brak logo

Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe

Kraków

Opinie o Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe

heniek 2014-05-05 21:24
omijać z daleka (usunięte przez administratora) odradzam
3
obronca firmy 2014-05-23 18:36
a wiec zaczne od pewnej sprawy otuz ja jako pracownik firmy sed hut czytajac te bzdety o tym ze prezes byl karany zwalily mnie z nog co za czlowiek to pisal to niewiem ale ja na jego miejscu to bym sie zastanowil nad tym bo opinia idzie na cala polske przez takie osoby tarcimy obiekty nie ma dla nas pracy niewiem kim byles albo jestes czy jeszcze pracujesz ale ja to bym cie ( usunięte przez administratora ).. z firmy dyscyplinarnie ja juz pracuje troche w firmie i nie pozwole na takie traktowanie ani prezesa ani szefostwa bo to dobrzy ludzie i dzieki nim mamy prace wez sie do roboty a nie pindol gupot jak niemasz pewnosci co do tego bo nikturzy to sluchaja bajek jak swinia grzmotu a do roboty to nikomu sie niechce ale pierdolic gupoty to wam pasi najbardziej
4
lolo 2014-10-16 01:35
Dwie wypłaty były na czas. Po okresie próbnym dali umowę na krótki okres i każą podpisywać oświadczenie że zgadzasz się na potrącenie pieniędzy za buty.
1
byly pracownik 2015-01-15 16:04
naipierw zwracam sie do administratora aby nie usuwal tego wpisu jak poprzedniego ostrzezenie dla wszystkich bylem pracownikiem tej firmy i wiem co pisze to oszusci i klamcy obiecuja cuda na kiju a jak co do czego to sie wypieraja ze nic takiego nie bylo a szczegulnie Leszek W i Tomasz P oszukuja na przepracowanych godzinach a szczegulnie na przepracowanych nad godzinach nie polecam tei firmy
4
giligili 2015-01-22 17:29
niestety zgadzam się, firma pracowałem 8 miesięcy i dziękuje, nie mam dobrego zdania trzeba się samemu przekonać. Mirek
2
ezi 2015-05-04 10:51
Firma solidna, pracuję od początku z umową o pracę.Z wypłatami nie ma opóżnień.Szefowie ok.
6
kremówka 2015-09-03 13:18
Fałsz co do oświadczeń to bzdety, oświadczenie podpisuje się o obowiązku rozliczenia się z odzieży i obuwia w przypadku zwolnienia a nie o zapłacie za obuwie. Jeżeli pracownik się nie rozliczy co jest jego obowiązkiem to ponosi konsekwencje jak prawie w każdej firmie.
6
AMIGO 2015-10-15 11:17
zGADZAM SIE Z TA OPINIA A ZWLASZCZA DOTYCZY TO P. TOMASZA.NIE DAWAJCIE SIE NABIERAC NA OBIECANKI.JAK COS POTRZEBUJA TO DO RANY PRZYLORZ,ALE OD NICH TO WARA.
2
jurek 2016-02-09 12:47
nie polecam tej firmy sa nieodpowiedzialni zatrudniaja niepełnosprawnych umysłowo a potem czekasz na zmienika godzinami i nikogo to nie obchodzi dzwonia jak mam wolne i każom przychodzić bo ktoś inny nie przyszed z urlopami też jak chcam to dadzom a jak nie to tszeba na chorobowe uciekać zwalniajon jak im sie podoba
3
marto 2016-06-13 16:01
pracuje w tej firmie i jest ok pieniadze wyplacajom w terminie szefostwo jest super
6
D 2016-08-20 07:23
Pracuje w tej firmie jest nie fer bo jak mialem stały obiekt 1,5roku a po obiekcie zucajom cie po różnych obiektach bo ludzi nie ma bo idom na ulopy i latasz z kwiatka na kwiatek jest taki pracownik debil ze piję arkochol na obiekcie albo opuszcza obiekt i go nie ma a firma go czyma bo kasę ma stego ale jak bym to ja zrobil to do zwolninia od razu ta sprawa tylko zgłosić do inspiracji pracy
1
kim 2016-09-25 09:53
Pracujesz jako pracownik ochrony a wpisane masz w umowie portier .
