brak logo

Optimed Pro-Office Piotr Szewczyk

Kraków

Opinie o Optimed Pro-Office Piotr Szewczyk

anka 2015-01-31 22:41:54
A można widzieć na jakich stanowiskach pracowaliscie? jako handlowiec w trasie czy jakies stanowiska biurowe? Jakie wynagrodzenie proponują osobą z doświadczeniem?
O co chodzi z tymi praktykami godnymi PIP-u? Czemu ktoś zgadzał sie na prace bez umowy? Nie kumam...
była 2015-04-07 19:28:30
Przeczytałam wszystkie negatywne wpisy i powinnam te wypowiedzi sprostować gdyż są bardzo krzywdzące i piszą Państwo nie prawdę. Byłam kiedyś pracownikiem firmy "Optimed Pro office"
i pracowałam dłuższy czas mając wiele możliwości poznania panią i pana prezesa firmy. Od samego początku przedstawiono mi stabilną formę zatrudnienia - umowę o pracę na okres próbny 6 mc!!!! Byli ludźmi życzliwymi, pomocnymi,
o dużej kulturze osobistej ,którzy raczej "dawali niż zabierali".
Niepodważalny jest fakt z całą pewnością iż oczekiwali profesjonalizmu, pracowitości i efektów sprzedaży co jest kwestią normalną i niczym co powinno wzbudzać zaskoczenie. Zawsze mogłam zwrócić się z każdym problemem i zapytaniem do szefostwa i otrzymywałam satysfakcjonujące odpowiedzi które rozwiewały moje wątpliwości.
Firma wysłała mnie do Holandii do siedziby AMS na szkolenie ,a zakwaterowanie miałam w luksusowym hotelu z wyżywieniem aż dwa tygodnie i był to wspaniały aczkolwiek trudny i pracowity okres ponieważ drodzy "wpisowicze" nie ma nic za darmo :) Zakończyła się praca moja praca dla "Optimedu" gdyż miałam zbyt duży teren i inne obowiązki poza pracą. Gdybym miała jeszcze raz podjąć pracę w Optimedzie na pewno postąpiłabym tak samo, z reszta zgodnie z prawdą.
Moje relacje z "Optimedem" trwają do dzisiaj ale już kilka lat temu zmieniły formę w przyjaźń więc jest to chyba najlepsza rekomendacja pracodawców
a kluczem do sukcesu był wzajemny szacunek, udana wpółpraca, brak knucia i intryg za plecami
i wspieranie się nawzajem. Owszem jeżdżą samochodami odpowiednimi ale bardzo ciężko od kilkunastu lat na to pracują a że są inteligentni i przedsiębiorczy to mają tego efekty. Układy?? Raczej "głowę na karku" Odjęło chyba rozum tym których zawiść przesłoniła zdrowe myślenie. Mogę Wam pokazać jak wygląda "Obóz pracy" bo w "Optimedzie" to był raj na ziemi. Państwo Szewcz
monika 2015-05-13 17:12:56
Odradzam pracowanie w firmie Optimed!!!
Do wszystkich potencjalnych pracowników -Szanujmy się i mądrze wybierajmy pracodawców.
monika 2015-05-22 13:59:48
Szanowne szefostwo firmy Optimed Kraków proszę o nie blokowanie negatywnych opinii na temat pracy w wasze firmie.
Ten portal jest źródłem wymiany opinii i poglądów na temat konkretnych firm i pracodawców.
Niestety w większości opinie o OPTIMED i ich szefach umieszczone tutaj są bardzo negatywne. Z wyjątkiem jedynego pochwalnego komentarza- autorstwa samych szefów tejże firemki.
Drodzy szefowie te negatywne posty to wynik WASZEGO żenującego poziomu podejścia do pracownika i traktowania go przedmiotowo.
To skandaliczne warunki zatrudnienia! Brak umów, niskie płace, wykorzystywanie pracowników, nieustanna rotacja - większa jeszcze raz to podkreślam niż kasjerek w TESCO. Te wszystkie działania wynikają zarówno z waszej niekompetencji jak i z nieustannej chęci ciągłego wyzysku pracowników. Na szczęście każdy pracownik, który tylko zorientował się "w co" trafił natychmiast ucieka. Stąd efekt -działacie kilkanaście lat a nie macie żadnego pracownika który pracowałby dłużej niż rok. To nie jest firma warta nawet dla stażystów, niczego nie uczy, żadnego doświadczenia tam nie można zdobyć, a tylko pozostawia duży niesmak i poczucie ogromnego wykorzystania.
Zespół optimed 2015-06-04 16:05:57
Droga "Moniko " przedstaw się proszę nam bliżej , na jakim byłaś stanowisku ? Jakie jest twoje prawdziwe imię , dlaczego nie złożysz powiadomienia do Np PIP , może możemy Ci jakoś pomóc bo my pracujemy długo i nie rozumiemy Twoich wpisów , jesteś rozczarowana chociaż się sama zwolniłaś ! My wszyscy mamy umowę o pracę i nie szkaluj naszego miejsca pracy , bo to nie uczciwe . Pamiętaj , że wypowiadasz się "Moniko" tylko w swoim imieniu i naszego Zespołu w to nie mieszaj . p.s . Jesteś bardzo rozgoryczona i przykro nam że nie możesz znaleść nowej pracy , tak wnioskujemy bo masz duuużo czasu na obrażenie i intrygi . Mimo wszystko życzymy Ci jak najlepiej bo nikt Ci chyba nie wystawił "wilczego biletu " choć jest taka strona .
lalena 2015-09-23 21:02:29
O tak, doskonale poznaje styl pisania "byłej".
Moja przygoda z optimedem zakonczyla sie juz jakis czas temu i dlatego moja opinia jest bardziej wywazona.
Opuszczalam optimed z myślą, ze najgorszemu wrogowi nie życzę takiej pracy, dzis z perspektywy czasu nie zaluje, bo dzięki tej pracy, moja kariera zawoda znajduje sie w takim, a nie innym miejscu i każdego dnia dziekuje za mojego obecnego szefa, ktory bez wzgledu na to czy nie jest w humorze czy miał gorszy dzien, zawsze traktuje mnie z szacunkiem:)
Podsumowujac, ja trafiłam na bardzo fajny zespol, i gdyby nie "gora" to mogla by byc naprawde fajna i rozwijajaca praca.
monika 2015-10-21 20:58:44
Cieszy mnie fakt, że szefostwo jednak czyta opinie i je ripostuje.

Jednakże proszę czytać, ze zrozumieniem. Ja nie opiniuje Waszego Zespołu-waszych pracowników - tylko WAS właścicieli -zwłaszcza PANIĄ proszę Pani.
W poprzednich wpisach dokładnie napisałam, czym się zajmowałam więc nie widzę sensu tego powtarzać.

I nie jestem ani rozgoryczona, ani nie jest moją intencją snucie intryg czy szkalowanie. Po prostu dzielę się moimi doświadczeniami nabytymi w Państwa firmie.Jeżeli czujecie potrzebę wystawiania mi "wilczych biletów"-cokolwiek to znaczy,to proszę bardzo w dowolnej ilości-ale miło by było gdyby opinia była zbieżna z tą,którą od was otrzymałam:-) Spieszę uspokoić, że i pracę mam, którą sobie bardzo chwalę i przełożonych, którzy są wzorem, a pracownika traktują jako współpartnera. Czego również firmie Optimed życzę. Życzę wam wszystkiego dobrego i tylko dobrych opinii! Z uśmiechem na twarzy Pozdrawiam Was!

PS Do lalena-przychylam się do twojej wypowiedzi, teraz już wiem, ze potrzebne są takie „zawodowe kopniaki”, bez tego nie osiągnęłam bym tego co mam teraz i nie potrafiłabym tego docenić...:-)
lalena 2016-05-10 22:04:53
Serio? Na prawde chcesz się przekonywać? Uwierz mi, nie warto:) szanujmy samych siebie
garb 2016-05-16 22:15:28
widzę , że niekoniecznie @lalena jest Ci z optimedem po drodze
Zostaw swoją opinię o Optimed Pro-Office Piotr Szewczyk - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Optimed Pro-Office Piotr Szewczyk