brak logo

Akademia Szybkiej Nauki Tadeusz Buzarewicz

Warszawa

Opinie o Akademia Szybkiej Nauki Tadeusz Buzarewicz

Tomek 2013-10-02 14:58
Bardzo słaba kadra języków obcych w Akademii Nauki ul. Nowogrodzka 49. Co pół roku zmienia się nauczyciel. często takie osoby są nieprzygotowane, agresywne wobec dzieci i młodzieży. Już nie mówiąc, że non stop się spóźniają na prowadzenie zajęć ! To jest jakiś żart ! Zmarnowana kasa przez cały rok. Aż moje dzieci zdążyły się zniechęcić do nauki ;(
daj 2016-08-05 23:22
Hej, a wiecie czy jest szansa na to, żeby znaleźc u nich zatrudnienie? Chętnie bym się załapał, bo w końcu dbają o stabilne zarobki, co jest dobrym znakiem.
Pracownica sekretariatu 2016-12-27 15:31
Zarobki nienajgorsze, umowę o pracę można dostać bez problemu, ale nikomu nie polecam pracy tam. Właściciel jest człowiekiem despotycznym, wybuchowym, który nie szanuje pracowników i uprawia mobbing w najczystszej postaci. Normą jest wyzywanie ludzi od debili na korytarzu przy wszystkich, zdarza się, że przy klientach. Dodatkowo w firmie panuje chaos i burdel, nie ma zakresu obowiązków, każdy robi wszystko i ostatecznie zawsze jest nierobem co odsiaduje "dupogodziny" i tylko mu płacić trzeba. Telefony podczas urlopów, zwolnień lekarskich są normą, tak samo jak oczekiwanie nadgodzin, wymaganie dyspozycyjności 24h na dobę. BARDZO duża rotacja. Wytrzymałam 1 miesiąc i w tym czasie przewinęły się 4 osoby, które również odeszły nawet szybciej niż ja.
8
Były pracownik 2017-01-24 09:15
Jeśli cenisz sobie własne zdrowie psychiczne i dobrą atmosferę w pracy omijaj tą firmę z daleka.
4
Magda 2017-06-05 22:40
Byłam umówiona na rozmowę w sprawie pracy. Czekałam 45 min! W tym czasie szefa, z którym byłam umówiona nie było, gdzieś wyszedł, nikt nie wiedział gdzie ani kiedy wróci, jak również nikt nie mógł się do niego dodzwonić. Panie w recepcji bardzo miłe, próbowały jakoś wyjść z twarzą chociaż było widać, że taka sytuacja miała miejsce nie po raz pierwszy. Ostatecznie do rozmowy nie doszło, gdyż jaśnie pan szef się nie pojawił zanim straciłam cierpliwość i wyszłam... Żenujące. Jeśli ktoś już na dzień dobry okazuje taki brak szacunku do osoby, z którą się umawia to ja nie chcę wiedzieć jak wygląda to później.
Aneta 2017-06-09 14:48
@Pracownica sekretariatu rzeczywiście skala rotacji, o której wspominasz jest bardzo duża. Czy dotyczy ona sekretariatu, czy też innych stanowisk w firmie?
Chętnie też dowiemy się więcej od obecnych pracowników firmy. Jak obecnie wygląda sytuacja? Czy nadal utrzymuje się problem dużej rotacji?
tym 2017-06-19 23:20
@Aneta Rekrutacja trwa non-stop
Były 2017-06-20 01:52
Firma zarządzana "jutro pomysl - wczoraj realizacja" . Jak nie ma efektu winni pracownicy nie pomysłodawca
Kolejny były pracownik 2017-06-21 11:17
Potwierdzam to co jest wyżej. Właściciel ciągle wspomina jaki to miał wspaniały zespół, a teraz to sami nieudacznicy. Ciekawe gdzie są Ci wspanili? A prawda jest taka, że jaki lider taki zespół.
Wieloletni pracownik firmy 2017-06-23 00:12
Pracuję w Akademii Nauki ul. Nowogrodzka 49 od przeszło 12 lat. Co mogę powiedzieć? Na pewno nie to co zamieszczone jest w powyższych komentarzach!!
Akademia Nauki to dynamicznie rozwijająca się i zmieniająca firma, która poza stabilnym zatrudnieniem oraz zawsze na czas wypłacaną pensją zapewnia mi od lat ciekawą pracę, zawsze nowe wyzwania, obracanie się w bardzo szerokim kręgu współpracowników oraz klientów i nie pozwalająca mi nigdy osiąść na laurach. Uważam, że to miejsce dla ludzi poszukujących ciągłego rozwoju, stykania z nowymi zadaniami i wyzwaniami. Praca tu wymaga samodzielnego twórczego i ODPOWIEDZIALNEGO myślenia. Bardzo polecam osobom z pasją, poszukującym możliwości samorealizowania się oraz swoich wizji w szeroko pojętym tego słowa znaczeniu.
Pracodawca - bardzo uczciwy człowiek. Uważam że powyższe opinie są bardzo krzywdzące. To prawda że jest wymagający, ale nigdy w ciągu tych wszystkich lat nie usłyszałam aby wyzwał pracownika albo zachował się do kogoś w sposób agresywny. Na pewno nie potrzebuje ludzi, którzy do pracy przychodzą aby odbębnić 8 godzin na krześle. Bardzo docenia odważnych, kreatywnych i myślących a ponad wszystko odpowiedzialnych pracowników. Dużo czasu wkłada w szkolenie nowych i stałych pracowników i nawet tym bardzo opornym daje wiele szans. Doceniane cechy w firmie to Profesjonalizm i Inwencja oraz WŁASNY STYL - czyli OSOBOWOŚĆ, własne pomysły i silny charakter. Osoba szukająca ciepłej i posadki ze stałym zakresem obowiązków oraz ich niezmiennym charakterem nie ma czego tu szukać. Mam wrażenie, że właściciel firmy poszukuje bardziej WSPÓŁpracowników w sensie partnerów niż PODwładnych machinalnie wykonujących te same polecenia.
Nie wiem czy wyraziłam się jasno. Ja jestem super zadowolona. Zachęcam jak najbardziej do współpracy z firmą Akademia Szybkiej Nauki Tadeusz Buzarewicz. Moim zdaniem jest to miejsce dla osoby ceniącej profesjonalizm, ponad wszystko wysoką jakość pracy, odpowiedzialnej za tą pracę przede wszystkim przed sobą (szef nie jest typem kontrolera, monitoruje jedynie rezultaty), i poszukującej w pracy dynamicznego rozwoju oraz możliwości realizowania swoich pasji, potrzeb i pragnień. Serdecznie ZAPRASZAMY!!!!!!!! :) Będzie nam niezmiernie miło jeśli się przyłączysz do naszej kadry! Rozwój i satysfakcja gwarantowana.
1
Aneta 2017-06-23 15:06
@Wieloletni pracownik firmy to dobrze wiedzieć, że w firmie pracują również długoletni pracownicy. Wspominasz o tym, że jest to odpowiednie miejsce dla ludzi, które poszukują ciągłego rozwoju. Mogłabyś powiedzieć jakie możliwości zapewniła Tobie praca w Akademii Szybkiej Nauki Tadeusz Buzarewicz?
Piszesz również, że jest to zmieniająca i rozwijająca się firma. Chętnie dowiemy się również więcej na ten temat. Jakie zmiany, które są istotne dla pracowników zaszły w Akademii w ostatnim czasie?
Zostaw swoją opinię o Akademia Szybkiej Nauki Tadeusz Buzarewicz - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akademia Szybkiej Nauki Tadeusz Buzarewicz