logo Zoeller Tech Sp. z o.o.

Zoeller Tech Sp. z o.o.

Rekowo Górne

Opinie o Zoeller Tech Sp. z o.o.

Lipa 2017-02-17 00:27
He, reasumując... Sytuacja wygląda tak... Nie, że się człowiek czepia, ale.. kuźwa, gadka kogoś kto ma ludzi pod sobą hehe będzie cytat: tel i tutaj jak Janusze z neta przepraszamy Janusza ;p jo słuchaj jest pilny temat, poczebuje wózek jo kuźwa muszę wywalić 9064 jo ? dobra dobra (tutaj szkoda że nie słychać rozmówcy, było by pewnie zabawnie). Epizod 2. Lider do pracownika: ej weź to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przecież to i tak będzie używane i si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] proszę nie usuwać) SZANOWNY ADMINIE. Epizod 3 Zejdzie taki konstruktor nie obrażając prawdziwych inżynierów i paczy paczy bo on od apaczy i w końcu noo, ale to nie przejdzie w myślach(dobrze , że ja siedzę tam u góry i PACZE dalej przez te witryny, wołacie mnie tu w ten syf kiedy i tak nic wam nie pomogę ) Epizod 4 (Adminie nie wycinaj poproszę) Jak to było? " Nosz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mać ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale on stoi a ty napierdalasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby pierwszy raz, ale nawet " Tak do końca to nie wiadomo, czy to ZOO czy Zakład Pracy Chronionej, chwilowa, nie przemyślana czasem bezczelność przełożonych zaczyna nie mieć granicy... halo ludzie, ja przychodzę do pracy żeby się denerwować? Potem po 8, 10, 12 godzinach sprzedaję to w domu? tu już ie chodzi o słoną zupę. Powiem jak Janusze hehe, poczeba coś zmienić, apacze są zbędni, trajkotanie i stanie nad głową też bo spada wydajność ... E szkoda klikać zostawcie dużo lajków ;p
18
Lipa 2017-02-17 01:46
Prezes nie ma czasu na czytanie takich pierdołek bo nawet nie wie co się w firmie dzieje, idzie przez hale i
: ddzen dobry hehe usmiech i wszystko, a po za tym tak jak calosc tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podejdz do niego i powiedz zeby poczytal opinie to pewnie zapyta A CO TO? Kasa sie zgadza na koncie to ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] auta wyjezdzaja to ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robota jakos tam idzie to tez ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a LUDZIE? SRAĆ LUDZI KTORZY KIESZEN NAPELNIAJA ZWYKLI ROBOLE, BEZ PRAW, BEZ HONORU, ROBIC ROBIC
15
Admin 2017-02-17 06:16
Firma z dnia na dzien upada co raz nizej,totalny brak szacunku dla pracownika. W lipcu piknik rodzinny,ciekawe czy po zakończeniu beda sprawdzac nas i nasze dzieci czy niczego nie wynosimy.
18
admi 2017-02-17 16:36
To co sie dzieje na bramie to jest dyskryminacja normalnie , a spawalnik to wogole jakas pomylka najlepszy z najlepszych
9
Ps 2017-02-17 18:11
Dobre czasy były za Pana Kazimierza, wiedział co się dzieje na każdym stanowisku, znał każdego pracownika, miał paru majątków i działał na 100 procent. A teraz stado liderów zakręconych.Panie Kazimierzu wracaj do nas :-)
17
Zoll 2017-02-18 04:16
Pracuję dla tej firmy ponad cztery lata nie powiem że w ostatnim czasie nie przyznam z dnia na dzień jest coraz gorzej przy wyjściu takie kontrole jak bym co najmniej smieciarke wynosił . Szczerze nie polecam . A w ramach tych kontroli zapytał bym na górze jakim prawem wymyślili coś takiego to oni powinni.udzielać informacji a nie pytasz. .ciecia a on ci mówi że to nie ich wina . No.to pytam.się czyja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Porażka !!!! Zbiorowe podpisy na.górę i.wyjaśnić
8
BHala 2017-02-18 21:28
Poraszka. Mistrzowie produkcji zamiast pomagac ludziom to strasza,jak człowiek nie chcę zostac nadgodzin..a jak sie juz zgodzi i jeden dzień nie zostanie bo nie moze to juz glupie teksty przy wszystkich w twoja strone.. tu w tej firmie nie można skonczyc jak człowiek po 8 godz. Bo traktowany jest jak przestepca.. masz sie poswiecic zeby firma wyrobila sie w terminach i nie placila kar a ty i tak nic z tego nie masz. Nawet dziekuje nie powiedzą.
