logo Port Lotniczy Poznań-Ławica Sp. z o.o.

Port Lotniczy Poznań-Ławica Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Port Lotniczy Poznań-Ławica Sp. z o.o.

pracownik 2013-03-26 20:15:15
z ogłoszenia przyjmują tylko do SOL i to nie wszystkich, a na lepsze stanowiska - kolesie przyjmują kolesi - z ogłoszenia jeszcze nikt się nie dostał
płaca nie jest najgorsza, ale atmosfera fatalna i jest coraz gorzej.
Sara 2013-06-08 12:05:31
To prawda, atmosfera straszna, kontakt z pasażerami mają osoby, które nawet angielskiego nie znają a ich image...brrrrrr. Pamiętam dziewczynę, która była właściwym człowiekiem na właściwym miejscu.Teraz jakoś rzadko tu bywa, szkoda, że o wizerunku firmy decydują ludzie, którzy są jacyś dziwni.
maja20 2014-10-22 09:51:11
Witam.Praca w SOL to jedna wielka tragedia.Kompletny brak kultury,zachowanie niektórych pracowników jest wręcz oburzające,już nie wspomnę o tym,że traktowany jesteś jak wół roboczy a najlepiej,żebyś cały czas stał ,obsługiwał i robił pod siebie,po to żeby niektórzy mogli sobie ze spokojem pogadać z kolegami,wypić kawkę i połazić gdzieś tam w niewiadomym celu. Porządni ludzie uciekają z tego miejsca,mając w nosie umowę o pracę.Jak oni wyglądają w oczach pasażerów!!!Też patrzą na nich.WSTYD!WSTYD!WSTYD!
tad 2015-04-08 07:32:56
witam, dostałem oferte pracy z ławicy na stanowisko - pracownik płytowy. Ktoś z was pracował na tej pozycji ?
kris 2015-08-03 14:40:45
jako pasażer uważam ze obsługa lotniska jest cala do wymiany wczoraj 2 sierpnia czas oczekiwania na bagaż z turcji był ponad godzine w miedzy czasie zdazyli wydac bagaże 3 innym samolotom a my nadal czekaliśmy na zapytania do pracowników albo nie odpowiadali udajac ze nie umia mówic po polsku albo mówili ze ich to nie interesuje
mała mi 2015-08-18 15:54:08
faktycznie wszyscy do wymiany, w szczególności Zarząd i klika kierowników. Czy mają problemy z językiem polskim - być może, nie wiem czy "umią" mówić po Polsku, na pewno "umieją", więc KRIS z Twoim polskim też słabo!
pablo 2016-06-22 13:19:22
opinia o sol jak najbardziej negatywna a zwlaszcza o kierownictwie solu osobach nie majacych pojecia o tej pracy komendant po seminarium zastepca po liceum,ciekawe czy ma mature???
VIcek 2016-07-11 14:57:42
Lotnisko Ławica szuka personelu technicznego.

Może koś powiedzieć jakie płace???
123445 2016-07-20 07:53:03
Technik - Dyżurny Terminala Pasażerskiego

Bardzo dobre warunki pracy w dużej, dynamicznie działającej na rynku usług lotniczych Spółce to
2.500 na rękę.
Beata 2016-08-16 20:26:22
dzień dobry, orientuje się może ktoś z Państwa jak wygląda praca na stanowisku specjalisty ds. obsługi pasażerskiej? i jakiego mniej więcej wynagrodzenia można się spodziewać?
Dżek 2016-09-23 13:44:04
Dno i bąble!
Od 17 lat podróżuję samolotami i z odebraniem bagażu nigdy nie mieliśmy
takich problemów jak wczoraj (22.09.2016 lot P78834 z Kefaloni)
Nie dość że samolot Small Planet miał opóźnienie około 2 godz. to jeszcze
na bagaż czekaliśmy około 40 minut a działało to tak: sygnał dźwiękowy, ruch taśmy, 20 walizek na taśmę i stop taśmy, zamknięcie okna i czekanie 10 minut na następne "rozdanie". Z punktu widzenia pasażera to wygląda tak że jest jeden wagonik na walizki i on tak krąży między lukiem bagażowym a taśmą jakby za jednym zamachem nie można było tego zrobić jak to jest na cywilizowanych lotniskach czy nawet mniej cywilizowanych. Nerwy puszczają za taką organizację wypakowania (czytaj: bajzel)
walizek. O tej późnej porze były tylko 2 samoloty i takie światowe jak to przeczytałem w poczekalni LOTNISKO ŁAWICA nie poradziło sobie z walizkami. Dla mnie żenada i paranoja. Mam za sobą około 70 lotów i z taką sytuacją spotkałem się pierwszy raz i dlatego zdecydowałem się ją opisałem. Ja przynajmniej teraz będę wybierał loty z Wrocławia czy z Warszawy gdyż tam ani razu nie miałem problemów z walizkami i z czymkolwiek
A mieszkam w Szczecinie
rf 2016-10-09 21:15:09
Ja to się zastanawiam jakich średnich zarobków można się spodziewać będąc doradcą telefonicznym? Na pewno do konkretnej podstawy dorzucają premie do tego.
Madziorek 2016-12-08 22:01:35
ŁAWICA Jako pracodawca to nie najlepszy wybór, pracowników tam nie szanują, (pracownicy z kilkudziesiecioletnim stażem na Ławicy) od 8 lat nie mieli podwyżki.Kiedyś warto tu było pracować, teraz nie szanują ludzi, ludzie z wieloletnim stażem zarabiają ok 2, 5 tyś
Zostaw swoją opinię o Port Lotniczy Poznań-Ławica Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Port Lotniczy Poznań-Ławica Sp. z o.o.