brak logo

Kolagen NCN Polska Sp. z o.o.

Podkarpackie

Opinie o Kolagen NCN Polska Sp. z o.o.

Pracownik 2016-09-23 07:35
Masakra, proponuję trzymać się jak najdalej od tego pracodawcy.
7
Również pracownik 2016-10-05 15:28
Popieram w 100% pierwszą opinie. Brak przyszłości firmy na polskim rynku.
6
Ph 2016-10-05 19:06
Popieram w 100% moich poprzedników, odradzam tam pracę,
5
pracownik 2016-11-28 21:42
piotr k uwazajcie na tego czlowieka oszusci karza sprzedawac towar i wiecej sie u klienta nie pokazywac
8
Zespół Kolagen NCN 2016-12-20 11:09
Witaj, chcielibyśmy dowiedzieć się z czego wynika Twoja opinia. Prosimy o podanie szczegółów - postaramy się wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy.
1
Zespół Kolagen NCN 2016-12-20 11:11
Prosimy o szczegóły zaistniałej sytuacji, postaramy się ją wyjaśnić :)
1
Zespół Kolagen NCN 2016-12-20 11:12
Chcielibyśmy dowiedzieć się z czego wynika Twoja opinia. Prosimy o więcej szczegółów.
1
Zespół Kolagen NCN 2016-12-20 11:15
Dzień dobry, zapewniamy że dokładamy wszelkich starań, aby jakość wykonywanej przez naszą załogę pracy nie budziła wątpliwości etycznych, a nasze podejście do każdego Klienta stało na najwyższym poziomie, więc taka sytuacja nie mogła mieć miejsca w naszej firmie.
1
Andrzej Rozenek 2016-12-28 17:55
Pracuję drugi miesiąc w dziale sprzedaży i póki co nie mam im nic do zarzucenia. Jest fajnie, są możliwości rozwoju i płaca też spoko.
5
ZofiaSZ92 2016-12-29 16:52
Fajna atmosfera, płaca zawsze na czas, jasne warunki zatrudnienia, cieszę się, że pracuję w Kolagenie ncn :)
4
Pracownik 2017-01-04 14:33
Czuję, że w tym miejscu docenia się moją pracę i odpowiednio wynagradza
1
pracownik 2017-01-06 18:47
ŻADEN z byłych czy obecnych pracowników nigdy nie napisałby takich opinii jak trzy osoby powyżej (fikcyjne osoby). Pracodawca jest oszustem. Nie wypłaca premii, a podstawy nie ma na koncie na czas, były nawet przypadki, w których część pracowników otrzymała wypłatę w ratach. Brak szacunku do pracowników. Radzę trzymać się z DALA od tej firmy.
6
Blayd 2017-01-08 23:52
Zgadzam się z Tobą w 100 % , śmieszni są pisząc pozytywne opinie żeby polepszyć wizerunek. Jestem jedna z osob z bylych pracownikow i znam kilka osob ktore rowniez pracowaly, zadna z tych osob nie powie ulamka dorego zdania.Firma porażka.
9
nie jestem śmieciem 2017-01-12 22:47
Ja również przekonałam się na własnej skórze... PRACODAWCA NIE PŁACI NA CZAS a jeśli zapłaci to samą podstawę!! Umowy zmieniane kilka razy, aneksy do umowy, umowy na 2 miesiące potem na miesiąc itd... ŻENADA co zresztą mówią sprawy w sądzie które na dniach ujrzą światło dzienne.
7
pracownik 2017-01-12 22:54
ZWALNIANIE LUDZI DYSCYPLINARNIE hmmm co tu dużo mówić masa ludzi na L4 nie da się pracować w takich warunkach. Kierownicy na L4 , dyrektor też. Masakra jakaś wypłaty to jest cud jak ktoś zobaczy na czas i w pełni na koncie 10go.
7
Pracownik 2017-02-01 07:07
Pracodawca nie płaci wynagrodzenia.!!!
6
aktualny pracownik 2017-03-09 16:10
Kochani,

czytam co jakiś czas Wasze komentarze i w tym momencie sprawy zaszły już na tyle daleko, że niestety muszę interweniować.
Jestem aktualnym pracownikiem firmy i dla mnie, jak i dla grona moich kolegów i koleżanek, którzy pracują w firmie, oddając jej serce, Wasze opinie są krzywdzące i dalece niesprawiedliwe.
Przede wszystkim piszę teraz jednak jako człowiek, który potrafi zdroworozsądkowo analizować to co się dzieje i stara się wyciągać uczciwe wnioski, o które też proszę i Was.
Ale od początku...
Czytam, że tak źle zostaliście potraktowani przez firmę...

