logo Zoeller Tech Sp. z o.o.

Zoeller Tech Sp. z o.o.

Rekowo Górne

Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Lukasz 2016-11-13 20:26
Czy mógłby ktoś proszę napisać jak wygląda praca jako konstruktor? Ciekawość zadań, atmosfera, zarobki. Z góry wielkie dzięki
7
Katarzyna 2016-11-24 16:28
Witam, w firmie spawa się metodą 135, spaw kl C. Wynagrodzenie jest zależne od doświadczenia kandydata i jego samodzielności. Czytanie rysunku technicznego może zapewnić na początek wyższą stawkę.
4
Katarzyna 2016-11-24 16:30
Witam, aktualnie konstruktorzy maszyn to ok 25 osobowy zespół, nadal rozbudowywany. Nowy pracownik zaczyna od intensywnej nauki dołączając do trwających projektów i wspierając w pracy członków zespołu. Po ok 1 roku intensywnej nauki jest się angażowanym do bardziej samodzielnych i ciekawszych zadań. Jest również ścieżka rozwoju docelowo możliwość awansowania na Starszego Konstruktora lub Lidera Zespołu. Atmosfera dobra do współpracy i nauki.
5
Marii 2017-01-04 13:09
Na rozmowie kwalifikacyjnej pani rekruterka nie uczestniczyła, bo się śpieszyła...i przywitała mnie na szybko w drzwiach i uciekła.
Taki ma stosunek do pracy, No cóż.
Rekrutowała mnie Pani Dyrektor z przerośniętymi ego i specyficznym podejściem, wypytywała o każdy szczegół nie skupiając się na celu rozmowy.
Pani rekruterka upiedliwa dzwoni po kilka razy ze stacjonarnego, bo chyba jeszcze telefonu komórkowego się nie dorobiła.
Plus ze dzwoni, ale jest niesympatyczna nie ma podejścia, jest spięta podczas rozmowy telefonicznej, ale pewnie każdemu gada to samo.
Jej podejście i sposób informowania to nie jest poziom korporacji.
9
Mela 2017-01-10 16:41
Tak? To ile na rękę dostanie spawacz z dużym doświadczeniem bardzo dobrze znający się na rysunkach technicznych?!
5
Zygo 2017-01-14 19:30
Mela przeciez ona Ci nie poda kwoty, tylko bedzie gadała takie bzdury jak powyżej, o doświadczeniu, kwalifikacjach itp...
Dobry spawacz zarabia od 25zl/h w górę takie sa stawki tam gdzie ja pracowalem
5
Wiechu 2017-01-15 14:51
Katarzyno,w firmie wykonuje sie konstrukcje spawane w klasie jakości spoin D, zgodnie z PN EN ISO 5817
5
Ciasny 2017-01-15 17:57
25zł na działalności dostaniesz, na umowie 10-13zł. Później trochę wiecej. Ale ostatnio źle się dzieje, nikogo nie przyjmują.
2
Ja 2017-01-18 08:21
NIE POLECAM
13
Ciekawy 2017-01-19 14:13
Witam jak się zarabia na cnc może ktoś wie ?;)
Ooo 2017-01-19 18:18
Tragedia
11
Ja 2017-01-20 23:59
Ktoś się orientuje jak z pracą dla młodych inżynierów ?
4
Nyga 2017-01-25 15:28
Oczywiście stawka dla spawaczy . Więc kasa bardzo marna .Ludzie z firmy odchodzą i będą odchodzić jeśli nie będzie podwyżek . Nie polecam
8
Katarzyna 2017-01-30 12:18
Kilka razy w roku Zoeller Tech zaprasza do współpracy studentów i absolwentów studiów inżynieryjnych do pracy w działach Konstruktorskim i Inżynierii Produkcji. W szczególności są to kandydaci z kierunków: Mechanika i Budowa Maszyn, Automatyka i Robotyka, Elektrotechnika oraz Zarządzanie i Inżynieria Produkcji.

W zależności od poziomu wiedzy kandydata i ewentualnego doświadczenia zatrudniamy na podstawie umowy o pracę lub proponujemy staże i praktyki po których również składamy ofertę stałego zatrudnienia.
2
Mela 2017-01-30 20:28
Wiem...znajomy tam pracował i specjalnie zapytałam... Byl na działalności...od 1.5 roku podwyżki obiecywali i...zle sie dzieje bo przyjmują na stanowisko kierownika glaba który rozp...cala firmę..starych kierowników zdegradował polowa ludzi poszla w h..przez niego właśnie. Teraz maja...niech docenia to co mieli/maja na kim mogli polegać...wtedy zacznie sie powrotem dobrze dziać. Taka firma..a jak dalej tak będzie to padnie. Masakra
13
Tra 2017-02-02 19:27
Co się dzieje, Prezesie po co są liderzy na czarnej hali??? na gilotynie osoba odpowiedzialna za ten dział nie zna się na niczym, proszę popytać ludzi.
