brak logo

A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska

Poznań

Opinie o A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska

pracownik 2014-06-18 11:38
jestem przekonana, że wszystkie opinie zamieszczone powyżej pisała jedna osoba , która nie radzi sobie z niczym a zwłaszcza w pracy !!!W firmie tej od 2 lat pracują te same osoby, zwolnione został 3, te które nie mają pojęcia o branży i o pracy , lenie, które za nic żądają zarabiania pieniędzy a same nic nie wnoszą .
1
ciekawski 2014-10-22 19:22
Czy można dowiedzieć się coś więcej?
Zainteresowany 2014-11-26 15:25
witam, czy może Pan napisać coś więcej na ten temat? Dziękuję.
krasula 2015-06-08 18:31
hej.Ja byłem na spotkaniu z kolegą.My chcemy firme załozyć.kurcze-wydawało mi się,że normalna firma.
krasula 2015-06-09 19:08
a ty masz jakąś firme co pisze takie wnioski, bo podobno jest konkurs dla nowych firm.?
wiesz internet dużo pisze, ale nie wiem co sądzić ?jak mi mówiła o tym konkursie to bylismy w Poznaniu w Urzędze z kumplem i tak było jak mówiła ta Pani.

może kogoś polecisz ?
głupia 2015-06-09 20:29
Nawet ja mogę Tobie jako amator powiedzieć jakie i kiedy są konkursy :) także łaski Wam nie zrobiła. Mam kogoś bardzo kompetentnego.
krasula 2015-06-10 17:54
hej. dobra.to podaj jakis namiar, my w piatek jesteśmy znowu w Poznaniu to się umówimy na spotkanie . pozdro.
poszkodowana 2015-06-19 13:30
Naprawdę szczerze odradzam JAKIKOLWIEK kontakt z tą firmą!!! (usunięte przez administratora)
5
Witman 2016-01-31 08:51
CZYŻBY NIEWYGODNE KOMENTARZE ZOSTAŁY USUNIĘTE?! Słabo to wyglada!
1
budzik 2016-04-28 10:44
Bardzo fajna firma
Facet 2016-08-05 20:20
No mi się wydaje, że warto zgłosić się do A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska i spróbować w jakiś sposób dostać tutaj pracę, ja myślę, że to się wam spodoba i nie ma co narzekać, opieka medyczna też tutaj jest i jest całkiem dobra, rozwijajaca i taka doskonała
1
Stefan 2017-02-14 09:09
Dzień Dobry,

Znam wiele firm które zostały oszukane przez tą osobę . Zwykła oszustka. Na rozmowie mówi zupełnie co innego a co innego jest na umowie !! Nie POLECAM, POCZYTAJCIE W INTERNECIE OPINIE O tej " FIRMIE" oraz jest spółkach.!!! Jedną kobiete tak pogrązyła, że próbowała sobie odebrać życie!!!!
5
Bety 2017-02-14 09:34
WARTO POCZYTAĆ OPINIE NA INNYCH PORTALACH najgorszapraca.... wierzytelnosci, gowork , wystrczy wpisac nazwe "spółki" lub imię i nazwisko ....
Ebi 2017-02-20 10:47
ODRADZAM TĄ FIRMĘ I TĄ OSOBE !!!!!
3
Paderewski 2017-02-24 21:54
Czytam te forum i myślę, że opinie pozytywne napisało 3 pracowników tej firmy i pani prezes.
Moja opinia o tej firmie jest następująca. NIE POLECAM nawe najgorszemu wrogowi. I radze omijać z daleka. w skali 1-10 , Daję 1- . DNO.
4
Abc 2017-03-07 23:08
Również mam negatywne doświadczenie, moja firma szykuje sprawę karna z art. 286, oszustwo!!!
Poznan oszukany 2017-03-10 09:40
Abc skąd jesteś ? Możemy nawiązać kontakt i połączyć siły . Mam kilku chętnych do tej sprawy. Można zrobić grupówke.
2
NieKtualne 2017-03-12 16:07
Siedziba firmy znowu nie aktualna :))))
KOLEJNY OSZUKANY PRZEZ SP .Z O O 2017-04-06 11:26
adres ul. WIELKA JUŻ NIE AKTUALNA , WIELKI PRZEKRĘT WIELKA ŚCIEMA!!!! KIEDY TA KOBIETA i JEJ KOMPANII PÓJDĄ SIEDZIEĆ??!!!
pokrzywdzony 2017-05-31 15:18
wcześniej było 45 opinii , większość negatyne i krytyczne. Wpiszcie sobie "piątkowska" przy wyszukiwaniu to wyskoczy wam pierwotna ilość opinii. Gowork za kasę ukryło je, ale info i wpisach pozostao w bazie danych.
2
madej 2017-06-27 15:35
Nikomu nie polecam. Drugim domem tej Pani jest sąd, bo tam spędza najwięcej czasu i boksuje się z niezadowolonymi Klientami.
branko 2017-07-14 15:10
Witam
Ta firma jest w upadłości ? Bo gdzie takie info znalazłem.
Ktoś może to potwierdzić?
a_nowakk@interia.pl 2017-07-29 10:53
jestem z okolic poznania, bylbym zainteresowany jakby cos:
a_nowakk@interia.pl
Pader 2017-08-24 13:19
Wczoraj dodałem post który natychmiast został usuniety?? Dlaczego? był niewygodny dla oszustki?

Tej nowy adres tj. Poznań ul. Marcelińska 62. Ciekawe na jak długo ten adres będzie dostępny.... Pewnie aż nie oszuka kolejnych osób i znowu będzie zmiana adresu biura ...
Zostaw swoją opinię o A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska