LED Labs sp. z o.o.

Kraków

Opinie o LED Labs sp. z o.o.

Tomek 2016-09-09 14:23:38
Pracuję w LED Labs od 1,5 roku
Firma posiada jasną strukturę organizacyjną. Fajne warunki, miła ekipa, zarobki ok.
Odkąd jestem zatrudniony, skład osobowy powiększył się chyba trzykrotnie więc naprawdę widać rozwój.

Magazyn ma świetne warunki socjalne, jest nawet stołówka dla pracowników! Naprawdę polecam każdemu.
4
sc 2016-09-13 05:19:53
woow ... na prawde stołówka ??? ale super ... szkoda że do kibla trzeba chodzić do biura bo magazyn nie spełnia prawie żadnych wymogów bhp...
3
Olek 2016-09-14 15:33:11
Osobiście polecam pracę na magazynie z kilku względów:
- jasno przedstawione cele i obowiązki na stanowisku,
- miłe przywitanie (ciepło to wspominam, choć już kilka miesięcy od momentu zatrudnienia minęło), "obchód" po firmie, przegląd stanowisk - zresztą fajny podział stanowisk kierowniczych i magazynowych - każdy wie co ma robić.
- jasno wyznaczone przerwy, nie ma problemów z urlopami, jak Ciebie nie ma to jest Twój zmiennik lub w ostateczności ktoś z innego stanowiska Cię zastępuje, ale to rzadkość (a jak jest w innych firmach? - każdy wie)
- dla studenta zaocznego super praca, dla osoby po studiach (80% zatrudnionych na magazynie ma umowę o pracę)
- dobre płace, jak na początek nie narzekam i nie jest to płaca poniżej dwóch tyszczy. Nadgodziny płatne, zdarzają się, szczególnie teraz w okresie po wakacjach, ale nie są przymusem w żadnym wypadku. Kierownik proponuje - Ty się zgadzasz lub nie. Jak ktoś lubi dać coś od siebie firmie, to na pewno zostanie doceniony.
- przychodzę do pracy i ludzie mają uśmiechy na twarzach, w czasie pracy i po... oby atmosfera była taka jak najdłużej, to każdy się będzie angażował.
- szef w porządku, co prawda młody, ale elastyczny na zmiany i słucha co mają ludzie do powiedzenia.

- Odpowiedź do @sc

Żeby wypowiadać się na temat BHP to najpierw trzeba coś o nim wiedzieć... BHP jest na dobrym poziomie i wprowadzane są cały czas unowocześnienia z tego co widać w pracy na co dzień. Z tym kiblem to, chyba jeszcze przed moim przyjściem do firmy, czyli z rok temu...? Czas remontów oraz powiększenia hal magazynowych kilkukrotnie? @sc - chyba lubisz pisać złe opinie o firmach, które nie poznały się na twoim "podejściu do pracy". Jak ktoś lubi narzekać to będzie narzekał dalej. Trudno się mówi.
5
Ricksen 2016-09-14 19:38:47
Firma w porządku. Dobre warunki socjalne i finansowe. Polecam każdemu spróbować jeśli ma okazję i się zastanawia.
Na pewno nie będzie żałował
5
Bernard 2016-10-05 13:24:34
Pracuje od ponad dwóch lat. Solidna firma. Nie wiem do czego miałbym się przyczepić ?
Coś się zawsze znajdzie, ale poważne sprawy są prowadzone na poziomie.

Zarobki w porządku. Przełożeni ok.
Polecam. Tak jak ktoś wyżej napisał, socjal na wysokim poziomie. Warto.
2
Mario 2016-10-06 07:53:19
Bardzo polecam i sympatyzuje z firmą Led Labs. Bardzo dobrze wspominam pracę tam. Fajna grupa ludzi.

2
Andrzej K 2016-10-06 09:23:04
Jeżeli tylko pojawią się kolejne zatrudnienia, to polecam każdemu kto lubi pracę w normalnej atmosferze i chciałby się rozwijać. Nie polecam ludziom, którzy chcą udawać, że umieją i chcą pracować i przeceniają swoje możliwości zarządzające.
Branża jest bardzo ciekawa i rozwojowa.
6
Aleks 2016-10-21 08:43:44
Trzy miesiące przepracowane i dostałem już umowę na stałe. Z racji zatrudnień na wyższe stanowiska, nie będę się wypowiadać na ich temat, bo nie za bardzo się na tym znam, ale jeżeli chodzi o magazyn, to atmosfera jest przyjemna, a praca choć wymagająca na początku, potem sprawia satysfakcję, bo widać, że cały czas wszystko idzie do przodu. Nawiasem mówiąc nie mam wrażenia, że jest coś nie tak z pracownikami, kierownikami ani szefem. Są leniwce i są rajdowcy - to normalne. Każdy ma inne podejście do pracy.

Mam wrażenie, że negatywne opinie pisze cały czas jedna lub max dwie osoby pod różnymi nickami. No cóż, świat kręci się dalej, a niektórzy piszą negatywne opinie na goworku i stoją w miejscu.
3
Abc 2016-11-04 13:24:48
Bardzo wiarygodne te pozytywne opinie
1
Abc 2016-11-04 13:27:24
Bardzo wiarygodne te pozytywne opinie :) Niech się zatrudniają na stanowiska, zobaczymy jak szybko będą zwiewac :) Pozdrowienia (usunięte przez administratora)
3
Eryk L ADES 2016-11-04 16:23:56
Współpracujemy z firmą LED Labs od wielu wielu lat i milo jest widzieć te same twarze ludzi którzy spełniają swoją pasję w technologii LED razem z nami. Widuje takze nowe twarze i stają się stałymi pracownikami w firmie co na pewno punktuje dobrymi opiniami. Firma w porównaniu do innych ma naprawdę wysoki poziom standardu obsługi klienta oraz widać progress w ulepszaniu dalszych standardów produktów. Pozdrawiany i samych sukcesów.
5
Zostaw swoją opinię o LED Labs sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LED Labs sp. z o.o.