brak logo

Zoeller Tech Sp. z o.o.

Reda

Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Hitler 2016-05-20 21:14:17
Nie polecam tego obozu pracy....małe pieniądze,zastraszania od przełożonych ,że premie zabiorą...ciągłe obiecywanie tylko o podwyżkach
21
emil 2016-07-22 17:47:26
ale za nadgodziny płacą.
2
Lol 2016-08-25 18:03:11
Duze wymagania i male pieniadze (9-10zl na reke). Jako mega fachowiec z bogatym cv moze dostaniesz 11zl.
9
MS 2016-08-31 13:26:34
2,50 EUR za godzinę ... dobrze to sobie poukładali ...
5
hihihi 2016-09-12 23:52:51
Smieszne kasa i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam nikomu
5
Adamo 2016-10-11 06:26:26
Jako młody chlopak po studiach (inz.mgr budowy maszyn) dostałem na rękę 2000 zl. Taka kasa była mi obiecana na początek, a po jakims czasie miala byc podwyzka. Zadnej podwyzki sie nie doczekalem chociaz byla mi ona nie raz obiecywana. Nie polecam...
3
niko 2016-11-11 14:30:57
Czy ktoś może napisać jak wyglądają stawki dla spawaczy,i jakie wymagania stawiają.Z góry dzięki za odpowiedz.
Lukasz 2016-11-13 20:26:29
Czy mógłby ktoś proszę napisać jak wygląda praca jako konstruktor? Ciekawość zadań, atmosfera, zarobki. Z góry wielkie dzięki
Katarzyna 2016-11-24 16:28:02
Witam, w firmie spawa się metodą 135, spaw kl C. Wynagrodzenie jest zależne od doświadczenia kandydata i jego samodzielności. Czytanie rysunku technicznego może zapewnić na początek wyższą stawkę.
2
Katarzyna 2016-11-24 16:30:46
Witam, aktualnie konstruktorzy maszyn to ok 25 osobowy zespół, nadal rozbudowywany. Nowy pracownik zaczyna od intensywnej nauki dołączając do trwających projektów i wspierając w pracy członków zespołu. Po ok 1 roku intensywnej nauki jest się angażowanym do bardziej samodzielnych i ciekawszych zadań. Jest również ścieżka rozwoju docelowo możliwość awansowania na Starszego Konstruktora lub Lidera Zespołu. Atmosfera dobra do współpracy i nauki.
3
Zostaw swoją opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o. - Reda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zoeller Tech Sp. z o.o.