brak logo

GRIDNET

Warszawa

Opinie o GRIDNET

Ja 2012-01-03 16:09
Dziwi mnie opinia przeczytana powyżej. Tam nikt nie pracuje dłużej... Jeden z właścicieli jest delikatnie mówiąc trudny. Ludzie, którzy są w bezpośredniej współpracy z nim wytrzymują max 3 miesiące. Nie polecam!!!
P.S. Opinia powyżej dodana pewnie przez samego właściciela firmy...
10
pracownik 2014-07-01 17:20
Firma nie szanuje pracowników, każe codziennie klepać nadgodziny, najlepiej do ciemniej nocy. (usunięte przez administratora)
1
nnnn 2015-05-06 14:40
a jak wygladaja zarobki w Grindnet na stanowisku projektanta?
1
SKUNKS 2016-02-11 13:31
podobnie jak wyżej, jak wyglądają zarobki w firmie na stanowisku projektanta i asystenta projektanta?
3
jaaaa 2016-10-02 12:38
Firma oferuje dwie umowy jedną o prace na najniższą krajową, a resztę gotówki na zlecenie w drugiej spółce - bardzo słabe. Właściciel firmy nie uznaje/nie popiera składek, które narzuca nasze państwo. Dodatkowo jest trudną osobą, która na rozmowie zadaje tak bezsensowne pytania i tak je formuje, żeby wybadać jakiej jesteś wiary i o poglądy na dość osobiste tematy.

Wynagrodzenie to max. 2 800 na rękę.
makao 2016-10-03 14:11
@Nk jak to? co masz dokladnie na mysli piszac to??
Wanda 2016-11-08 14:14
Dziękuję,
że to napisałeś. Jestem bardzo stary, sam projektuję, ale nie mam zleceń szukam projektów. lub płatnej pracy. pracę zaczynam jak dostanę zaliczkę. bez zaliczki pracy nie zaczynam. Już sie na takich systemach przejechałem i nie zapłacili mnie już od marca 2015 roku. Trafiłem na oszusta z Piaseczna.
Zuzanna 2017-04-18 14:52
@jaaaa rozumiem, że podczas rozmowy kwalifikacyjnej padły pytania, których nie powinien zadawać rekruter. Czy inni z Was również mieli podobne doświadczenia? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda proces rekrutacyjny do GRIDNET.
Brrr 2017-06-08 20:29
Nie rozumiem wszystkich niezadowolonych (a głównie tacy piszą opinie) ,
przecież nic nie stoi na przeszkodzie aby wszyscy ci , którzy nie są zadowoleni z jakiejkolwiek firmy , wysilili się i sami taką firmę założyli i prowadzili , a na pewno wszystko będzie idealne .
Nowym pracownikom , nazwijmy to ze średnimi umiejętnościami będą płacić max pensje i nic od nich nie będą wymagać . Załóżcie firmę, wysilcie się wszyscy trochę , zobaczcie jak tak naprawdę wygląda jej prowadzenie i odpowiedzialność za spore grono ludzi , aby co miesiąc starczyło na ZUS i, podatki i pensje , a dopiero wtedy wypowiadajcie swoje zdanie.
A jak ktoś jest tchórzem i nieudacznikiem, który sam nic nie stworzył to zawsze będzie innych krytykował .
Ja też jestem pracownikiem i to w korporacji i jak coś, to nadgodzin nie płacą , a takie są . jak się nie podoba to nikt nie zmusza , można odejść . A ponieważ nie mam na tyle przedsiębiorczości aby założyć własną firmę to pracuję i po pracy mogę się od niej oderwać , w przeciwieństwie do właściciela , który z niej właściwie nigdy nie "wychodzi" również na urlopie .
ps.
I nie pisze tego właściciel.
1
Zuzanna 2017-06-14 14:12
@Brrr rozumiem, że nie zgadzasz się z opiniami niektórych użytkowników. Może w takim razie Ty podzielisz się swoimi doświadczeniami z pracy w GRIDNET oraz powiesz za co warto firmę cenić, a co w niej warto by jeszcze poprawić. Takie merytoryczne opinie, które pokazują jakim pracodawcą jest firma mogą być ważne dla osób, które biorą pod uwagę GRIDNET jako potencjalne miejsce nowej pracy i szukając opinii na temat firmy trafiły właśnie na ten wątek.
Zostaw swoją opinię o GRIDNET - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GRIDNET