brak logo

Intelligent Technologies S.A.

Warszawa

Opinie o Intelligent Technologies S.A.

Amerigo Vespucci 2012-01-06 16:40
Pod warunkiem, że masz klapki na oczach i nie widzisz, co się wokoło dzieje.Generalnie, fajnie mają, znajomi [usunięte przez moderatora] i wazeliniarze.
Jeżeli, macie odrobinę ambicji, to lepiej trzymać się od tej firmy z daleka.
3
Krzysztof Kolumb 2013-04-17 10:53
Analizując ich ogłoszenie, gdzie można wypisane są wzajemnie wykluczające się bzdury:
- Umiejętność pracy w zespole
- Samodzielność
lub:
- Podstawowa znajomość języka angielskiego
- Płynna znajomość języka angielskiego
można odnieść wrażenie, że szukają niezbyt mądrego parobka, który przypadkiem nie wygryzie kierownika, a na dodatek będzie zadowolny, że zarabia psie pieniądze rzędu 2000zł
2
lewap 2015-06-29 15:04
Zdecydowanie zgadzam się z tym co pisze mój przedmówca.
Szukają jeleni których potem zwalniają pod byle pretekstem.
Chwalą się że będą bonusy gifty itd. Jest to niestety tylko podpucha na początku podpisania umowy
2
Moderatore Romano 2015-12-02 16:33
Czyli od wielu lat, niewiele się zmienia.
w 100% potwierdzam, co piszą moi przedmówcy.
3
Gregorian 2016-06-22 09:10
Wiedza i rozwój - nie w tej firmie, choć z wyjątkami
Atmosfera w pracy - brak, przedmówcy już to opisali
Nadgodziny - w dowolnym wymiarze, bezpłatne :)
Kasa - raczej walcz o swoje, bo podwyżek nie ma
Stanowczo odradzam współpracę, szkoda nerwów i czasu, ale desperaci z zacięciem do zachowań aspołecznych mogą się tam odnaleźć.
5
Grom 2016-12-21 18:38
Jeżeli chcesz zostac zwolniony na dwa dni przed Świętami BN, to jest to firma dla Ciebie. Nic więcej nie trzeba pisać.
3
PeeTerPaan 2016-12-31 12:11
Brak jakiekolwiek stabilnosci. Awansuja czlowieka na kierownika dzialu, bo jest najlepszy i wspolpracuje z firma ponad 10 lat. Zaraz pozniej zwalniaja go z uwagi na jego niekompetencje. Zatrudniaja ludzi z lapanki zeby zastapili doswiadczonych inzynierow. Jezeli lubisz stres i argumenty emocjonalne, biurowe konspiracje i nie zalezy Ci na rozwoju zawodowym, to mozesz sie decydowac na prace w tym miejscu.
6
WolnyJakPtak 2017-06-01 19:49
Wspaniala przygoda z niekompetentnym kierownictwem. Zwolnienie za zdjecie wykonane po pracy z piwkiem z kolegami. Wspanialy pomysl. Ciekawe kto bedzie pracowal dla takiej firmy za jakis czas...
10
Młodszy Specjalista 2017-08-23 16:16
Bardzo dobre wrażenie o firmie, pełna kompetencja przełożonych, wykształcony zespół. Wysokie zarobki. Szansa na rozwój. Poszanowanie pracownika oraz jego praw. Firma wzorowo przestrzega prawa pracy. Polecam wszystkim co liczą na świetną przygodę w pracy!
2
qaaz 2017-09-03 23:24
Ogólnie rzecz biorąc, nie poleciłbym tego pracodawcy głównie z jednego powodu: brak jakiejkolwiek stabilności - z dnia na dzień Dowiadujesz się że "firma" już więcej Ciebie nie potrzebuje. kolejna wada: chaos międzydziałowy - w wiekszości przypadków dział próbuje swoją odpowiedzialność za błędy przerzucić na dział inny. Podobnie z płacami: lepiej żebyś na samym początku wywalczył większą stawkę bo potem prośby o podwyżki nie będą przynosiły żadnego skutku. Ale żeby nie było w firmie tej są zalety: Możesz poznać wiele nowych technologii co sprawia że będąc w innej pracy Bedziesz mógł to doświadczenie wykorzystać ;) Niemniej jednak jeśli szukasz stabilnej pracy, to odradzam pracę w tej firmie z całą stanowczością.
3
Długoletni 2017-09-07 18:44
Komentarz "Młodszy Specjalista" ewidentnie stworzony pod publikę żeby zamazać negatywne komentarze. Każdy kto tam pracuje, lub pracował dobrze wie jak jest, nie bez powodu pozostałe komentarze dotyczą tych samych problemów. Zacznijcie traktować ludzi z szacunkiem to pozytywne opinie same się pojawią.

Jak to powiedział jeden z "prezesów"cytuję: "Mnie interesuje biznes, a nie ludzie". Firma z takim nastawieniem nie odniesie sukcesu.

Pozostałe negatywne komentarze jak najbardziej potwierdzam. Co do plusów to może być np. kilka fajnych osób które tam pracują oraz lokalizacja.

Polecam firmę dla ludzi którzy uwielbiają spiski i zwalanie odpowiedzialności z osoby na osobę
4
NiewiernyTomasz 2017-09-24 11:39
Chaos, spychologia to tylko niektóre cechy charakteryzujące te firmę. Wśród najlepszych można wymienić totalny brak szacunku do pracowników. Pracujesz ładnych kilka lat i jest w porządku do momentu aż chcesz zmienić pracę. W tym momencie stajesz się napiętnowany mianem najgorszego bandyty a sam Pracodawca obraża Cię na portalu społecznościowym. Totalny brak profesjonalizmu, klasy i szacunku. Bardzo nieprzyjemne doświadczenie z tą firmą.
1
Zostaw swoją opinię o Intelligent Technologies S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intelligent Technologies S.A.