logo Zoeller Tech Sp. z o.o.

Zoeller Tech Sp. z o.o.

Rekowo Górne

Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

hia 2016-04-15 15:26:14
Cześć! jak mozecie to napiszcie coś o pracy jako Serwisant pojazdów komunalnych - Elektryk, bo widze aktualną oferte od nich teraz i jstem zainteresowany warunkami u nich.
emil 2016-07-22 17:47:26
ale za nadgodziny płacą.
4
Lol 2016-08-25 18:03:11
Duze wymagania i male pieniadze (9-10zl na reke). Jako mega fachowiec z bogatym cv moze dostaniesz 11zl.
13
MS 2016-08-31 13:26:34
2,50 EUR za godzinę ... dobrze to sobie poukładali ...
9
hihihi 2016-09-12 23:52:51
Smieszne kasa i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam nikomu
8
Adamo 2016-10-11 06:26:26
Jako młody chlopak po studiach (inz.mgr budowy maszyn) dostałem na rękę 2000 zl. Taka kasa była mi obiecana na początek, a po jakims czasie miala byc podwyzka. Zadnej podwyzki sie nie doczekalem chociaz byla mi ona nie raz obiecywana. Nie polecam...
6
niko 2016-11-11 14:30:57
Czy ktoś może napisać jak wyglądają stawki dla spawaczy,i jakie wymagania stawiają.Z góry dzięki za odpowiedz.
2
Lukasz 2016-11-13 20:26:29
Czy mógłby ktoś proszę napisać jak wygląda praca jako konstruktor? Ciekawość zadań, atmosfera, zarobki. Z góry wielkie dzięki
2
Katarzyna 2016-11-24 16:28:02
Witam, w firmie spawa się metodą 135, spaw kl C. Wynagrodzenie jest zależne od doświadczenia kandydata i jego samodzielności. Czytanie rysunku technicznego może zapewnić na początek wyższą stawkę.
3
Katarzyna 2016-11-24 16:30:46
Witam, aktualnie konstruktorzy maszyn to ok 25 osobowy zespół, nadal rozbudowywany. Nowy pracownik zaczyna od intensywnej nauki dołączając do trwających projektów i wspierając w pracy członków zespołu. Po ok 1 roku intensywnej nauki jest się angażowanym do bardziej samodzielnych i ciekawszych zadań. Jest również ścieżka rozwoju docelowo możliwość awansowania na Starszego Konstruktora lub Lidera Zespołu. Atmosfera dobra do współpracy i nauki.
5
Marii 2017-01-04 13:09:05
Na rozmowie kwalifikacyjnej pani rekruterka nie uczestniczyła, bo się śpieszyła...i przywitała mnie na szybko w drzwiach i uciekła.
Taki ma stosunek do pracy, No cóż.
Rekrutowała mnie Pani Dyrektor z przerośniętymi ego i specyficznym podejściem, wypytywała o każdy szczegół nie skupiając się na celu rozmowy.
Pani rekruterka upiedliwa dzwoni po kilka razy ze stacjonarnego, bo chyba jeszcze telefonu komórkowego się nie dorobiła.
Plus ze dzwoni, ale jest niesympatyczna nie ma podejścia, jest spięta podczas rozmowy telefonicznej, ale pewnie każdemu gada to samo.
Jej podejście i sposób informowania to nie jest poziom korporacji.
6
Mela 2017-01-10 16:41:19
Tak? To ile na rękę dostanie spawacz z dużym doświadczeniem bardzo dobrze znający się na rysunkach technicznych?!
3
Zygo 2017-01-14 19:30:47
Mela przeciez ona Ci nie poda kwoty, tylko bedzie gadała takie bzdury jak powyżej, o doświadczeniu, kwalifikacjach itp...
Dobry spawacz zarabia od 25zl/h w górę takie sa stawki tam gdzie ja pracowalem
3
Wiechu 2017-01-15 14:51:04
Katarzyno,w firmie wykonuje sie konstrukcje spawane w klasie jakości spoin D, zgodnie z PN EN ISO 5817
2
Ciasny 2017-01-15 17:57:22
25zł na działalności dostaniesz, na umowie 10-13zł. Później trochę wiecej. Ale ostatnio źle się dzieje, nikogo nie przyjmują.
Ja 2017-01-18 08:21:08
NIE POLECAM
7
Ciekawy 2017-01-19 14:13:22
Witam jak się zarabia na cnc może ktoś wie ?;)
Ooo 2017-01-19 18:18:21
Tragedia
4
Ja 2017-01-20 23:59:53
Ktoś się orientuje jak z pracą dla młodych inżynierów ?
Zostaw swoją opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o. - Rekowo Górne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zoeller Tech Sp. z o.o.