brak logo

PLTRANS SP. Z O.O. SP.K.

Rawa Mazowiecka

Opinie o PLTRANS SP. Z O.O. SP.K.

ja 2016-08-30 13:26
jak się pracuje w tej firmie? ponoć non stop szukają spedytorów? jak płacą? jacy przełożeni? ogólnie jak atmosfera?
ktoś 2016-09-06 11:30
opóźniają płatności dla przewoźników! nie polecam jeździć dla nich!
3
ivo 2016-09-28 09:54
szukają ludzi do oddziału Wrocław, kto tam rządzi? jaka kasa i jaka atmosfera w biurze? mam swoich kilku klientów, ale czy jest sens tam iśc skoro opinie na transie nieciekawe, ponoć płacą z opóźnieniem? jaka jest prawda?
on 2016-10-06 21:48
Zatrudniają na umowę o prace, ale atmosfera jest beznadziejna szczególnie w centrali.
były pracownik 2016-10-10 14:29
nie polecam, nie polecam, i jeszcze raz nie polecam, a na blacharstwie sie nie znam
1
były pracownik 2016-10-14 12:42
nie polecam w tej firmie pracy w biurze, pracowałem w centrali, i wszystko byłoby ok, ale sie zastanów, czemu starzy pracownicy odchodzą a obecnie jest niewielu ze stażem powyżej 6 miesięcy o ile jeszcze tacy pozostali. pozdrawiam dawnych współpracowników!
22222222 2016-10-16 15:08
@były pracownik to w takim razie dlaczego niby tak bardzo nie polecasz? zupełnie rozumiem twojej logiki jak nie podajesz argumentów - a co do poprzedniego komentarza, jako młoda osoba jakie stanowisko mogę dostać w centrali?
były pracownik 2016-11-10 15:20
wystarczy ze zobaczysz jaka tam jest rotacja, resztę sobie dopowiedz sam/sama
Worker 2016-11-17 12:41
Ide do nich na rekrutacje w PN do centrali na planiste transportu. Jaka atmosfera i czego sie spodziewac? Jak praca na tym stanowisku?

Bez hejtu prosze... Merytorycznie
ziolek 2016-12-04 22:31
Bedziesz zle planowal robote kierowca to dostajesz w lep. Uwazaj. Twarde zasady
3
szofier zawodowy wania elektryk 2017-01-30 08:23
Na koniec zeszłego tygodnia ich zaległości w płatnościach dla podwykonawców zostały wystawione na giełdę wierzytelności. W sumie jest to kwota 6 cyfrowa przeterminowanych zobowiązań- na tej podstawie można podejrzewać, że się zwijają. Z taką kondycją nie wiadomo czy płacą etatowym czy też mają obsuwy.
5
onn 2017-01-31 22:25
Może były pracownik nie wywiązał się ze swojej pracy dlatego jest były.
zła 2017-02-14 08:57
Nie regulują płatności swoim podwykonawcom! Transport wykonany, kasy brak! Brak profesjonalizmu!
1
Zostaw swoją opinię o PLTRANS SP. Z O.O. SP.K. - Rawa Mazowiecka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLTRANS SP. Z O.O. SP.K.