brak logo

A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska

Poznań

Opinie o A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska

pracownik 2014-06-18 11:38
jestem przekonana, że wszystkie opinie zamieszczone powyżej pisała jedna osoba , która nie radzi sobie z niczym a zwłaszcza w pracy !!!W firmie tej od 2 lat pracują te same osoby, zwolnione został 3, te które nie mają pojęcia o branży i o pracy , lenie, które za nic żądają zarabiania pieniędzy a same nic nie wnoszą .
1
ciekawski 2014-10-22 19:22
Czy można dowiedzieć się coś więcej?
Zainteresowany 2014-11-26 15:25
witam, czy może Pan napisać coś więcej na ten temat? Dziękuję.
krasula 2015-06-08 18:31
hej.Ja byłem na spotkaniu z kolegą.My chcemy firme załozyć.kurcze-wydawało mi się,że normalna firma.
krasula 2015-06-09 19:08
a ty masz jakąś firme co pisze takie wnioski, bo podobno jest konkurs dla nowych firm.?
wiesz internet dużo pisze, ale nie wiem co sądzić ?jak mi mówiła o tym konkursie to bylismy w Poznaniu w Urzędze z kumplem i tak było jak mówiła ta Pani.

może kogoś polecisz ?
głupia 2015-06-09 20:29
Nawet ja mogę Tobie jako amator powiedzieć jakie i kiedy są konkursy :) także łaski Wam nie zrobiła. Mam kogoś bardzo kompetentnego.
krasula 2015-06-10 17:54
hej. dobra.to podaj jakis namiar, my w piatek jesteśmy znowu w Poznaniu to się umówimy na spotkanie . pozdro.
poszkodowana 2015-06-19 13:30
Naprawdę szczerze odradzam JAKIKOLWIEK kontakt z tą firmą!!! (usunięte przez administratora)
4
Witman 2016-01-31 08:51
CZYŻBY NIEWYGODNE KOMENTARZE ZOSTAŁY USUNIĘTE?! Słabo to wyglada!
1
budzik 2016-04-28 10:44
Bardzo fajna firma
Facet 2016-08-05 20:20
No mi się wydaje, że warto zgłosić się do A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska i spróbować w jakiś sposób dostać tutaj pracę, ja myślę, że to się wam spodoba i nie ma co narzekać, opieka medyczna też tutaj jest i jest całkiem dobra, rozwijajaca i taka doskonała
1
Stefan 2017-02-14 09:09
Dzień Dobry,

Znam wiele firm które zostały oszukane przez tą osobę . Zwykła oszustka. Na rozmowie mówi zupełnie co innego a co innego jest na umowie !! Nie POLECAM, POCZYTAJCIE W INTERNECIE OPINIE O tej " FIRMIE" oraz jest spółkach.!!! Jedną kobiete tak pogrązyła, że próbowała sobie odebrać życie!!!!
5
Bety 2017-02-14 09:34
WARTO POCZYTAĆ OPINIE NA INNYCH PORTALACH najgorszapraca.... wierzytelnosci, gowork , wystrczy wpisac nazwe "spółki" lub imię i nazwisko ....
Ebi 2017-02-20 10:47
ODRADZAM TĄ FIRMĘ I TĄ OSOBE !!!!!
3
Paderewski 2017-02-24 21:54
Czytam te forum i myślę, że opinie pozytywne napisało 3 pracowników tej firmy i pani prezes.
Moja opinia o tej firmie jest następująca. NIE POLECAM nawe najgorszemu wrogowi. I radze omijać z daleka. w skali 1-10 , Daję 1- . DNO.
4
Abc 2017-03-07 23:08
Również mam negatywne doświadczenie, moja firma szykuje sprawę karna z art. 286, oszustwo!!!
Poznan oszukany 2017-03-10 09:40
Abc skąd jesteś ? Możemy nawiązać kontakt i połączyć siły . Mam kilku chętnych do tej sprawy. Można zrobić grupówke.
2
NieKtualne 2017-03-12 16:07
Siedziba firmy znowu nie aktualna :))))
KOLEJNY OSZUKANY PRZEZ SP .Z O O 2017-04-06 11:26
adres ul. WIELKA JUŻ NIE AKTUALNA , WIELKI PRZEKRĘT WIELKA ŚCIEMA!!!! KIEDY TA KOBIETA i JEJ KOMPANII PÓJDĄ SIEDZIEĆ??!!!
pokrzywdzony 2017-05-31 15:18
wcześniej było 45 opinii , większość negatyne i krytyczne. Wpiszcie sobie "piątkowska" przy wyszukiwaniu to wyskoczy wam pierwotna ilość opinii. Gowork za kasę ukryło je, ale info i wpisach pozostao w bazie danych.
1
madej 2017-06-27 15:35
Nikomu nie polecam. Drugim domem tej Pani jest sąd, bo tam spędza najwięcej czasu i boksuje się z niezadowolonymi Klientami.
fefz 2017-06-27 15:46
Dlaczego wcześniej było 45 komentarzy, a teraz jest 21??? Dlaczego poznikała ponad połowa negatywnych komentarzy? GoWork chyba schodzi na psy.
Zostaw swoją opinię o A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie A&S Sylwia Pawlak-Piątkowska