brak logo

MC Ship Service Marcin Chmielowski

Kwidzyn

Opinie o MC Ship Service Marcin Chmielowski

jurek 2015-04-26 17:25:38
Zgadzam sie z negatywnymi opiniami a te pozytywne to pisze szef,rodzina i foremani. Polowa pracownikow od stycznia nie dostala zadnych pieniedzy,zeby przezyc zadluzaja sie u rodziny itd. Bo dzieci chca jesc a oplaty trzeba placic/co banki obchodzi,ze szef nie daje pensji/. Zeby ludzie nie wydzwaniali za pieniedzmi to bos zmienil numer telefonu i ma wszystko gdzies,co go obchodzi,ze do jego pracownikow zaraz zapuka komornik. Grunt,ze jest na paliwo do dwoch porche!
Radek 2015-05-30 01:07:36
Piszecie tu rożne rzeczy tylko chyba nikt z Was nawet nie wie gdzie pracuje, co....?
Żal dupę ściska, wszyscy chcą zarabiać miliony... Tylko ze przez takich jak Wy, co to tylko gadać i narzekać potrafią,... ludzie którzy pracują od lat maja problemy...
Dobrze że tak sie stalo jak sie stlalo, przynajmniej ogary odeszły i tyle...
Wiencej, lepiej, dajcie zyc......
Ja 2015-05-30 01:23:47
Ps. Kowal, Ty to naprawde wazelina, kurwa robisz chyba w biurze, co....?
Chyba Audi jeździsz co...? Szef zapłacił kasę to dalej laske ciogniesz...?
Leasing trzeba płacić...
Brawo, he he
maly.pl 2015-06-12 23:51:45
Ta firma to jest juz bankrut/z szefem na czele, co za pensje pracownikow spelnial swoje fantazje ulanskie/ze na wszystko go stac/ bo ma leb do interesow a pracownikow ma za murzynow! A tak na prawde to jest mlody czlowiek, co mu od kasy odwalila wladza. Ponoc w knajpie mowil,ze jest bogiem,ze ludzie zrobia co on im karze, ze ma kasyna i dziwki na pstrykniecie!
kok@wp.pl 2015-06-29 15:39:39
A wlanie, ze nie wtej firmie zostay same przydupasy i kolesie i rodzina szefa i foremanow. mialam do czynienia z ta firma MASAKRA. ODRADZAM
xxx 2015-07-24 15:02:13
Ty zasrańcu pewnie jesteś jego przydupasem a może foremanem w cudzysłowie, pewnie łysa pala albo mały konus. Nie płaci i oszukuje do dnia dzisiejszego. Pobiera za wyżywienie i nie płaci rozląki. Firma krzak!!!!!
Dupa 2015-11-11 22:00:22
praca nie jest tak fajna jak sie wydaje
Carpenter 2016-02-09 08:20:47
Panowie, jeśli Chmielowski komuś nie wypłacił wynagrodzenia to zgodnie z Norweskim prawem ten obowiązek przechodzi na jego zleceniodawcę, czy li najczęściej R&M Ship Interior z Molde. Z kolei gdyby R&M nie był zdolny do spłaty wtedy jego zleceniodawca, czyli stocznia np. Vard czy Myklebust. Pomoc w załatwieniu takich spraw można uzyskać w związkach zawodowych, inspekcji pracy czy biurach w stylu Polish Connection.
stolarz 2016-04-03 20:51:26
Pracodawca poczyna sobie tak jak pozwalają na to pracownicy. Proszę nie mieć pretensji do biura. Biuro nie ma w tym przypadku nic do gadania.Jeżeli nie wypłaca zgłosić to trzeba do zleceniodawców w Norwegii i tyle.
gasko11 2016-05-09 15:18:13
Jak 50 000 koron od 7 koron za godzinę? Chyba coś ci się obliczenia pomyliły.
gasko11 2016-05-23 14:06:02
Dokładnie! Poza tym jak ktoś pisze źle (co może wskazywać na pomówienia), to niech się przygotuje do obliczania.
Trex 2016-05-25 11:28:50
Wyjeżdzałem z nimi dwukrotnie. za każdym razem wracałem zadowolony.
alle 2016-05-25 11:38:49
No nie przesadzajmy, może nie od razu pomówienia, ale ludzie lubią koloryzować.
tom 2016-05-29 16:55:46
Można nieźle zarobić.
jary51 2016-05-30 13:45:35
Firma stabilna, mi akurat się nie zdarzyło opóźnienie w pensji.
stasiek 2016-06-29 13:02:23
Zgadzam się.
azazel 2016-06-29 14:24:21
Ej, nie wiecie czy szukają kogoś na wakacje? Jak wymagania?
toki 2016-07-01 20:19:35
Ja pracowałem w poprzednie wakacje, wiec pewnie można się załapać do nich i w tym roku. A wymagania - musisz się znać na robocie.
madein 2016-07-01 21:19:07
Generalnie to dużo zależy od tego na jakim stanowisku chcesz pracować.
dylong 2016-07-02 20:37:38
Ja tam nie widziałem u nich obecnie żadnych ofert :(
jaro 2016-07-31 18:55:40
To znaczy że nie ma przyjęć? :(
boby 2016-07-31 19:10:30
No na razie chyba nie ma wyjazdów do Norwegii..
Styx 2016-07-31 19:19:41
Nie wiem co ma sz na myśli, ale dla mnie jest ok.
walt 2016-08-04 21:47:57
Jest ok!.
caramb 2016-08-04 22:02:23
Gdzie można do nich wysłać CV?
boby 2016-08-04 22:05:47
Ja kiedyś wysyłałem na administracja@mcigroup i z tego maila do mnie pisali. Pozdrawiam
Azazel 2016-08-26 22:54:25
Czy nikt więcej nie ma z nimi doświadczenia?
Ataner40 2016-08-26 23:02:22
ja tej firmie nie mam nic do zarzucenia czasem sie zdarzy male opoznienie w wyplacie ale rzadko
Pracownik 2016-08-26 23:18:44
Ja niedawno wróciłem z trzymiesięcznej oferty, nie było tak źle.
korab 2016-08-27 22:08:05
Mam nadzieję, że organizują noclegi, jakąś pomoc do papierologii, bo samemu to wszystko ogarnąć to ciężko.
Darew 2016-08-27 22:15:04
Pewne ze wszystko jest zorganizowane wszystko pomagają załatwić można się we wszystkim dogadać
vilnius 2016-08-27 22:24:05
To brzmi dobrze, ale czy tak jest w kazdym przypadku to pewnie nie wiadomo, ale mimo wszystko MCI Services wydaje się byc godnym zaufania.
pankrac 2016-08-27 23:00:05
Ja polecam, pracuje od czerwca i wszystko jest super :)
jatek 2016-08-28 14:10:33
Referencje potrzene są?! Co ma wpływ na wysokosc zarobków najbardziej?? Jaki czas pracy?
derek 2016-08-28 14:28:34
myślę , że najlepiej będzie jeśli wybierzesz się do nich do MCI na jakieś spotkanie informacyjne , a oni Ci wszystko przedstawia. Ewentualnie możesz do nich zadzwonić albo zapytać mailowo..
tosio 2016-08-28 14:36:24
Też się zastanawiałem czy tam się nie zgłosić, ale czytałem, że praca w Norwegii nie należy do najłatwiejszych.
lolek 2016-08-28 14:42:07
Jedź, pracuj uczciwie a napewno nie bedziesz miał problemów z nimi.
mariango 2016-08-29 20:15:10
Uczciwa praca u nich się opłaca
Viking 2016-08-30 20:35:35
A skąd wziąłeś taką ofertę pracy?
adax 2016-09-02 09:25:04
Spoko się z nimi współpracuje. Jak ktoś się przyłoży, to zarobi.
rudy 2016-09-09 21:22:30
Jedna z niewielu firm, która dotrzymuje warunków umowy. Ile razy już się naciąłem to nie jestem w stanie zliczyć. Z nimi jest ok.
luksus 2016-09-16 18:20:33
Fajnie się z nimi współpracuje. Mój brat mi ich polecił, bo sam u nich pracuje.
gus 2016-09-20 11:42:50
Miałem z nimi wyjechać, ale zrezygnowałem, bo znalazłem pracę w kraju. Mimo to słyszałem o MCI wiele dobrego.
hell 2016-09-26 10:00:26
@ luksus zgadzam się z Tobą w 100%. Też dla nich pracowałem. Atmosfera jest spoko i nie zdarzyło mi się, żeby nie wypłacili kasy w ogóle..
kasior 2016-10-06 13:34:47
Ciekawe czy teraz kogoś szukają, czytałem o nich dobre opinie i chciałbym spróbować.
Jakob 2016-10-14 13:19:08
Witam
Gdzie można zobaczyć ich oferty?
kjhjig 2016-10-18 14:27:20
Firma na poziomie, godna zaufania
herubin 2016-10-18 21:52:49
Praca ok. Można dobrze zarobić. Wszystko zorganizowane. Transport do pracy, spanie.
Najważniejsze nie trzeba znać języka.
japo 2016-10-26 20:40:42
Osobiście poleciłbym ich jako pośrednika wyjazdach za granicę do pracy. Dobrze mi się u nich pracuje.
herubin 2016-10-27 18:19:09
Dzwoniłem do nich niestety nie przyjmują. Szkoda spróbuje potem.
Zostaw swoją opinię o MC Ship Service Marcin Chmielowski - Kwidzyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MC Ship Service Marcin Chmielowski