5
a 2016-09-25 11:46
@ kim - sądze ze to dlatego, że czesto w takich wypadkach jest to bardzo powiązane. Często ochronairze są portierami, więc jak mam byc zupełnie szczera mnie to nie dziwi. AS zwłaszcza że mój wujek tez tak ma
portier 2016-10-30 18:28
T o prawda okradaja z godz z daleka od tej firmy umowa o prace zaszeregowanie 1500 jeszcze troche i zwalniam sie
3
Ezi 2016-11-08 15:56
Pracuję już kilka lat i nie ma problemów z nadgodzinami za, które płaca.Urlopy wykorzystane,zapomogi oraz zwroty za lekarstwa są. Z tym zaszeregowaniem to głupoty piszesz.
pracownik 2016-11-11 09:52
Ezi ty pachołku jesteś kierownikiem czy przydupasem tej firmy sed-hut nigdy nie płaci za nadgodziny albo ci oddaja wolne albo kierownik wpisuje na swoja liste i ich nie ma wiec nie wypisuj pierduł pracuje już jakiś czas w tej firmie i zostałem nieraz okradziony na nadgodzinach robisz reklame na firmy bo nie macie pracowników nawet urlop jak chcesz w danym miesiacu to nie dostaniesz kierownik wedługwlasnego upodobaia daje a głupot z zaszeregowaniem nie pisze poniewaz mam wpisane na umowie 1500 zł a do minimalnego wynagrodzenia wpisujecie wszystko wlacznie z godz. nocnymi ciekawe co zrobicie od stycznia 2017 jeszcze troche i zpiepszam z tej firmy mam druga grupe inna firma wezmie mnie z pocalowaniem reki i wiecie o tym zadnego poszanowania .
3
Ezi 2016-11-15 08:14
Ty to chyba zwykłym cieciem jestes.Ja nie pracuje w biurze, jestem normalnym obiektywnym pracownikiem.Myślisz, że w innych firmach jest lepiej, idż na pewno bedą Cie całować po rekach.
3
pracownik 2016-12-05 13:34
Ezi jeżeli jesteś normalnym obiektywnym pracownikiem to jesteś też cieciem wszystko co napisałem jest prawdą i nie tylko ja mam taka umowę z zaszeregowaniem 1500 moi koledzy i koleżnki też a jak pracujesz w biurze co podejżewam że tak to dobrze o tym wiecie o godz nadliczbowe trzeba stale przypominac panu L.W bo dziwnie zapomina a potem przepadaja ja sie do tej firmy nie pchałem set-hut nas przejoł obiecywali premie od ką pracuje a jest już 10-miesiecy jeszczenie widziałem grosza kręcą i tyle.
2
ochrona 2017-01-08 18:10
Mam pytanie czy ktos dostał jyz aneks do umowy
Andrzej 2017-01-30 17:16
Tak dostaliśmy.
3
Ada 2017-02-09 12:25
przepraszam z całym szacunkiem dla niepełnosprawnych, ale co to za ochrona. W ochronie powinna pracować osoba jak sama nazwa mówi, która ochrania firmę. Osoba niepełnosprawna może być nazwana portierem a nie ochroniarzem, ponieważ nie poradzi sobie wazie zagrożenia osób trzecich.........
2
a 2017-02-09 12:37
aneksów nie dają żeby nie narobić sobie papierkowej roboty. Mają pole do popisu na ostatniej służbie mówią, pan już ostatni raz dziś i do wiedzenia bardzo, następny niepełnosprawny proszę. Wszystkich pracowników powymieniali na niepełnosprawnych, firma krzak dyrektor borówka. Brak szacunku do ludzi jeszcze prezes ci wykrzyczy, że "kupę" pieniędzy musi za ciebie zapłaci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie długo firmy nie będą ich wynajmować bo po co im na ochronie niepełnosprawni.
2
www 2017-02-21 20:17
Ty zajebana cioto kim Ty Kurwa jestes aby obrazac nipelnosprawnych
4
Jacek Miaczynski 2017-02-24 12:50
