brak logo

PLTRANS SP. Z O.O. SP.K.

Rawa Mazowiecka

Opinie o PLTRANS SP. Z O.O. SP.K.

ivo 2016-09-28 09:54
szukają ludzi do oddziału Wrocław, kto tam rządzi? jaka kasa i jaka atmosfera w biurze? mam swoich kilku klientów, ale czy jest sens tam iśc skoro opinie na transie nieciekawe, ponoć płacą z opóźnieniem? jaka jest prawda?
1
on 2016-10-06 21:48
Zatrudniają na umowę o prace, ale atmosfera jest beznadziejna szczególnie w centrali.
1
były pracownik 2016-10-10 14:29
nie polecam, nie polecam, i jeszcze raz nie polecam, a na blacharstwie sie nie znam
1
były pracownik 2016-10-14 12:42
nie polecam w tej firmie pracy w biurze, pracowałem w centrali, i wszystko byłoby ok, ale sie zastanów, czemu starzy pracownicy odchodzą a obecnie jest niewielu ze stażem powyżej 6 miesięcy o ile jeszcze tacy pozostali. pozdrawiam dawnych współpracowników!
1
22222222 2016-10-16 15:08
@były pracownik to w takim razie dlaczego niby tak bardzo nie polecasz? zupełnie rozumiem twojej logiki jak nie podajesz argumentów - a co do poprzedniego komentarza, jako młoda osoba jakie stanowisko mogę dostać w centrali?
były pracownik 2016-11-10 15:20
wystarczy ze zobaczysz jaka tam jest rotacja, resztę sobie dopowiedz sam/sama
Worker 2016-11-17 12:41
Ide do nich na rekrutacje w PN do centrali na planiste transportu. Jaka atmosfera i czego sie spodziewac? Jak praca na tym stanowisku?

Bez hejtu prosze... Merytorycznie
onn 2017-01-31 22:25
Może były pracownik nie wywiązał się ze swojej pracy dlatego jest były.
Paulina 2017-04-18 13:42
@zła czy naprawdę zdarzyła Ci się taka sytuacja? Kontaktowałaś się z firmą w tej sprawie?
1
Olczu 2017-06-12 11:54
Ja ostatnio wykonywałem dla nich transport i wszystko bez zarzutu. Faktura opłacona zgodnie z terminem.
Majkel 2017-06-12 16:21
Pracowałem u nich i nie był to stracony czas, wszystko zgodne, tak jak umówione, mieliśmy lepsze i gorsze dni, ale wszystko dało się wyjaśnić. Ogólnie na +
Polecam 2017-06-13 08:43
Pracowałam w PLTRANS jakiś czas i z mojej strony uważam, że narzekać nie można. Ludzie ok, wypłata zawsze na czas. Na początku nie ma łatwo, ale gdzie jest?
1
Krystian 2017-06-13 13:20
Pracuje już 2 lata w tej firmie. Zjazdy regularne, wypłata na czas.
szczerze polecam
Szymmon 2017-06-14 12:20
Ja miałem od nich kilka zleceń i póki co wszystko zgodnie z umową. Płacą w terminie, kontakt z biurem jest dobry w razie problemów od razu działają.
Marek 2017-06-16 08:41
ja dostałem od nich zapłate za przewoz bez zadnego problemu i na czas wiec polecam
Lukas 2017-06-19 08:57
Ile ludzi tyle opinii ja tam jestem zadowolony z współpracy i to już od roku, a że na kilkudziesięciu przewoźników znajdzie się kilka osób, którym się nie dogodzi nigdy to chyba normalne. Dla mnie ważne jest że stawki są dobre i jest dużo pracy.
Włodek 2017-06-19 10:45
dobre stawki, są kilometry, wypłata na czas. polecam chłopaki
Filip 2017-06-19 12:31
Fajna praca, oferują umowę o pracę, a wynagrodzenie zawsze w terminie wpływa na konto, atmosfera w biurze też w miarę przyjemna
Mariusz 2017-06-19 14:07
Współpracuje z PLTRANS już długi czas. Czasem zlecenia wpadają częściej czasem rzadziej, ale przy okazji każdej współpracy kontakt zawsze jest dobry, a faktury opłacane w czasie.
Andrzej 2017-06-19 15:20
ja myślę, że to jedna z lepszych firm pracowałem w nie jednej ale tam jest naprawdę spoko polecam
kierowca 2017-06-20 08:31
dobrze rozplanowane trasy, nie ma przestojów, wynagrodzenie zawsze zgodnie z umową
Fran 2017-06-20 10:18
Firma godna polecenia, solidna, wypłacalna, nie ma sie do czego doczepić
Olo 2017-06-20 12:22
Decydując się na pracę kierowcy zawodowego chyba każdy wiedział na co się pisze. Tutaj stawki są w porządku, z szefostwem można dojść do porozumienia. Nie zajeżdżają pracownika jak w innych firmach.
kol 2017-06-20 14:58
To miał Pan szczęście.
Na Transie już nie istnieją. 50 dni po terminie i wątpię aby zapłacili...
Przewoźnik 2017-06-20 15:26
Nie polecam firmy Pltrans !!!

Zwlekają z płatnościami , księgowa nie obiera telefonu, brak kontaktu z firmą.
Dług firmy znajduje się na giełdzie wierzytelności
Odpowiedź księgowej: "... nie ma dostatecznej ilości środków finansowych, aby opłacić wszystkie faktury w terminie ( z powodu opieszałości naszych dłużników) stąd wynikają zaległości. Najbliższy termin płatności to 8, a nast. 13 czerwca. ..." , osobiście nie wierzę w te wyjaśnienia...
Firmy PLTRANS SP. Z O.O. SP. K. nie ma już na Transie
Edmund 2017-06-20 16:02
Kiedyś dla nich jezdziłem i bardzo dobrze wspominam ten czas. byłem zadowolony ze wspolpracy i gdyby nie przeprowadzka to pewnie dalej bym tam pracowal
Kuki 2017-06-21 08:47
Dużo roboty, ale przynajmniej człowiek się nie nudzi w pracy i czas szybko leci. Pracuje na spedycji i na kasę nie narzekam, atmosfera w biurze tez fajna, można się pośmiać i pożartować :) :)
Remek 2017-06-21 09:24
Ja jak u nich zlecałem przejazdy to zawsze ustalali optymalne trasy co się ceni, bo niektóre firmy to kombinują jak mogą. nie miałem z nimi żadnych problemow przy okazji wspolpracy
Włodzimierz 2017-06-22 09:36
współpracę z ta firmą oceniam pozytywnie, pozdrawiam
JAcek 2017-06-22 14:20
ja nie miałem nigdy z nimi problemów
kapicz 2017-06-23 12:06
polecam, dla mnie zawsze byli wypłacalni, dobrze się z nimi współpracuje
Kacper 2017-06-26 09:43
ja pracę na spedycji bardzo dobrze wspominam, gdyby nie przeprowadzka to pewnie nadal bym tam pracował. Stawki dobre, podejście do pracownika też i wypłata zawsze w terminie, ale to przecież obowiązek pracodawcy :) jeśli będą szukać spedytora to polecam :)
kondziu 2017-06-26 10:03
ja jako kierowca też złego słowa nie mogę powiedzieć, dobrze wszystko rozplanowane, stawki rozsądne
hanys 2017-06-26 10:16
póki co jedno zlecenie, ale konkretne, pieniążki zgodnie z terminem na fakturze ;) może kiedyś mieli jakieś problemy, ale już się podnoszą? przynajmniej ja polecam
comcom 2017-06-26 10:30
można prosić o kontakt z biurem ?
Janusz 2017-06-26 11:03
jako były kierowca byłem bardzo zadowolony. Trasy były tak zaplanowane, że nie było przestojów, a jednocześnie były regularne zjazdy do domu : )więc wszystko tak jak być powinno :)
modo 2017-06-26 12:18
nie ma ludzi idealnych, tak samo nie ma firm idealnych, zresztą dla każdego co innego jest dobre. Mi się tam dobrze pracowało, ekipa zgrana i pieniądze na czas
ja 2017-06-26 20:52
czyżby już upadłość? już lisiecki nie jest prezesem? już kępka uciekła?
Kędzior 2017-06-27 09:04
Regularne zjazdy i dobre stawki to największe plusy pracy w tej firmie. polecam
Pablo 2017-06-27 10:45
Firma jak najbardziej godna polecenia.
Bolek 2017-06-27 11:53
kiedyś dawno robiłem dla nich jakiś transport, ale obeszło się bez problemowo. Zapłacili od razu i wywiązali się z umowy
ravi 2017-06-27 13:27
Przełożeni są w prządku, praca na spedycji wymagająca i jest spora odpowiedzialność, ale płacą dość dobrze jak na to stanowisko :)
ysss 2017-06-27 15:36
Płacą na czas stawki podobne jak u innych ale atmosfera dobra wiec nie ma co narzekać.
misiek 2017-06-28 08:51
jeżdżę z nimi po całej Europie i nie narzekam :) płacą dobrze i terminowo, zjazdy są regularne - da się ze wszystkim dojść do porozumienia
gość 2017-06-28 10:59
DOBRA SPEDYCJA. Siedzą w tym nie od dziś i doskonale wiedzą co robią. Polecam
git 2017-06-28 11:14
mają dość spory wybór jeśli chodzi o tabory, bo i ciężarowe i dostawcze przez co są w stanie zaoferować transport różnego rodzaju rzeczy ;)
stały 2017-06-28 12:29
Nawiązałem współprace z firmą i zleciłem kilka przejazdów, każdy z nich przebiegł zgodnie z planem jeżeli chodzi zarówno o pieniądze jak i czas przewozu.
Tadeusz 2017-06-28 13:21
Oczywiście, że POLECAM! Od długiego czasu korzystamy z ich usług. Auta i kierowcy ok. Ceny w porządku. Nic do zarzucenia- tylko chwalić!
Kamil 2017-06-29 10:50
pracuje jako kierowca i bardzo sobie chwalę. Pierwsza firma, w której jest tak dobrze. Można naprawdę fajne pieniądze zarobić i do mieć regularne zjazdy i czas dla rodziny. Szczerze polecam!
Lucas 2017-06-29 13:42
dobra, sprawdzona firma z doświadczeniem. Nic dodać nic ująć. Polecam

Pozdrawiam serdecznie
Zostaw swoją opinię o PLTRANS SP. Z O.O. SP.K. - Rawa Mazowiecka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLTRANS SP. Z O.O. SP.K.