brak logo

Redrog S.C. Bożena Krzyżak & Wojciech Krzyżak

Porąbka Iwkowska

Opinie o Redrog S.C. Bożena Krzyżak & Wojciech Krzyżak

starszapani 2011-02-09 07:37:11
Jeśli chodzi o redrog to również słyszałam że zarobki są dobre, ale dopiero jak masz 2 razy więcej godzin niż jest to przedstawione w kodeksie pracy. Oprócz tego ponoć mają spore opóźnienia z wypłatami. Ale nie wiem ile w tym wszystkim jest prawdy. Może faktycznie trzeba by było zaryzykować i się zatrudnić.
kosiarz 2014-05-29 22:22:06
Ja kosiłem z kolegami. Masakra z wypłatami. Na początku daje kasę później już nie. Odeszliśmy od niego i jest lepiej
1
piotrek 2014-05-30 13:42:28
My kosiliśmy jak wariaty 6 dni w tygodniu po 14 godzin (usunięte przez administratora)
olaf 2014-05-30 18:21:22
Koledzy jak nie umiecie robić po 16 godzin dziennie to po co narzekacie. Robic trzeba i tyle. Nie miał by tego gdyby rozdawał pieniądze na lewo i prawo. Jest oszczędny i liczy grosz oraz wydajność ludzi. Przecież nie zapłaci za 12 godzin pracy skoro tak faktycznie przepracowali czynnie 6. Myślcie
2
Piotr 2014-06-02 11:18:07
Koledzy a co z wypłatami koszę 4(usunięte przez administratora) W sumie i tak z tą firma nie chce miec nic wspołnego
1
olaf 2014-06-03 01:33:17
Przychodzicie bez ukończonej szkoły bez wykształcenia to co się spodziewacie pracy 8 godzinnej Krzyżacy zawsze dbali o swoje konie:) ,wiec gdy pada to trzeba tez w stajni porobić
1
anonim 2014-06-04 04:59:14
Pracowałem rok temu wytrzymałem jeden dzień:) miałem dos koszenia na deszczu jak teraz widzę tych nowych to jestem pełen podziwu że dają radę dłuzej pracować(usunięte przez administratora)
1
zulu 2014-06-05 05:35:52
U tego Pana 3 razy do roku ekipa się wymienia. Ale cóż tak chyba być musi.
1
anonim 2014-06-06 15:35:38
Ja uważam że gość ma dobre podejscie ludzie dla niego są jak konie ,trzyma nad nimi bata ,wyciska z nich zycie jak pijawka krew
2
anonim 2014-06-07 07:54:32
Do roboty lenie
pracownik 2014-06-11 13:05:30
Nie przesadzajcie koledzy. My przy tych upałach wyjeżdżamy i już kosy robia o 5 rano. Później jest za goraco. Inni jeszcze śpią. Cóż ale taka robota
były 2014-06-12 10:06:09
No tak robią i płaczą. Ale jeżeli gość tyle kosi i nie ma ekipy to ciekawe dlaczego?(usunięte przez administratora)
1
Grześ 2014-06-18 10:12:35
Witam. Są może przyjęcia do tego koszenia w tym Redrogu.?
1
Piotr 2014-06-24 10:12:21
Grześ zastanów się lepiej iśc na kuroniówkę (usunięte przez administratora)
1
Grześ 2014-06-26 10:31:38
Tak pytam z ciekawości. Znam jednego gościa który tam zaczął teraz pracować przy tym koszeniu i on twierdzi że jest znośnie.
Piotr 2014-06-26 20:40:42
Grześ szaleju się najadłeś? A może kolega udaru dostał i głupoty wygaduje
Grześ 2014-06-28 10:31:49
To są jego słowa po paru dniach tam pracy. Teraz jak jest to nie wiem nie pytałem go.
pracowni 2014-07-02 15:17:16
Chłopaki jak najdalej od tej firmy
4
Bury 2014-07-03 09:49:21
Pracownik może coś więcej napiszesz o tej firmie ???.
kamikadze 2014-07-15 16:05:14
Znacie kogos gdzie można popracować normalnie bo ja tu nie wytrzymuje już. Kręgosłup boli. Od świtu do zmierzchu. Podajcie gdzie jest lepiej może nawet mniej za godzinę ale lepieiej i normalniej
kolega 2014-08-08 05:50:43
Robić trzeba. Nieroby.
1
fslkj 2014-09-11 22:10:34
Były zdecyduj się, z jednej strony podpisujesz się "BYŁY", a z drugiej strony "pieprzymy" tak jakbys ciagle to robil. Tak samo wiarygodna twoja wypowiedz jak twoj nick....
