brak logo

Polok Marcin Pieczarki

Kryry

Opinie o Polok Marcin Pieczarki

Zenek 2016-08-18 12:59
Większość wytrzymuje i to bez problemu.
1
ISIA 2016-08-18 16:54
Ja powiem tak praca z początku wydawała się cięzka ale po dojsciu do wprawy jest całkiem niezle czasami trochę nudno ale rekompensuje to miła atmosfera w pracy cieszę się ze trafiłam do tak zgranej paki. Pozdrawiam super kolezanki i kolegow.
1
nowa 2016-08-20 14:39
Mam żal do osoby która dokonała wpisu pod pseudonimem'' szybka''28 pazdziernika 2015 roku, który to wprowadził mnie w błąd.Planowałam wtedy podjęcie pracy przy zbiorze pieczarek w firmie Polok jednak po przeczytaniu ww. wpisu zmieniłam decyzję.Podjęłam pracę w innej branży lecz nie bardzo mi pasowało głównie chodziło o zarobki czas pracy i dojazdy. Od osób przypadkowo poznanych dowiedziałam się, że pracują w firmie Polok i są zadowolone.Od ponad dwóch miesięcy tu pracuję i widzę że wszystko jest dobrze zorganizowane, porządek ,życzliwi ludzie ,godziny pracy w normie zarobki zdecydowanie lepsze niż w poprzedniej pracy.Szkoda, że uległam sugestii pani ''szybkiej''i nie podjęła pracy tu od razu tracąc przez to mnóstwo nerwów czasu i pieniędzy.Nie rozumiem po co ktoś wypisuje takie bzdury i wprowadza ludzi w błąd, może kiedyś się dowiem czyja to sprawka.Postanowiłam opisać tą sytuację by przestrzec innych przed sugerowaniem się tego rodzaju wpisami,najlepiej porozmawiać z kimś kto pracuje w firmie osobiście.
1
nowa 2016-08-22 09:11
Czy mogłabys wyjasnić o jakim podejsciu mówisz?
1
marek 2016-08-23 15:30
na jedna oferte jest conajmniej 10 chetnych
ERNI 2016-08-24 09:32
Może do biura ale na stanowiska do zbiorów ,załadunków czy transportu można się dostać bez problemu.
1
marek 2016-08-25 07:07

« Poprzednie
Następne »
Powrót

Udostępnij (0)
Wydrukuj
Dodano: wczoraj, 14:21
Wyświetleń: 294

Pracownik biurowy / księgowość

Polok - Grupa Producentów Grzybów Sp. z o. o.

Suszec

Firma Polok - Grupa Producentów Grzybów Sp. z o. o. zatrudni osobę na stanowisko PRACOWNIK BIUROWY / KSIĘGOWOŚĆ.

OPIS STANOWISKA:

- prowadzenie bieżących spraw biurowych;
- korespondencja z klientem;
- prace administracyjno-magazynowe;
- prowadzenie spraw kadrowych.

WYMAGANIA:

- mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku;
- wykształcenie wyższe, ukierunkowane m.in. na profile: rachunkowość, księgowość, finanse, administracja;
- znajomość języka angielskiego i niemieckiego na poziomie komunikatywnym;
- dobra znajomość pakietu MS Office;
- dyspozycyjność oraz skrupulatność.

OFERUJEMY:

- umowę o pracę w rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji,
- stabilne zatrudnienie i możliwość rozwoju zawodowego.

Zainteresowanych prosimy o składanie aplikacji na podany adres e-mail: pracapolok@gmail.com

