brak logo

Inter Consult

Poznań

Opinie o Inter Consult

Gosia 2014-05-05 21:29:53
Echhh, brakuje wsparcia, brakuje szkoleń, a najbardziej fachowego trenera!!
maleństwo 2014-06-01 14:19:50
pracowałam w tej firmie i poświęciłam kilka miesięcy swojego życia, żeby móc stwierdzić, że nie chcę mieć już nic wspólnego z tą firmą! NIC! absolutnie NIC. Dyskryminacja to mało powiedziane... Zastanawiałam się nad oddaniem sprawy do sądu. odpuściłam, bo byłam w zaawansowanej ciąży i szkoda mi było zdrowia swojego i dziecka. Pracodawcy potrafili używać "mocnych" określeń zapominając o moim stanie błogosławionym. Tyle mam do powiedzenia. Zanim zaczniesz tam pracę- zastanów się i przemyśl dwa razy.
7
Alan 2014-06-23 20:02:31
O czym, my w ogóle piszemy?, jakie sa tam warunki pracy, karaluchy po kuchni biegają!!
Co do "trenerki" - Nie my jej nie,nie lubimy, tylko jej kompetencje "miękkie" (innych nie posiada są słabe). Podam przykład wystarczy zadać podczas szkoleń inne pytanie odnośnie obiekcji klienta, a ona już się "gotuje", odpowiada skryptowa, zero możliwości wyczucia sytuacji. Po za tym, w poprzednich pracach TRENERZY uczestniczyli z nami w coughingach - a ta Pani podobno robi, w czasie pracy ogląda meble w Ikeii, oraz robi zakupy online w Almie?@ - WTF!!
I tak na marginesie - słabo odnajduje się w ofercie !!!! Później Liderzy prostują jej "dużą wiedzę" - jak sami to określają !!
2
ToJa 2014-07-02 12:58:13
a jak wygląda kwestia przerw w tej firmie? ile minut? czy trudny jest ten test na zakończenie szkolenia?
1
janisław 2014-09-09 18:18:25
Bardzo nierzetelna firma,zadzwoniła Pani ( usunięte przez administratora ) powołując się,że jest pracownikiem PLUSA i ma do zaoferowania atrakcyjną umowę oraz aparat telefoniczny.
Chciałam zapoznać się z umową i tym aparatem, powiedziała, że prześle wzór umowy
mailem. Mail nie doszedł, za to na drugi dzień pojawił się kurier z umową i telefonem.Chciałam zapoznać się z umową, ale kurier przebierał nogami bo szybko!!
I mogą w ciągu 10 dni zrezygnować i z umowy i z telefonu.I tutaj fiasko, bo ani zwrócić ani zrezygnować, bo umowa już podpisana.
A Pani ( usunięte przez administratora )telefonów już nie odbiera.
I po wizycie w Poznaniu na ul. Klonowica ( w piwnicy )kierownik też nic nie może zrobić, bo umowa już podpisana.
I teraz reklamacje do PLUSA i czekamy!!!
To jest agresywna, nachalna sprzedaż, żeby wrobić klienta.
Nie dajcie się oszukać. Barbara
1
Nieobecny 2014-10-20 20:57:55
Najbardziej beznadziejna firma jaka może być!! Człowiek ze wszystkim jest zdany sam na siebie a idąc do swojego lidera grupy po pomoc zawsze dostaje taka samą odpowiedź że on poprostu nie wie. Beznadziejne miejsce a premię są chyba tylko premiami widmo. Jakieś śmieszne kary za byle co i zasłużone pieniądze uciekają przez gówniane kary, dla mnie firma jest jednym wielkim gównem. I już nigdy w życiu bym tam nie wrócił. Nie polecam.