Najpierw naciagaja na koszty kandydata na pracownika(i strate czasu orza przejazdy)badaniami na wstepnymi do pracy na koszt kandydata,zawracaja glowe i trudza wypelnianiemkilkudziesieciu dokumentow(oczywiscie w pospiechu i bez mozliwosci przeczyta nia) ,nastepnie czekasz2 tygodnie na "umowe o prace" po to by sie dowiedziec ,ze "byles przewidywany" na inny obiekt" niz ten na ktory chciales sie przyjacTen "inny obiekt" to najgorszy w firmie-oferowany kazdemu kto juz zaplaci za badania lekarskie zwlasnej kieszeni i potem tego nie chce ,a oni nie zweracaja pieniedzy! Dlatego podpisujac sie wlasnym imie niem i nazwiskiem oraz podajac adres mailowy oswiadczam: ZLODZIEJE I OSZUSCI-NIE PRPBOJCIE TAM PRACOWAC!miaczynski .jacek.pw@gmail.com
1
GS 2017-03-19 11:12
Poziom niektórych wypowiedzi tutaj jest delikatnie mówiąc denny,co za gramatyka i składnia.Nie róbcie sobie obciachu.
2
pracownik 2017-03-21 17:01
No niestety nie ma idealnych firm ochroniarskich ale kierownik sed-hut L.W to już przegina pałe może by tak wrescie raz był na czas grafik i normalne służby to sie staje męczonce .
1
Weronika 2017-04-07 13:56
Jakie benefity oferuje Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe?
ANNA 2017-05-27 11:13
benefity są - głównie dla właścicieli firmy w postaci dofinansowań z PFRON-u. Nie wszystkie ale sporo zakładów pracy chronionej w tym firma Set-Hut to twory pozwalające w miarę dobrze żyć ale właścicielom tych firm. Jestem osobą niepełnosprawną i wolałabym dostać część tych pieniędzy które otrzymuje za mnie zakład pracy i poszukać sama zatrudnienia na rynku. Aktywizować mogę się sama zawodowo.
Rotacja w tej firmie jest olbrzymia a to za sprawą polityki tej firmy która nacisk kładzie na niektóre grupy niepełnosprawności za które otrzymuje większą dotację a poza tym ci ludzie nie mają świadomości o co mogą się ubiegać i co pracodawca powinien im zapewnić/ chociażby krzesło na którym można oprzeć się przez pięć minut i nie spaść z niego uderzając głową w ścianę jak ja/. Inne firmy informują pracowników o tym o co mogą się ubiegać, ta nie. Zwrot za leki po pół roku pracy/na wielu obiektach ludzie odchodzą wcześniej/ inni ograniczają to tylko kwotowo na kwartał. SET HUT TAK JAK INNE ZAKŁADY PRACY CHRONIONEJ OBOWIĄZUJĄ TE SAME PRZEPISY szkoda że szefostwo o tym nie wie.
ANNA 2017-05-27 11:25
Nie wiem jakie miejsce w tej firmie zajmujesz, ale jesli razi cię poziom wypowiedzi to zastanów się jakich ludzi przyjmujesz do pracy a jakich chciałbyś mieć. Szkoda, że nie razi cię poziom taktu kadry zarządzającej. W momencie pytań o możliwości premii /bo nadgodzin się nie wypłaca/, o pytania o zwrot kosztów dojazdu , o ubrania itp. panowie z Krakowa bez żenady przekazują sobie wiadomość o zgodzie na obiad za służbowe pieniądze. TO SIĘ NAZYWA WYCZUCIE CZASU I TAKT. brawo PANOWIE. Szczycicie się ,ze wychodzicie ze straży przemysłowej ale jak widać w niej dalej pozostaliście zapominając o ćwierćwieczu , które dawno już minęło.
ANNA 2017-05-27 11:33
Ta pani nie obraża niepełnosprawnych. ja nią również jestem i nie czuję się dotknięta tym stwierdzeniem bo to prawda. chodzenie sprawia mi trudność i pierwszy lepszy bandzior czy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez problemu dałby mi w 'łeb'. A ty tym co napisałes sam sobie wystawiasz świadectwo. Trochę kultury i obiektywizmu
Ben Akiba 2017-06-03 10:24
Szanowni Państwo Pracownicy i Właściciele firmy SED-HUT.

Jako, ze jestem potencjalnym pracownikiem tej firmy (prawdopodobnie już niedługo) z umiarkowanym stopniem niepełnosprawności chciałbym zadać kilka pytań.
Czy firma SED-HUT dofinansowuje takie rzeczy jak :

- dojazdy do pracy (własnym samochodem, czy można liczyć na rozliczenie wg. kilometrów )
- dofinansowanie lub zwrot kosztów za wizyty lekarskie
- dofinansowanie lub zwrot kosztów za leki (oczywiście na podstawie faktur VAT)
- dofinansowanie lub zwrot kosztów za eksploatację , naprawy itp. pojazdów (samochodów) którymi poruszamy się do pracy jak również do lekarzy
- dofinansowanie lub zwrot kosztów za turnusy rehabilitacyjne
- wczasy pod gruszą
- a może coś innego ? ???????????????
Mówię tu oczywiście o pracownikach posiadających orzeczenie o niepełnosprawności

Proszę o szczere odpowiedzi.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Ben Akiba
Andrzej 2017-06-05 21:22
Co za durne pytania.
adim 2017-07-04 00:12
zaden pracownik pracujacy w ochronie jako kwalikowany niema schizofremi i psychoicznej choroby a firma sedhut robi takim kwalifikacje nie robic badan to juz jest karane i przydal by sie NIK firma oszusci nieplacili na godzinach wykorzystywali chorych ludzi
Ben Akiba 2017-07-04 12:37
Osobie inteligentnej dwa słowa wystarczą a idiocie to i epistoły mało. Dlatego dureń nie zrozumiał pytań.
Staszkiewicz 2017-07-07 20:18
Ja pracuje w tej firmie już prawie 5 lat i firma jest solidna kasa na czas i nawet ciut wcześniej
pracownik 2017-07-07 20:22
Firma Solidna
dr.know 2017-07-12 07:44
Firma jak każda inna,są plusy i minusy płaca adekwatna do wykonywanych czynnosci czyli fakt faktem siedzenia i bardzo mnie wkurza jak tu wielu narzeka i pyta o przywileje bo maja grupe i im się to należy,boże ludzie sam mam grupe 2 i nigdy nie prosiłem by ktos mi dal za dojazd do pracy czy za cos innego,to ze jestesmy chorzy nie świadczy o tym że mamy dostawac zwrot za przyslowiowe pierdniecie w pracy,jestesmy dorolsli wiec sie tak zachowujmy a nie żerujmy bo nam sie wszystko NALEŻY godnosci troche! A co do samej firmy to wyplata na czas co do godzin trzeba sobie samemu liczyc takie Polskie realia ze pracodawca tych co nie pilnuja wycycka i tak jest wszędzie,z urlopami nie ma problemu ani z wolnym na rzadanie tylko trzeba umiecumiec rozmawiac i wiedziec ze predzej zmiescisz sie z wielkim tylkiem niz pyskiem tyle w temacie
Zostaw swoją opinię o Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sed-Hut S.A. Przedsiębiorstwo Usługowe