1
Wiktor 2014-11-28 21:22:53
Co prawda zarobimy nie mało i w dodatku na boku też coś dorobimy, np. komuś dziurę załatamy. Dajemy radę.
3
szukający 2015-04-20 06:32:22
Jak tam w firmie z kasą. Szukam pracy ale koledzy odradzają. Podobno robota nieciekawa.
1
marian 2015-05-26 10:38:50
gośc ma rację praca po 12 godzin przy koszeniu na deszczu i w upale szefa nic to nie obchodzi dostaniesz 3 tysiaki ale wcześniej trupem padniesz ma dwie przerwy po pół godziny żeby zjesć sniadanie a tak gonisz z kosą Jak myślisz że 12 godzin pracy to dużo to przy masie pracują po 18 godzin ale wytrzymują nie wiecej niż dwa lata więcej nie znam ogolnie powiem tak jak lubisz pracować od rana do wieczora nawet w sobotę to ta praca jest dla ciebie
4
ja 2015-05-26 12:07:10
Moim skromnym zdaniem jest to firma która dorabia się na cięzkiej pracy pracowników kodeks czas pracy dla tej firmy nie istnieją
3
pokrzywdzony 2015-06-01 20:37:55
no niestety tak jest ale jak ktos nie ma wyjscia to sie trzyma Inspekcja Pracy by sie sprzydała
2
ja 2015-07-09 07:29:37
w zupełności się zgadzam w tej firmie jesteś jak murzyn nawet gorzej niż murzyn ,właściciel konie lepiej traktuje niż pracowników
2
Andrzej 2016-04-18 21:31:17
Ludzie ogarnijcie sie. Jak sie komus nie chce robic to niech siedzi caly dzien pod monopolowym a nie obsmarowywuje tyłek uczciwym pracodawcom
Szanuje P.Krzyżaka dzieki niemu wiele osób ma prace a jak sie komus nie chce pracowac to byle powod wystarczy zeby napisac cos złego. Szanujmy takich ludzi. Atmosfera w tej firmie jak najbardziej na plus.
5
do Andzrej 2016-06-08 18:50:25
Pracuje uczciwie kasy w terminie nie otrzymuje - ale to nie problem. Problem to podejście szeryfa do nas niby spokojnie ale z pogardą. A tak na marginesie odnośnie kasy wszyscy w naszej brygadzie o tym mowia. Jesteś pewnie synkiem tatusia że takie pierdoły mówisz. Na 50 ludzi może 12 jest starych reszta pokazala tylna czesc ciala
6
Andrzej 2016-06-09 09:46:10
Myślę że miło będzie jeśli staniemy twarzą w twarz z Panem Krzyżakiem i powiesz co o nim myślisz i tu wypisujesz prosto w twarz. Niszczysz jego wizerunek takim głupim pisaniem. Nie, nie jestem synem ani nikim z rodziny. Zresztą po co mam.sie tłumaczyć skoro ewidentnie widać że chcesz zaszkodzić, żebyś sie tym jadem sam nie udławił. A co do podejscia to pracownikow to czego ty oczekujesz ? Ze szef bedzie nam do tyłka wchodził i na piwo zabierze ? Trzeba było skończyć studia i pracować w korporacji tam takie lizanie tyłka jest ok. Sam zobacz ile masz jadu w sobie napisales " jesteś pewnie synkiem tatusia" nie widzisz ile w tych zdrobnieniach jest pogardy ? Puknij sie w czoło i bierz sie za robote.
6
do Andrzej 2016-06-12 17:15:29
Ile za taki wpisy bierzesz kasy od szefa?
6
operator 2016-06-15 07:19:05
Podobno nawet przy koszeniu ludzie wymiękają. Generalnie jest ciężko robisz długo za długo zapominasz o rodzinie i walczysz. Szofery tez odchodzą. Duża rotacja.
3
pracownik 2016-07-11 18:02:44
100 % racja, szef wporządku. Jeśli nie pracujesz w tej frmie nie komentuj. Ja jestem zadowolony.
7
pracownik 2016-07-18 10:10:19
Wiadome jak wszędzie trzeba pracować inaczej nie zarobisz. Jeśli masz normalne podejście do pracy to śmiało zgłaszaj się, jeśli zaś masz nadzieje,że się leży i nic nie robi i ci za to płacą szkoda nawet CV wysyłać.
Praca jak praca czasami jest ciężko, czasami lżej zależy, Ale ogólnie polecam.
7
eere 2016-10-18 07:18:20
ja chcę pracować normalnie ale nie 16godzin przy masie Niewolnicy w Stanach mieli więcej praw niż pracownik w Redrugu gość gnoi ludzi dosłownie zrobił z tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca od 4 rano do 23 i w dodatku powie ci w oststatniej chwili bzika ma jezeli chodzi o czystośc a to że pracujesz w upalach po 16 godzin przy masie leje się z ciebie kurzy to sie nie liczy tylko dnia następnego zwróci uwagę że masz ubranie nie wyprane czyscioszek się znalazł Podpisywanie śmiesznych list by czas pracy ukryć wypłatny nie na czasie ten człowiek to z moralnością sięgnąl bruku Nie polecam tej firmy jedna wielka tragedia tymi prekrętami to powinien Ziobro się zająć pozdrawiam
6
ytt@onet.pl 2016-10-19 04:58:49
Staszek ty chyba nie pracowaleś w Redrugu jak uważasz że mają pózniej wolne to sie w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zatrudnij zapomniesz o wolnym jedyne wolne to bylo jak byly śdm ale to Krzyżak nie chcial dawac tylko ze duzy ruch na drodze byl i inspektor nie pozwalal a urlopy to on sobie tylko rozpisuje zeby w papierach ok bylo potem masz mu to podpisac przy wyplacie
2
Piotr 2016-10-21 13:30:33
ty jestes chyba synem Krzyzaka bo nie znam zadowolonych ludzi w tej firmie czasu pracy się nie szanuje
5
Kkkkk 2016-11-17 20:06:21
Spoko gość. Wszędzie trzeba ( usunięte przez administratora )nigdzie nie poleżysz. Miałem gorsze roboty .. Podobno po nowym roku będą podwyżki tak że spoko!
1
Matejko :P 2016-11-24 19:45:42
dla mnie firma OK jak komuś sie robic nie chce to niech bieduje !! jak masz glowe i ch..j to kombinuj :P
ja chodzilem do pracy jak mialem 14 lat i teraz powoli sie dorabiam przynajmniej mam taka nadzieje :d a jesli chodzi o ReDrog to mam mile wspomnienia i mysle ze jeszcze nie raz tam zawitam :P
5
Jaruś 2016-11-30 19:30:16
Matejko nie pisz głupot nie znam osób zadowolonych chyba że najblizsi szefa szkoda gościa bo takim zachowaniem popsuł nazwisko swoje i swojej rodziny
1
Miły 2016-12-01 10:36:01
Tak się dzieje jak sie człowiek staje chytry nam płacił grosze a sam zyl w przepychu te pozytywy to piszą znajpmi i dalsza lub bliska rodIna Noe znam zadowolonych tam pracownikow a rotacja ludzi jest ogromna sami spboe odpowiedzcie dlaczego
2
Matejko :P 2016-12-01 20:33:30
Jarus jak ktoś przychodzi do pracy po to by odbębnic swoje i go praca nie cieszy to zawsze będzie narzekał wiadomo czasem nie ma lekko :D Idac do pracy przy koszeniu raczej bym sie nie spodziewał siedzenia w cieniu i sterowaniem robotem :P to raczej świadczy o ambicji czlowieka ktory wybiera taką prace . wystarczy podnieśc swoje kwalifikacje i szukac czegos innego .
I tak jak pisalem wczesniej ja bylem zadowolony dla mnie bylo ok
A zapomnial bym odpisac MIŁEMU
wiec jesli ktos kto daje prace i mial by zarabiac mniej niż pracownik to raczej by firmy przez ,miesiąc nie utrzymał . Moze znasz jakiegos pracodawce który zarabia mniej niż pracownik ?:P

3
Andrzej 2016-12-05 14:02:25
A oco chodzi z tym urlopem na koszt państwa aresztowano go czy jak?
6
Andrzej do domu 2016-12-05 22:55:21
Haha. A co boisz się patałachu?
2
Andrzej 2016-12-06 15:01:12
Czemu patalachu ja ciebie nie obrażam pytam się grzecznie czy na koszt państwa to znaczy że jest w więzieniu ?
Zostaw swoją opinię o Redrog S.C. Bożena Krzyżak & Wojciech Krzyżak - Porąbka Iwkowska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Redrog S.C. Bożena Krzyżak & Wojciech Krzyżak