1
Ewka 2015-01-05 20:54:58
Ja pracuje od niedawna i bardzo mi sie ta praca podoba. mam bardzo fajną liderke która zawsze jest chętna do pomocy. nigdy mi nie mowi że nie wie i zawsze wesprze. nie wiem skąd takie negatywne opinie. Praca bardzo fajna:D
2
Daria 2015-01-15 13:47:58
TREGEDIA!! Wsparcie merytoryczne na poziomie 0. Moja ruda liderka brak podstawowej wiedzy. Wiecznie wisiałą tylko na telefonie ze swoim chłopakiem ;/ szkolenie nic nie wnoszące, kary finansowe za wszystko. Nie wspominajac juz o obdzwonionych bazach i koszmarnych warunkach w samym budynku(mieszkanie)..dobrze, że juz mnie tam nie ma ;)
1
fox 2015-02-09 19:42:42
Czy ktoś wie dlaczego nie zatrudniają tam pracowników którzy wcześniej pracowali ?
1
vega 2015-02-25 19:58:38
Odradzam...
1
QWERTY 2015-03-05 08:13:27
Jakieś opinie o call center w Pile?
asdfgh 2015-03-09 20:23:55
Jeśli chodzi o Piłę to odradzam stanowczo. Pracowałam tam ponad miesiąc, sama zrezygnowałam po znalezieniu innej pracy.

1. Non stop nieuzasadnione zwolnienia, często po niecałym tygodniu pracy.
2. Zmuszają do podpisania, że rezygnuje się z własnej woli.
3. Leaderzy nie są skłonni do pomocy, sami posiadają małą wiedzę często wprowadzając w błąd.
4. Wszystko jest winą pracownika, łącznie z tym, że system nie działa.
5. Początkowo atmosfera jest okej, później wiadomo plany plany i zwolnienia z dnia na dzień.
6. Koleżanka w piątek nie była na liście poniedziałkowej, zapytała czy ma przyjechać do pracy w poniedziałek czy jest zwolniona ( dodam że dojezdna) Leaderka powiedziała że ma normalnie przyjechać do pracy, po czym w poniedziałek pierwsze co kazała jej jechać do domu.
7. Leaderzy zachowują się jakby pozjadali wszystkie rozumy, chociaż sami po 4 lata siedzieli w call center.. Ambicje.
8. Zero pomocy merytorycznej, o szkoleniach już nie wspomnę. Przeciętne szkolenie trwa 10 minut po czym zjeba za nieznajomość oferty.
9. Kto nie zrobi umowy do 14.00 idzie wcześniej do domu, przy czym jednocześnie spada liczba godzin przepracowanych co za tym idzie pensja spada drastycznie.
10. Leaderzy co 10 minut na fajce, co za tym idzie nie są dostępny do pomocy. Często odgrywają rolę poganiaczy, strasząc zwolnieniami i śmiesznymi karami.
11. Ostatnio słyszałam że zwolnili dziewczynę za to że " za często jadła" Mimo tego, że robiła plany.
4
asdfgh 2015-03-09 20:29:52
Dodam jeszcze, że nie można leaderom zadawać pytań osobiście ale przez maila!
2
BIG ananas 2015-03-11 13:56:29
Widzę, ze wypowiadają sie głownie tu osoby, które chciałyby zarabiać 3tys za siedzenie w pracy i nic nie robienie. Pracuje tu juz ponad rok i nie narzekam, a wręcz przeciwnie. Liderka, ktora jest tutaj chyba najmłodsza stażem bo jest nie cały rok jest bardzo wyrozumiała i nie pajacuje tak jak wyżej opisane osoby z Piły. Jeżeli pracuje sie tak jak powinno to nikt nic nie mówi. Co do wynagrodzeń to jest bardzo dobrze, jeżeli robi sie plany powyżej 100%, a to nie jest żaden problem bo plany sa niskie. Najgorszy jest fakt, ze co miesiąc zmieniają sie zasady co do rozmowy z klientem ale po tygodniu można juz sie przywyknąć do nowego skryptu, aczkolwiek Polkomtel zmiany robi na coraz gorsze. Niestety prawda jest taka, ze na 10 osób jakieś 3 nadają sie do tej pracy bo nie każdy ma takie nerwy na klientów. Opinia dotyczy interconsult w Poznaniu.
asdfgh 2015-03-11 20:55:21
No w Poznaniu słyszałam, że nie jest źle. Mam znajomego który tam pracuje i nie narzeka. Jeśli chodzi o Piłe to tragedia, z dnia na dzień coraz gorzej. A liderzy robią się coraz bardziej bezczelni, zwłaszcza męska część pod którą podlegałam. A co do skryptów racja, coraz gorzej coraz większe chore często nachalna zdania obligatoryjne.
