jak im sie podoba
1
marto 2016-06-13 16:01:39
pracuje w tej firmie i jest ok pieniadze wyplacajom w terminie szefostwo jest super
4
D 2016-08-20 07:23:48
Pracuje w tej firmie jest nie fer bo jak mialem stały obiekt 1,5roku a po obiekcie zucajom cie po różnych obiektach bo ludzi nie ma bo idom na ulopy i latasz z kwiatka na kwiatek jest taki pracownik debil ze piję arkochol na obiekcie albo opuszcza obiekt i go nie ma a firma go czyma bo kasę ma stego ale jak bym to ja zrobil to do zwolninia od razu ta sprawa tylko zgłosić do inspiracji pracy
kim 2016-09-25 09:53:51
Pracujesz jako pracownik ochrony a wpisane masz w umowie portier .
1
a 2016-09-25 11:46:08
@ kim - sądze ze to dlatego, że czesto w takich wypadkach jest to bardzo powiązane. Często ochronairze są portierami, więc jak mam byc zupełnie szczera mnie to nie dziwi. AS zwłaszcza że mój wujek tez tak ma
portier 2016-10-30 18:28:48
T o prawda okradaja z godz z daleka od tej firmy umowa o prace zaszeregowanie 1500 jeszcze troche i zwalniam sie
1
Ezi 2016-11-08 15:56:17
Pracuję już kilka lat i nie ma problemów z nadgodzinami za, które płaca.Urlopy wykorzystane,zapomogi oraz zwroty za lekarstwa są. Z tym zaszeregowaniem to głupoty piszesz.
pracownik 2016-11-11 09:52:34
Ezi ty pachołku jesteś kierownikiem czy przydupasem tej firmy sed-hut nigdy nie płaci za nadgodziny albo ci oddaja wolne albo kierownik wpisuje na swoja liste i ich nie ma wiec nie wypisuj pierduł pracuje już jakiś czas w tej firmie i zostałem nieraz okradziony na nadgodzinach robisz reklame na firmy bo nie macie pracowników nawet urlop jak chcesz w danym miesiacu to nie dostaniesz kierownik wedługwlasnego upodobaia daje a głupot z zaszeregowaniem nie pisze poniewaz mam wpisane na umowie 1500 zł a do minimalnego wynagrodzenia wpisujecie wszystko wlacznie z godz. nocnymi ciekawe co zrobicie od stycznia 2017 jeszcze troche i zpiepszam z tej firmy mam druga grupe inna firma wezmie mnie z pocalowaniem reki i wiecie o tym zadnego poszanowania .
1
Ezi 2016-11-15 08:14:04
Ty to chyba zwykłym cieciem jestes.Ja nie pracuje w biurze, jestem normalnym obiektywnym pracownikiem.Myślisz, że w innych firmach jest lepiej, idż na pewno bedą Cie całować po rekach.
1
pracownik 2016-12-05 13:34:40
Ezi jeżeli jesteś normalnym obiektywnym pracownikiem to jesteś też cieciem wszystko co napisałem jest prawdą i nie tylko ja mam taka umowę z zaszeregowaniem 1500 moi koledzy i koleżnki też a jak pracujesz w biurze co podejżewam że tak to dobrze o tym wiecie o godz nadliczbowe trzeba stale przypominac panu L.W bo dziwnie zapomina a potem przepadaja ja sie do tej firmy nie pchałem set-hut nas przejoł obiecywali premie od ką pracuje a jest już 10-miesiecy jeszczenie widziałem grosza kręcą i tyle.
Zostaw swoją opinię o Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe