brak logo

PLTRANS SP. Z O.O. SP.K.

Rawa Mazowiecka

Opinie o PLTRANS SP. Z O.O. SP.K.

ja 2016-08-30 13:26:41
jak się pracuje w tej firmie? ponoć non stop szukają spedytorów? jak płacą? jacy przełożeni? ogólnie jak atmosfera?
ktoś 2016-09-06 11:30:04
opóźniają płatności dla przewoźników! nie polecam jeździć dla nich!
1
jam 2016-09-23 12:11:05
atmosfera jest do d....!!
2
ivo 2016-09-28 09:54:37
szukają ludzi do oddziału Wrocław, kto tam rządzi? jaka kasa i jaka atmosfera w biurze? mam swoich kilku klientów, ale czy jest sens tam iśc skoro opinie na transie nieciekawe, ponoć płacą z opóźnieniem? jaka jest prawda?
on 2016-10-06 21:48:35
Zatrudniają na umowę o prace, ale atmosfera jest beznadziejna szczególnie w centrali.
były pracownik 2016-10-10 14:29:30
nie polecam, nie polecam, i jeszcze raz nie polecam, a na blacharstwie sie nie znam
1
były pracownik 2016-10-14 12:42:27
nie polecam w tej firmie pracy w biurze, pracowałem w centrali, i wszystko byłoby ok, ale sie zastanów, czemu starzy pracownicy odchodzą a obecnie jest niewielu ze stażem powyżej 6 miesięcy o ile jeszcze tacy pozostali. pozdrawiam dawnych współpracowników!
22222222 2016-10-16 15:08:39
@były pracownik to w takim razie dlaczego niby tak bardzo nie polecasz? zupełnie rozumiem twojej logiki jak nie podajesz argumentów - a co do poprzedniego komentarza, jako młoda osoba jakie stanowisko mogę dostać w centrali?
były pracownik 2016-11-10 15:20:43
wystarczy ze zobaczysz jaka tam jest rotacja, resztę sobie dopowiedz sam/sama
Worker 2016-11-17 12:41:52
Ide do nich na rekrutacje w PN do centrali na planiste transportu. Jaka atmosfera i czego sie spodziewac? Jak praca na tym stanowisku?

Bez hejtu prosze... Merytorycznie
ja 2016-11-20 13:22:32
nie daj się nabrac Pani Anecie, atmosfera, pewnie bedzie wspaniała, ale..., zapytaj czemu szukają pracownika?
Zostaw swoją opinię o PLTRANS SP. Z O.O. SP.K. - Rawa Mazowiecka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PLTRANS SP. Z O.O. SP.K.