brak logo

Serpol

Kraków

Opinie o Serpol

anonim 2011-09-04 07:36:03
Ostrzegam przed tą firmą! Pracowałem tam jako przedstawiciel handlowy. Rotacja jest bardzo duża, co chwile ktoś nowy. Zatrudnili mnie i obiecali po miesiącu swoja bazę klientów dobre zarobki itd... Niestety minął miesiąc potem drugi a ja dalej pracowałem na czyjeś konto a nie na swoje·˛ płacąc mi przy tym gówniany pieniądz. Gdy zaczął się kolejny miesiąc ni z tego ni z owego z dnia na dzień dają mi wypowiedzenie i mówią pa!! Jeszcze jedna moja uwaga i rada do dyrekcji i szefostwa zmieńcie sobie tych dwóch nierobów zwanych KIEROWNIKAMI bo za nie długo wszyscy klienci kopna was w (usunięte przez administratora). Pozdrawiam i stanowczo nie polecam!
1
ktoś 2011-12-03 14:16:14
Kolego będąc przedstawicielem musisz mieć wyniki, nie masz wyników nie ma Cię. Taka jest kolej rzeczy. Pracuję tam od roku też jako przedstawiciel i nie mogę narzekać. Fajne zarobki, a praca jak to praca przedstawiciela, może troszkę niewdzięczna ale za to można poznać wiele osób...

Warto więc zastanowić się czy samemu dobrze wypełniało się swoje obowiązki zanim zacznie się krytykować.
Lajkonik 2012-02-05 13:31:41
Pytanie do wtajemniczonych: dlaczego firma poszukuje od dłuższego czasu osobę na stanowisko kierownika magazynu ?! Nie sprawdził się, czy tak beznadziejnie płacą ?
Serek Topiony 2012-03-20 00:35:26
Nadal poszukują. Doszło jeszcze 1 nowe ogłoszenie - kierownik handlowy :-)))
1
wicki 2012-05-14 22:00:08
aż dziw że ta firma jeszcze funkcjonuje ciekaw kiedy ktoś odważ się opisać co naprawdę się tam dzieje.
oszukany 2012-09-09 12:19:07
przyjeli kierownika,ktory w pierwszym miesiacu swojej pracy obciol magazynierom po 30% pensji nie polecam tej firmy wyngrodzenie na zenujaco niskim poziomie zarzadzanie fatalne atmosfera kiepska
mario 2012-09-10 21:41:04
eh to co się dzieje na magazynie to jakiś koszmar normalnie obcinają premię za byle co nawet nie potrafią powiedzieć za co w sumie wiadomo, że to o oszczędności chodzi ale bez przesady, frajerstwo dookoła myślą że ludzie za 1000 zł będą pracować
handlowiec 2012-09-19 15:58:06
Firma ma ogromne problemy finansowe, tną kase na wszystkim co się da, także nie polecam nikomu pracy w tej Firmie za marne grosze, słyszałem że przedstawiciele też zarabiają śmieszną kasę w porównaniu do tego co było jeszcze 2-3 lata temu...
dezert 2012-11-24 20:53:57
Teraz znowu kolejny dyrektor handlowy, może tych rządzących trzeba w końcu zmienić którzy są na samej górze?! A firma szuka inwestora. Może głupiego znajdą, no ale jak wszyscy są w zarządzie to cięzko im takiego będzie znaleźć.
romek 2013-02-28 15:23:13
Nie wiem ale na magazynie to dramat towaru nie ma , nie ma czym handlować , kasa beznadziejna system się rypie blokuje nas cały czas ta firma od której to mamy. Nie wiem czy składki płacą do zus-u trzeba zapytać w zusie. Niczego sie nie idzie doprosić czy to u kierownika czy to w kadrach wiecznie nikt czasu nie ma. Dobrze że na rynku wiecej ofert trzeba (usunięte przez administratora) stąd. Zostanie sama rodzinka to wtedy bedzie im dobrze matoły.
P.Luk 2013-03-05 15:18:34
A jak wygląda sytuacja PH w firmie Serpol? Mógłby ktoś więcej coś napisać?
mareczek 2013-03-06 13:12:49
No jako PH musisz mieć własną działalność do tego wypłata marna po odliczeniu podatków i zus-u ledwo na życie wystarczy. Nie ma Cię całymi dniami w omu zapierdzielasz ostro a w zamian nie masz nic. Firma idzie w jednym kierunku i nie można tutaj powiedzieć że upadek im nie groźny!!!
tubylec 2013-03-11 11:49:45
Ogólnie firma w porządku, ale uwaga na eksport.
1
Gościówa 2013-03-21 12:02:13
Witam, co nie tak z exportem? Chciałam złożyć papiery..
1
pasta 2014-05-12 22:17:55
15 lat Pracy , było różnie ale ludzie w serduchu zostali.Fajna zgrana załoga szczególnie kierownicza - dlatego polecam tą prace.
asia 2015-02-06 12:28:23
Myślę, że ta opinia to zwykłe kłamstwo.
Firma kiepska, słabe zarobki, ogromny wyzysk.
Człowieku - przestań oszukiwać tych biednych ludzi, którzy
chcą składać swoje c.v. w tym miejscu.
bolo 2015-02-19 19:02:10
witam
Byłem tam kiedyś z towarem a pracownicy serpola proponują towar za puł ceny i muwią że jak oni ich dymają to my też.widać co ta firma prezentuje.
Pozdrawiam
Asz 2016-05-11 21:15:18
A ja właśnie postanowiłem pójść o krok dalej i zobaczyć czy nie ma nic na stronie. I jest @njil. Szukają operatora urządzeń do wyrobów kosmetycznych. Trzeba mieć wykształcenie średnie minimum, najlepiej mechanika.
Zostaw swoją opinię o Serpol - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Serpol