ERGONOVA - Bezpieczne Doradztwo Energetyczne

Radom

Opinie o ERGONOVA - Bezpieczne Doradztwo Energetyczne

anneke 2016-04-19 09:32:40
Maszyny i urządzenia przemysłowe - tym z tego co wiem to się zajmują ale nie moge ich strony znaleźć, pomóżcie
Niezły 2016-06-02 15:54:39
Dokładnie, wiem, że są częścią grupy kapitałowej i startują szybko, byłem na rozmowie, teraz czekam na informacje zwrotną, bo mówią, że nie każdego przyjmują.
Jaca 2016-06-02 17:01:01
Dość ciekawie brzmi gwarancja kancelarii prawnej. Słyszałem tylko o jednej firmie w Polsce która taką posiada ale tamta nie miała pakietów dla klientów.
Dawidoxxx 2016-06-04 13:24:31
Ciekawe na jakiej zasadzie będą działać biura regionalne w Polsce. Jest możliwość wykupienia franczyzy ?
1
Dorota Dąbrowska 2016-06-05 14:20:28
Prowadzę firmę produkcyjną. Było wcześniej u mnie wielu doradców energetycznych. W Ergonova podoba mi się obsługa prawna - to spore udogodnienie. Zdecydowałam się na tą firmę i póki co wszystko jest dobrze.
Kaja 2016-06-06 08:32:38
Witam.
U mnie też był przedstawiciel z Ergonowy.
Wydają się profesjonalni. Zobaczymy jak mocno obniżą moją obecną cenę.
``` 2016-06-06 11:07:52
Widzę, że jest tu podobna polityka dodawania opinii jak w tej samej grupie kapitałowej HELPEA. Ogólnie sami sobie dodają opinie pozytywne, negatywne są odrzucane. Śmieszna firemka.
1
Świerzak 2016-06-07 12:25:45
Byłem na rozmowie całkiem niźle to wygląda ale to nie dla mnie. 1600 podstawy dają, to w Warszawie więcej zarobie jako kelner. Nie ma co trzeba uciekać z tego miasta
Elwira 2016-06-07 12:28:52
Możecie coś więcej powiedzieć o firmie? Złożyli mi ofertę i jest bardzo kusząca w porównaniu do innych ofert. Pakiet prawny do tego - nie spotkałam się z taką opcją
Johnyy 2016-06-08 08:59:37
A co myślałeś kelner , że od razu kokosy będziesz zarabiał ?
To , że dają podstawę do dobry sprawa widać , że poważna firma.
Ja jestem umówiony do nich na rozmowę rekrutacyjną, zobaczymy co z tego wyniknie.
Ciekawy 2016-06-10 11:01:52
Też jestem Ciekaw, bo jest popyt na zmianę energii
Ciekawy 2016-06-10 11:02:01
Też jestem Ciekaw, bo jest popyt na zmianę energii
Krzysztof K. 2016-06-10 14:11:53
Popyt na prąd jest spory. Sam myślę nad tą branżą bo ma duży potencjał. Ważne żeby mieli doświadczonych ludzi i szkolenia.
Mistrz 2016-06-11 14:20:51
Byłem na wielu rozmowach w tej branży, tu od początku wydaje mi się to profesjonalne. Spotkanie w biurze, nie w galerii, firma z zewnątrz dużo, sporo pracowników się kręci, więc w porównaniu do innych "specjalistów" z branży byłem pod wrażeniem.

No i sam fakt, że nie przyjeli mnie odrazu, teraz czekam na informację zwrotną, bo nie mieli miejsc na okres testowy.
Dagmara 2016-06-14 11:35:02
To prawda , że można dostać w fimię podstawę ?
Z tego co wiem większość firm z tej branży płaci samą prowizję.
Tymoteusz 2016-06-23 11:35:30
Witam, dzwoniłem do firmy i powiedzieli mi, że do lipca rekrutacja wstrzymana, bo nie mają miejsc, czy to normalne?
efg 2016-06-30 20:16:52
@Tymoteusz a dlaczego nie?skoro maja wystarczajaca ilosc pracownikow to po co bez sensu beda ludzi zatrudniac mysle ze jezeli cos sie zwolni ktos odejdzie to wtedy sie pojaiw jakies nowe ogloszenie od nich
Zostaw swoją opinię o ERGONOVA - Bezpieczne Doradztwo Energetyczne - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ERGONOVA - Bezpieczne Doradztwo Energetyczne