brak logo

Dadelo Sp. z o. o.

Bydgoszcz

Opinie o Dadelo Sp. z o. o.

fsd 2016-08-13 21:17
Skoro zapewniona jest umowa o pracę @diga i jeszcze dorzucają do tego odpowiednie benefity socjalne, to się wcale nie dziwię, że zatrudnienie u nich jest tak opłacalne. W końcu o dobre stawki jest teraz dość trudno.
dadelo 2016-12-30 14:53
hahaha dobra stawka chyba za kablowanie....
2
dadelo 2016-12-30 14:53
hahaha dobra stawka chyba za kablowanie....
1
anonim 2017-05-09 21:59
pewna Monika straszny babsztyl, nie pojmuje tego ze nowi pracownicy moga co nieco motac sie w magazynie pelnym przeroznych detali. Ta zolza oczekuje ze wszyscy beda po 2 dniach wiedziec tak jak ona po roku. Chamskie i niepotrzebne docinki + wchodzenie w dupe kierownikowi. Dziewczyno szanuj sie bo sprzedajesz sie za te marne kilka zlotych. Mysle ze opinia ludzi jest cenniejsza niz te kilka zlotych roznicy co masz. Wiekszej chamowy nigdy nie widzialem.
4
Tomasz 2017-06-26 13:15
Szukają beduinów, którzy będą zbierać niewyobrażalną ilość pozycji za 14 brutto, jak zbierasz mniej to wywalają Cie, bo teoretycznie wolno zbierasz natomiast prawda jest taka że tej normy nie da sie wyrobić. Atmosfera słaba, kierownictwo burackie, myślą że są nie wiadomo kim. Na miesiąc polecam, ludzie szukający stałej pracy odradzam.
4
Obóz pracy 2017-07-14 07:42
Chcesz tyrac w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to znalazłeś idealne miejsce! Pracownik jest śmieciem, kilka razy dziennie slyszy że go wyj... . Zatrudnienie przez agencję, codziennie nowe osoby i codziennie kogoś wywalają albo ludzie nie wytrzymują i sami odchodzą. Totalnie burackie kierownictwo, mysla że mogą wszystko i ciągle straszą zwolnieniami. Do tego w sposób wulgarny. Ty masz tyrac jeszcze przed czasem i zostawac dłużej a jak przyjdziesz 20 sekund po przerwie to wielkie zebrania z pracownikami. Pracownikami się tam pomiata, krzyczy i zwala wine za wszystko
4
Edyta 2017-08-12 09:22
@Obóz pracy, a co jest tego powodem? Dlaczego ludzie tak masowo się zwalniają lub są zwalniani? Co jest takiego negatywnego w firmie? Możesz coś więcej, napisać jak skonstruowana jest umowa? Jakie stawki na początku oferują?
P I 2017-08-12 09:40
Na umowie jest podstawa 2000 netto + dodatek za pranie za godz nocne + premia ale po potraceniach nie zostaje ani grosik z tych dodatków. Brak jakich kolwiek premi za prace wykonane ponadnorme za nad godz płacą tyle ile ja sam zarobie.
Zostaw swoją opinię o Dadelo Sp. z o. o. - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dadelo Sp. z o. o.