brak logo

A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska

Poznań

Opinie o A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska

pracownik 2014-06-18 11:38:29
jestem przekonana, że wszystkie opinie zamieszczone powyżej pisała jedna osoba , która nie radzi sobie z niczym a zwłaszcza w pracy !!!W firmie tej od 2 lat pracują te same osoby, zwolnione został 3, te które nie mają pojęcia o branży i o pracy , lenie, które za nic żądają zarabiania pieniędzy a same nic nie wnoszą .
1
klienta z Poznania branża fotografia 2014-07-17 13:33:47
to chyba byliśmy w dwóch różnych firmach, albo Ty jesteś kłamcą i ściemniaczem!siedziałam 2 godziny, wszystko co zostało powiedziane było zgodne z tym co urząd napisał o dotacji.i mimo, iż nie skorzystałam z usługi to uznaję spotkanie (a było ich 3) za profesjonalne .
dziewczyny pracujące miłe , kompetentne!zazdrość przez Ciebie przemawia, że sam nic nie potrafisz a babka super sobie radzi !!!! ha ha ha
klient z POznania 2014-07-24 14:42:42
Witam
Czytam i śmiać mi się chce.Jestem przekonany,że powyższe uwagi pisane są przez jakiegoś pracownika -nieudacznika !!!Wy myślicie,że dotacja się każdemu należy!Ja otrzymałem z żoną info o tym,że to jest konkurs i jest ryzyko .To chyba jest w porządku z jej strony co ?
ciekawski 2014-10-22 19:21:39
Czy możesz napisać coś więcej?
ciekawski 2014-10-22 19:22:47
Czy można dowiedzieć się coś więcej?
Zainteresowany 2014-11-26 15:25:53
witam, czy może Pan napisać coś więcej na ten temat? Dziękuję.
KLIENT WARSZAWA 2015-01-04 15:58:19
Kliencie z Poznania-Ja na miejscu tej Baby szybki bym z Tobą zrobił porządek-jestem wstanie wszystko zaakceptować , ale prostactwa i chamstwa-NIE.A Ty właśnie to reprezentujesz!Znam Tą Panią -bardzo się mylisz .
Edi 2015-06-07 14:41:35
Wysłałem Pani maila. Pozdrawiam
krasula 2015-06-08 18:31:55
hej.Ja byłem na spotkaniu z kolegą.My chcemy firme załozyć.kurcze-wydawało mi się,że normalna firma.
krasula 2015-06-09 19:08:26
a ty masz jakąś firme co pisze takie wnioski, bo podobno jest konkurs dla nowych firm.?
wiesz internet dużo pisze, ale nie wiem co sądzić ?jak mi mówiła o tym konkursie to bylismy w Poznaniu w Urzędze z kumplem i tak było jak mówiła ta Pani.

