brak logo

Kolagen NCN Polska Sp. z o.o.

Podkarpackie

Opinie o Kolagen NCN Polska Sp. z o.o.

Pracownik 2016-09-23 07:35:03
Masakra, proponuję trzymać się jak najdalej od tego pracodawcy.
1
Również pracownik 2016-10-05 15:28:03
Popieram w 100% pierwszą opinie. Brak przyszłości firmy na polskim rynku.
2
Ph 2016-10-05 19:06:33
Popieram w 100% moich poprzedników, odradzam tam pracę,
1
pracownik 2016-11-28 21:42:50
piotr k uwazajcie na tego czlowieka oszusci karza sprzedawac towar i wiecej sie u klienta nie pokazywac
4
Zespół Kolagen NCN 2016-12-20 11:09:23
Witaj, chcielibyśmy dowiedzieć się z czego wynika Twoja opinia. Prosimy o podanie szczegółów - postaramy się wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy.
Zespół Kolagen NCN 2016-12-20 11:11:20
Prosimy o szczegóły zaistniałej sytuacji, postaramy się ją wyjaśnić :)
Zespół Kolagen NCN 2016-12-20 11:12:33
Chcielibyśmy dowiedzieć się z czego wynika Twoja opinia. Prosimy o więcej szczegółów.
Zespół Kolagen NCN 2016-12-20 11:15:07
Dzień dobry, zapewniamy że dokładamy wszelkich starań, aby jakość wykonywanej przez naszą załogę pracy nie budziła wątpliwości etycznych, a nasze podejście do każdego Klienta stało na najwyższym poziomie, więc taka sytuacja nie mogła mieć miejsca w naszej firmie.
Andrzej Rozenek 2016-12-28 17:55:59
Pracuję drugi miesiąc w dziale sprzedaży i póki co nie mam im nic do zarzucenia. Jest fajnie, są możliwości rozwoju i płaca też spoko.
3
ZofiaSZ92 2016-12-29 16:52:11
Fajna atmosfera, płaca zawsze na czas, jasne warunki zatrudnienia, cieszę się, że pracuję w Kolagenie ncn :)
2
Pracownik 2017-01-04 14:33:04
Czuję, że w tym miejscu docenia się moją pracę i odpowiednio wynagradza
pracownik 2017-01-06 18:47:58
ŻADEN z byłych czy obecnych pracowników nigdy nie napisałby takich opinii jak trzy osoby powyżej (fikcyjne osoby). Pracodawca jest oszustem. Nie wypłaca premii, a podstawy nie ma na koncie na czas, były nawet przypadki, w których część pracowników otrzymała wypłatę w ratach. Brak szacunku do pracowników. Radzę trzymać się z DALA od tej firmy.
2
Blayd 2017-01-08 23:52:52
Zgadzam się z Tobą w 100 % , śmieszni są pisząc pozytywne opinie żeby polepszyć wizerunek. Jestem jedna z osob z bylych pracownikow i znam kilka osob ktore rowniez pracowaly, zadna z tych osob nie powie ulamka dorego zdania.Firma porażka.
3
nie jestem śmieciem 2017-01-12 22:47:56
Ja również przekonałam się na własnej skórze... PRACODAWCA NIE PŁACI NA CZAS a jeśli zapłaci to samą podstawę!! Umowy zmieniane kilka razy, aneksy do umowy, umowy na 2 miesiące potem na miesiąc itd... ŻENADA co zresztą mówią sprawy w sądzie które na dniach ujrzą światło dzienne.
1
pracownik 2017-01-12 22:54:12
ZWALNIANIE LUDZI DYSCYPLINARNIE hmmm co tu dużo mówić masa ludzi na L4 nie da się pracować w takich warunkach. Kierownicy na L4 , dyrektor też. Masakra jakaś wypłaty to jest cud jak ktoś zobaczy na czas i w pełni na koncie 10go.
1
Zostaw swoją opinię o Kolagen NCN Polska Sp. z o.o. - Podkarpackie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kolagen NCN Polska Sp. z o.o.