15
Melania 2017-02-03 09:03
Dzeki takim ludziom ta firma traci gwiazdki trzeba coś zmienić!!!
9
Jacek Rekowski 2017-02-06 13:20
Nikt się tutaj do niczego nie nadaje . (usunięte przez administratora) to pajac jak ich wielu . Góra ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nas i tylko patrzą na siebie .
12
ktos 2017-02-07 15:48
Pinokio i renifer to dwa barany nie nadaja sie do niczego gdzie jest ten co odpowiada za ta firme czemu ci liderzy jeszcze w niej pracuja firma pada na psy wszyscy maja gdzies pracownika i te smieszne stawki
14
mati 2017-02-07 20:24
Nie polecam nikomu male kasa i do tego liderzy ktorzy na niczym sie nieznaja kazdy idiota moze zostac tam liderem a prezes nic nie widzi co sie dzieje i jak traktuja ludzi wstyd jak na taka firme
11
rob 2017-02-07 20:31
Nie polecam malo placa , i nikomu nie zazdroszcze jak trafi do pinokia lub renifera to sa dwa barany ktore na niczym sie nie znaja
9
Hali 2017-02-08 10:32
Dokładnie, na niczym się nie znają, przepytajcie ich z rysunków
7
Kjg 2017-02-08 10:38
Prezesie za co ci dwaj liderzy mają płacone, w niczym nie są wstanie nikomu pomudz, doradzić, bo na niczym się nie znają, WSTYD DLA FIRMY
11
Wieprz 2017-02-08 16:26
Sa ludzie którzy zarabiają tam niezła kasę i sie rozwijają a pewnie kolega mati od 8 lat na gitarze szlifuje bo jest dzięciołem i pruje sie na forum .
7
borys 2017-02-08 16:33
Wszystko się zgadza Panie prezesie i pani dyrektor ten nowy kierownik doprowadzi do upadłości tej firmy A z tego co słyszałem to lider z frontpresa jest taki sam jak renifer z v19 i Pinokio z prefabrykacji.
9
jbb 2017-02-08 19:58
Prezesie porozmawiaj z ludzmi to tak nie moze byc zle sie dzieje
9
marik 2017-02-09 08:40
Wstyd to jest napisać "pomudz" - najpierw słownik, potem zacznij pisać
9
mela 2017-02-11 20:34
Człowieku oni nie wyjdą do ludzi bo się boją!!! Do Szmita napiszcie to zrobi dym!!!
11
Lipa 2017-02-16 02:40
Więc tak. Panowie majstrowie pierdzielą, że trzeba bo coś, wychodzi, że nie trzeba bo od nich wyszło... Liderzy trzesa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiec walic po 12... Palic nie wolno, aparat tlenowy w 2019 trzeba bedzie miec sowj , mleko jest za warunki szkodliwe ale jak nie pijesz to dziecku nie wezmiesz bo na bramie kontrola jak w banku fort knox , jeszcze zrobia sranie i szczanie przed praca w czasie pracy raz sie wyszczac na przerwie mozesz zapalic i sie wysrac izdazyc zjesc. ale bedzie pipnik na ktory trzeba sie zapisac i podac dane swoje dzieci zony bo firma nie ma gdzies zapodziali, a ci ktorzy nie przyjda na PIPNIK pewnie pojda do pracy. ogolnie taki kibel, że szkoda zerkać na oferty..... Rozglądamy sie za inna pracą
16
Joab 2017-02-16 10:19
Witam,zaczynając od liderowania na dziale joab jest to totalna klapa jeden z liderów kompletnie jest nie kompetentny do swojego stanowiska oprócz złego rozdysponowania ludźmi nie zna się na rysunkach i ogólnym działaniu stanowisk pomijając pracę i głupiej chęci wprowadzenia "obozu pracy" stanie nad człowiekiem i ogólne popedzanie ludzi czyli totalny mobing i pozdrowienia dla normalnych liderów których bardzo mało zostało.
14
Kik 2017-02-16 11:22
Panowie odmówmy razem koronke do miłośerdzia, na lepsze czasy... AMEN.
12
Ochroniarz 2017-02-16 22:35
Unikajcie tego zakladu dla dyrekcji kazdy pracownik jest zlodzejem pijakiem i nierobem. Pani dyrektor niema pojecia o tym co sie produkuje i czym ludze musza pracowac. Na wyjsciu z pracy ochrona kontroluje cie jek bys robil w mennicy panstwowej tylko nie wiedza tego ze na takie ich zachowanie jest paragraf. Wezcie sie ludze zbierzcie i zgloscie to do pipu i prokurature to moze dyrekcja jak im dowala odpowiednia kare naucza sie traktowac was po ludzku.
16
... 2017-02-16 22:45
"Zarabiają wielką kase" haha o kim tu mowa?!
Chyba te barany z góry,którzy udają wielkich konstruktorów a tak naprawdę to nawet nie wiedzą co my budujemy, a niektórzy to pewnie piątkę z przodu mają. Za co pytam? Za siedzenie na dupie i bazgrolenie na kompach!!! Jeszcze więcej niech tam ich posadza. Głupie downy.
8
Lipa 2017-02-17 00:27
He, reasumując... Sytuacja wygląda tak... Nie, że się człowiek czepia, ale.. kuźwa, gadka kogoś kto ma ludzi pod sobą hehe będzie cytat: tel i tutaj jak Janusze z neta przepraszamy Janusza ;p jo słuchaj jest pilny temat, poczebuje wózek jo kuźwa muszę wywalić 9064 jo ? dobra dobra (tutaj szkoda że nie słychać rozmówcy, było by pewnie zabawnie). Epizod 2. Lider do pracownika: ej weź to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przecież to i tak będzie używane i si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] proszę nie usuwać) SZANOWNY ADMINIE. Epizod 3 Zejdzie taki konstruktor nie obrażając prawdziwych inżynierów i paczy paczy bo on od apaczy i w końcu noo, ale to nie przejdzie w myślach(dobrze , że ja siedzę tam u góry i PACZE dalej przez te witryny, wołacie mnie tu w ten syf kiedy i tak nic wam nie pomogę ) Epizod 4 (Adminie nie wycinaj poproszę) Jak to było? " Nosz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mać ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale on stoi a ty napierdalasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby pierwszy raz, ale nawet " Tak do końca to nie wiadomo, czy to ZOO czy Zakład Pracy Chronionej, chwilowa, nie przemyślana czasem bezczelność przełożonych zaczyna nie mieć granicy... halo ludzie, ja przychodzę do pracy żeby się denerwować? Potem po 8, 10, 12 godzinach sprzedaję to w domu? tu już ie chodzi o słoną zupę. Powiem jak Janusze hehe, poczeba coś zmienić, apacze są zbędni, trajkotanie i stanie nad głową też bo spada wydajność ... E szkoda klikać zostawcie dużo lajków ;p
13
Lipa 2017-02-17 01:46
Prezes nie ma czasu na czytanie takich pierdołek bo nawet nie wie co się w firmie dzieje, idzie przez hale i
: ddzen dobry hehe usmiech i wszystko, a po za tym tak jak calosc tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podejdz do niego i powiedz zeby poczytal opinie to pewnie zapyta A CO TO? Kasa sie zgadza na koncie to ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] auta wyjezdzaja to ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robota jakos tam idzie to tez ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a LUDZIE? SRAĆ LUDZI KTORZY KIESZEN NAPELNIAJA ZWYKLI ROBOLE, BEZ PRAW, BEZ HONORU, ROBIC ROBIC
12
Admin 2017-02-17 06:16
Firma z dnia na dzien upada co raz nizej,totalny brak szacunku dla pracownika. W lipcu piknik rodzinny,ciekawe czy po zakończeniu beda sprawdzac nas i nasze dzieci czy niczego nie wynosimy.
13
admi 2017-02-17 16:36
To co sie dzieje na bramie to jest dyskryminacja normalnie , a spawalnik to wogole jakas pomylka najlepszy z najlepszych
7
Ps 2017-02-17 18:11
Dobre czasy były za Pana Kazimierza, wiedział co się dzieje na każdym stanowisku, znał każdego pracownika, miał paru majątków i działał na 100 procent. A teraz stado liderów zakręconych.Panie Kazimierzu wracaj do nas :-)
15
Zoll 2017-02-18 04:16
Pracuję dla tej firmy ponad cztery lata nie powiem że w ostatnim czasie nie przyznam z dnia na dzień jest coraz gorzej przy wyjściu takie kontrole jak bym co najmniej smieciarke wynosił . Szczerze nie polecam . A w ramach tych kontroli zapytał bym na górze jakim prawem wymyślili coś takiego to oni powinni.udzielać informacji a nie pytasz. .ciecia a on ci mówi że to nie ich wina . No.to pytam.się czyja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Porażka !!!! Zbiorowe podpisy na.górę i.wyjaśnić
7
BHala 2017-02-18 21:28
Poraszka. Mistrzowie produkcji zamiast pomagac ludziom to strasza,jak człowiek nie chcę zostac nadgodzin..a jak sie juz zgodzi i jeden dzień nie zostanie bo nie moze to juz glupie teksty przy wszystkich w twoja strone.. tu w tej firmie nie można skonczyc jak człowiek po 8 godz. Bo traktowany jest jak przestepca.. masz sie poswiecic zeby firma wyrobila sie w terminach i nie placila kar a ty i tak nic z tego nie masz. Nawet dziekuje nie powiedzą.