może kogoś polecisz ?
głupia 2015-06-09 20:29:12
Nawet ja mogę Tobie jako amator powiedzieć jakie i kiedy są konkursy :) także łaski Wam nie zrobiła. Mam kogoś bardzo kompetentnego.
krasula 2015-06-10 17:54:55
hej. dobra.to podaj jakis namiar, my w piatek jesteśmy znowu w Poznaniu to się umówimy na spotkanie . pozdro.
poszkodowana 2015-06-19 13:30:09
Naprawdę szczerze odradzam JAKIKOLWIEK kontakt z tą firmą!!! (usunięte przez administratora)
fajny 2015-07-08 23:32:01
ściema goni ścieme!!! sądy? kłamiecie jak z nut !zazdrościcie jej i tyle ! ale rozumiem Was baby- jak Wam wszystkiego brakuje , to się nie dziwie! powodzenia Wam życzę, a za nią trzymam kciuki.
3 WNIOSKI MI PISAŁA -KAŻDY DOSTAŁ DOTACJE !!!!!!
Ralf 2015-07-10 14:28:34
a o co wy się sądzicie z tą firmą?
nom 2016-01-29 09:46:31
gdzie mozna jeszcze na stronach innych poczytac opinie....
Goodlife 2016-01-31 07:56:48
Istnieje coś takiego jak www.google.pl i poszukać! A nie iść na łatwiznę! O jednej takiej ,ktora tak robi wszyscy tu piszą:) nie bierz z niej przykładu
Witman 2016-01-31 08:51:12
CZYŻBY NIEWYGODNE KOMENTARZE ZOSTAŁY USUNIĘTE?! Słabo to wyglada!
wykasowane opinie 2016-01-31 11:10:54
pytanie do portalu czemu wykasowane zostały niektóre opinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
budzik 2016-04-28 10:44:06
Bardzo fajna firma
lena 2016-05-05 15:13:00
gratuluję!! jedna kobieta a tak was pozamiatała!! kobieta nie tylko ma jaja ale i wiedzę... zastanawia mnie, kto tak rozpaczliwie wypisuje takie bzdury?? pracownicy usunięci z firmy za lenistwo czy może klienci, którzy chcieli grube miliony z UE a nie potrafią opłacić faktury czy też przesłać kompletu dokumentów... moja firma otrzymała już 3 razy dofinansowanie... poleciłam swoim znajomym, którzy do dzisiaj współpracują z Panią Piątkowską... proponuję osobą wypisującym te bzdury, podpisać umowę z wyżej wymienioną o dofinansowanie w celu założenia portalu www.bzdury i absurdy.pl
banda ignorantów ograniczonych intelektualnie... piszcie, piszcie... Pani Piątkowska sama się obroni pisząc dokumenty aplikacyjne o dofinansowanie!!!!
DW 2016-05-06 06:59:17
Lena a może Sylwia :):):) już się tak nie wybielaj :) Twoją narracje można poznać po pierwszym zdaniu.
JK 2016-05-10 10:02:35
Ale Cię BODO poniosło!!! pracowałem w firmie Piątkowskiej i nigdy firma jej konkubenta w NICZYM nie uczestniczyła!! A jeśli Twoim zdaniem Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Mechaników Polskich lub Politechnika Poznańska to niska półka to ja niem mam nic więcej do dodania... i dopisek "szczerze"!!!! :) taki szczery a nie ma odwagi cywilnej podać swoich danych... jedno jest pewne... pasujesz poziomem intelektualnym do większości wpisujących!!! weźcie się wszyscy do uczciwej roboty zamiast kłamać i oczerniać... hahaha... ale musicie mieć gówniane życie...
usunięte 2016-05-11 08:45:42
zaraz usuną ten wpis::::::::::::::::::::))))))))))))
JK 2016-05-11 12:23:52
...w zasadzie chciałem odpuścić przepychanki słowne BARDZO SZCZĘŚLIWY CZŁOWIEKU lecz nie mogę się oprzeć!! "wyrzucili" piszę się przez "rz"!!!! jak widać Twoje wykształcenie też pozostawia wiele do życzenia!!! od kiedy papier jest wyznacznikiem wiedzy i umiejętności?! Z jednym się zgodzę cyt.;"(...) wszystkie wpisy wielkie oszustwo !!!"... to tyle... szkoda mojego czasu na te bzdury!!!
wiem 2016-05-11 12:58:24
JK podpisuj się Sylwia Piątkowska nie masz odwagi!!!!!
wykasowane opinie 2016-05-12 13:24:59
wszystkie negatywne opinie z pierwszej strony zostały wykasowane nie ładnie ze strony portalu mija się z waszym powołaniem !!!!!!!!!!!!
luna 2016-05-13 12:16:31
...ale z Was idioci... ta Piątkowska zrobi Wam sprawę i wygra!! Nie polecam działań pod wpływem emocji...
S.P. 2016-05-13 17:51:45
Jak się nie ma argumentów to zaczynają się epitety Hahaha - niech zrobi sprawę ,wreszcie bedzie okazja żeby wyszła z ukrycia. Cudownego weekendu Pani życzę ;)
Gotyk 2016-05-14 05:54:34
...tak pozew zbiorowy to dobry pomysł. ...niech pani Piątkowska zbierze te wszystkie lamenty z tego portalu ...Bo tego się nie da czytać. ...was 100 a ona jedna :)....podziemnym jestem podziwu. ...sprawa powinna trafić do prokuratora. ..wystarczy po IP....policja ma do tego uprawnienia i narzędzia. ....osobiście jej polecę co ma zrobić. ..a przy okazji dobra kawę wypijemy w eleganckim biurze. ....
Gotyk 2016-05-14 05:59:27
Aha...oficjalnie dziękuję pani Beatko staniak....Bo dzięki pani poznałem Panią Piątkowska. ..czysta przyjemność!...uwielbiam kobietę! !!!
Lukas 2016-05-16 11:40:45
a Pan Panie (usunięte przez administratora) zamiast wypisywać bzdury z zemsty weź się do roboty... od nałogowego picia nikt się nie wzbogacił!!! a i zobowiązania są !!
stefan 2016-05-31 21:28:14
w przyszłym tygodniu mam sprawe, ma ktoś może informacje o nowych niezadowolonych-oszukanych klientach? Każde info się przyda. Pozdrawiam
ja 2016-06-06 10:43:29
Prosze o namiary na firme, która będzie w stanie mi pomóc
stefan -oszukany 2016-06-19 17:21:50
W ciągu dwóch tygodni będe miał sprawe z P.Piątkowską . Może się tak zdażyc, że sprawe przegram i bede musiał dac jej pieniądze . Jeśli ktoś z Państwa ma sprawe wygrana a nie moze w zaden sposob "ściągnąć" pieniędzy to prosze dać znać może się dogadamy.
5
travis 2016-07-18 09:40:32
proszę o kontakt w sprawie sprzedaży wierzytelności

trav1111@interia.pl
Oszukany 2016-08-05 16:14:50
UWAGA - OSZUSTKA! Wziela duze pieniadze za napisanie wniosku o dotację, po czym kontakt sie urwal i pieniedzy nie oddała, wszystkie możliwe sposoby egzekucji nie odniosły skutku (wyrok sądu, komornik itd)). chętnie podziele się szczegółami, to nie są oszczerstwa - wszystko poparte oficjalnymi dokumentami. gdyby ktoś chciał poznać szczegóły: a_nowakk@interia.pl
odradzam jakakolwiek formę współpracy.
Facet 2016-08-05 20:20:06
No mi się wydaje, że warto zgłosić się do A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska i spróbować w jakiś sposób dostać tutaj pracę, ja myślę, że to się wam spodoba i nie ma co narzekać, opieka medyczna też tutaj jest i jest całkiem dobra, rozwijajaca i taka doskonała
Zostaw swoją opinię o A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska