brak logo

Fanaberia Poznań

Poznań

Opinie o Fanaberia Poznań

anonim 2010-12-20 20:27:14
Zgadzam się z poprzednikiem!!!
król 2010-12-31 08:08:37
100% prawda! Skandal i kompletny brak szacunku!!!!!!!!
anonim 2011-01-10 19:59:22
Szczerze nie polecam( usunięte przez administratora )
anonim 2011-01-11 10:40:40
Zgadzam się...
jojo 2011-02-10 12:49:07
racja ! a szacunku to za grosz nie mają !
anonim 2011-02-10 12:50:35
racja ! a szacunku to za grosz nie mają ! ani umów ,inna kwota na umowie inna w realu nie byłabym taka gdyby płacili chociaż na czas ,jednakże zostałam oszukana i mam prawo się wypowiedzieć !!!
ani 2012-09-07 15:47:26
jeśli masz szacunek dla samego siebie nie zatrudniaj się u tej kobiety.byłem u niej jakiś czas i był to czas zmarnowany.Choć byłem jedynie pare miesięcy żałuje tam spędzonego czasu
Glupoty 2013-06-26 10:45:56
Ludzie co wy tu wypisujecie . Nie wiem czy to konkurencja. Ja nie mam zadnych problemów z platnosciami.
art 2014-03-19 10:34:32
(usunięte przez administratora) Właścicielka potrafi zalegać z wypłatami. Nie raz tak jest, że przychodzą jacyś ludzie po pieniądze.... Personel raczej spoko ale cały pozytywny klimat niszczy właścicielka i jej zabłąkany mąż co odbija się na pracy.
ania 2014-04-11 11:23:20
tak czytam te niepolecające opinie i zastanawiam się w takim razie skąd tyle pozytywnych opinii na https://pl-pl.facebook.com/restauracja.fanaberia
Bibi 2014-04-16 09:51:33
A nie przyszło Ci do głowy, że konkurencja mogła tu się również zapuścić na dodawanie opinii :) Może to cios poniżej pasa, ale i takie sytuacje się zdarzają.
CHEF 2014-04-22 14:08:06
Żadna konkurencja ja też pracowałem w fanaberii i to co tu ludzie wypisują to i tak nic w porównaniu z tym jak właścicielka traktuje personel, a na Facebooku to co miesiąc zmieniający sie menagerowie wypisują ładne opinie bo nikt nie chce tam pracować i szukają jeleni, ale jak ktoś nie wierzy to proszę bardzo :) i napiszcie później jak wrażenia hehe powodzenia pani beata was na pewno doceni :) kto już tam pracował zapewne potwierdzi moja wersję , więc proszę o wpisy pozdrawiam CHEF ;)
1
CHEF 2014-08-01 14:35:21
Tak super się wszystkim pracowało że Fanaberia została zmknięta hehehe
milion 2015-01-31 18:18:23
miliony monet to tlyko w telefysku albo w tej piosence ;) chyba ze milion groszy to tyle mozna zarabiac pewnie wszedzie... czlowieku wroc na ziemie bo w poslce niestety nie ma za dobrych warunkow do rozwoju, trzeba zyc tym co sie ma i nie marzyc o jakis rzeczach na ktore nie ma szans. pozdrawiam tych co racjonalnei mysla tutaj
wilkowicz 2015-04-02 02:15:42
dobra nazwa dla firmy bo fanaberią nie lada jest chęć zarabiania dużej kasy w tej firmie. I uwierzcie mi że nie przesadzam co zresztą potwierdzają chociazby poprzednie wpisy. Jeśli chcecie w Poznaniu gdzieś zarobić, to niestety nie zrobicie tego w tej restauracji. Chyba , że jesteście oczywiście jej włascicielem ;)
fanaberia z miodkiem 2015-05-08 09:05:34
Ja O MIODZIE Z RÓZANYMI PŁATKAMI

hallo
dobrze zrozumialam ze pracowałaś w Fanaberii :)
ja bardzo potrzebuje namiar na dostawce miodu z płatkami róz jaki był serwowany do herbuni :)
bede mega wdzieczna za choc mala podpowiedz :)
miłego dnia mam nadzieje ze jeszcze zagladasz tu :)
emieko 2016-05-12 18:54:23
no i widze, ze teraz to mają troche zapotrzebowanie na kucharzy i na kucharki tak naparwde bo jest oferta.
Zostaw swoją opinię o Fanaberia Poznań - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fanaberia Poznań