brak logo

KMD Poland Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o KMD Poland Sp. z o.o.

kandydat 2016-07-01 15:20
Dwie panie mnie "przesłuchiwały". Obie niekompetentne na swoje stanowiska. Pytania o wszystko tylko o nie o konkrety z doświadczenia i wiedzy. Ostatecznie decyzja o nieprzyjęciu do pracy popchnięta własną intuicją obu pań. Panie nie zaprezentowały żadnych umiejętności miękkich, a takich oczekiwały ode mnie. Praca rzekomo w grupie na indywidualnym stanowisku.
10
ja 2016-09-27 14:35
jak na razie jestem w trakcie rekrutacji- ale bardzo mocno wątpię czy się zdecyduję. Starsznie nie profesjonalne hr-y i mam wątpliwości czy dalej nie będzie tak samo.
2
spectator 2016-09-29 02:01
znowu ktoś masowo i pewnie niebezinteresownie wykasował opinie
amako 2016-10-03 13:59
no to jak ktos szukaja pracy to moze sie tutaj sprobowac zatrundic na przyklad jako specjalsitya do spraw obslugi klienta tylko musi tutaj znac jezyk niemiecki albo wloski
Duńczyk 2017-01-15 14:57
Jak w IT mają kilka ogłoszeń. Jakie płace. Warunki. Czy jest to HUB dla dunoli. Jakie możliwości rozwoju
plik 2017-02-20 23:35
koledzy co tam pracuja maja zla opinie, bałagan, jestes wyrobnikiem dla dunczykow.
Pani 2017-03-01 12:49
Rozmowa o pracę w języku angielskim przez dwie panie. Pani z HR zupełny brak szacunku do kandydata- była wpatrzona w monitor laptopa przez całą godzinę. Aż trudno było w to uwierzyć.. Wrażenie ogólne kiepskie, chociaż może jest inaczej...
1
Natalia 2017-07-25 19:35
@Pani i jak potoczyła się twoja dalsza droga rekrutacyjna w KMD Poland Sp. z o.o? Czy firma odezwała się? Czy po tej rozmowie odbywają się kolejne etapy rekrutacji? Więcej szczegółowych informacji przydaje się potencjalnym pracownikom firmy.
ziomi 2017-09-13 06:28
mój kolega pracuje, bardzo zadowolony, często mają jakieś eventy, w lecie lody w biurze i jakieś takie rozrywki :P, pieniądze podobno niezłe a dunole stoją bez bata nad pracownikami jak np. w innych amerykańskich korpo
Natalia 2017-09-13 07:46
@ziomi czyli z relacji twojego kolegi wynika, że jest bardzo rozbudowany pakiet benefitów - tak? A są w nim zawarte te bardziej typowe, jak karta sportowa, czy prywatna opieka medyczna? Wiele osób na pewno poczuje się zachęcona do pracy w KMD Poland.
ClassNotFound 2017-09-19 12:26
Niemiecki i Wloski? Chyba Ci sie firmy pomylily, bo to nie tutaj.
qwetrfadsfd 2017-09-25 13:27
Jeżeli chodzi o benefity to masz całkiem sporą kwotę (comiesięczną) do rozdysponowania, pomiędzy: kartę sportową, prywatną opiekę medyczną, kartę lunchową oraz bilety do teatru czy do kina. Mi starcza na kartę Multisport, prywatną opiekę medyczną (całkiem bogaty pakiet) i zostaje ponad 300 zł co miesiąc na kartę lunchową, którą można płacic w większości restauracji :) Więc, obiady w pracy wychodzą gratis ! :)
1
Natalia 2017-09-29 08:17
@qwetrfadsfd, to powiem Ci, że naprawdę pod tym względem WOW. Wcześniej pytałam o proces rekrutacyjny obowiązujący w KMD Poland Sp. z o.o. ale nikt mi nie odpowiedział. W związku z tym, co piszesz o oferowanych benefitach, na pewno wiele osób chciałoby się coś o tym dowiedzieć. Możesz się podzielić takimi informacjami?
Zostaw swoją opinię o KMD Poland Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KMD Poland Sp. z o.o.