7
Ochroniarz 2017-02-19 11:03
Jacy mistrzowie produkcji przeciez to imbecyle zero pojecia. Zachowuja sie jak kapo w obozie a co do terminow to wyjzyjcie za okno biuwcy tam stoja takie srebrne mercedesy smueciarki bardzo pilne byly w zeszlym roku i tez kazali robic dluzej. Albo te Lodze pilne byly jestem ciekawy czy ten u gury dostal po premi za ten niewypalony kontrakt bo watpie a robolowi by zaraz zabrali.
7
Mela 2017-02-21 15:14
Tak a kogo teraz macie?!
1
Obserwator 2017-02-21 19:38
Jesli chcecie miec rodziny i spokojne nerwy to unikajcie zoeller tech. Duzo obiecuja a jeszcze wiecej wymagaja.
9
Obserwator 2017-02-22 20:54
Dzisiaj nasz nowy kierownik zrobil sobie sniadanie na pseldo stolowce i stwierdzil ze pracownicy maja za dluga przerwe bo on zdarzyl zjesc w 12 minut . Pewnie skruci nam ta przerwe a te patafiany na gorze nic nie robia co pol godziny sobie kawe robia czy herbare a my robole jak przekasimy cos w czasie pracy to majstry wygaduja ze to nie przerwa. I jaka tu sprawiedliwosc my ciagniemy ta firme a oni nas traktoja jak wiezniow nawet nie mozemy wyjsc jak ludze do domu bo przetrzymuja nas na zakladze konczymy o 14 a wychodzimy o 14.30 bo ciecie by najchetniej nam w d... zajzeli. Pomysl pan panie prezesie nad swoim poczynaniem bo bedziesz pan sam te smieciarki budowal. Moze was wkoncu cola dyrekcje Tomas wywali za takie traktowanie ludzi.
14
Zukrycia 2017-02-23 20:01
Witam wszystkich pracownikow zoeller tech mamy juz dowod na to ze jestesmy szykanowani przez firme nakrecilem pana F jak stoi w budze i wywjera na ochronie przeszukiwanie nas co jest nie zgodne z prawem o ochronie osob i mienia. Czekam na wasza opinie. Bo tak dluzej byc nie moze zeby nas ciagle podejzewali o kradziez ale czego smieciarek po kawalku.
27
Nico 2017-02-26 14:54
Kierownik hali C zapomniał za kiedyś był pracownikiem a teraz najlepiej by ludzi gnebił
14
asystent 2017-02-27 20:42
Witam! Mamy pytanie dotyczące pracy na stanowisku ASYSTENTA BIURA..jak duże doświadczenie -czy roczny staż wystarczy? W jakich godz? I jakie wynagrodzenie?
4
Ochroniarz 2017-02-28 13:09
Najlepiej 24 na dobe za darmo i jeszcze potulny jak baranek.
15
Zukrycia 2017-03-09 21:52
Kolejny bzdurny wybryk naszego ZOELLER TECHU obowiazek noszenia helmow a ich durny BHpowiec nawet nie zna przepisow bo w takim zakladze jak zoeller tech nie ma potrzeby noszenia helmow. Moja kolejny pretekst do gnebienia nas pracownikow. Niech sobie BHapowiec poczyta w jakich zaklodach wymagane sa helmy ochrone bo chyba na tych lekcjach nie byl.
10
Wolf124 2017-03-16 11:32
Jakbyś nie zauważył, to dla bezpieczeństwa. Lepiej mieć niż nie. Dla niektórych to noszenie kasku prestiż a Ty pewnie nawet okularów do szlifowania nie używasz i rękawic. Wszystko do czasu a potem będziesz się bił o odszkodowanie. Myśl zawczasu.
7
Zukrycia 2017-04-25 00:53
Ty to pewnie chodzisz spac i do kosciola w helmie bo uwazasz ze cos ci na twoj pusty(usunięte przez administratora)spadnie.