1
zz 2015-04-08 19:39:26
Prawda jest taka , że czas call center powoli dobiega końca...nie tylko Inter Consult CC.
3
xxyyxx 2015-04-17 22:57:41
W Pile wystarczy dawać d _ _ y leaderowi to jest się bezpiecznym. Dziewczyna nie robi planów od początku, odsłuchy zawsze ma beznadziejne, jara w kiblu a jest nietykalna tylko dlatego że sypia z leaderem. Patologia, wcześniej była u niego w grupie to musiał ją przenieść do innej grupy, żeby nie było podejrzeń że ją gloryfikuje.
9
xxyyxx 2015-04-17 23:04:55
Dodatkowo dzisiaj przedłużając umowę krzyczała na całą firmę czy wpisać adres zameldowania swój czy adres pod którym mieszka ze swoim "chłopakiem" leaderem, który swoją drogą już drugą obraca w tym Inter Consult. Tak to jest, jak nieodpowiednie osoby dostają się na stanowiska.
4
ehe 2015-04-19 16:06:16
Potwierdzam, praca w Pile robi sie patologiczna, a wszystko przez nie odpowiednie osoby na nie odpowiednich stanowiskach. Na samym poczatku pracy graja jacy to oni nie sa pomocni, jak to zawsze mozna na nich liczyc itp. itd. jednym slowem miod malina. Po pewnym czasie wszystko obraca sie o 180 stopni, i poczawszy od najbardziej blachych problemow technicznych np. z komputerem po problemy wychodzacej z natury samej pracy jak skrypty i problemy z klientem - na pomoc liczyc juz nie mozna. Wszelkie problemy technicze rozwiazuje sie resetem komputera - bo tylko na tyle stac lidera ( no i przeciez to sa standardowe procedury hahaha). Problemy inne rozwiazuje sie zdaniem - tyle tu pracujesz i jeszcze nie wiesz?!?
Do tego dochodza bezpodstawne zwolnienia ludzi, dziwne targety miesieczne i codzienne zebrania na ktorych nonstop liderzy powtarzaja swoje z dupy wziete hasla... i wszystko na smieciowce...

dwa razy sie zastanow zanim sie tu zatrudnisz
5
xd 2015-04-19 20:59:33
no skoro wszyscy to i ja... Od jakiegoś cxasu pracuje w IC w Pile... Praca idealna.
Liderzy bardzo pomocni. Najczęsciej słychać od Nich "zaraz, za chwile, poczekaj... "
po czym się obkręcą i na fajkę idą. jak pada system należy wykonać następujące procedury: wyloguj, zaloguj. jak nie działa to reset komputera. jak to nie pomaga ewentualnie można zgłosic to liderowi. no ale Nasi Bogowie uważają wtedy że marudzisz, narzekasz. a za takie coś wyrzucają ludzi :(
jak się kogoś nie lubi rzuca się go na projekt na którym oferta jest beznadziejna i nie można nic sprzedać. i wtedy jest wymówka ze osoba nie zrobiła planu. no i taki pracownik zostaje wyrzucony (nie zwolniony... WYRZUCONY!!!). Nie ważne że w poprzednich miesiacach sobie radził, wyrabiał plan, chory przychodził do pracy... to się nie liczy...
no chyba ze masz wsparcie w liderze (śpiąc z Nim) to juz sytuacja jest inna. nie trzeba wyrabiać planu, można palić w wc... można wszystko.
Na zebraniach ciągłe narzekanie na brak podpisanych umów. nie ważne ze nikt nie odbiera, ze systemy nie działają. umowy idzie podpisać ;/
bo każdy kontakt to potencjalna umowa. nawet jesli włącza sie poczta głosowa.
Nawet chcąc się zwolnić trzeba brać pod uwagę to ze odciągną Ci pieniądze za to ze pracowałeś ;p bo przecież na Twoje miejsce jest 100 innych osob.
a jak Oni Cię zwolnią to i tak dostaiesz papiery ze sam sie zwalniasz ;p
Na rozmowie było tyle obiecane. a tu nawet wypłata wpływa później niż w terminie.
jednym słowem praca marzeń;p
7
raaf 2015-04-22 10:35:47
Potwierdzam wszystko co zostało opisane w postach powyżej odnośnie pracy w Pile. Liderzy którzy po kilka lat pracowali normalnie na słuchawce dostali awans życia, złapali Pana Boga za nogi i palma im odbija...

Firmę tą można podsumować tym, że albo w Pile nie ma wcale bezrobocia albo po kilku miesiącach funkcjonowania callcentre już nikt nie chce tam pracować. Fallwork daje codziennie po kilka ogłoszeń na OLX pod RÓŻNYMI tytułami, niektóre są na prawdę napisane jakby kogoś lekko poniosło tylko dlatego, że brak im ludzi. To chyba świadczy o pracodawcy lub/i o kadrze zarządzającą pod postaciami wykwalifikowanych do pełnienia im powierzonych obowiązków dumnie nazwanych liderami ludzi.

Nie polecam już nawet zdesperowanym!
3
szczerość do bólu 2015-04-26 23:02:25
Witam uwaga na nowo otwarty oddział w Pile
Koledzy i koleżanki w Pile unikajcie tej firmy jak nie chcecie skończyć jak wasi towarzysze w Poznaniu, czyli z nieczystym sumieniem, mobbingiem na karku i przede wszystkim w widokiem lizania tylnej części ciała kierownikowi bo akurat często się tu widziało. Oszukują na prowizjach, naliczają kary i przez to zarabia się najniższą krajową a nie obiecywane tysiące złotych. Ogólnie włazi tyłki szybko kończą karierę też jak pewna Agnieszka która już w IC nie mieszka :) ogolnie właziduppp mysli ze jes cool dla przełozonego a tak na prawdę jest ruszany w zad
3
wesołek 2015-04-26 23:12:59
a to widocznie lubi w pupę tak jak jeden z liderów :)
4
KIM 2015-05-07 19:05:02
Witam,
Mam pytanie czy te opinie tyczą się też księgowości, bo widziałam ofertę pracy i zastanawiam się czy warto sobie głowę zawracać...? I mam nadzieję, że przy wystawianiu faktur nie ma planów i kar?? :) Jeśli jest ktoś kto wie coś na ten temat dzięki za info.
ona 2015-05-07 20:38:59
Raczej tak, jaka ta firma jest przekonasz się bardzo szybko. Powodzenia
1
Big Ananas 2015-05-11 12:04:15
Raczej tak? Jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj. Ja polecam prace w back office w Poznaniu jak i na słuchawce. Osoby, które tutaj sie wypowiadają pracowały w tej firmie prawdopodobnie Max miesiąc i sa wielkimi znawcami jak nawet planu na 100% nie potrafią wyrobić. Porażka.
xnxx 2015-05-11 21:41:35
Big Ananas jak widzisz osoby te piszą o Pile nie o Poznaniu. To w Pile leaderami są totalne przygłupy ;)
1
maxi 2015-05-12 00:19:15
Potwierdzam chudsza pani lider jest totalnie nie przygotowana do kierowania kimkolwiek do tego inteligencja nie grzeszy żeby nie powiedziec ze jej tepota kaze myslec ze pozjadala wszystkie rozumy. Sloma z butów na kilometr....
3
smieszka 2015-05-12 19:48:38
Hahaha chudsza?blondynka?ale jaja
1
smieszka 2015-05-12 19:54:10
Mam pytanie czy leaderowi z Pily nadal tak capi z pyska na kilometr?
4
Rozuell 2015-05-15 12:52:53
Nie macie juz lepszych rzeczy do pisania ? Serio !? ....
zadowolony 2015-05-27 22:13:59
A ja jestem, byłem, i będę zadowolony jeśli chodzi o Piłe. Nie wiem skąd w Was się bierze tyle nienawiści? W Pile pracuje się spoko. Atmosfera jest jak w rodzinie dosłownie, jeśli potrzebowałem pomocy, zawsze ją dostałem od liderki, która moim zdaniem wie najwięcej z całej trójki. Zawsze i o wszystkim szło i idzie z nią pogadać. Marta naprawdę jest na odpowiednim dla niej stanowisku, i nie rozumiem skąd u was tyle nienawiści, jeśli ktoś non stop ma wymówkę co do pracy, albo się spoźnia, albo przerwy robi dłuższe niż powinien i do tego nie wyrabia planu, to o czym my rozmawiamy?
W Pile jest spoko!
szerlok 2015-05-27 22:22:11
Dajcie spokój, praca Wam się nie podoba? to do łopaty. Jakie podejście do pracy, takie podejście do pracownika, tyle w temacie.
W Pile jest gicior, chcesz wolne? nie ma problemu. Potrzebujesz pomocy? Jest Liderka M. która wiedzę ma naprawdę najlepszą z całej trójcy. Szanuj pracę, to się w niej utrzymasz, i znam te wasze wymówki, że system padł, że klient nie odbiera, owszem czasem tak jest, ale czy codziennie? Pracujecie na wynik, nie na godzinówkę, ludzie, wiec o czym wy piszecie? Posiedzieć to można na kawie a nie w Call Center Piła, tam się dzwoni, gada, i robi umowy, uwierzcie mi da się, nawet z klientem, który jest nastawiony anty, jeśli masz czym argumentować, to prędzej czy później klient się zgodzi, ale trzeba przekonać, a nie klient mówi nie to wy dziękuję i następny....
A potem pretensje, że liderzy się czepiają że z roboty lecicie....
POLECAM Call Center Piła, i pozdrawiam, byłą niestety Liderkę M.
1
zdziwiona 2015-05-28 10:00:13
Początkowo chciałam wylać swoje złości właśnie tutaj, ale się powstrzymałam patrząc na poziom niektórych opinii. Pracował przez jakiś czas w oddziale w Pile mając znajomą w oddziale w Poz. Wielkich różnic nie widać pomiędzy oddziałami. Zostałam zwolniona i patrząc wstecz to fakt praca nie dla mnie. Do pracy na słuchawce potrzebne są osoby bardziej komunikatywne i otwarte. A że jest ciśnienie na sprzedaż, to naturalne w pracy na sprzedaży. Co do liderki, u której byłam pomoc była więc wypowiadać negatywnie się nie mogę. Jak w innych grupach było nie wiem, bo jakoś mnie to nigdy nie interesowało.
1
blagam o litosc 2015-05-28 14:36:41
hahahaahah widac ze sie liderzy na forum dowartosciowuja...
3
zenada 2015-06-23 17:48:14
Żenada bieda bieda nie polecam nikomu wręcz odradzam bazy beznadziejne premie beznadziejne liderzy beznadziejni nikt profesjonalnie nie przygotowany MASAKRA
1
masakra 2015-06-24 01:05:40
Totalna kpina z pracownika... zenada
2
tymtyrymtym 2015-06-28 23:44:30
Szanowna pani lider malwina to dno mentalne i umyslowe co pozjadala wszystkie rozumy i ma sie za najmadrzejsza na swiecie a jest kompletnie nie przygotowana do swojej funkcji. Niekompetencja az bije po oczach. Podejscie do pracownikow az wola po pomste do nieba. Przydalo by sie douczyc chodzby wieczoro korespondencyjnie czy przez internet odnośnie zarzadzania zasobami ludzkimi. Z ta nauka przez internet to jednak moze byc problem bo jak jej sie cos zawiesi na kompie to go bedzie resetowala do konca swiata. Polecam przyjac do wiadomosci ze sie jest samemu tlukiem a nie zwalac swoje humorki i zyciowy skurcz jajnika na szeregowego pracownika. Do niczego dobrego to nie prowadzi, no moze jedynie do tego ze sie wszyscy z tego smieja. Co do tekstow ze jak wam sie tu nie podoba to do lopaty hahaha faktycznie zachowujcie sie tak dalej jakbyscie mieli monopol na prace to niedlugo nikt u was nie zostanie. Pani lider radze wiec zadorwac sobie takie teksty bo mobilizuja one zespol na 100% nie dziwne wiec pozniej zachowania i podejscie do pracy i "przelozonych" zwyklych pracownikow. Radze wiec doksztalcic sie, nie wylewac swoich brudow na pracownika, sluchac i potrafic wyciagac wnioski i przyznawac sie do swoich bledow. Atmosfera w zespole nie zmieni sie dopoki lider sie nie zmieni, a dumnie mowione na zebraniach teksty ze cieszcie sie tym jaka tu jest atmosfera pracy bo nigdzie takiej nie ma mozna wlozyc miedzy ksiazki. Atmosfera jest totalnie chu**wa i tylko dzieki beznajdziejnemu podejsciu przelozonych. Ale tak to wyglada kiedy polaczy sie brak komeptencji, brak wiedzy z nie nadajacym sie charakterem do bycia jakimkolwiek przelozonym z zyciowym wkurwem i flustracja. Atmosfera to jest chyb jedynie jak liderzy pala nonstop fajki przed budynkiem - tam to moze macie atmosfere, ale jaka to odpowiedzcie sobie sami.

Podsumowujac - zdecydowanie odradzam ale jak juz musisz isc tam do pracy to idz do p. Lider malwiny to zobczysz jak wyglada chodzace brak kompetencji.
5
ciasteczkowa pani a 2015-06-30 17:02:38
Umowa zlecenie na 1 miesiac to mowi samo za siebie
Odradzam odradzam ...
3
Malwina 2015-07-04 19:31:26
Odczepcie się ode mnie :(
4
o 2015-07-07 23:37:06
Ta firma to jakies jaja...
1
reddsik45 2015-08-10 20:06:17
Pracuję od jakiegoś czasu w Pile w Call Center i pierwsza rzecz jaką należy podkreślić jest to praca wymagająca i nie każdy się do niej nadaje. Negatywne wypowiedzi pochodzą zapewne od osób którym nieco brakowało umiejętności i parcia na wynik, jak i zaangażowania. Najlepiej to siedzieć, nie narobić się i jeszcze dobrze zarobić. A jak nie idzie bo brak umiejętności to narzekać, na firmę, na liderów, na słabe bazy, na wszystko. Moje wrażenie o tej pracy jest dobre. Oczywiście są trudności, dużo trzeba się nauczyć i przyłożyć ale to chyba jak w każdej pracy nie? Predyspozycje również są istotne, ale głównie umiejętność nauki. Liderzy od szkolenia po pierwsze dni pracy tłumaczą, pomagają. Nie spotkałam się żeby ktoś domówił pomocy, albo liderzy albo inni pracownicy. A bazy? Różnie się zdarza, słabsze, lepsze ale to nie baza a umiejętność jej wykorzystania prowadzi do wyniku. Jeśli na danym projekcie ktoś potrafi utrzymać wynik, to nie jest rzucany na "gorszy" projekt tylko zostaje na miarę planu przy nim, nawet jeśli nie jest darzony sympatią lidera czy liderki. Zrobienie planu a nawet ponad plan jest realne. Zarobki? Zawsze w terminie, za dobre wyniki i dobra premia. Wiele konkursów, z których konsultanci korzystają i wygrywają dodatkowe pieniądze i tez małe kwoty to nie są. Liderzy to też ludzie ale wydaje mi się, że potrafią na swoim stanowisku dobrze pracować, zdarzają sie słabsze dni ale to ludzkie. Jeżeli chodzi o minus to te umowy zlecenia itd, fakt. Ale żeby dojść do jakiegoś celu, zaczynamy od zera i wytrwać trzeba, te śmieciowe umowy i zapracować na umowę o pracę. Dużo konsultantów taką posiada a przeszli przez ten sam szczebel, od śmieciówek zaczynając. Można? Można. Fajna praca jak ktoś lubi pogadać i motywują go jego wyniki i chcę osiągać małe "sukcesy". Liderzy i doceniają i niektórzy potrafią zmotywować pogadanką :) Pracę trzeba szanować i wytrwale dążyć do celu, zamiast wiecznie narzekać trochę się przyłożyć i skupić na pracy a nie na narzekaniu na wszystko i wszystkich. A atmosfera jest spoko i nie ma "panowania" tam wszyscy są na "Ty" łącznie z kierownikiem i potrafią się kulturalnie porozumieć i szanować. Kto nie potrafi, mąci, robi z pracy plotkarnie czy przedszkole, zajmuje sie wszystkim oprócz pracy to jej nie ma :)
Loki 2015-08-12 07:45:13
Sama firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oferuje. Zero pomocy ze strony liderów, stawka kiepska. Można nadrabiać premiami. Niestety atmosfera pracy pozostawia WIELE do zyczenia.
1
Martin 2015-08-12 16:50:14
Nieprofesjonalna rekrutacja . ''Dzień dobry ,czy jest Pan skłonny podpisać umowę ?''Minimum 100 godzin musisz przepracować,żeby dostać wypłatę . Kary naliczane za byle co ,umowa zlecenie. Kilka razy dziennie wydzwaniają czy jesteś zainteresowany pracą gdzie już rozmowa została przeprowadzona,co świadczy o tym ,że nie zapisują po rozmowie notatki ,że dana osoba odbyła rozmowę rekrutacyjną. Nie przyjmują 2 raz danej osoby , która wcześniej podpisała już umowę . Niestety po takim podejściu nie podjęłam pracy i nigdy tam nie podejmę .
były Pracownik 2015-10-05 21:45:23
jeden z liderów niech pomyslę pewnie Pan T...sz? Tylko za cholere nie pamietam jego nazwiska hym teraz bede myslał jak on sie wabił
1
abc 2015-10-06 08:15:57
Czy siedziba poznańska mieście się nadal na Klonowica w tej kamienicy? Muszę się tam wybrać niestety, a na darmo latać nie chcę...
niezadowolony 2016-01-09 22:56:51
To, co napisałaś IDEALNIE oddaje sytuację w firmie IC. Pracuję w poznańskim oddziale i mógłbym skopiować Twoją opinię na temat tej firmy Dodałbym jedynie tyle, że panuje tam zła atmosfera. Czuć, że kierownik call center ma zły kontakt z liderami, oni zaś czują się tam jak to dobrze nazwano "Bogami". Dodatkowo sam operator co miesiąc daje nowe, coraz to gorsze zasady. Myślę, że za tak niskie pieniądze warto udać się gdzie indziej. Szczególnie, że samo miejsce pracy przy ul. Klonowica pozostawia wiele do życzenia...
d 2016-03-29 12:41:31
Firma nie dba, póki co upada...
Gosia 2016-03-31 15:12:32
A dba? WSZYSTKICH pracowników CC na bruk, zamykają projekt i co z nami ?

Jakby dbała to pracę można zaproponować doświadczonemu Tenerowi , czy Kierownikowi , a nie w zamian wypowiedzenie .
1
mańka 2016-05-05 22:07:59
ale nie szuka byle pracowników @gong szeregowych ale już na wyższe stanowiska takien jak np. Doradca Biznesowy Plus, ciekawi mnie tylko niezmiernie po co na takim zatrudnieniu jest potrzebne prawo jazdy
Zostaw swoją opinię o Inter Consult - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Consult