brak logo

A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska

Poznań

Opinie o A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska

pracownik 2014-06-18 11:38:29
jestem przekonana, że wszystkie opinie zamieszczone powyżej pisała jedna osoba , która nie radzi sobie z niczym a zwłaszcza w pracy !!!W firmie tej od 2 lat pracują te same osoby, zwolnione został 3, te które nie mają pojęcia o branży i o pracy , lenie, które za nic żądają zarabiania pieniędzy a same nic nie wnoszą .
1
klienta z Poznania branża fotografia 2014-07-17 13:33:47
to chyba byliśmy w dwóch różnych firmach, albo Ty jesteś kłamcą i ściemniaczem!siedziałam 2 godziny, wszystko co zostało powiedziane było zgodne z tym co urząd napisał o dotacji.i mimo, iż nie skorzystałam z usługi to uznaję spotkanie (a było ich 3) za profesjonalne .
dziewczyny pracujące miłe , kompetentne!zazdrość przez Ciebie przemawia, że sam nic nie potrafisz a babka super sobie radzi !!!! ha ha ha
klient z POznania 2014-07-24 14:42:42
Witam
Czytam i śmiać mi się chce.Jestem przekonany,że powyższe uwagi pisane są przez jakiegoś pracownika -nieudacznika !!!Wy myślicie,że dotacja się każdemu należy!Ja otrzymałem z żoną info o tym,że to jest konkurs i jest ryzyko .To chyba jest w porządku z jej strony co ?
ciekawski 2014-10-22 19:21:39
Czy możesz napisać coś więcej?
ciekawski 2014-10-22 19:22:47
Czy można dowiedzieć się coś więcej?
Zainteresowany 2014-11-26 15:25:53
witam, czy może Pan napisać coś więcej na ten temat? Dziękuję.
KLIENT WARSZAWA 2015-01-04 15:58:19
Kliencie z Poznania-Ja na miejscu tej Baby szybki bym z Tobą zrobił porządek-jestem wstanie wszystko zaakceptować , ale prostactwa i chamstwa-NIE.A Ty właśnie to reprezentujesz!Znam Tą Panią -bardzo się mylisz .
Edi 2015-06-07 14:41:35
Wysłałem Pani maila. Pozdrawiam
krasula 2015-06-08 18:31:55
hej.Ja byłem na spotkaniu z kolegą.My chcemy firme załozyć.kurcze-wydawało mi się,że normalna firma.
krasula 2015-06-09 19:08:26
a ty masz jakąś firme co pisze takie wnioski, bo podobno jest konkurs dla nowych firm.?
wiesz internet dużo pisze, ale nie wiem co sądzić ?jak mi mówiła o tym konkursie to bylismy w Poznaniu w Urzędze z kumplem i tak było jak mówiła ta Pani.

może kogoś polecisz ?
głupia 2015-06-09 20:29:12
Nawet ja mogę Tobie jako amator powiedzieć jakie i kiedy są konkursy :) także łaski Wam nie zrobiła. Mam kogoś bardzo kompetentnego.
krasula 2015-06-10 17:54:55
hej. dobra.to podaj jakis namiar, my w piatek jesteśmy znowu w Poznaniu to się umówimy na spotkanie . pozdro.
poszkodowana 2015-06-19 13:30:09
Naprawdę szczerze odradzam JAKIKOLWIEK kontakt z tą firmą!!! (usunięte przez administratora)
fajny 2015-07-08 23:32:01
ściema goni ścieme!!! sądy? kłamiecie jak z nut !zazdrościcie jej i tyle ! ale rozumiem Was baby- jak Wam wszystkiego brakuje , to się nie dziwie! powodzenia Wam życzę, a za nią trzymam kciuki.
3 WNIOSKI MI PISAŁA -KAŻDY DOSTAŁ DOTACJE !!!!!!
Ralf 2015-07-10 14:28:34
a o co wy się sądzicie z tą firmą?
nom 2016-01-29 09:46:31
gdzie mozna jeszcze na stronach innych poczytac opinie....
Witman 2016-01-31 08:51:12
CZYŻBY NIEWYGODNE KOMENTARZE ZOSTAŁY USUNIĘTE?! Słabo to wyglada!
wykasowane opinie 2016-01-31 11:10:54
pytanie do portalu czemu wykasowane zostały niektóre opinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
budzik 2016-04-28 10:44:06
Bardzo fajna firma
lena 2016-05-05 15:13:00
gratuluję!! jedna kobieta a tak was pozamiatała!! kobieta nie tylko ma jaja ale i wiedzę... zastanawia mnie, kto tak rozpaczliwie wypisuje takie bzdury?? pracownicy usunięci z firmy za lenistwo czy może klienci, którzy chcieli grube miliony z UE a nie potrafią opłacić faktury czy też przesłać kompletu dokumentów... moja firma otrzymała już 3 razy dofinansowanie... poleciłam swoim znajomym, którzy do dzisiaj współpracują z Panią Piątkowską... proponuję osobą wypisującym te bzdury, podpisać umowę z wyżej wymienioną o dofinansowanie w celu założenia portalu www.bzdury i absurdy.pl
banda ignorantów ograniczonych intelektualnie... piszcie, piszcie... Pani Piątkowska sama się obroni pisząc dokumenty aplikacyjne o dofinansowanie!!!!
JK 2016-05-10 10:02:35
Ale Cię BODO poniosło!!! pracowałem w firmie Piątkowskiej i nigdy firma jej konkubenta w NICZYM nie uczestniczyła!! A jeśli Twoim zdaniem Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Mechaników Polskich lub Politechnika Poznańska to niska półka to ja niem mam nic więcej do dodania... i dopisek "szczerze"!!!! :) taki szczery a nie ma odwagi cywilnej podać swoich danych... jedno jest pewne... pasujesz poziomem intelektualnym do większości wpisujących!!! weźcie się wszyscy do uczciwej roboty zamiast kłamać i oczerniać... hahaha... ale musicie mieć gówniane życie...
1
usunięte 2016-05-11 08:45:42
zaraz usuną ten wpis::::::::::::::::::::))))))))))))
luna 2016-05-13 12:16:31
...ale z Was idioci... ta Piątkowska zrobi Wam sprawę i wygra!! Nie polecam działań pod wpływem emocji...
Gotyk 2016-05-14 05:54:34
...tak pozew zbiorowy to dobry pomysł. ...niech pani Piątkowska zbierze te wszystkie lamenty z tego portalu ...Bo tego się nie da czytać. ...was 100 a ona jedna :)....podziemnym jestem podziwu. ...sprawa powinna trafić do prokuratora. ..wystarczy po IP....policja ma do tego uprawnienia i narzędzia. ....osobiście jej polecę co ma zrobić. ..a przy okazji dobra kawę wypijemy w eleganckim biurze. ....
Gotyk 2016-05-14 05:59:27
Aha...oficjalnie dziękuję pani Beatko staniak....Bo dzięki pani poznałem Panią Piątkowska. ..czysta przyjemność!...uwielbiam kobietę! !!!
Lukas 2016-05-16 11:40:45
a Pan Panie (usunięte przez administratora) zamiast wypisywać bzdury z zemsty weź się do roboty... od nałogowego picia nikt się nie wzbogacił!!! a i zobowiązania są !!
ja 2016-06-06 10:43:29
Prosze o namiary na firme, która będzie w stanie mi pomóc
Facet 2016-08-05 20:20:06
No mi się wydaje, że warto zgłosić się do A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska i spróbować w jakiś sposób dostać tutaj pracę, ja myślę, że to się wam spodoba i nie ma co narzekać, opieka medyczna też tutaj jest i jest całkiem dobra, rozwijajaca i taka doskonała
Oszukana 2017-01-15 18:38:03
Dzień Dobry,

Mam pytanie ile osób już wygrało sprawę z tą oszustką?
Zostaw swoją opinię o A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska