brak logo

Pro Juris Artur Porucznik

Łódź

Opinie o Pro Juris Artur Porucznik

Karolina 2017-03-22 08:54
Panie Jarku, podziwiam za cierpliwość w potyczce z anonimowymi kozakami w necie. Jak powiedział Stanisław Michalkiewicz "Internet to jedyne miejsce, gdzie nawet byle prostak może pluć na profesora". Wczoraj czytałam komentarze pod jednym z artykułów na jednym z portali, który opisywał wielki sukces Polaka, który otworzył świetny nowatorski biznes. I wie Pan co, 80% komentarzy pod artykułem, to opluwanie tego przedsiębiorcy. Dlaczego tak się dzieje, o co tutaj chodzi? To już pytanie do socjologów i behawiorystów.
A co do samego spiderka, kto jak kto, ale spiderek z pewnością wie, że do tanga trzeba dwojga.
2
andrzej 2017-03-22 17:36
Ja tam nie wiem niby powinno być dobrze a jakoś wcale nie jest. Nie mam czasu na takie zabawy, bo musze cieżko zarabiac na chleb, cudów nie ma, żeby łatwo pieniondz przyszedł. Za stary jesteem.
1
Jarek 2017-03-22 19:38
Dzięki za słowa wsparcia. Cieszę się, że żyje gdzieś jakaś przyjazna dusza :)
4
Karolina 2017-03-23 06:46
Coś mataczysz Jarku. Przecież to twój mail, a nie żadnego twojego szefa. Cwany sposób na prowadzenie rekrutacji i sprytna autoreklama.
1
Karolina 2017-03-24 14:59
Panie Jarku, nie ma za co. To żadne wsparcie, to stwierdzenie faktu. Proszę spojrzeć na profile różnych pracodawców, 95% boryka się z mądralami (w końcu w ich własnym przekonaniu są najmądrzejsi). Czytał Pan? Ja tak i dlatego mam ogromny dystans do forum. W mojej firmie mamy to samo. Paru sfrustrowanych szkodników siedzi i mąci. A najlepsi sprzedawcy (branża techniczna) w tym czasie pracują i zarabiają kokosy. Oni nie mają czasu i potrzeby ślęczenia na forach. Tak było, jest i będzie.
Owszem, są profile pracodawców, które przypominają krainę mlekiem i miodem płynącą, bo w końcu jak moderuje samodzielnie forum, to możemy stworzyć raj na ziemi ;-)
Pozdrowienia od przyjaznej duszy :-)
3
Obserwator 2017-03-26 16:24
Miałem do czynienia z wieloma kancelariami odszkodowawczymi. Te największe są najgorsze. Wypłacają dywidendy akcjonariuszom a odszkodowania są na ostatnim miejscu. Pro juris na tle konkurencji to perełka. Oczywiście nigdy nie ma tak, że są same superlatywy. Czasem zdarzy się troszkę "dziegciu". Ale to wyjątek a nie norma. Nic dziś mnie nie łączy z żadna kancelarią ale większość ich znam i nie muszę żadnej "czapkować". Widzę tu negatywne wpisy, jestem pewny, że pochodzą one od miernych pracowników a nie klientów. Kto chce pracować w odszkodowaniach i tej pracy się nie boi to w pro juris sukces ma pewny. Ale obiboki niech mijają tą firmę z daleka.
2
asik 2017-03-26 19:48
Witaj, miałam kilka dni temu rozmowę z agentem projuris, który próbował przekonać mnie że w tej kancelarii zarobię więcej. Aktualnie współpracuję z kancelarią Legnicy na "D" i jestem zadowolona. Ale porównałam wpisy na forach i skonfrontowałam to z opowieściami tego agenta i stwierdzam, że chyba coś w tym jest. Szczególnie podoba mi się zawarte w którymś wpisie sformułowania, że projuris nie ztrzymuje się w połowie drogi i zawsze walczy do końca. Niestety o mojej obecnej kancelarii nie mogę tego powiedzieć. Zaczynam się zastanawiać poważnie nad zmiana kancelarii. I zgodzę się z tobą, że chyba większość tych negatywnych wpisów, choć wcale nie ma ich wiele to działanie agentów którym nie poszło w branży.
2
asik 2017-03-26 19:51
Panie Jarku, nie wiem kim Pan jest w kancelarii projuris ale całkowicie popieram. Być może wkrótce się poznamy :)
2
Obserwator 2017-03-28 22:35
Dziewczyno, tego się trzymaj. Jak już pisałem znam wiele kancelarii i w mojej opinii pro juris mieści się na topie w kontekście kwot uzyskiwanych dla klientów. Jak masz możliwość się z nimi związać to zrób to. Na pewno nie będziesz narzekała :)
2
Ola 2017-04-01 21:46
Weszłam dzisiaj na to forum po raz pierwszy, poczytałam i już wiem, że podjęłam właściwą decyzję. W ostatni czwartek miałam rozmowę rekrutacyjną w pro juris na stanowisko dyrektora regionalnego. Facet, który ze mną rozmawiał trochę mnie przemaglował ale też jasno i klarownie przedstawił szanse jakie daje praca na tym stanowisku . Działam dzisiaj w branży telekomunikacyjnej i przedstawione warunki współpracy wydały mi się normalne. Dzisiaj weszłam na to forum i po przeczytaniu postów w pełni uświadomiłam sobie, że właśnie tu są szanse na naprawdę duże zarobki, nieporównywalnie większe niż te które uzyskuję w mojej obecnej firmie. Piszę o tym gdyż się chcę pochwalić że będę dyrektorem regionalnym w pro juris. Żałuję tylko że zajrzałam na to forum dopiero po tej rozmowie, gdyż wtedy nie miałabym wątpliwości przy podejmowaniu decyzji. Pozdrawiam
3
Robert 2017-04-05 21:33
Postanowiłem podzielić się z Wami moją opinią o kancelarii pro juris. Zostałem zatrudniony na stanowisku dyrektora regionalnego i wczoraj miałem pierwsze szkolenie. Mam wieloletnie doświadczenie w pracy na stanowiskach managerskich w naprawdę dużych korporacjach ale z różnych względów postanowiłem przeorganizować moje życie. Jadąc na wczorajsze szkolenie miałem gdzieś z tyłu głowy wrażenie, że jadę do jakiejś niedużej, dopiero rozwijającej się firmy i że ludzie, którzy tam pracują nie dorastają mi do pięt. Ot, jakaś firemka. Ale szkolenie, w którym brałem udział uzmysłowiło mi jak mało wiedziałem o pewnych rzeczach. Pomijam merytoryczną wiedzę o odszkodowaniach, bo tę mogę sobie swobodnie sam przyswoić. Chodzi mi raczej o umiejętności w zakresie psychologii, wywierania wpływu, perswazji, motywacji pracowników, itp. Okazuje się, że ja, pewien swoich doświadczeń i wiedzy manager w dużych firmach siedziałem z rozwartym dziobem łykając wiedzę, o istnieniu której nawet nie miałem pojęcia. Pokazano mi kierunki i sposoby działania, o których nigdy nawet bym nie pomyślał. Przestałem się dziwić dlaczego właśnie ta firma zaczyna coraz odważniej zdobywać rynek i zrozumiałem dlaczego ludzie w niej zatrudnieni odnoszą coraz większe sukcesy biznesowe. Myślałem że ochłonę ale minęła ponad doba od szkolenia a ja cały czas jestem nakręcony i mam świadomość, że we współpracy z osobami prowadzącymi szkolenie i z całą firmą mam olbrzymią szansę zrealizować moje ambicje zawodowe i prywatne. Nie chciałem przesłodzić ale jakoś tak wyszło :)
3
Marek 2017-04-06 22:57
Witaj Robercie, poznaliśmy się na tym samym szkoleniu. Wszedłem na to forum aby podzielić się swoimi wrażeniami ze szkolenia ale widzę, że się spóźniłem :) A krótko mówiąc, w całości popieram Twój odbiór tego szkolenia i podobnie jak Ty wierzę, że współpraca z pro juris da mi pełną satysfakcję i zadowolenie. I mam przekonanie, że tak się stanie (rym przypadkowy :)
ps. Robert, zatelefonuję do Ciebie w przyszłym tygodniu gdyż wybieram się w Twoje rejony i może spotkamy się na kawie.
pozdrawiam
Marek
2
Janusz 2017-04-14 22:29
Witam,
Wszedłem na to forum gdyż poszukuję współpracy z lepszą kancelarią niż moja dotychczasowa. A wyczytałem na różnych forach, że projuris uzyskuje najwyższe w Polsce kwoty odszkodowań. Napiszcie proszę czy to prawda. Jestem doświadczonym agentem, przez prawie 2 lata składałem sprawy do kancelarii Auxilia (średnio 12 miesięcznie) ale w końcu zorientowałem się jak byłem oszukiwany. Obiecywali złote góry, samochody służbowe, laptopy, podstawę wynagrodzenia a skończyło się jak zwykle :( Przestałem już wierzyć w obietnice a interesuje mnie za to solidne wynagrodzenie (wyrażone w PLN a nie w %) za złożone sprawy. Jeśli projuris faktycznie uzyskuje kwoty kilkukrotnie wyższe niż auxilia to nawet nie będę się zastanawiał nad zmianą pracodawcy. Proszę o odpowiedź.
1
AX 2017-04-17 19:59
Ściema totalna. Pomijając już fakt, że żaden "Janusz" nie pracował ostatnio w Auxilii, to mogę śmiało stwierdzić, że nie masz z tą kancelarią nic wspólnego.
Po pierwsze - w ciągu ostatnich lat nie odszedł żaden agent, który spisywałby w tej firmie 12 umów miesięcznie.
Po drugie piszesz głupoty - akurat ta kancelaria daje podstawę, laptopy i samochody, a nie tylko procenty jak twierdzisz.
I to właśnie jest powodem odchodzenia agentów, którzy uzyskują coraz lepsze wyniki. Po prostu wolą iść tam, gdzie mogą pracować na wysoki procent od złożonych spraw, a nie pracować za podstawę i relatywnie niewielkie premie.
Nie wiem na czyje zlecenie napisałeś ten tekst, ale z Auxilią to ty nie masz nic wspólnego!
2
ja_! 2017-04-18 22:52
Wejdź sobie na gowork opinie o auxilia. Przeczytaj, zrozum co tam napisano a później ... odszczekaj to co na tym forum zamieściłeś. Chłopcze, śledzisz forum o pro juris, zamieszczasz wrzutki, które nikogo nie interesują, chwalisz firemkę uzyskująca 4-5 krotnie niższe kwoty niż pro juris. Pytam się po co? Co chcesz udowodnić? Jeśli uważasz, że auxilia jest taka the beściarska to sobie tam siedź. Tylko nie rycz w rękaw (pisząc sprawy dla auxilii) mając świadomość, że w pro juris za tę samą pracę zarobisz kilka razy więcej. A na dodatek sam sobie strzelasz w stopę pisząc, że ci najlepsi odchodzą. O co ci chodzi. Urażona duma? A może prawda w oczy kole? Być może kiedy uświadomisz sobie jak wielu byłych agentów auxilii pracuje w pro juris i jak cenią sobie tę zmianę to zrozumiesz, że bezpodstawne chwalenie tej twojej firemki jest po prostu śmieszne. A kiedy już w pełni zrozumiesz, że pracując dla chałturników zarabiasz kilkukrotnie mniej niż powinieneś zdasz sobie sprawę jak bardzo jesteś oszukiwany i wykorzystywany. No, ale aby to pojąć należy zacząć myśleć. Czego życzę ci z całego serca.
2
wesoły romek 2017-04-19 10:56
Śmieszne to wszystko, niby forum o jednej firmie, a piszą o innych. To może popiszemy też o mc donaldzie, albo o serwisie Opla. Latam po różnych opiniach różnych firm na goworku i śmiać mi się chce coraz bardziej, jak czytam opinie tych wszystkich asów, wychodzi na to, że wszystkie firmy są be. Oczywiście poza tymi, które wykupują abonament na goworku i sami sobie moderują forum, tam jest oczywiście wspaniale, hahahaha. Heh, zresztą na znanym lekarzu jest to samo.
3
AX 2017-04-19 16:05
Chłopie, naćpałeś się czy co ? Myślisz czasem o tym co piszesz, czy tylko naciskasz klawisze na klawiaturze jak leci. Nie przeczę, że mogli trafić do twojej firmy byli agenci Auxilii. Wolny wybór.
Ale porównaj sobie ilość i jakość spraw prowadzonych przez Auxilię w porównaniu do tej twojej firemki. To tak jakbyś porównał Hummera do malucha...
2
ja_! 2017-04-19 19:45
Piszesz o sprawdzeniu ilości i jakości spraw. Jeśli chodzi o jakość to mogę spokojnie stwierdzić, że macie kiepską (auxilia) gdyż do pro juris co chwilę trafia jakaś poprawka po tej kancelaryjce. A co do ilości to jestem ciekaw jak ty ją porównałeś skoro nie masz zielonego pojęcia ile spraw trafia do pro juris. Pamiętaj, zanim coś napiszesz pomyśl trzy razy aby nie strzelać sobie w stopę. A przy okazji zastanów się dlaczego agenci auxilii dochodzą do pro juris. Czyżby chcieli pracować w gorszej kancelarii? I z tym pytaniem cię zostawiam. Sliń się dalej ale już na jakimś innym forum. Może faktycznie spróbuj na mc donalds (wesoły romek - dzięki za pomysł).
2
Janusz 2017-04-21 21:59
Dzięki Twojej polemice z niejakim AX-em mam już pewność, że pro juris jest dobrym wyborem. Nie wiem kim jest tan AX w auxilii ale patrząc na poziom jego wypowiedzi (a raczej jej brak) nie mam już żadnych wątpliwości. Jeszcze raz dziękuję.
1
Janusz 2017-04-21 22:03
Jak już ci napisano, strzeliłeś sobie w stopę. Kilka razy. Nie wiem kim jesteś w auxilii ale twoja obrona tej firemki przybrała wręcz groteskowy charakter. Pracuj sobie tam dalej jak ci tam tak dobrze. Zastanawia mnie tylko fakt dlaczego tak drzesz ryja na forum zupełnie innej firmy? I po co?
1
AX 2017-04-22 00:14
Jarku, daj sobie już spokój z pisaniem komentarzy pod kilkoma nickami...
Wystarczy poczytać sobie komentarze na tym forum i prześledzić słownictwo, składnię i sposób wypowiedzi, aby wyłapać twoje komentarze. To jest już naprawdę wkurzające...
Greenski 2017-04-22 21:49
Chłopie, wszedłem na to forum bo zainteresowało mnie ogłoszenie o pracy w tej kancelarii. I ok, informacji całkiem sporo i na temat. Ale czytam te posty i aż żal dupę ściska jak co chwilę widzi się jakieś wpisy o "Jarku". Jak go tak nie lubisz i jak twierdzisz wiesz kim jest to przedstaw się kuźwa. A ty sam ukrywasz się za kilkoma nickami twierdząc jednocześnie że on jest BE bo robi to samo. Jeb..ij się w ten swój głupi łeb. Albo jesteś chojrak i nie ukrywasz się za różnymi nickami albo jesteś zero na które nie warto zwracać uwagi. Jak dla mnie możesz więcej się tu nie odzywać. I nie pisz mi "Jarku to znowu ty" bo wyjdziesz na debila. Jakim zapewne jesteś.
2
Adrian 2017-04-29 22:37
No trochę mu pojechałeś, temu AX-owi. Ale się nie dziwię, zawsze znajdzie się jakiś troll, który próbuje mieszać. Sam wszedłem na tę stronę gdyż dostałem propozycję współpracy z projuris i jak czytam te posty to zaczynam rozumieć skąd bierze się takie zadowolenie wśród pracowników firmy. Do marca br. pracowałem w kancelarii Mediator i jak patrzę na kwoty jakie uzyskuje projuris to płakać mi się chce, że pracowałem kilka lat za jakieś psie pieniądze. Ale, jak to mówią "Mądry Polak po szkodzie". Mam nadzieję, że w projuris zacznę w końcu zarabiać przyzwoitą kasę.
1
Michal 2017-04-30 22:48
Człowieczku, chcesz bronić auxilii ??? Kancelarii, która uzyskuje kwoty 3-4 niższe niż pro juris. Wlnij się ku..wa w ten swój tępy łeb. Pracowałem w tej twojej ukochanej auxilii przez ponad rok i mam orientację jak ta kancelaria funkcjonuje. Dno, dno, dno.
Obecny doradca klienta w pro juris !!!
ja_! 2017-05-01 21:38
No i mamy trolla. Żaden doradca pro juris nie używa takiego słownictwa, szczególnie na forum o firmie. Dlatego mam pewność, że podszyłeś się pod naszego doradcę. Widzę, że nadal próbujesz mącić i mieszać oraz dyskredytować naszą firmę. Dlatego mam drobną prośbę, pracuj sobie gdzie chcesz, myśl sobie co chcesz tylko przestań łazić po forum pro juris. Zajmij się sobą człowieku o wielu nickach. Prawdopodobnie masz problem z własną tożsamością. Proponuję wizytę u specjalisty. Być może po długiej kuracji dowiesz się w końcu kim jesteś.
lepetit 2017-05-11 19:21
Napiszcie proszę czy w projuris dają samochody służbowe a jeśli tak to jakie limity sprzedażowe są.
ja_! 2017-05-14 18:10
Dają ale tylko wybitnym doradcom. Czyli najpierw musisz pokazać, że potrafisz. Na ładne oczy dostaniesz tylko szansę pracy w najlepszej kancelarii w kraju. A z drugiej strony, jak jesteś naprawdę dobry to po co Ci auto służbowe. Sam możesz sobie kupić.
1
Vw 2017-05-17 23:51
Tak, dają. Do umycia !
2
ja_! 2017-05-18 21:58
No, skoro do tego tylko się nadajesz .....!
cecil 2017-05-19 23:21
Bardzo krótko ci odpowiem. Jestem doradcą w pro juris od mniej więcej 1,5 roku. I nie dostałem służbowego samochodu. Więcej, nie dostałem nic. Ale ... dzięki zarobkom w tej firmie już po roku kupiłem sobie passata B7 z 2014 roku. Za zarobione pieniądze. Moje własne. Tylko tyle czasu wystarczyło aby stać mnie było na zakup takiego auta (52 tys.) Dlatego zastanawiam się o co walczysz? Chcesz mieć fajne auto to po prostu sensownie pracuj. Pisz miesięcznie po kilkanaście fajnych umów a będzie Cię na to stać. Nie czekaj aż coś dostaniesz ale zarób. A w pro juris naprawdę nie jest to trudne.
1
Jarek 2017-05-20 16:57
Szybko dostałeś kasę za spisane sprawy. Można wnioskować, że firma zawiera szybkie ugody. Gratuluję!
W mojej firmie muszę czekać na pieniądze ponad 2 lata, aż zakończy się sprawa sądowa. Ale wtedy kwoty są wyższe.
cecil 2017-05-20 20:15
No cóż, jeśli uważasz że pracując w odszkodowaniach nie da się zarobić 50 tys rocznie to szczerze współczuję. A dodam jeszcze, że spośród wszystkich złożonych przeze mnie spraw (ok. 120) tylko dwie zakończyły się na drodze postępowania ugodowego. Większość jest w sądzie. A dochód wynika z wypłaty kwot bezspornych i zaliczek. Tylko trzeba pracować w kancelarii, która potrafi walczyć o wysokie kwoty. Masz coś jeszcze do dodania?
1
cecil 2017-05-20 21:17
Aha, jeszcze jedno, fakt że użyłeś nicku mojego dyrektora to oczywiście "czysty przypadek" tak? I czy mam się spodziewać że za chwilę pojawi się jakiś wpis o negatywnym brzmieniu odnośnie pro juris podpisany przeze mnie ?
1
Konrad 2017-06-03 22:20
Włączę się do dyskusji i odpowiem następująco. Pracuję w pro juris od czterech miesięcy jako dyrektor regionalny. I właśnie ostatnio otrzymałem do dyspozycji samochód służbowy wraz z ryczałtem paliwowym. Jedno ale, musiałem zrealizować cele, które postawiła przede mną kancelaria. A że nie są one niemożliwe do osiągnięcia to właśnie udowodniłem. Dlatego przypuszczam, że jesteś byłym pracownikiem/ dyrektorem, który nie zrealizował celów i teraz swój za swój brak zaangażowania, kompetencji i umiejętności będzie obwiniał wszystkich tylko nie siebie. A dodatkowo twoją opinię dyskwalifikuje fakt używania nicku, którym podpisuje się zwyczajowo jeden z prawdziwych i dobrze działających dyrektorów kancelarii.
1
AJ 2017-06-04 11:49
To chyba jesteś jednym z tzw. "papierowych" dyrektorów. Inne kancelarie, jak chcą zatrudnić dyrektora, to traktują auto służbowe jako rzecz oczywistą, podobnie jak i paliwo do pełnienia obowiązków służbowych.
Mówię tu o prawdziwych dyrektorach, a nie akwizytorach i doradcach.
1
Konrad 2017-06-04 20:07
Podaj przykłady tych kancelarii skoro jesteś taki mocny na tym rynku
1
Simi 2017-06-06 12:16
Prawda jest taka, że większość takich kancelarii w znacznej mierze współpracuje z grupami, za pomocą których wyłudzają odszkodowania. Zachwalajcie sobie jak chcecie te swoje projurisy i inne tego typu szamba. Jesteście tylko wrzodami na D, przez których stale rosną składki ubezpieczeniowe. I tyle w temacie, bo szkoda na was czasu.
P.S. Trolle z kancelarii (tej, czy innych, ale zwłaszcza tej) - piszcie sobie co chcecie i ile chcecie. W necie "produkujecie" pozytywne opinie. W realnym świecie inteligentni ludzi wiedzą, co o was myśleć.
Aha..... możecie odpisywać co chcecie i ile chcecie. Nie mam najmniejszej ochoty tu kiedykolwiek wchodzić (a weszłem przypadkiem)., więc nie przeczytam waszych kryptoreklamowych odpowiedzi wyuczonych pewnie na jakichś durackich szkoleniach, na których piorą wam mózgi :D Adios
1
ja_! 2017-06-09 21:41
Jak ja cię kocham trolliku. Jak zwykle pod innym nickiem, jak zwykle jątrzący i jak zwykle "wchodzący" przez przypadek. A, bo bym zapomniał, jak zwykle podpisujący się nickami lub inicjałami prawdziwych pracowników kancelarii. Tylko nadal nie wiem co chcesz osiągnąć produkując się na tym forum? No a przede wszystkim dlaczego? Zostałeś wywalony bo sobie nie radziłeś? Czy też chciałeś dobrze ale wyszło ci jak zwykle? Chłopaku ogarnij się! Jak nie dawałeś rady to do kogo masz pretensje? Tym bardziej, że inni dają radę! Naprawdę szkoda mi ciebie. Bo mógłbyś w naszej kancelarii osiągnąć dużo. Tylko trzeba mieć pomysł, wykazać się zaangażowaniem no i oczywiście trochę popracować. Jakoś inni potrafią. Zastanów się dlaczego tobie się nie udało?
Jarek 2017-06-11 20:47
Super, napisz tylko jeszcze o co konkretnie ci chodzi bo art. 43.1 brzmi "Radca prawny nie może podjąć się prowadzenia sprawy, jeśli nie otrzyma zlecenia od klienta albo osoby go reprezentującej albo jeżeli sprawa nie zostanie mu powierzona na podstawie przepisów prawa przez sąd lub inny organ." Czyli nie bardzo rozumiem gdzie tutaj doszło do złamania przepisów i w jakiej formie. Musisz mieć świadomość, że wrzucając takiego posta powinieneś napisać konkretnie. A tu tylko samo straszenie i to jeszcze w oparciu o artykuł, z którego trudno kogoś straszyć. Podobnie zapisy kk, na które się powołujesz mówią o nakłanianiu do niekorzystnego dysponowania mieniem ale brak w twoim wpisie informacji jak to niekorzystnie byłeś nakłaniany, dlaczego i jakim skutkiem. Piszesz też o zrzucaniu odpowiedzialności. Kto na kogo i dlaczego zrzuca? Kiedy podasz te informacje być może pozostali użytkownicy tego forum będą wiedzieli czy masz rację czy też nie. A tak to pozostała tylko nic nie mówiąca wrzutka. Natomiast z doświadczenia wiem, że kilka % klientów każdej kancelarii jest niezadowolonych gdyż ich wyobrażenia o kwotach jakie uzyskają zdecydowanie przerastają realia a potem nie chcą zapłacić prowizji kancelarii opierając się właśnie na swoich imaginacjach.
Znawca 2017-06-14 12:10
Przeglądam sobie internety i przypadkiem trafiłem na to forum. A tak się składa, że znam się na odszkodowaniach bardzo dobrze. I powiem jedno. Lipa jak dąb! Nie ma sensu pracować w tej firmie, bo nawet ulotek nie dają. powtarzam lipa jak dąb!
1
Jarek 2017-06-14 22:50
Przypadkiem to nie wszedłeś na to forum tylko cię tatuś i mamusia zrobili. Z ciebie jest taki znawca jak z koziej d... trąbka. Bo skoro przypadkiem to skąd wiesz co dają ???????????? A może przypadkowo zdarza ci się pomyśleć ??? A może przez przypadek sprawdziłbyś jak jest naprawdę ??? Przepraszam normalnych forumowiczów za ten wpis ale jak widzę wypociny niespełnionego dyrektora, który po raz kolejny pod innym Nickiem stara się zaszkodzić naszej firmie to mnie ponosi. Prawda Mareczku ???
Expert 2017-06-15 23:49
Chyba nie wiesz nic o firmie skoro rzucasz takie teksty. I dlatego mogę całkiem swobodnie stwierdzić, że twoje opinie są tutaj potrzebne jak rybie ręcznik. Idź gdzieś indziej skomleć skoro się nie sprawdziłeś w pro juris. A wiem co mówię.
Krzysztof M. Toruń 2017-06-18 21:15
Wszedłem na forum aby sprawdzić czy na spotkaniu, w którym brałem udział wczoraj mówiono prawdę o pracy w projuris. I stwierdziłem, że jest sporo bardzo pozytywnych opinii jak również cała masa negatywów. Przeanalizowałem większość tych negatywnych opinii i nie wiem dlaczego ale mam wrażenie, że pisze je jedna, góra dwie osoby posługujące się różnymi loginami. Mam świadomość, że takie właśnie negatywne opinie zamieszczają niezadowoleni pracownicy tylko nie bardzo mogę dojść dlaczego są oni niezadowoleni. Działam na rynku odszkodowań od ponad 6 lat i doskonale orientuję się jakie warunki dają różne kancelarie. Natomiast dzięki wczorajszemu spotkaniu uświadomiłem sobie, że nie tyle wysokość prowizji co przede wszystkim wysokość kwot roszczeniowych uzyskiwanych dla klientów świadczą o jakości kancelarii. I nie będę ukrywał, że kwoty uzyskiwane przez projuris robią wrażenie. Również warunki współpracy uważam za jedne z lepszych na rynku. Oczywiście dla tych, którzy chcą i potrafią realizować się w tej branży. Podsumowując stwierdzam, że ci niezadowoleni ze współpracy z projuris to chyba tzw. roszczeniowcy, którym wydaje się, że należą im się samochody, stałe wynagrodzenie i inne przywileje za spisanie 4-5 umów kiepskich miesięcznie. Sorry, ale nie mam litości dla takich ludzi. Niewiele potrafią, niewiele robią ale żądania gigantyczne. Moja propozycja: realizujcie się w innej branży, w odszkodowaniach zawsze będzie wam pod górkę !
Łukasz 2017-06-23 00:05
Miałem dzisiaj rozmowę o współpracy z pro juris w Piotrkowie Tryb. i dokładnie w tym samym celu wszedłem na to forum. Pod wpływem Twojej opinii przeanalizowałem dotychczasowe opinie i muszę się zgodzić z Twoim stwierdzeniem, że większość tych negatywnych wyszło z jednej ręki. Chyba faktycznie jakiś niespełniony pracownik próbuje zdyskredytować firmę. Dla mnie to żadna nowość gdyż na forum o mojej byłej firmie (dopóki nie przejęła moderowania forum) można było znaleźć multum tego typu opinii. Dla mnie osobiście ważniejsze jest to co mam w umowie niż jakieś opinie rozżalonego pracownika. A na umowie wygląda to naprawdę fajnie, biorąc pod uwagę wielkość roszczeń uzyskiwanych przez pro juris.
pozdrawiam
Łukasz
Pomorze 2017-06-29 00:20
W którym oddziale Auxilii pracowałeś?
ja_! 2017-06-30 21:01
Ogarnij się, to jest forum o pro juris. Jak szukasz kumpli z auxilii wejdź sobie na ich forum.
AX 2017-07-17 09:38
To poczytaj sobie opinie na forum o Auxilii i porównaj z opiniami o tej twojej firmie...
I wyciągnij wnioski...
Michal 2017-07-20 20:37
Wszedłem za twoją poradą na forum o auxilia. Kraina mlekiem i miodem płynąca. Szkoda tylko, że nie zamieścisz żadnego negatywnego wpisu bo auxilia moderuje to forum i każdy negatywny komentarz jest natychmiast usuwany o ile w ogóle się pojawi. Dziękuję za dyskusję. Dyskutuj dalej o auxilii na jej forum.
Steffi 2017-07-21 23:20
No cóż...płacisz i wymagasz...
Szkoda tylko, że coraz więcej portali za pieniądze od ocenianych firm jest skłonnych do "lizania" im czterech liter. Potem zwabiony takimi "cukierkowymi" opiniami trafiasz do takiej firmy, a tam następuje twarde zderzenie z rzeczywistością.
Ewa 2017-07-22 20:03
Nie tylko auxilia, to samo jest na forum euco, votum i drb. Zarządzają forami i nie wpuszczają niechcianych opinii. Moim zdaniem musiało tych negatywnych opinii być multum bo inaczej by tego nie robili. I tu rodzi się pytanie, kto uwierzy w opinie na takim forum?
Zostaw swoją opinię o Pro Juris Artur Porucznik - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pro Juris Artur Porucznik