Dlaczego nikt jednak nie napisał, że jako handlowcy dostaliście nowe Toyoty Auris, nowe telefony i laptopy, by Wasza praca była jak najbardziej komfortowa. Przeszliście szkolenia, otrzymaliście materiały informacyjne, promocyjne i reklamowe.
Dostaliście wszystko a nawet więcej, gdyż większość handlowców w Polsce może tylko pomarzyć o takim zapleczu do wykonywania pracy.
Czemu nie napisaliście, że przez kilka miesięcy pracy większość z Was nawet nie zarobiła na swoje pensje? Dostawaliście co miesiąc nowy kredyt zaufania od firmy, którego co miesiąc nie byliście w stanie wykorzystać. Co to za handlowcy, którzy nie potrafią nawet zarobić na swoje utrzymanie?
Odpowiedzcie przed sobą uczciwie - gdybyście to Wy prowadzili własne firmy i zatrudnialibyście handlowców, to ile czasu trzymalibyście ich nie widząc efektu działań. Jak wiecie koszt każdego pracownika to kilka ładnych tysięcy złotych. Pomnóżcie to przez te wszystkie miesiące i przez kilkunastu pracowników a wyjdzie Wam ogromna kwota, którą ktoś musiał wyłożyć z własnej kieszeni, byście teraz mogli pisać o jego rzekomej nieuczciwości.
Pytam, gdzie jest ta nieuczciwość? Ktoś dał Wam szansę a Wy nie wykorzystaliście jej.
Czy Wy czasem nie pomyliliście pojęć? Czy nieuczciwość wg Was w tym przypadku, to nie jest czasem zwyczajny brak zgody firmy na dalsze akceptowanie braku efektów Waszej pracy?
Czyli krótko mówiąc... jak było można oszukiwać i ciągnąć z firmy to ok, ale jak firma powiedziała dość, to nagle jest nieuczciwa? Tak?
Ta firma wielu z Was dawała szanse przez prawie rok? Prawie rok, bez efektów Waszych działań!
Czy Wy prywatnie zdobylibyście się na to, by wydać sumarycznie kilka milionów złotych z Waszej kieszeni mając nadzieję, na uczciwość pracowników a tu nie dość, że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jeszcze na domiar złego na finale zostajecie jeszcze oszukanymi i oczerniani bez powodu.
Odpowiedzcie nie przede mną, ale przed swoim sumieniem.

Czemu nie napisaliście jak oszukiwaliście firmę robiąc fikcyjną sprzedaż, oszukiwaliście system sprzedażowy a na finale jak wszystko wyszło na jaw, uciekliście na zwolnienia lekarskie.
Wszyscy teraz leczycie się psychiatrycznie ... Well... A to niedobra firma.

Czemu nie napisaliście, że większość osób została zwolniona dyscyplinarnie , gdyż ogrom zarzutów, nadużyć i oszustw była tak ogromny, że Zarząd firmy nie miał innego wyjścia?
Czy sądzicie, że to łatwa sytuacja dla jakiejkolwiek firmy? Zatrudniać pracowników, płacić im, szkolić, dawać niezbędne narzędzia pracy a na finale dowiedzieć się, że jest się oszukiwanym niemalże na każdym kroku a na finale jeszcze na domiar złego dostać od pracowników niemalże w jednym czasie komplet zwolnień lekarskich?

Szkoda, że widzicie tylko jedną stronę medalu. Ale jak widać taka Wasza natura…
Opluć, sponiewierać, zniszczyć.
Czemu nie macie w sobie na tyle dojrzałości, wewnętrznej uczciwości oraz prawości, iż wylewacie jad w internecie zamiast zwyczajnie spojrzeć w lustro i najpierw rozliczyć samych siebie z własnych czynów.
Wiem, że to trudne, ale tylko tak jest uczciwie.
I pamiętajcie, że każdy kij ma dwa końce.
Jak mawiał świętej pamięci prof. Bartoszewski: „Warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto”.
1
Ktoś kto wie i zna 2017-03-30 13:40
Żadna szanująca się firma nie pozwoli sobie na prawie roczne utrzymywanie pracownika, który oszukuje robiąc fikcyjne zamówienia...gratuluję i podziwiam system pracy całą logityke i linię produkcyjną w Szwajcarii. :-) Firma Kolagen to rzetelni i kompetentni ludzie to nasze czasy obecny rynek i oczekiwania klientow, nie są gotowe na ten produkt.... cóż wyprzedzacie epokę ! Pozdrawiam
3
Zostaw swoją opinię o Kolagen NCN Polska Sp. z o.o. - Podkarpackie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kolagen NCN Polska Sp. z o.o.