logo MAX BAU Sp. z o.o.

MAX BAU Sp. z o.o.

Opole

Opinie o MAX BAU Sp. z o.o.

Mirek 2016-06-28 10:08
czy pracował ktoś dla max bau? Interesuje mnie ile mogę dostać na rękę? I co ze świadczeniami rodzinnymi typu kindergeld ?
eMeM 2016-06-28 13:33
Prcauje tam już drugi rok, na rękę na początku miałem 10 euro, ale po kilku tygodniach podnieśli mi stawke za to że po niemiecku dogaduje się z majstrami, a na dzieci dostaniesz płacone.
4
pracownik ja 2016-06-28 17:46
Firma jest spoko. Naprawde dużo budów mają - całe Niemcy. Robie już tam ponad 2 lata i da sie fajną kase zarobic! Robota i ekipa - ok.
2
Sławcio102 2016-06-28 18:39
eMeM a widzę że firma ciągle przyjmuje ludzi na co mogę liczyć?
1
KAMIL 2016-06-28 22:37
Z tego co sie dowiedziałem od jakiegoś majstra czy kierownika to oni dają swoje samochody na trasę, masz tez mieszkanie załatwione ale sam je oplacasz sobie no i zjazdy są co dwa tygodnie do PL. Mam byc 1.07 na rozmowie to się okaże....
8
eMeM 2016-06-29 22:35
Wypłata zawsze na czas. Polecam bo najpierw ja się wkręciłem do pracy a teraz już dwuch moich kumpli tu robi i szwagier i tez sobie chwalą
9
bolo 2016-07-01 22:21
max bau to byly hydromont opole . tam sobie opinie poczytajcie
Matek 2016-07-05 14:43
taaa a Orlen to dawny CPN, to poczytajcie opinie....
Lilu 2016-07-18 09:34
zgadza sie, zmienili szyld, ale cala reszta lacznie z prezesem AO bez zmian
MarcoPolo 2016-07-19 22:02
Jestem nowy w tej firmie, mam przerobione dwa miesiace przy bruku, ekipa mala zawsze 3 osobowa. Ale ludzie konkretni. Osobiście jestem zadowolony
BYKU 2016-07-29 18:38
Jak jedziesz na robote i pokazujesz że do kanalizy nadajesz to kasa się zgadza. Nikt ci walizek kasą nie wypcha. W sezonie robię po 230 -240 godzin, to pieniążki ładne wpadają.
1
toto 2016-08-22 20:41
do eMem
witam
co masz płacone na dzieci ?
bierzesz jakieś rodzinne
pozdrawiam
toto 2016-08-22 20:44
do eMem
witam
co masz płacone na dzieci ?
bierzesz jakieś rodzinne
pozdrawiam
toto 2016-08-22 20:51
do EmEm

jakie ty pieniądze bierzesz na dzieci?
masz jakieś rodzinne?
Paweł 2016-10-07 18:12
Witam.Mam pytanie odnośnie pracy w tej firmie czy konieczna jest znajomosć niemieckiego?
1
ANN 2016-10-10 09:30
Pani Pawle, jeśli jest Pan dobrym fachowcem, to znajomość języka jest mile widziana, ale nie niezębna.
Proszę przesłać cv na adres kadry@maxbau.eu
ANN 2016-10-18 08:14
Witam, nasze budowy są na terenie całych Niemiec, dlatego w ogłoszeniu nie ma konkretnych miejscowości
4
Przemek Kot 2016-10-21 15:51
Przyjmując się do tej firmy jako operator koparki ,wystarczy jak posiadam trzecią KaT uprawnień na koparki jedno naczyniowe do 0.8 m sześciennego. Czy muszę zrobić większe uprawnienia ? Pomóżcie Panowie .
pracownik 2016-10-24 08:06
witam, jak masz kilka albo kilkanascie lat doświadczenia to mozesz składać CV i przyjechać na rozmowy do Opola.
1
Pracownik miesiaca 2016-11-12 09:56
W Niemczech nikt sie nie pyta o uprawnienia..umiesz robic wsiadasz i robisz....ogolnie robota nie jest zla..kasa sie zgadza...tylko samochody trupy...strach jezdzic
jemioł 2016-11-17 17:59
a jak z spaniem co jest ekipa spoko
Affgan 2016-11-23 20:38
Dalej są przyjęcia? Mam niemieckie uprawnienia na maszyny budowlane. w koparce już prawie 4 lata. uprawnienia SEP do 1kV. 2 lata pracy na krecie HP130. Wcześniej praca przy sieciach teletechnicznych teraz przy budowie autostrady. Niestety bez znajomości niemieckiego. Tylko angielski i podstawy rosyjskiego. znalazłaby się jakaś praca?
ANN 2016-11-24 07:52
Proszę przysłać CV na adres kadry@maxbau.eu i osoba z biura skontaktuje się z Panem w sprawie zatrudnienia. Pozdrawiam
rafal3031 2016-12-05 17:19
witam potrzebuje opinie od osob które pracowaly w tej fimie bądź pracują czy warto jechać tam do pracy bo rozne opinie slyszalem
Mario77 2016-12-16 09:34
ja pracowałem i mogę ci powiedzieć, że warto ,co prawda trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na budowie, ale kasa jest ok, zawsze na czas no i szefostwo jest spoko, jak jesteś uczciwy i potrzebujesz czegoś to zawsze można na niego liczyć, no i przed wyjazdem z bazy zawsze jest poczęstunek i to nie byle jaki. Polecam
1
slaw25 2016-12-29 11:41
witam mam pytanie czy warto podjąć pracę w maxbau proszę o szczere opinie
Tomek 2017-01-10 22:57
Czy są przyjęcia jako pomocnik do firmy? Z góry dziękuję za odp
maniuś 2017-01-19 08:55
Przyjeli mnie jakoś we wrześniu 2016 miałem świetną ekipę, monterzy z doświadczeniem i konkretni ludzi. dużo można się przy nich nauczyć. W biurze miłe babeczki zawsze załatwią każdą sprawę na bieżąco. Teraz czekam na kolejny sezon i tel od kierownika
4
OPERATOR KOPARKI 2017-02-01 00:32
MAM PYTANIE.CZY ROZMOWA KWALIFIKACYJNA W OPOLU I PODPISYWANIE STERTY PAPIERKÓW WIĄŻE SIE Z PEWNYM WYJAZDEM? CZY TO TYLKO SCIEMA?
operator koparki 2017-02-05 14:40
wydaje mi sie ze jak podpisałes wstepnie umowe to raczej pojedziesz do niemiec kierownik by Ci chyba szczerze powiedział i głowy nie zawracał jak bys si enie nadawał. Ja tez byłem i czekam na telefon :)
Jajko 2017-02-09 07:15
Witam. Czy to jest praca na polskiej umowie czy niemieckiej? Ile moze zarobic brukarz w sezonie? Pozdrawiam
slawek74 2017-02-13 20:11
Witam, czy ruszyły już jakieś prace w niemczech?
robi 2017-02-18 21:51
Witam wysłałem w 2016 -03-03Papiery i do dzisiaj cisza cos nie tak z tą firmą
Zostaw swoją opinię o MAX BAU Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAX BAU Sp. z o.o.