Uprzejmie informujemy, iż skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
ERNI 2016-08-25 14:38
Marek szkoda że nie rozróżniasz Polok Marcin Pieczarki od Polok-Grupa Producentów Grzybów Sp.z o. o.
Holandia 2016-10-05 06:19
W naglowku jest data czyli jest aktualna
INA 2016-10-06 06:35
usunieto ta oferte o pracy w Holandii przy zbiorach pieczarek ale jest na stronie praca www.pless.pl
elosss 2016-10-19 23:49
załadunek to nie takie chop siup, że biorą każdego jak leci...
2
to jo i jo 2016-10-20 00:05
brygadzistki sie o was nie troszcza i mało kiedy dziela prace sprawiedliwie.... panie ktore raz dwa zrobia swoje wysylane sa na 3 czy drugie rzuty i nie raz koncza ostatnie ...
1
etr 2016-10-20 08:52
To kto ma zebrac grzyby z II i III rzutow???Moze szefowa ??? Co za glupie podejscie do pracy?? Jak ci nie pasuje to zmien robote,
Sandra 2016-10-20 16:49
Moim zdaniem brygadzistki są bardzo zaangażowane by właściwie prowadzić zbiory i sprawiedliwie dzielić pracę jeżeli masz pomysł jak to jeszcze poprawić to po prostu zaproponuj lepsze rozwiązania,może wszyscy skorzystamy.Pozdrawiam wszystkie koleżanki i kolegów z pracy. Sandra
2
jo i jo 2016-10-20 20:39
no zawsze te szybkie idą a obiboki siciemniają na swoich halach i tylko pytaja jak robota i czy juz panie ida do domu.
1
Frania 2016-10-20 23:03
Właściwie najlepiej byłoby zbierać tylko pierwsze rzuty i to te największe grzyby.
2
obibok 2016-10-20 23:09
No no tylko że nie każda jest szybka a tu zaraz obiboki.
INA 2016-10-22 05:46
Ojjj te komentarze jaka do dziecinada na poziomie przedszkola.Widac te obiboki to malo inteligentne istoty
2
Brygida 2016-11-03 08:31
Zwolnili moja kolezanka 5 lat temu ktora miala praktyke i byla pracowita a przyjmuja non stop laikow ktorzy wogole nie znaja sie na robocie, Gdzie sens i logika? Ale ich czas sie konczy pracownikow chetnych juz jak na lekarstwo,
1
Niki 2016-11-05 12:03
Zwolnili 5 lat temu no no gratuluje refleksu mam nadzieję ze kolezanka była od Ciebie szybsza bo jak piszesz pracowita była i praktykę miała .Ja pracuję w tej firmie juz parę lat i to z zadowoleniem , faktycznie tu się z Tobą zgadzam , gdy zaczynałam byłam laikiem jesli chodzi o zbiór pieczarek ale na robocie się znałam /ogólnie/. Dla mnie sensowne i logiczne jest poszukiwanie nowych dobrych pracowników jezeli jest taka potrzeba a wiemy ze firma się ciągle rozwija.Faktycznie słyszałam ze niektóre pieczarkarnie borykają się z problemami i mają być zamknięte co mnie nie cieszy bo będzie mniej pracy. Z twoich słów ''ich czas się kończy'' wyczytuję zadowolenie , satysfakcję widać ze cieszy Cię czyjes nieszczęscie.Ja się z Tobą nie zgadzam bo jak się'' ich czas skończy''to ja stracę dobrą pracę. Poza tym to zyczę firmie w której pracuję jak najlepiej tym samym sobie bo jak firmie się będzie wiodło to tym lepiej dla nas.
3
Brygida 2016-11-07 13:01
Napewno byla kolezanka szybsza poniewaz ja nigdy nie pracowalalam ani nie bede pracowac w branzy pieczarkarskiej poniewaz to ponizej moim kwalifikacjom i ambicjom,
jo 2016-11-17 22:39
od kiedy zmywak to lepsze kwalifikacje ?
Ona 2016-12-11 14:42
Juz nawet dowoza ukrainki busem a dla Polek nie bylo przewozu jak nie mialy dojazdu musialy zrezygnowac z pracy,
2
Jo 2016-12-12 15:18
Podwiozła byś koleżanki nie musiałyby się zwalniać.
2
ona 2016-12-16 09:11
Jesli juz mialabym podwozic to napewno do Kryr bo szkoda by bylo paliwa
2
Janina 2016-12-28 15:31
POdejme prace w firmie Polok, Oczekiwane wynagrodzenie 10 euro/h brutto,
3
Jan 2016-12-28 23:21
Co potrafisz ?
3
tamara 2017-02-07 07:33
Pozdrawiam kolezanki z ukrainy
wiem 2017-04-13 23:04
wszystko do czasu, predzej czy pozniej wszytkie przekrety wyjda i skonczy sie eldorado.
2
Jaro 2017-04-27 06:55
Polki chcą pracować ale w tej chwili firma powlok woli ukraiński banda zdzierców i złodziei
1
ona 2017-04-27 09:56
Lepiej zatrudniac ukrainki bo beda pracowac za polowe stawki czysty zysk!!!
Pracownik 2017-04-27 17:28
Nie zgadzam się z powyższą opinią. Firma Polok jest uczciwa a nieuczciwi są ludzie którzy piszą że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ostatnio grupa 3 osób wpisujących tego typu obelgi została wezwana na prokuraturę.
jjjjjaaaa 2017-04-27 19:33
Ludzie jest wolny rynek pracodawca moze zatrudniac kogo chce i na jakich warunkach chce o ile pracownik to zaakceptuje, Jak sie komus nie podoba mozna zmienic prace
Polka 2017-04-28 15:42

Nieprawda kłamstwo panie z Ukrainy pracują za tę samą stawkę co my dzisiaj dla pewnosci je pytałam.
PEPE 2017-04-29 11:04
Potwierdzam , koleżanki z Ukrainy mają te same stawki co my , mogłoby ich być więcej wtedy miałybysmy więcej wolnych sobót i niedziel , ciekawe komu one przeszkadzają ?
byla pracownica 2017-05-03 10:28
A ja pracuje w duzo mniejszej pieczarkarni i jestem bardzo zadowolona ,Nie ma nerwowki,
Wieloletnia pracownica 2017-05-04 13:45
Cieszę się że jesteś bardzo zadowolona z nowej pracy, w końcu każdy może pracować tam gdzie mu pasuje. Życzę Ci powodzenia . Ja zaś chwalę sobie moją firmę i bym jej nie zmieniła.
1
EDZIO 2017-05-05 11:26
To prawda małe jest piękne.
2
Pawel 2017-05-07 08:10
Nie rozumiem dlaczego negatywne opinie sa negowane natychmiast?? Kazdy ma prawo napisac tu swoja opinie nie zawsze pozytywna,
2
EDZIO 2017-05-07 13:03
Masz rację kazdy ma prawo napisać tu swoją opinię pozytywną tez.
2
Wera 2017-05-07 21:47
Pawel zrozum są ludzie zadowoleni z pracy w tej firmie więc czasem chcą napisać pozytywną opinię.
2
Niki 2017-05-09 11:49
Jestem zadowolona z pracy w firmie Polok mam lepszą pracę niż w poprzednim zakładzie zarobki są dużo wyższe i zawsze na czas . Jak się komus chce pracować to polecam.
Jula 2017-05-10 18:06
Dobrze się pracuje , miło jest czuć się potrzebnym i szanowanym .Polecam tą firmę.
1
byla pracownica 2017-05-12 10:05
Ja tez sie czuje potrzebna i szanowana ale w innej firmie gdzie mam wolne soboty niedziele swieta normowany czas pracy i dobre zarobki, Pozdrawiam
2
Jula 2017-05-12 15:49
Super że znalałas to co ci pasuje , gratulacje, cieszę się z twojego szczęscia . Ja przyjmując się do pieczarkarni wiedziałam że pieczarki rosną również w wolne soboty niedziele i swięta i że trzeba je będzie wtedy zbierac taka praca taki mój wybór.
2
Aneta 2017-06-24 09:05
Dzien dobry, Czy zatrudniaja na zastepstwo wakacyjne?? Niech mi ktos odpowie,
JA 2017-07-02 11:35
Z tego co wiem to obecnie nie ma już wolnych miejsc.
Monika 2017-07-04 07:11
Sa wolne miejsca i pewnie beda wczoraj dostalalam oferte pracy do pieczarkarni Panstwa Polok,
1
Lidia 2017-07-25 13:09
Aktualnie niestety nie ma żadnych ofert pracy. Można sprawdzać na bieżąco. Kto tam aktualnie pracuje? @Jula a jest jakaś możliwość żeby awansować?
zainteresowana 2017-07-25 19:50
Sa oferty w PUP w Pszczynie dodane 4 dni temu prosze sprawdzic w internecie,Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Polok Marcin Pieczarki - Kryry
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polok Marcin Pieczarki