brak logo

Janvest S.A.

Toruń

Opinie o Janvest S.A.

anonim 2012-06-30 12:04:37
UWAGA !!!
zyczliwy 2013-01-01 14:18:10
uwaga parabank !!!!!!!!!!!! to co amber gold !!! odradzam.
jacek 2013-04-27 15:49:56
Uwaga parabank,naet przys spłacaniu regularnym nie można spłacić długu.Tylko do prokuratora
grażka 2013-12-27 10:43:06
(usunięte przez administratora), nie rozumiem Twojej wypowiedzi. Dostałeś przecież harmonogram i podpisałeś umowę, więc wiedziałeś na czym polega spłata u nich. Ja jestem u nich już półtora roku, znam zasady i nie widzę problemów.
1
Anka 2014-01-24 10:13:41
Firma jest wiarygodna, istnieje już na rynku kilkanaście lat, więc nie ma wątpliwości co do jej rzetelności.
1
macius 2014-03-10 12:35:26
Janvest ma siedzibę w Toruniu, normalne biuro, nie działają wirtualnie. Są już długo na rynku, więc można im zaufać.
Artur 2014-04-28 10:10:04
Pożyczyłem 30tyś pod zastaw mieszkania. Zgodzili się bez problemów na hipotekę bo bałem się przewłaszczenia. Ogólnie mogę polecić.
gość 2015-04-21 16:53:16
Czy warto wziąć u nich pożyczkę, no radzę oglądnąć "INTERWENCJĘ" na TVN 21.04.15. Dali starszej Pani pożyczkę pod zastaw dwóch domów, wpisując siebie już jako właścicieli w dokumentach! Po czym przyszli z komornikiem i zabrali oba domy, przy pożyczce kilkudziesięcio krotnie niższej niż wartość obu domów!
Jeśli ktoś pisze że warto wziąć u nich kredyt bo "Są uczciwi", to chyba jest ich pracownikiem, albo żarty sobie stroi.
Wiktoria 2016-06-14 11:29:44
Naprawdę nie rozumiem - Wy serio nie wiecie, jak działają pożyczki? Normalne, że jak się bierze, trzeba spłacać. JanVest jest uczciwą firmą, fakt, dbają o swoje interesy, ale to normalne. Jeśli ktoś ma przejściowe problemy, zawsze wolą się dogadać - to też jest dla mnie normalne. O wiele lepiej jest dostać gotówkę, niż martwić się jeszcze przejmowaniem i sprzedażą nieruchomości.
Oprocentowanie też mają niskie. Niech mi ktoś pokaże bank, w którym jest 3%. Jak się dobrze wynegocjuje to nawet i niższe.
1
Miś Colargol 2016-07-26 12:08:15
Jasne warunki, oprocentowanie nie najgorsze, bez sprawdzania w BIK i ZUS. Plus to ponad 15 lat na rynku - o czymś to świadczy. Polecam każdemu.
Zostaw swoją opinię o Janvest S.A. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Janvest S.A.