7
Ochroniarz 2017-02-19 11:03
Jacy mistrzowie produkcji przeciez to imbecyle zero pojecia. Zachowuja sie jak kapo w obozie a co do terminow to wyjzyjcie za okno biuwcy tam stoja takie srebrne mercedesy smueciarki bardzo pilne byly w zeszlym roku i tez kazali robic dluzej. Albo te Lodze pilne byly jestem ciekawy czy ten u gury dostal po premi za ten niewypalony kontrakt bo watpie a robolowi by zaraz zabrali.
6
Mela 2017-02-21 15:14
Tak a kogo teraz macie?!
1
Obserwator 2017-02-21 19:38
Jesli chcecie miec rodziny i spokojne nerwy to unikajcie zoeller tech. Duzo obiecuja a jeszcze wiecej wymagaja.
6
Obserwator 2017-02-22 20:54
Dzisiaj nasz nowy kierownik zrobil sobie sniadanie na pseldo stolowce i stwierdzil ze pracownicy maja za dluga przerwe bo on zdarzyl zjesc w 12 minut . Pewnie skruci nam ta przerwe a te patafiany na gorze nic nie robia co pol godziny sobie kawe robia czy herbare a my robole jak przekasimy cos w czasie pracy to majstry wygaduja ze to nie przerwa. I jaka tu sprawiedliwosc my ciagniemy ta firme a oni nas traktoja jak wiezniow nawet nie mozemy wyjsc jak ludze do domu bo przetrzymuja nas na zakladze konczymy o 14 a wychodzimy o 14.30 bo ciecie by najchetniej nam w d... zajzeli. Pomysl pan panie prezesie nad swoim poczynaniem bo bedziesz pan sam te smieciarki budowal. Moze was wkoncu cola dyrekcje Tomas wywali za takie traktowanie ludzi.
13
Zukrycia 2017-02-23 20:01
Witam wszystkich pracownikow zoeller tech mamy juz dowod na to ze jestesmy szykanowani przez firme nakrecilem pana F jak stoi w budze i wywjera na ochronie przeszukiwanie nas co jest nie zgodne z prawem o ochronie osob i mienia. Czekam na wasza opinie. Bo tak dluzej byc nie moze zeby nas ciagle podejzewali o kradziez ale czego smieciarek po kawalku.
21
Nico 2017-02-26 14:54
Kierownik hali C zapomniał za kiedyś był pracownikiem a teraz najlepiej by ludzi gnebił
12
asystent 2017-02-27 20:42
Witam! Mamy pytanie dotyczące pracy na stanowisku ASYSTENTA BIURA..jak duże doświadczenie -czy roczny staż wystarczy? W jakich godz? I jakie wynagrodzenie?
2
Ochroniarz 2017-02-28 13:09
Najlepiej 24 na dobe za darmo i jeszcze potulny jak baranek.
8
Zukrycia 2017-03-09 21:52
Kolejny bzdurny wybryk naszego ZOELLER TECHU obowiazek noszenia helmow a ich durny BHpowiec nawet nie zna przepisow bo w takim zakladze jak zoeller tech nie ma potrzeby noszenia helmow. Moja kolejny pretekst do gnebienia nas pracownikow. Niech sobie BHapowiec poczyta w jakich zaklodach wymagane sa helmy ochrone bo chyba na tych lekcjach nie byl.
7
Wolf124 2017-03-16 11:32
Jakbyś nie zauważył, to dla bezpieczeństwa. Lepiej mieć niż nie. Dla niektórych to noszenie kasku prestiż a Ty pewnie nawet okularów do szlifowania nie używasz i rękawic. Wszystko do czasu a potem będziesz się bił o odszkodowanie. Myśl zawczasu.
5
Zostaw swoją opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o. - Rekowo Górne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zoeller Tech Sp. z o.o.