brak logo

GRIDNET

Warszawa

Opinie o GRIDNET

Ja 2012-01-03 16:09:24
Dziwi mnie opinia przeczytana powyżej. Tam nikt nie pracuje dłużej... Jeden z właścicieli jest delikatnie mówiąc trudny. Ludzie, którzy są w bezpośredniej współpracy z nim wytrzymują max 3 miesiące. Nie polecam!!!
P.S. Opinia powyżej dodana pewnie przez samego właściciela firmy...
1
pracownik 2014-07-01 17:20:55
Firma nie szanuje pracowników, każe codziennie klepać nadgodziny, najlepiej do ciemniej nocy. (usunięte przez administratora)
nnnn 2015-05-06 14:40:59
a jak wygladaja zarobki w Grindnet na stanowisku projektanta?
SKUNKS 2016-02-11 13:31:34
podobnie jak wyżej, jak wyglądają zarobki w firmie na stanowisku projektanta i asystenta projektanta?
jaaaa 2016-10-02 12:38:20
Firma oferuje dwie umowy jedną o prace na najniższą krajową, a resztę gotówki na zlecenie w drugiej spółce - bardzo słabe. Właściciel firmy nie uznaje/nie popiera składek, które narzuca nasze państwo. Dodatkowo jest trudną osobą, która na rozmowie zadaje tak bezsensowne pytania i tak je formuje, żeby wybadać jakiej jesteś wiary i o poglądy na dość osobiste tematy.

Wynagrodzenie to max. 2 800 na rękę.
makao 2016-10-03 14:11:41
@Nk jak to? co masz dokladnie na mysli piszac to??
Wanda 2016-11-08 14:14:03
Dziękuję,
że to napisałeś. Jestem bardzo stary, sam projektuję, ale nie mam zleceń szukam projektów. lub płatnej pracy. pracę zaczynam jak dostanę zaliczkę. bez zaliczki pracy nie zaczynam. Już sie na takich systemach przejechałem i nie zapłacili mnie już od marca 2015 roku. Trafiłem na oszusta z Piaseczna.
Zostaw swoją opinię o GRIDNET - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GRIDNET