2
Wolf124 2017-04-25 12:40
Geniusz !! Gratuluję intelektu. Widać kiblowanie w podstawówce nie poszło na marne.
4
Bez pomysłu 2017-04-29 21:44
Spoko Liderzy uciekają jeden po drugim a kierownik sam nie wie co zrobić i kombinuje bez pomyslu. Ludzie z produkcji nie są ważni w tej firmie
10
Zukrycia 2017-05-01 21:05
Wolf124. Ty jestes bh powcem spojz w lustro a potem strzel sobie b...na w slop w zoeller tech bo jak komus wlepusz kare za brak helmu i zebiezesz mu 500zl z wyplaty to pomysl czy ci starczy kasy. Bo to co tu k....ni. wymyslasz to w tym zakladze nie obowiazuje i idz jeszcze raz do szkoly ja mam tez papiery bhpowca a jak bedzesz jeszcze dlugo cwaniakowac to zalatwie ze ci je odbiora. Jeszcze raz zobacze na hali z toba (usunięte przez administratora) czy (usunięte przez administratora) bez kasku to ty zapkacisz za to ze jako bhp dopuszczasz do przebywania na zakladze bez helmu. A mam pare zdjec twojej osoby z nimi na czarnej hali bez halmow moge je udostepnic z lista osob ktorym zabrales ciezko zarobione pieniadze panie WOLF124
5
Wolf1234 2017-05-02 12:47
Haaaa, babskie gadanie. Nie zrobisz tego, jak to wszyscy wiemy jesteś dobry tylko w gadce. Ala wykaż się. Jak w każdej firmie, kapusie najszybciej pną się na szczeble kariery :) I nie denerwuj się tak, masz chyba problemy z emocjami człowieku. Mimo to pozdrawiam i pamiętaj o kasku.
1
JA 2017-05-02 22:57
Niedługo na produkcji nikt normalny w tej firmie nie zostanie...jak już liderzy uciekają to jest źle
9
Majran 2017-05-04 07:41
Witam,.. Mieszkam, że tak powiem w okolicy tej firmy - miałbym do pracy kilka km, rowerem z 25 minut. Byłbym zainteresowany pracą, wciąż są ciekawe ogłoszenia, interesuje mnie praca w biurze u konstruktorów czy planistów. Czy ktoś z forumowiczów wie co tam się dzieje, że nie mogą przez kilka lat obsadzić kadry czy również z biur uciekają ludzie ? No i kasa, czy na początek 3k na rękę będzie czy to też jakaś bagatelna suma ?? Czy to faktycznie już jest korpo ? Pamiętam jeszcze z Pucka ludzi z tej firmy to byli zadowoleni,...
1
Sprawiedliwy 2017-05-04 16:38
Puck to piękne, stare czasy. Tam była inna atmosfera. Robiło się swoje, ale chciało się tam pracować. O Panu Kazimierzu nie muszę wspominać. Nowa siedziba, nowe rządy. Teraz to jest jak więzienie... kamery, skanery, bramki i kontrola na wyjściu jak w Alcatraz. Ciągle źle, za wolno. Puck, a Rekowo to dwie różne bajki. Wszyscy wiemy o co chodzi... o Państwo J. z góry. Jak masz to samo zdanie, co oni to może nawet i kierownikiem zostaniesz, ale jeśli masz własne zdanie to długo tu miejsca nie zagrzejesz. Wszystko zależy od kaprysu tych dwóch osób. Spytaj się na hali, w biurze, na ochronie, Każdy Ci to powie, co jest problemem w tej firmie. Oczywiście firma robi się korpo... zatrudniają Panią od ISO, Pana BHP, a najlepszy jest nowy Coach:D I co oni mają zmienić? Póki nie zmienimy góry to nawet, jeśli zatrudnią Copperfielda to lepiej nie będzie.

Co do konstruktorów... jeśli w biurze zatrudniamy już ukraińca to pomyśl co to oznacza!!! To jest istny dramat, że trzeba ludzi z UA ściągać, bo Polacy w biurze nie chcą pracować. Ogłoszenia wiszą tyle lat, bo nikt nie chcę tu przyjść, albo zaraz ucieka. Ile wysokich osób odeszło z tej firmy w ostatnim czasie....? Każdy to ma inne wyjście omija tą firmę szerokim łukiem. 2.5 k netto myślę, że może dostaniesz, ale to wszystko zależy od czyjegoś kaprysu.
12
Lotnik 2017-05-04 17:13
Wiesz dobrze, że te kaski nic Ci nie pomogą, bo jak uderzy w Ciebie, albo spadnie na Ciebie zabudowa Medium to żaden kask Ci nie pomoże. Zwłaszcza, że te kaski to tylko ładnie wyglądają, ale ich jakość zostawia wiele do życzenia... Przy okazji Pani, które sprzątają też nie mają kasków, też je ukarałeś:D
8
Wolf1234 2017-05-05 13:36
Ludzie,... dlaczego wy myślicie, że ja pracuję w tym bagnie :) Naprawdę, nie mam z tą firmą nic wspólnego aczkolwiek patrzałem kilka razy na oferty. Nie pracuję tu. To że jakiś Zukrycia mnie o to podejrzewa i sam się wkręca to nie moja wina :) Wypowiedziałem się tylko co do zasadności kasków. Skoro jakaś firma wprowadza taki "dress code" no to raczej powinno się go przestrzegać tak jak u mnie krawatów i też nie jest mi to na rękę. Pozdrawiam :)
3
Biurowy 2017-05-07 16:16
2,5 tyś zł na początku, do tego jest jakaś premia ? Słyszałem ze ludzie na produkcji dostają podstawę + 50 % premii, ludzie z góry też ?
Sprawiedliwy 2017-05-09 19:37
Haha premia? Chyba, za te nadgodziny co robią na produkcji. Jak tam niektórzy co dzień robią po 10 - 12 godz to może mają taką premie(wypłata za "nadgodziny"). W dodatku trzeba by być jeszcze jakimś kiero to może wtedy tak. Premia to albo wypłata za nadgodziny, albo dodatek funkcyjny albo przypadek, kiedy zarabiasz grosze i żeby to jakoś wyglądało to dają Ci 50%premii. Bo po co podnieść pensję? Jeszcze pójdziesz na zwolnienie, a tak musisz harować i być potulnym to może dostaniesz premie i będzie Cię stać na opłaty w tym miesiącu. Ty nie wiesz, że to zoeller? Tu się daje ludziom na hali podwyżke 20 gr za godzinę, nie płaci się za nadgodzin tylko jakieś premie, nie ma warunków szkodliwych tylko karton mleka, za który Cię zwinną na wyjściu. Omijaj tą firmę, albo zrób tak jak niektórzy mądrzy w tej firmie, co pierwszego dnia zrezygnowali:)
15
Co tu sie dzieje ??? 2017-05-10 13:49
2.5 tys. to można na kasie zarobić w supermarkecie .... Do tego nie są potrzebne 5 letnie studia i dojeżdżać nie trzeba.
9
Nerka 2017-05-12 08:33
Premia 50% jest częścia wynagrodzenia, które wynegocjujesz. Daje to mozliwość ukarania pracownika i zabrania mu cześci wypłaty, bo w danym miesiącu ktos moze uznac ze premia sie nie nalezy. To dobrze opisuje podejscie tej firmy do pracownika.
6
Biurowy 2017-05-12 19:10
@Nerka na coś więcej niż 2,5 na początku można liczyć ? Czy to raczej max. Jak wygląda szansa na podwyższę po np. pół roku / roku. ? Czy jest (a jak jest czy duża) różnica między technologami a konstruktorami w wynagrodzeniu ?
Anty Zoeller 2017-05-14 08:31
Ludze ten zoeller to jakis oboz po tym co czytam. Slyszlem od kilku osob o pewnym liderze ktorego zwolnili ponoc nowemu kierownikowi "KARIEROWICZOWI" powiedzal po braku odpowiedzi na waznego emaila cytuje.( mystalem ze jest pan kulturalnym czlowiekiem i czyta pan meile ) no i zwolnili go. Wiec widzicie jesli nie bedzesz potulny jak baranek to w tej firmie kariery nie zrobisz zapytajcie pracujacych tam ludzi z produkcji przyklad to liderzy i kierownicy zmian chlopaki mi mowili tylko robic wiecej szybciej i dlozej a oni nic i tak nie doloza ewentualnie zabiora. Dlatego odradzam tez mialem chec tam sie zatrudnic bo blisko jednak wole do gdyni dojerzdzac i nikt mnie nie goni jak w obozie.
11
xyz 2017-05-14 16:02
Zastanawia mnie kiedy zarząd zrozumie że to złotousty kierownik "Smerf Ważniak" jest głównym problemem tej firmy.
8
Radom 2017-05-15 14:06
Możesz dostac duzo wiecej na reke, ale wszystko zalezy od doświadczenia i stanowiska. Nie licz na zadna podwyzke po roku, ttzeba wynegocjować tyle ile chcesz dostawac.
1
Biurowy 2017-05-15 20:59
Rozchodzi się głównie o dział technologii technolog/inz procesu/ programista cnc oraz konstruktor. Doswiadczenie 2 lata. Po rocznym okresie umowy nie ma mowy o podwyżce podczas rozmowy dot. dalszej współpracy ? Trzeba już na rozmowie rekrutacyjnej określić stawę na następne x - lat ?
Bronq 2017-05-16 07:48
No właśnie - mam ten sam dylemat, chcę złożyć tam papiery ale jak widzę jak tu po nich jadą to się waham. W sumie to nigdzie nie jest idealnie i zawsze będą narzekać. Składam,..
1
Zainteresowany pracą 2017-05-17 08:12
Witam
Wie ktoś może jak wygląda sprawa z handlowcami? Mam propozycje pracy w tym zakładzie, ale czytając wypowiedzi zastanawiam się czy w ogóle podejmować temat.
Będę wdzięczny za jakiekolwiek informację.
Pozdrawiam
Ekocel 2017-05-17 20:48
Handlowiec? To pewnie chodzi Ci o Ekocel? Bo Ekocel zajmuję się sprzedażą, a Zoeller produkcją. Firmy są w tym samym miejscu, ale w Ekocel nad Tobą jest Waldi. W porządku facet, oczywiście pewnie znajdą się osoby, które będą miału mu coś za złe, ale jak dla mnie jest on nieliczną osobą z zarządzający, którzy są ok. I w Ekocelu jest inaczej. Moim zdaniem możesz spróbować, chociaż o samym stanowisko to powinieneś spytać się jakiegoś handlowca, ale o to będzie ciężko. Poza tym plus tej pracy jest taki, że rzadko musisz do tego wariatkowa przyjeżdżać. Natomiast zoellera to szczerze odradzam, do póki szefowie się nie zmienią. Chyba, że chcesz zostać konstruktorem... oni to nic nie robią tylko 5 razy dziennie śniadania jedzą i zachowują się jak święte krowy w tej firmie. Tylko w zoellerze to nigdy nie wiesz, kiedy ktoś przyjdzie i Cie wywali bo się "nie sprawdziłeś", albo masz "własne - inne" zdanie.
4
wrzutnik 2017-05-17 21:09
Kolega to nie jest to że ktoś tu narzeka, bo lubi. Gdybym nie fakt, że tu pracuję i znam sprawę od środka to może bym nie uwierzył. Na szczęście długo tu już nie będę. Poczytaj sobie wypowiedzi, gdyby nie było tu tak źle chociaż 1 osoba by napisała, że jest fajnie? A widziałeś taki post, bo ja nie. Parę miesięcy temu Pani rekruterka wypowiadała się, bo myślała, że może zmienić wizerunek firmy, ale jak widać, po kilku wypowiedziach zrozumiała, że pracuję w obozie i nie da się ludzi oszukiwać. Tu nikt nie narzeka, tu ludzie po prostu uciekają i to nie jakiś tam szary pracownik, tylko kiero z prefabrykacji, manager produkcji etc. Z ludzi, którzy zarządzali produkcją w wiekszośći pozostały wspomnienia i to nie dlatego, że mieli kaprys, albo dostali więcej mieli poprostu dosyć tej schizofrenii zarządu.

Chcesz to przychodż załapiesz się na ten śmieszny piknik w lipcu i urlop wakacyjny, ale jak po paru miesiącach poznasz zarząd i te ich cyrki co wyrabiają to Ci odechcę. Tylko uważaj potem, żebyś nie poleciał z tej firmy w jeden dzień, bo ktoś Cię zaprosi na ważną rozmowę...
5
Inzynier 2017-05-18 15:27
Jak wygladaja praktyki w dziale projektowym ? Warunki pracy itp.
fyi 2017-05-18 22:09
Inżynier jak chcesz siedzieć na tyłku cały dzień i pić kawkę to wymarzona robota. Tylko pozatym nic się nie nauczysz praktycznego, oprócz obsługi programu.
Wrzutnik dobrze prawi...wszyscy ogarnieci liderzy uciekają..kierownik produkcji, później lider z prefabrykacji, niedawno lider z V19- to była dobra ekipa, którą chciała działać. A teraz...bzdurnych pomyslow bez liku...Tylko czekać aż beda następni, a naprawdę dobrych majstrow już wielu nie zostało...reszta to poziom dno.
9
Czarna hala 2017-05-20 14:44
Firma byla dobra do czasu az przyszla pani dyrektor i wprowadzila swoje rzady wszystko nam chce pozabierac niewie nawet czym ludze musza pracowac. Jak chcesz jakies narzedza zamuwic to najpierw wysyla bzdurne emaile poco to ludzom albo do czego tego uzywaja. Bhpowiec sciga o helmy a nie widzi innych warznych rzeczy. Karza nam robic dluzej a nie widza tego ze nie ma z czego budowac tych smieciarek bo zamiast dopilnowac zamuwien to mysla jak nas pracownikow ponizyc i upokorzyc.
8
Konstr 2017-05-22 23:37
Jesli nie masz doświadczenia to takie praktyki moga byc dobre na start. Zaczyna sie od prostych zadan. Jeśli bedzesz chcial zdobyc duzo dosw. to pewnie po jakims czasie odejdziesz, bo wiekszosc zadan jest nieciekawa. Jest tez drugi dzial konst., typowy dzial rozwoju, tam sa ciekawsze zadania i to chyba jedyny dzial w firmie, gdzie mozna sie mocno rozwinac. W innych dzialach rozwoj jest znikomy i nie ma praktycznie zadnych szkolen. Dodatkowo kilka waznych osob sieje atmosfere zlosliwosci, nieufnosci i obwiniania innych, co bardzo psuje klimat pracy. Moze ten coach pomoze. Na praktyki w dziale konstrukcyjnym mozna polecic. Co do innych dzialow chyba tylko tym, dla ktorych liczy sie jedynie wyplata na czas.
2
Udciwy 2017-05-22 23:40
(usunięte przez administratora) .
6
Zainteresowany 2017-05-23 08:20
Istnieje możliwość zmiany działu podczas praktyk ( lub gdy się już podejmie prace na stałe) np. z konstrukcyjnego na technologiczny lub w drugą stronę ? Czy tam gdzie zacząłeś już trzeba zostać ? W firmach w których byłem do tej pory była taka możliwość .
Trab 2017-05-23 19:47
Zainteresowany a Ty technolog czy konstruktor? A nie sory...ani to ani to, czyli jak wszyscy ktorzy tam pracuja, bez specjalizacji tylko gdzie się uda lub gdzie łatwiej. Takich mamy "panow" inzynierow w biurach, w sumie nadajesz się, będziesz jak wszyscy, czyli do niczego
5
banan 2017-05-24 08:39
Ktoś wie jakie zarobki na start w dziale konstruktorskim? Mowa o początkujących inżynierach, bez żadnego doświadczenia, czyli coś w rodzaju stażu.
1
Do Admina 2017-05-25 23:22
Panie Adminie czemu usunięto post kolegi, który pisał prawdę????

Wiemy, że Pani dyrektor pochodzi z US i całą prawdę znamy. Usunięcie tego postu nie zmieni prawdy!!!
5
lol 2017-05-27 00:37
Jeśli interesują Cię zarobki, wybierz McDonald's/LIDLa/Biedronkę/pizzerię. Rynek jest przesycony inżynierami.
3
Zostaw swoją opinię o Zoeller Tech Sp. z o.o. - Rekowo Górne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zoeller Tech Sp. z o.o.